elusive Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 A ok με μπέρδεψε η παράθεση. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Φεύγωντας από το Ελ. Βενιζέλ. βρήκα τις παλαιώθεν αγαπημένες Cote D' Or. Τσίμπησα ένα πακέτο Noir de Noir, 400 γραμμάρια, μόλις 5,50 ευρώ... Εννοείται φυσικά πως πήρα και 3-4 κουτιά Godiva... :p mR Veco,bon viveur του myphone,εχουν τα duty free στα Σπατα godiva:happy:?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 mR Veco,bon viveur του myphone,εχουν τα duty free στα Σπατα godiva:happy:?? Ω ναι. Μην περιμένεις βέβαια ποικιλία τύπου Oxford str. ή Grand Place, αλλά 4-5 διαφορετικά κομμάτια τα έχει. Τσίμπησα ένα assortment και ένα πακετάκι Tourbillon 85. :) Υ.Γ. Merci για το compliment. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjPaN_ Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Γενίκα μου αρέσουν όλες οι σοκολάτες με αμύγδαλο αλλά προτιμώ την Παυλίδης (την μπλε)! Παράθεση .!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Για την κανονικά Lacta μιλάει. :) A ok με μπέρδεψε η παράθεση. :D οπως τα λεει ο veco ντε:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaly13 Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Λοιπόν, εμένα μου αρέσουν οι: Παυλίδης γεμιστές (ειδικά ΚΕΡΑΣΙ!!!) ΙΟΝ (ειδικά οι απλές γάλακτος και οι υγείας φράουλα) Lacta όχι πολύ, γιατί είναι υπερβολικά γλυκιές... Αυτά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 σοκολάτες μόνο βιολογικές και μαύρες (πάνω από 70% κακάο). Βιολογικές γιατι δεν βάζουν ζάχαρη και πρόσθετα γλυκαντικά και μαύρες γιατί έχουν αντιοξειδωτικά. Η χειρότερη σοκολατα για την υγεια μας ειναι η ασπρη γιατι ειναι σκετη ζαχαρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 σοκολάτες μόνο βιολογικές και μαύρες (πάνω από 70% κακάο). Βιολογικές γιατι δεν βάζουν ζάχαρη και πρόσθετα γλυκαντικά και μαύρες γιατί έχουν αντιοξειδωτικά. Η χειρότερη σοκολατα για την υγεια μας ειναι η ασπρη γιατι ειναι σκετη ζαχαρη. Παρλιάρος; :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 http://imageshack.gr/files/oqetmydqdwqa69tvx1x5.jpg νοστιμοτατη γερμανικη σοκολατα... κυκλοφορει ελλαδα? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 νοστιμοτατη γερμανικη σοκολατα... κυκλοφορει ελλαδα? Κάνε μία βόλτα από τα Lidl και μπορεί να την πετύχεις.Εμένα μου αρέσει μια καινούργια σοκολάτα Lacta με μπισκότο.Πολύ ωραία!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJANGEL Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 Μου αρεσουν παρα πολυ κατι καινουργιες της Boss..yummy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anonymous12 Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 Όλες μου αρέσουν εκτός από τις Υγείας -μακριά!:lol:- :):p Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 αγαπαω σα παιδι αγαπαωωωωωωω λεει το ασμα γι'αυτο και σημερα ορμισα σε κατι σοκολατες love it :p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Κάνε μία βόλτα από τα Lidl και μπορεί να την πετύχεις.Εμένα μου αρέσει μια καινούργια σοκολάτα Lacta με μπισκότο.Πολύ ωραία!:)ρωτησα που θα την βρω,οχι που μπορει να την βρω.:) στα λιντλ δεν εχει Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Φεύγωντας από το Ελ. Βενιζέλ. βρήκα τις παλαιώθεν αγαπημένες Cote D' Or. Τις εντόπισα χτες στα Carrefour στο Πασαλιμάνι κι έχω να πω ότι είναι άπαιχτες :D Υ.Γ Ναι το ξέρω ότι το ποστ είναι 3 μηνών :p Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Η καλυτερη σοκολατα κατ'εμέ: Lacta Lov'it...Πωπω, μπορω να φαω τρεις στην καθισια μου που λένε χιχιχιχι Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Έχω κι εγώ μια απορία. Μάλλον είναι μια αναζήτηση. Η αναζήτηση της Kit Kat Chunky (ή Snacky) με το φυστικοβούτυρο :p Που πουλάνε;; Ξέρω στα σίγουρα ότι έχει στη Θεσσαλονίκη στο Μασούτη κοντά στο Τουρκικό Προξενείο και στο Σκλαβενίτη στο Πέραμα. Έχω φάει τον κόσμο να το βρω και αλλού όμως τζίφος... Ξέρει κανείς τίποτα; Ενδιαφέρομαι και για Πάτρα :p Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Τις εντόπισα χτες στα Carrefour στο Πασαλιμάνι κι έχω να πω ότι είναι άπαιχτες :D Υ.Γ Ναι το ξέρω ότι το ποστ είναι 3 μηνών :p Βασικά πριν λίγες μέρες τις τίμησα ξανά, οπότε το ποστ σου είναι επίκαιρο. :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Έχω κι εγώ μια απορία. Μάλλον είναι μια αναζήτηση. Η αναζήτηση της Kit Kat Chunky (ή Snacky) με το φυστικοβούτυρο :p Που πουλάνε;; Ξέρω στα σίγουρα ότι έχει στη Θεσσαλονίκη στο Μασούτη κοντά στο Τουρκικό Προξενείο και στο Σκλαβενίτη στο Πέραμα. Έχω φάει τον κόσμο να το βρω και αλλού όμως τζίφος... Ξέρει κανείς τίποτα; Ενδιαφέρομαι και για Πάτρα :pστα ΑΒ ειδες? αηδια ειναι παντως... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Έχω κι εγώ μια απορία. Μάλλον είναι μια αναζήτηση. Η αναζήτηση της Kit Kat Chunky (ή Snacky) με το φυστικοβούτυρο :p Με φιστικοβουτυρο.; κιτ κατ ξέρω για το μεγάλο αλλά den ήξερα οτι έχει και με φιστικοβουτυρο. Πως είναι το περιτύλιγμα θέλω και γω να το βρω.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 στα ΑΒ ειδες? αηδια ειναι παντως... Όχι δεν κοίταξα ακόμα. Αλλά το θεωρώ απίθανο να μην έχει κάποιο μεγάλο σούπερ μάρκετ και να έχει ο Βασιλόπουλος... Πάντως είναι τέλειο. :happy: Με φιστικοβουτυρο.; κιτ κατ ξέρω για το μεγάλο αλλά den ήξερα οτι έχει και με φιστικοβουτυρο. Πως είναι το περιτύλιγμα θέλω και γω να το βρω.. Είναι μουσταρδί το χρώμα και στο σχήμα μοιάζει με το Kit Kat White. Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Είναι μουσταρδί το χρώμα και στο σχήμα μοιάζει με το Kit Kat White. http://www.nestleprofessional.com/UK/en/SiteArticles/Pages/History_of_KitKat.aspx αυτή θα λες που έχει προς το τέλος...den την εχω πετύχει κάπου,πρώτη φορά τη βλέπω.. Θα είναι φοβερή με το φιστικοβουτυρο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 http://www.nestleprofessional.com/UK/en/SiteArticles/Pages/History_of_KitKat.aspx αυτή θα λες που έχει προς το τέλος...den την εχω πετύχει κάπου,πρώτη φορά τη βλέπω.. Θα είναι φοβερή με το φιστικοβουτυρο. Αηδία το φυστικοβούτυρο, και επίσης τρελή αμερικανιά... :tease: [offtopic mode=on]btw, ρε συ THEO, λύσε μου μια απορία: γιατί ενώ γράφεις τα πάντα κανονικά με ελληνικά και τόνους, το "δεν" το γράφεις "den"; :p [offtopic mode=off] Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Αηδία το φυστικοβούτυρο, και επίσης τρελή αμερικανιά... :tease: Είχα λυσσάξει να μου φέρει ο αδερφός μου από ΗΠΑ φυστικοβούτηρο (ναι οκ, μπορεί να βρίσκεις και εδώ, δεν ξέρω, αλλά εγώ ήθελα το ορίτζιναλ σταφ :p), και μου έφερε τελικά 2 βάζα, ένα σκέτο (κρεμώδες) και ένα με μικρά κομματάκια φυστικιού μέσα. Τρώγεται άνετα, αλλά τελικά το βαρέθηκα, δεν με συγκίνησε, και το παράτησα στο ντουλάπι. Ακόμα εκεί είναι (δεν χαλάει :lol::p). [offtopic mode=on]btw, ρε συ THEO, λύσε μου μια απορία: γιατί ενώ γράφεις τα πάντα κανονικά με ελληνικά και τόνους, το "δεν" το γράφεις "den"; :p [offtopic mode=off] Το έχει πει, κάποιος φίλος του έχει κάνει ένα κόλπο στο pc, και το "δεν" του το κάνει "den" από μόνο του. :D Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Αηδία το φυστικοβούτυρο, και επίσης τρελή αμερικανιά... :tease: [offtopic mode=on]btw, ρε συ THEO, λύσε μου μια απορία: γιατί ενώ γράφεις τα πάντα κανονικά με ελληνικά και τόνους, το "δεν" το γράφεις "den"; :p [offtopic mode=off] Και επίσης από τις πιο θρεπτικές τροφές :rolleyes: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts