ahill2 Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Οι Βελγικές αλλά μόνο οι καλές(υπάρχουν και μέτριες και εκεί).:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caesar2_88 Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Η καινούρια Υγείας με αμύγδαλο είναι φοβερή.. Είναι ξεχωριστή γεύση,αλλά δεν ξεφεύγει απ' τη κλασσική γνωστή υγείας. Απλά :respect:.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 τον τελευταίο καιρό τρελένομαι για Lacta γάλακτος. λιώωωωωωωωωωωωνει μες στο στόμα... Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elekas Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Και η Παυλιδης Φραουλα ειναι φοβερη...δεν παιζετε!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οτι αξίζει, πονάει και είναι δύσκολο !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 Twix, Derby και ΙΟΝ Αμυγδάλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 Σοκολάτα γάλακτος ΙΟΝ! (από τις ελληνικές) Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 Offtopic: Λέγεται ότι η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex. Υπάρχει καμμιά θεωρία που να λέει αν σε αυτούς οι σοκολάτες με καραμέλα αντιστοιχούν στις κοντές, οι σοκολάτες με φουντούκι σε αυτές με ωραίο **** κ.ο.κ.; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Σήμερα έφαγα για πρώτη φορά μία σοκολάτα γάλακτος Cadburry.Είναι μία από τις πιο εύγεστες που έχω δοκιμάσει ποτέ.Είναι πολύ γλυκιά,χωρίς όμως να σε λιγώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Twix, Derby και ΙΟΝ Αμυγδάλου. + 3BIT:) αυτες τις 4 ξεχωριζω! Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 + 3BIT:) αυτες τις 4 ξεχωριζω! Η Derby είναι καινούρια σοκολάτα; Τι περιέχει η γέμισή της; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Η Derby είναι καινούρια σοκολάτα; Τι περιέχει η γέμισή της; Η Derby είναι αρκετά παλία νομίζω.Έχει μέσα ινδοκάρυδο και ρύζι(όπως η Crunch) και φυσικά σοκολάτα!!:p Διορθώστε με αν κάνω λάθος.Είναι πολύ ωραία,να την δοκιμάσεις!;) Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Ξέχασα να αναφέρω τις ιδιαίτερα αγαπημένες μου Serano! :up: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Η Derby είναι καινούρια σοκολάτα; Τι περιέχει η γέμισή της; Καλά, δεν ξέρεις το χρυσό ντέρμπυ της ΙΟΝ; :blink: Απαράδεκτος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 LINDOR Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 LINDOR Απίστευτες σοκολάτες! :up: :drool: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funky Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Σοκολάτα να'ναι και ότι να'ναι!!! Μερικές απ'τις αγαπημένες μου βέβαια είναι η λευκή crunch, η lacta, η 3bit και η ίον(αμυγδάλου,κανονική, λευκή με φουντούκια) :D Παράθεση •*•Let the music be your master, will you heed the master's call?•*• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagito2000 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Lacta μου άρεσε απίστευτα από μικρή ηλικία και εξακολουθεί να μου αρέσει :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Crunch ;) Σταθερη αξια !! Και η μπλε και ασπρη ειναι τ ε λ ε ι ε ς!!! Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Nestle σοκολατα με smarties!! Ειναι απιστευτη!! :w00t: Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Cadburys, Guyllian και οτιδήποτε απο το Thorton's Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Cadburys, Guyllian και οτιδήποτε απο το Thorton's Αγγλοθρεμμένε! :p Υ.Γ. Έχουν εξαιρετική πουτίγκα πάντως... :D Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Αγγλοθρεμμένε! :p Υ.Γ. Έχουν εξαιρετική πουτίγκα πάντως... :D Ε τι να κάνω αναγκαστικά εδώ που είμαι αυτά τρωω... Δεν έχω ΙΟΝ :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Ε τι να κάνω αναγκαστικά εδώ που είμαι αυτά τρωω... Δεν έχω ΙΟΝ :lol: Παπαδοπούλου μήπως; :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Τι΄ναι αυτό? Μόνο κάτι παπαδοπούλου αλλατίνη θυμάμαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Cadburys, Guyllian και οτιδήποτε απο το Thorton's Αχ τι μου το θυμισες αυτο τωρα, που ειχα παει η σοκολατομανης το Δεκεμβρη με μια χαρα στο καταστημα στην Covent Garden και ηταν κλειστο. Μπουχουχου, κλαααααψ :cry: Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts