Jump to content

elekas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    206
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by elekas

  1. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Δινεται το Samsung Galaxy S21 Ultra 128gb σε χρωμα Silver. Ημερομηνία αγοράς 19/03/2021 Τιμη : 630 Ηρακλειο Κρητης

    630 €

    Ηρακλειο Κρητης

  2. Καλημερα σας.....μολις πριν λιγο πηρα στα χερια μου το htc one s και μολις το συνδεσα στο pc μου αλλα μολις πηγα να κατεβασω το htc sync manager μου εβγαλε το παραθυρο που επισυνάπτω. μπορει καποιος να με βοηθησει ????
  3. Aυτο εκανα τελικα αν και ηθελα να το αποφυγω αφου ειχε αρκετες εφαρμογες μεσα και ελεγα να μην τις κατεβαζα παλι...Ολα καλα παντως....Σε ευχαριστω!!! αααα και κατι αλλο...που μπορω να βρω οσα κατεβαζω πχ τραγουδια...το περιεχομενο τις καρτας μνημης εννοω
  4. γεια σας Σημερα πηρα το κινητο ελαφρως μεταχειρισμενο...ο προηγουμενος χρηστης εχει καταχωρησει ενα λογαριασμο στο Market...ξερει κανεις πως μπορω να τον σβησω να φτιαξω δικο μου...? Ευχαριστω
  5. Γεια σας...παιδια πηρα ενα pda HTC TOUCH και ψαχνω να βρω να εγκαταστησω το destinator το 7. Εχω τα mobile windows 6. Ποια εκδοση ειναι η σωστη? σορρυ αλα ειμαι νεα στο ειδος και οσες βρηκα λενε για mobile windows 5
  6. Δεν προσπαθω να αγιοποιησω αλλα δεν μου αρεσει και να γκρινιαζω και να μιζεριαζω γενικα...αν μπορω να κανω κατι να αλλαξει να το κανω αλλα απλα δεν συμφωνω με αυτων τον τροπο...Τελος και απο εμενα στο off topic. Παντως πραγματικα δεν καταλαβα σε τι μας πειραξε που ειπαν 10 λεπτα αργοτερα για το σεισμο...αυτο ειναι ολο.Δεν νομιζω να αλλαζε κατι αν ηξερα νωριτερα το επικεντρο.Το θεμα ειναι να το ξερεις πριν γινει (κατα την γνωμη μου).
  7. Τοτε πραγματικα χαιρομαι που μελετησες τον προυπολογισμο του κρατους μας και των αλλων χωρων και εβγαλες το συμπερασμα οτι δαπαναμε τεραστια ποσα...Τεσπα δεν εχει να κανει με εσενα αυτο, απλα νιωθω πλεον οτι εχουμε γινει ολοι ειδικοι σε ολα.Μετραμε τηλεθεασης, ξερουμε για το πως λειτουργει το αστεροσκοπιο και για το πως θα επρεπε να λειτουργει κανονικα και μια σειρα αλλων γεγονοτων που δεν υπαρχει λογος να αναφερουμε.:worry:
  8. Αυτο το πραγμα που το ξερεις?Δουλευει κανεις δικος σου στο αστεροσκοπιο και σου τα ειπε πως δουλευουν και ποτε εχουν βαρδια? Βρε παιδια ηρεμια δηλαδη. Συγγνωμη αλλα και εδω θα σε ρωτησω παλι...πως ξερεις τι ποσα εχουμε επενδυσει εμεις και ποσα οι αλλες χωρες? Αυτο που ακουμε την καθε μακακια των δημοσιογραφων που κανουν την τριχα - τριχια ειναι ελεος.Εχθες εψαχναν απεγνωσμενα ενα γκρεμισμενο σπιτι και οταν δεν τους ''εκατσε'' βρηκαν αλλα να πουν...:worry:
  9. Δεν εβλεπα Μανεση...αλλου το ειδα.Τεσπα οπως και να εχει παντα γκρινιαζουμε... αυτο ηθελα να πω :)
  10. Η αμερικανοι ομως εδωσαν επικεντρο κοντα στην Μυτιληνη...και εδωσαν και εστιακο βαθος 20-30 km.Μην ειμαστε αδικοι σε ολα.Οι δικοι μας ειπαν οτι μπορουσαν να πουν ποσο ηταν αμεσως αλλα δεν μπορουσαν να δωσουν εστιακο βαθος και επικεντρο αν δεν περιμεναν...αν βγαιναν και ελεγαν αλλα και αλλα παλι θα τους κραζαμε
  11. Εχεις δικιο...η αληθεια ειναι οτι εχω αρχισει και απελπιζομαι. :)
  12. Παντως στην Γερμανια συμβαινει αυτο και τα καταστηματα εχουν πελατες...εκτος αν εννοεις οτι αν εφαρμοστει ο νομος δεν θα ξαναπαει κανεις για καφε ή ποτο.Α και το προστιμο στον καταστηματαρχη ειναι αρκετα υψηλο εκει...για εδω θα δειξει.
  13. Ας ψηφιστει, να πεσουν μερικα βαρβατα προστιμα και μετα βλεπουμε ποσο ανενεργος θα ειναι...Ετσι οπως το παμε εδω μεσα ο καθενας θα εχει δικους του νομους :worry:
  14. Μαλλον σε κανενα αλλο νησι ειχες παει και τα εχεις μπερδεψει τα πραγματα...το ποσοστο οπλοφοριας ειναι αυξημενο στην Κρητη αλλα οχι οπως τα περιγραφεις και οσο για τα ναρκωτικα , δεν νομιζω οτι η Κρητη ειναι η μονη που τα εχει...και αλλες περιφερειες της Ελλαδας καλλιεργουν (απλα δεν σχολιαστηκαν στις ειδησης).Οσο για το σκοτωνουν εφηβους και παιδακια μαλλον δεν τα ξερεις καλα...Δεν ειμαστε κανιβαλοι και ολα οσα λες ειναι ακρως προσβλητικα για μια περιοχη που εχει μεγαλη ιστορια και που εκτος απο τα Ζωνιανα (γιατι εκει κολλησες και κανεις το παπαγαλακι τον δημοσιογραφων που τα κανουν ολα τερατα) , εχει πολλα να δειξει και σε αξιοθεατα και σε πολιτισμο και σε φιλοξενια.
  15. Βρηκες τετοιες? Μπραβο...εγω παντως δεν εχω βρει καμια δυστυχως. :( Αν υπηρχαν πολλες τετοιες καφετεριες δεν θα υπηρχε τοσο μεγαλο προβλημα (ουτε τοση γκρινια).
  16. Κoιτα λοιπον να δεις φιλε μου.Αν εσυ εισαι ανθρωπος που πιστευει οτι ολα στην ζωη ειναι δρομολογημενα και εμεις απλα περιμενουμε τοτε και σε αυτο διαφερουμε .Επειδη λοιπον εγω πιστευω οτι στο βαθμο που μπορω (δεν ειμαι και θεος βλεπεις) να εχω την ζωη μου στα χερια μου , θα το κανω και θα ειμαι υπευθυνη εγω για αυτη και τις επιλογες μου σου λεω οτι δεν ειμαι διατεθειμενει να δεχτω κανεναν να μου επιβαλει τιποτα (τσιγαρο σε αυτη την περιπτωση) και να περιμενω.Αλλα οπως και να το δεις αν για εσενα το τσιγαρο ειναι απολαυση για εμενα δεν ειναι.Γί'αυτο και μονο καλο θα ηταν να κανουμε αυτο που απολαμβανουμε εκει που δεν ενοχλουμε. Τεσπα μαλλον δεν υπαρχει καμια προθεση να καταλαβεις τι εννοουμε και οτι ασχετα απο το αν ειναι ολα προσχεδιασμενα (οπως λες εσυ) τουλαχιστον ολοι εχουμε το δικαιωμα να εχουμε μια μικρη καθημερινη επιλογη μεχρι να ερθει το τελος...και αυτη η επιλογη ειναι να μην μπουχτιζουμε με καπνα παντου. :) Αν δεν υπαρχει ο βασικος αλληλοσεβασμος μεταξυ μας τοτε οκ και ενα νομοσχεδιο καλο θα ηταν για εμας. Α και χρονια πολλα και καλα (μην νομιζεις δηλ οτι εχω και κατι προσωπικο μαζι σου ) :)
  17. Εγω καπνισα πρωτη φορα στα 17...εκανα ενα πακετο τον μηνα.Δηλαδη ποτε δεν μου εγινε απαραιτητο.Μετα ειδα οτι δεν μου προσφερει τιποτα (ουτε οταν ημουν στις μαυρες μου με βοηθουσε , ουτε οταν ημουν στις καλες μου με εκανε να νιωθω καλυτερα) και ετσι το σταματησα.Τωρα κανω κανενα τσιγαρο μια φορα το 6 μηνο αν τυχει και αυτο χωρις λογο. Υ.Γ παντως χαιρομαι που βλεπω τουλαχιστον σε αυτη την δημοσκοπηση (στην πραγματικοτητα δεν ξερω) οτι το μεγαλυτερο ποσοστο ειναι μη καπνιστες (ελπιδοφορο)
  18. Εγω στα 18 που περασα σε μια σχολη και μετα οταν τελειωσα εμεινα μονη αμεσως...Σταθηκα και τυχερη γιατι βρηκα μια καλη δουλεια και με επερνε να ειμαι ανεξαρτητη.Παω και τους βλεπω 2-3 φορες την εβδομαδα αφου ειμαστε στην ιδια πολη αλλα οκ ειμαι μονη και ηρεμη απο γκρινιες (για γαμους κτλ)
  19. Εχεις δικιο...ειναι μεγαλη αρρωστια.Γι'αυτο λοιπον ή κοιταχτε να γιατρευτητε ή αποφασιστε μονοι σας για το τελος σας αλλα οχι και για το δικο μας.Οσο για το αν εφαρμοστει ποτε...ας πεσουν τσουχτερα προστιμα και θα δεις αν εφαρμοστει
×
×
  • Create New...