Farsalinos Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Χαχαχα εγώ μόλις έμαθα ότι χαλαρωσαν τα capital μπήκα αμέσως σε έξοδα!! Οχι δεν είναι το main αλλά θα γίνει για λίγο καιρό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Εκτός από παζάρια και το internet, έχετε κάποια άλλη πηγή, για παλιά κινητα; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 ναι, τον Θανάση :lol: και φιλους/γνωστους Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Από ίντερνετ που ψωνίζετε παιδιά, ebay; υπάρχει κάπου αλλού που θα προτείνατε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 ναι, τον Θανάση :lol: και φιλους/γνωστους Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Δε μου γνωρίζεις αυτόν το Θανάση; :lol: :lol: Μπα, δεν έχω τέτοιους φίλους... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Από ίντερνετ που ψωνίζετε παιδιά, ebay; υπάρχει κάπου αλλού που θα προτείνατε; δες και στο aliexpress Δε μου γνωρίζεις αυτόν το Θανάση; :lol: :lol: Μπα, δεν έχω τέτοιους φίλους... Θανασηηηηηηηη εμφανισουυυυυυυυυυ:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Δε μου γνωρίζεις αυτόν το Θανάση; :lol: :lol: Μπα, δεν έχω τέτοιους φίλους... δες και στο aliexpress Θανασηηηηηηηη εμφανισουυυυυυυυυυ:lol: Εδώ είμαι εγώ :p :lol: Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Εδώ είμαι εγώ :p :lol: Εμφανίστηκεεεεε!!!!!! :dance: :dance: :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 ειδες που στο πα οτι θα εμφανιστει :lol: θαναση, κανα καλο κομματι εχουμε? :p Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Μπα σάπια πράγματα αυτό τον καιρό :p Δεν πολυασχολουμαι κιόλας ούτε παζάρι κατεβαίνω καλά καλά... Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Για άλλες εταιρείες ψάχνουμε εδώ ή θα με κάψετε σαν ιερόσυλο; :p Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 για ολα λεμε... ;) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Nice... :D Ξέρετε πού θα βρούμε ένα λειτουργικό Sony Ericsson Z600; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 έγινες ιερόσυλος τώρα! υπαρχει αντιστοιχο θεμα για τα εριξον!!!! :p κλασικα ebay, aliexpress Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Ο τίτλος του θέματος εδώ είναι Νοσταλγία για τα παλιά Nokia οπότε.................. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 έγινες ιερόσυλος τώρα! υπαρχει αντιστοιχο θεμα για τα εριξον!!!! :p κλασικα ebay, aliexpress Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Έλεγα μήπως έχει Ελλάδα τίποτα... Θα ρωτήσω και στο αντίστοιχο... (μην πετάτε άλλες πέτρες!! :lol: ) Ο τίτλος του θέματος εδώ είναι Νοσταλγία για τα παλιά Nokia οπότε.................. :) I know.. Αλλά ρώτησα εδώ, επειδή ξέρω ότι σε αυτό το thread τα παιδιά είναι αρκετά ψαγμένα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 :lol: - ελα και το δικαρτο NOKIA των 90's ,για οσους εκαναν και "πονηρες δουλειες" ηταν φοβερη λυση, μιλαμε ομως για μεγαλο παιδεμα, το συστημα ηταν: εσβηνες το κινητο και οταν το ξαναναβες πηγαινε στην αλλη καρτα αλλα καμια φορα αμα εχανε το σημα πχ υπογειο αυτοματα πηγαινε στην 2η και εσυ νομιζες πως ακομη ειναι στην 1η, μυλος (!) https://s21.postimg.org/tl9pjji1j/008za.jpg καμια φορα κολλαγαν, η μπαταρια επεφτε λιγο πιο γρηγορα, ο ογκος καλυπτοταν καπως μεσα στην θηκη με το κλιπς ζωνης για να μην υποψιαζεται η δικια σου, τρεξιμο για ανανεωσεις σε 2 εταιριες κλπ, ταλαιπωρια αλλα ειναι κατι που το θυμασαι εμ νοσταλγια. Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zagoreos Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 (edited) Ψάχνοντας στο υπόγειο, βρήκα το παλιό πιστό μου 8110i. Το αποκαλούμενο και "μπανάνα" εξαιτίας της κούρμπας του , όπως φαίνεται στη β' φωτό. Συνταξιοδοτημένο εδώ και 20 έτη σχεδόν (1997), με μία φόρτιση πέντε λεπτών ξαναζωντάνεψε! Δυστυχώς δεν έχω μεγάλη SIM να το δοκιμάσω, αλλά η δοκιμαστική κλήση στο 112 πέρασε κανονικά! Ξαναμπαίνει στην κούτα με τα υπόλοιπα κουρέλια της ζωής, και θα ξυπνήσει δέκα χρόνια μετά! Edited September 28, 2016 by zagoreos Παράθεση GH 198, GH 388, 8110, T39m,....., S7 Edge, P20 Pro, 1+ 8 Pro, 1+ 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Έρωτας! :love: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 κουκλακια ολα!!! βγαλε και μια τα ασπρομαυρα + 1 με εγχρωμη :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 (edited) Το +1 θα μπορουσε να ειναι το 5510, το πιο παραξενο που ειχε βγει μεχρι το 3300.. Η το 9000/9110 αν και αυτα δεν ξερω πως ειναι ωραιο να τα φωτογραφιζεις, κλειστα η ανοιχτα .. :p Ψαχνω ατομο να παιξω προ.. Edited October 11, 2016 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Α, εσύ βάζεις και 2 n-gage τώρα.... :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Τρελές αναμνήσεις μερικά που έμειναν αλλα πουλήθηκαν αλλα τα κλέψανε κι αλλα χαρίστηκανhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161016/cba6b18af3ab01ac4f2403bf06dec7c1.jpg Το ν80 έμεινε η πρόσοψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Ε7 είναι αυτό? Πολυ γκρι δεν ειναι η οθονη του? Btw το 5200 ηταν λίγο fail συσκευή Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts