DjTony Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Παιδιά παρατήρησα κάτι. Όταν συγχρονίζω κοντά στα 50 ανεβάζει πολλά σφάλματα το ρουτερ και έχω ασταθή γραμμή. Τώρα έχει συγχρονίσει μόνο του στα 27 και τα σφάλματα μετά από 24 ώρες online έχουν σχεδόν εξαφανιστεί... Τι γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarxos1978 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Καλησπέρα!έχει κάποιος γνώμη για ποιότητα του ιντερνέτ στη περιοχή του Γαλάτσιου(βεικου κ Τραλλέων πάνω κάτω) Κ κάτι δευτερό...στο πρόγραμμα με τα απεριόριστα σταθερά κ κινητά ,τα κινητά είναι πραγματικά απεριόριστα ή υπάρχει πολιτική ορθής χρήσης?? Ευχαριστώ!! Παράθεση One Plus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Για το πρώτο δεν ξέρω, πάντως στο Νέο Κόσμο που μένω δεν έχω κανένα πρόβλημα η αποσύνδεση. Για το δεύτερο ισχύουν κανονικά απεςριόριστα, αλλά με κάποιους τυπικούς όρους δηλαδή χωρίς υπερβολές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Πως γίνεται να σου δίνουν VDSL από αστικό κέντρο στα 900 μέτρα και να μου λένε ότι στο πατρικό δεν μπαίνει VDSL που στα 300 μέτρα έχει καμπίνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Πως γίνεται να σου δίνουν VDSL από αστικό κέντρο στα 900 μέτρα και να μου λένε ότι στο πατρικό δεν μπαίνει VDSL που στα 300 μέτρα έχει καμπίνα; μήπως οι καλωδιώσεις στο σπίτι σου έρχονται από άλλη καμπίνα/καφάο; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasp87 Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Καλημερα, θα ηθελα την αποψη σας στο παρακατω θεμα. Εκανα τον Ιανουαριο του 17 ενα double play με ADSL. Τον ιουλιο αναβαθμισα σε vdsl. Τον Ιανουαριο του 18 μετακομισα. Επικοινωνησα με τη Νοβα για να τους ρωτησω για πιο λογο δεν εχω vdsl αφου εχει καμπινα διπλα στο σπιτι μου και η cosmote μαλιστα μου ειπε οτι μπορω με το fiber να εχω 90mbps. Στη νοβα μου ειπαν οτι επειδη πλεον θα παιρνω απο την καμπινα/καφαο και οχι απο το κεντρο που επαιρνα πριν οτι πρεπει να ξανακανω ηχογραφηση δλδ επεκταση συμβολαιου... Το βρισκετε λογικο ? Εγω επεκταση τους ειπα δεν θελω να κανω και η κοπελα μου ειπε οτι δεν θα εχω vdsl αλλα adsl. Επισης το αλλο που δεν βρισκω λογικο ειναι οτι το συμβολαιο μου θα συνεχισει να στεκει μεχρι τον Ιουλιο του 2019. Αφου πλεον δεν εχω vdsl κανονικα το συμβολαιο δεν πρεπει να ληγει τον Ιανουαριο του 19? Ποια ειναι η αποψη σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Ότι και να πεις έχεις δίκιο φίλε!!!! Κι εγώ αναβάθμιση κάνω από adsl σε νdsl με εξτρα χρέωση 5 ευρώ και μου ζήτησαν ανανέωση συμβολαίου για 2 χρόνια!!! Λες και μου το έδιναν δωρεαν!!!! Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Υπάρχει η δυνατότητα μείωσης της ταχύτητας ή να βάλουν κόφτη ας το πούμε; Έχω θέματα όταν η ταχύτητα ανεβαίνει πάνω από 30mbps. Τους ζήτησα να με κλειδώσουν στα 30 και είπαν δε γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 (edited) Καλησπέρα στην παρέα! Έχω κάνει αίτηση από 23/2 για νέα σύνδεση στο 2play+ και μέχρι και σήμερα δεν έχω συνδεθεί, ενώ αρχικά μου είχαν πει ότι θα ενεργοποιηθώ σε 10-15 μέρες. Είμαι σε κεντρικότατο σημείο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Καθυστερεί τόσο συνήθως; Κατάσταση Αίτησης Ενεργοποίησης: 23/02/18 00:00:00 Η αίτηση σας έχει προωθηθεί. Ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει σύντομα για επιβεβαίωση των στοιχείων σας. 26/02/18 00:00:00 Η αίτηση σας βρίσκεται σε εξέλιξη. Αναμένεται η παραλαβή και ο έλεγχος των απαραίτητων δικαιολογητικών. 01/03/18 00:00:00 Η αίτησή σας έχει καταχωρηθεί επιτυχώς και βρίσκεται στην διαδικασία ενεργοποίησης. 01/03/18 00:00:00 Η αίτηση σας βρίσκεται σε εξέλιξη. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά έχουν παραληφθεί και βρίσκονται στην διαδικασία ελέγχου. 01/03/18 12:14:58 Ολοκληρώθηκε η διαδικασία δέσμευσης καλωδίωσης 01/03/18 12:14:58 To αίτημά σας προωθήθηκε για υλοποίηση Edited March 16, 2018 by Meraklis87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Καλησπέρα στην παρέα! Έχω κάνει αίτηση από 23/2 για νέα σύνδεση στο 2play+ και μέχρι και σήμερα δεν έχω συνδεθεί, ενώ αρχικά μου είχαν πει ότι θα ενεργοποιηθώ σε 10-15 μέρες. Είμαι σε κεντρικότατο σημείο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Καθυστερεί τόσο συνήθως; Κατάσταση Αίτησης Ενεργοποίησης: 23/02/18 00:00:00 Η αίτηση σας έχει προωθηθεί. Ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει σύντομα για επιβεβαίωση των στοιχείων σας. 26/02/18 00:00:00 Η αίτηση σας βρίσκεται σε εξέλιξη. Αναμένεται η παραλαβή και ο έλεγχος των απαραίτητων δικαιολογητικών. 01/03/18 00:00:00 Η αίτησή σας έχει καταχωρηθεί επιτυχώς και βρίσκεται στην διαδικασία ενεργοποίησης. 01/03/18 00:00:00 Η αίτηση σας βρίσκεται σε εξέλιξη. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά έχουν παραληφθεί και βρίσκονται στην διαδικασία ελέγχου. 01/03/18 12:14:58 Ολοκληρώθηκε η διαδικασία δέσμευσης καλωδίωσης 01/03/18 12:14:58 To αίτημά σας προωθήθηκε για υλοποίηση Εμένα ένα μήνα έκανε φίλε μου. Υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Εμένα ένα μήνα έκανε φίλε μου. Υπομονή. Υπομονή τότε! Μια ακόμα ερώτηση: πριν τον τεχνικό της forthnet-nova θα έρθει τεχνικός του ΟΤΕ, προφανώς για να κάνει τη σύνδεση στο καφάο ή κάτι τέτοιο. Υπάρχει περίπτωση αυτός να χρειαστεί να μπει στην πολυκατοικία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Υπομονή τότε! Μια ακόμα ερώτηση: πριν τον τεχνικό της forthnet-nova θα έρθει τεχνικός του ΟΤΕ, προφανώς για να κάνει τη σύνδεση στο καφάο ή κάτι τέτοιο. Υπάρχει περίπτωση αυτός να χρειαστεί να μπει στην πολυκατοικία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Όχι δε θα μπει ΑΛΛΑ θέλει να γράφει στο κουδούνι το όνομα σου να ξέρεις. Εγώ επειδή νοίκιασα δε το ήξερα και έφυγαν οι ρεζιλιδες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Παιδιά έχω μια ερώτηση. Στην σύμβαση που έχω υπογράψει αναφέρει τις ποινές διακοπής πριν τη λήξη της σύμβασης και οι οποίες είναι κλιμακωτές, με την πάροδο των μηνών η ποινή μειώνεται. Στον τιμοκατάλογο όμως που βλέπω ανηρτημένο στο site της εταιρίας, αναφέρονται διαφορετικά ποσά, εφάπαξ και μάλιστα κατά πολύ υψηλότερα από αυτά που αναφέρονται στην σύμβαση που έχω στα χέρια μου. Κατά την εμπειρία σας ποια ποινή ισχύει σε περίπτωση διακοπής, αυτή που έχω στην σύμβαση ή αυτή που εμφανίζεται στο site; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Έχω κάνει εκτροπή στο κινητό μου το σταθερό μιας και λείπω.. Έχω απεριόριστα σταθερά, υπεραστικά και κινητά.. Όποιος και να με πάρει στο σταθερό, χτυπάει στο κινητό χωρίς κάποια χρέωση έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Ναί , έτσι ακριβώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Ευχαριστώ και Χριστός Ανέστη παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BurnedChemist Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Καλημέρα στο φόρουμ. Έχω κάνει αίτηση για νέα γραμμή και με είπαν ότι πλέον δεν δίνουν δωρεάν modem/router αλλά το χρεώνουν 20 ευρώ. Επειδή συνήθως αυτά που δίνουν είναι τα πιο φθηνά επέλεξα να αγοράσω κάτι καλύτερο. Έχει να προτείνει κανένας κάτι στα 30-40 ευρώ..? Η χρήση θα ναι απλή σχετικά με λίγες συσκευές συνδεδεμένες, και κατα βάση σερφάρισμα, τορεντ και netflix. Επίσης ξέρει κανείς αν για Τούμπα Θεσσαλονίκη ο χρόνος σύνδεσης των 10-15 εργάσιμων που είπαν είναι ρεαλιστικός ή να περιμένω κανα μήνα.?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Εμένα για νέα σύνδεση έκανε 30 μέρες ακριβώς. Ημερολογιακες. Για ρουτερ σε VDSL έχω το Archer VR400 το οποίο κάνει και για ADSL και είναι τούμπανο κυριολεκτικά. Και σε wifi και σε σταθερότητα και σε όλα. Απλά είναι λίγο πιο ακριβό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Αλλαγή ονοματος σε ηδη υπαρχων συμβολαιο, αλλαζει τις παροχες(24αρι, nova cinema, δωρεαν κλησεις, κλπ)? Ή παραμενει ως εχει? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thyreates Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 (edited) να ρωτησω στην 50αρα ταχυτητα η forthnet καλωδιακα δινει 50 αλλα wireless δινει μεχρι 35 ειπαν απο την εταιρεια σε φιλο που εκανε αιτηση σημερα. ισχυει αυτο γιατι σε ote η 30αρα δινει 30 καλωδιο και 28-29 wifi... μηπως του δωσουν απο ΑΚ και οχι απο κοντινο καφαο? Edited June 9, 2018 by thyreates Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Για περιορισμό λόγω του WiFi μιλάνε, δεν έχει σχέση με τη σύνδεση αν είναι από KV ή όχι. Με καλώδιο θα δεις έως και σχετικά κοντά στην ονομαστική ταχύτητα, με WiFi χαμηλότερο και απομακρύνεται η συσκευή από το router. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thyreates Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Για περιορισμό λόγω του WiFi μιλάνε, δεν έχει σχέση με τη σύνδεση αν είναι από KV ή όχι. Με καλώδιο θα δεις έως και σχετικά κοντά στην ονομαστική ταχύτητα, με WiFi χαμηλότερο και απομακρύνεται η συσκευή από το router. Sent from my SM-G930F του το συνδεσανε αμεσως μετα την αιτηση, ισως επειδη ηταν ηδη πελατης adsl! τωρα εχει καλωδιο 38 και του λενε οτι εχει βραχυκυκλωμα σε καποια-ες συσκευες. αυτος τα εχει παρει γιατι του ειπαν οτι θαχει καλωδιο 50 και θα τους παρει δευτερα να του στειλουν τεχνικο. δεν ξερω αν γινεται ετσι δηλαδη να του στειλουν στο σπιτι τεχνικο απο νοβα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Έχω ένα θέμα με την σύνδεση μου. Όταν κάνω κάτι upload, το Internet γίνεται απίστευτα αργό. Χρειάζεται 2 λεπτά για να ανοίξει μία σελίδα. YouTube (αν τρέξει) κολλάει συνέχεια. Έχω επιλέξει να κάνει αυτόματο Backup βίντεο και φωτογραφίες στο Google photos, και κάθε φορά που ανεβάζει έχω αυτό το πρόβλημα. Πάει κάπου το μυαλό σας, τι μπορεί να φταίει; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Αν είναι ADSL μου φαίνεται λογικό.. Όταν γεμίζει όλο το upload να σέρνεται η γραμμή... Ίσως σε fastpath να μην γίνεται αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Έχω fastpath. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts