pektis7 Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Δεν της φταίει κανένας της ΑΕΚ που έπεσε. Καλό είναι να διακόπτονται τα παιχνίδια όταν μπαίνουν μέσα οπαδοί, γιατί μόνο έτσι θα σταματήσει κάποια στιγμή η βία. Μην ξεχνάς ότι αγώνας του Άρη διακόπηκε πέρυσι για ένα μπουκάλι που πέταξαν στη βοηθό. Στην ΑΕΚ έχουν χαριστεί μια φορά (βλέπε τελικό κυπέλλου 2011). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 (edited) Φέτος στην Βέροια που διεκόπη 4 φορές????? και τελικά συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε χωρίς να υπάρχουν οι προϋποθέσεις και με κόσμο μέσα!! Και τελικά απλό πρόστιμο χωρίς καν τιμωρία της έδρας του Άρη!!!! Που είναι η ισονομία? Ότι έχει τελεσιδικήσει το 1 μύριο οφειλές του Άρη στον Σηφάκη και ακόμα να του αφαιρεθούν βαθμοί? Για να μην πω για το γεγονός ότι στο ΟΑΚΑ ενώ είχε συμφωνήσει ΑΕΚ, Πανθρακικός, Αστυνομία και διαιτητής να συνεχιστεί κανονικά ο αγώνας μετά την εκκένωση του γηπέδου, και αφού το γήπεδο ήταν μια χαρά όπως διαβεβαιώνουν όλες οι πλευρές, μόλις έσκασε το τηλεφωνάκι/SMS ότι αν το συνεχίσεις έχεις πεθάνει, άλλαξε γνώμη και το διέκοψε...... Ομορφιές... ΤΕΛΟΣ η NOVA για χιλιάδες ΑΕΚτζήδες, μην κλαίτε απαταιώνιοι τώρα που καταλάβατε ότι θα χάσετε έσοδα και θα ακολουθήσετε κι εσείς σύντομα.... Υ.Γ: Να μην παρακαλάνε τώρα SL, Μώραλης, ΟΣΦΠ, ΠΑΟ και παραγκα να σωθεί η ΑΕΚ. Αργά το κατάλαβαν ότι έρχεται κατρακύλα για όλο το στημένο ελληνικό ποδόσφαιρο τους! Η ΑΕΚ δεν πεθαίνει. Edited April 16, 2013 by DxL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Δεν θα τελειώσει το πρωτάθλημα μας επειδή υποβιβάστηκε η ΑΕΚ. Εδώ έχουν πέσει ομάδες σαν τη Μάντσεστερ, τη Γιουβέντους, τη Μίλαν, τη Rangers και τη River Plate. Η μαγκιά σας θα είναι να επιστρέψετε δυνατοί και όχι να μείνετε και να παλεύετε για τη σωτηρία σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polaris3 Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Να εχουμε συνδεσεις ala carte....αλλα οχι μνημη ala carte. Αν δεν κανω λαθος η ΑΕΚ πηρε απο τον Ατρομητο το κυπελο στο 87...χωρις να ληξει το ματς ΠΟΤΕ. Φυσικα ο αδεκαστος Κακος...μολις ειδε τους οπαδους να μπουκαρουν μεσα στο γηπεδο εγινε λαγος. (αντε βγηκα off ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Πλησιάζει η ώρα που λήγει το 12μηνο του οτέ και σκέφτομαι να την κάνω για forthnet, είχα παλία σκέτο ίντερνετ εκεί και ήμουν ευχαριστημένος. Πόσο καιρό κάνει η φορητότητα; Μένω κέντρο αθήνας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkar72 Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Φέτος στην Βέροια που διεκόπη 4 φορές????? και τελικά συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε χωρίς να υπάρχουν οι προϋποθέσεις και με κόσμο μέσα!! Και τελικά απλό πρόστιμο χωρίς καν τιμωρία της έδρας του Άρη!!!! Που είναι η ισονομία? Ότι έχει τελεσιδικήσει το 1 μύριο οφειλές του Άρη στον Σηφάκη και ακόμα να του αφαιρεθούν βαθμοί? Για να μην πω για το γεγονός ότι στο ΟΑΚΑ ενώ είχε συμφωνήσει ΑΕΚ, Πανθρακικός, Αστυνομία και διαιτητής να συνεχιστεί κανονικά ο αγώνας μετά την εκκένωση του γηπέδου, και αφού το γήπεδο ήταν μια χαρά όπως διαβεβαιώνουν όλες οι πλευρές, μόλις έσκασε το τηλεφωνάκι/SMS ότι αν το συνεχίσεις έχεις πεθάνει, άλλαξε γνώμη και το διέκοψε...... Ομορφιές... ΤΕΛΟΣ η NOVA για χιλιάδες ΑΕΚτζήδες, μην κλαίτε απαταιώνιοι τώρα που καταλάβατε ότι θα χάσετε έσοδα και θα ακολουθήσετε κι εσείς σύντομα.... Υ.Γ: Να μην παρακαλάνε τώρα SL, Μώραλης, ΟΣΦΠ, ΠΑΟ και παραγκα να σωθεί η ΑΕΚ. Αργά το κατάλαβαν ότι έρχεται κατρακύλα για όλο το στημένο ελληνικό ποδόσφαιρο τους! Η ΑΕΚ δεν πεθαίνει. Δεν διαφωνώ μαζί σου. Μήπως όμως είναι οι Γερμανοί του ΟΤΕ τώρα που χαίρονται με τον υποβιβασμό της ΑΕΚ (βλ. OTEtv); Μήπως τους συμφέρει να την κρατήσουν εκεί για 2-3 χρόνια τουλάχιστον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Δεν διαφωνώ μαζί σου. Μήπως όμως είναι οι Γερμανοί του ΟΤΕ τώρα που χαίρονται με τον υποβιβασμό της ΑΕΚ (βλ. OTEtv); Μήπως τους συμφέρει να την κρατήσουν εκεί για 2-3 χρόνια τουλάχιστον; Κάτσε να δούμε σε ποια κατηγορία θα παίζει του χρόνου η ΑΕΚ, και αν θα αντέξει η NOVA με τις χιλιάδες αποσυνδέσεις που γίνονται, και βλέπουμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billraven Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Παιδιά έχει κάποιος κανα τρόπο να ανεβάσω την ταχύτητα της σύνδεσής μου γιατί παρόλο που είναι 24ρα έχω μόλις 5.77 mbps download.Έχω κάνει firmware update κλπ αλλα και πάλι τίποτα. Παράθεση Got to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, ACT NORMAL OBEY THE LAW and repeat after me I AM FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Ναι να αλλάξεις σπίτι και να πας πιο κοντά στο κέντρο. Και είναι εώς 24 ... Δεν έχει καμία σχέση το firmware με την ταχύτητα σου Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billraven Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Ναι να αλλάξεις σπίτι και να πας πιο κοντά στο κέντρο. Και είναι εώς 24 ... Δεν έχει καμία σχέση το firmware με την ταχύτητα σου Αν εξαιρέσουμε το υφάκι ειρωνείας και μια παντελώς άσχετη απάντηση σε αυτο που ρώτησα ξέρω πολύ καλά τί είναι το 24 και αν είναι 24 πραγματικά ή ως 24. Θα σε παρακαλούσα αν έχεις να προτείνεις κάποια λύση να το κάνεις αλλιώς κάτσε τρόλλαρε. Ακου εκεί να αλλάξω σπίτι. Μήπως να μετακομίσω και Κορέα; Μπορείς να το προτείνεις.... :whip: Παράθεση Got to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, ACT NORMAL OBEY THE LAW and repeat after me I AM FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Παιδιά έχει κάποιος κανα τρόπο να ανεβάσω την ταχύτητα της σύνδεσής μου γιατί παρόλο που είναι 24ρα έχω μόλις 5.77 mbps download.Έχω κάνει firmware update κλπ αλλα και πάλι τίποτα. Αν σου είναι εύκολο, πάρε το ρουτερ στο χέρι, βρες το κουτί που καταλήγουν τα τηλεφωνικά καλώδια στην πολυκατοικία σου (συνήθως υπόγειο'η ισόγειο), βρες τα δικά σου καλώδια (γράφει διαμέρισμα), αποσύνδεσε τα προσωρινά, συνδεσε ένα νέο μικρό καλώδιο στις επαφές, και συνδεσε εκεί το ρουτερ σου. Έχε και τον φορητό μαζί σου για να δεις την ταχύτητα σύνδεσης. Είναι ο μόνος εύκολος τρόπος για να δεις αν το πρόβλημα είναι μέσα 'η έξω από την πολυκατοικία σου. Πολλές φορές το σήμα ασθενεί μέχρι να φτάσει σπίτι σου από τις πολλές ενώσεις στους ορόφους, την υγρασία κλπ. Επόμενη λύση είναι να δοκιμάσεις άλλο ρουτερ από κάποιον φίλο σου, μη τυχών το πρόβλημα είναι εκεί... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Αν εξαιρέσουμε το υφάκι ειρωνείας και μια παντελώς άσχετη απάντηση σε αυτο που ρώτησα ξέρω πολύ καλά τί είναι το 24 και αν είναι 24 πραγματικά ή ως 24. Θα σε παρακαλούσα αν έχεις να προτείνεις κάποια λύση να το κάνεις αλλιώς κάτσε τρόλλαρε. Ακου εκεί να αλλάξω σπίτι. Μήπως να μετακομίσω και Κορέα; Μπορείς να το προτείνεις.... :whip: Δεν έχω ούτε ύφακι ούτε σε ειρωνευτηκα. Τώρα εσυ εάν έχεις την μύγα ... Πρόβλημα σου. Και έτσι όπως το έγραψες η απάντηση είναι αυτή. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Φιλικά Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billraven Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 @agio Οκ αν και λίγο δύσκολο αυτο που λες αλλα θα το δώ. Αλλα για αρχή θα δοκιμάσω το router ενός φίλου. Απο ενα τηλ. που έκανα στην forthnet μου είπαν οτι παίζει να είναι γραμμή αλλα δεν είπαν κάτι άλλο όπως ας πούμε να έρθει ένας τεχνικός να το τσεκάρει αλλα τεσπα. Μένω στον πρώτο και το κουτί του οτε είναι μπροστά στην οικοδομή μου. Υγρασία μου ακούγετε πιο πιθανό. @doganos Χάθηκε να δώσεις μια τέτοια απάντηση; Παράθεση Got to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, ACT NORMAL OBEY THE LAW and repeat after me I AM FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Πες μας ποσο attenuation απο τα στατιστικα του ρουτερ και εαν ξερεις ποσο μακρυα στο περιπου εισαι απο το κεντρο της 4νετ. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billraven Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Πες μας ποσο attenuation απο τα στατιστικα του ρουτερ και εαν ξερεις ποσο μακρυα στο περιπου εισαι απο το κεντρο της 4νετ. Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 22.023 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 1,0 / 5,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 16,5 / 7,0 και δεν είμαι και πολύ μακριά απο το κέντρο της. κάπου στα 3-4 χιλιόμετρα πάνω κάτω. Παράθεση Got to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, ACT NORMAL OBEY THE LAW and repeat after me I AM FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 22.023 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 1,0 / 5,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 16,5 / 7,0 και δεν είμαι και πολύ μακριά απο το κέντρο της. κάπου στα 3-4 χιλιόμετρα πάνω κάτω. Συμφωνα με τα στατιστικα σου, βρισκεσαι διπλα στο κεντρο (στα 350 μετρα πανω κατω). Και δεν βλεπω κανενα προβλημα. Ποιο ειναι το προβλημα σου; στα 22 κλειδωνεις :confused: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billraven Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Συμφωνα με τα στατιστικα σου, βρισκεσαι διπλα στο κεντρο (στα 350 μετρα πανω κατω). Και δεν βλεπω κανενα προβλημα. Ποιο ειναι το προβλημα σου; στα 22 κλειδωνεις :confused: Σύμφωνα με το speedtest.net πάντα η ταχύτητα μου στο dl δεν ξεπερνά τα 7 με μέση ταχύτητα τα 5 και στο ul τα 0.85. Εγώ πίστευα οτι γύρω στα 11 με 14 θα ήταν μια χαρά αλλα στην πραγματικότητα έχω μεγάλη απόκλιση. Παράθεση Got to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, ACT NORMAL OBEY THE LAW and repeat after me I AM FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Το speedtest.net δεν ειναι και οτι καλυτερο για να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα. Αφου κλειδωνεις στα 22, τοτε θα επρεπε να εχεις και 22. αρχικα πες μας εαν εισαι συνδεμενος με καλωδιο ή ασυρματα στο ρουτερ. Εαν εισαι ασυρματα βαλε καλωδιο. Εαν εισαι με καλωδιο και μπορεις δοκιμασε αλλον υπολογιστη. Επίσης κατεβασε 2-3 αρχεια ταυτοχρονα από εδώ και πες μας συνολικα ποσο πιανεις. Εαν δεν εχεις αποσυνδεσεις κτλ στην γραμμη σου και ειναι σταθερη, ειναι αλλο πραγμα απο το δεν μπορω να κατεβασω στο 100% της γραμμης μου. (στα 22 στην συγκεκριμενη περιπτωση). Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billraven Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Το speedtest.net δεν ειναι και οτι καλυτερο για να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα. Αφου κλειδωνεις στα 22, τοτε θα επρεπε να εχεις και 22. αρχικα πες μας εαν εισαι συνδεμενος με καλωδιο ή ασυρματα στο ρουτερ. Εαν εισαι ασυρματα βαλε καλωδιο. Εαν εισαι με καλωδιο και μπορεις δοκιμασε αλλον υπολογιστη. Επίσης κατεβασε 2-3 αρχεια ταυτοχρονα από εδώ και πες μας συνολικα ποσο πιανεις. Εαν δεν εχεις αποσυνδεσεις κτλ στην γραμμη σου και ειναι σταθερη, ειναι αλλο πραγμα απο το δεν μπορω να κατεβασω στο 100% της γραμμης μου. (στα 22 στην συγκεκριμενη περιπτωση). Το λοιπόν. Δοκίμασα να συνδέσω το laptop του πατέρα μου με ethernet και όντος η ταχύτητα απο 7 που ήταν με wifi έφτασε τα 20. To επόμενο βήμα ποιο είναι; Παράθεση Got to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, ACT NORMAL OBEY THE LAW and repeat after me I AM FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Είδες; Το επόμενο βήμα είναι να συνδέεσαι με καλώδιο. Ειδικά εάν δεν έχεις καλο σήμα στο ασύρματο εκεί που είσαι. Αρα η συνδέεσαι με καλώδιο η κοιτάς να κανείς όσο καλύτερο γίνεται το σήμα σου, αλλά για εμένα εάν μπορείς τραβά ένα καλώδιο Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billraven Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Είδες; Το επόμενο βήμα είναι να συνδέεσαι με καλώδιο. Ειδικά εάν δεν έχεις καλο σήμα στο ασύρματο εκεί που είσαι. Αρα η συνδέεσαι με καλώδιο η κοιτάς να κανείς όσο καλύτερο γίνεται το σήμα σου, αλλά για εμένα εάν μπορείς τραβά ένα καλώδιο Λίγο δύσκολο να τραβήξω ethernet στο δωμάτιο μου γιατί η απόσταση είναι μεγάλη. Λογικά με καλύτερο router να πλησιάσω την ταχύτητα που θέλω.Οκ δεν θα είναι και ethernet αλλα έστω και λίγο καλύτερα είναι καλα. Παράθεση Got to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, ACT NORMAL OBEY THE LAW and repeat after me I AM FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmw Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 ποια router δίνει αυτή τη στιγμή η forthnet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeTaXaS4 Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Thomson 585v8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmw Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Εμένα μου δώσανε το technicolor td5130 και και είναι χάλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmw Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Πολύ ψέμα στη forthnet. Μου έδωσαν ένα router με την ανανέωση του συμβολαίου και το router Όχι μόνο πιάνει πιο χάλια από εκείνο του 2007 αλλά δεν είναι n όπως αναφέρει στο κουτί. Ντροπή τους να φέρονται έτσι σε παλιούς πελάτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts