zyp3r Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Συνηθως ετσι γινεται λενε 10 μερες και κανουν αλλες 10. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Μα δεν εχει χαλασει. μέχρι το πρωί θα έχει χαλάσει :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 πήρα το tomson τελικά από την forthnet, οκ όλα μέχρι στιγμής, υπάρχει κάποιες ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω για την βελτίωση της ταχύτητας ? μέσω speedtest.net Μου δίνει D 6.69 mb/s και U 0,72 mb/s Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THESSCITY Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 αΠΟ RAPIDSHARE Πως ειναι το download της hol γιατι η forthnet einai μαυρο χαλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 αΠΟ RAPIDSHARE Πως ειναι το download της hol γιατι η forthnet einai μαυρο χαλι εμενα μια χαρα ειναι (forthnet) αλλα ειμαι premium χρηστης ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 αναλογως.... εχω παρατηρησει οτι πολυ αργα το βραδυ (3:00-4:00) η ταχυτητα ειναι πολυ καλυτερη σε σχεση με τις υπολοιπες ωρες. γενικα δεν χρησιμοποιω σχεδον καθολου rs, αλλα οταν θελω να κατεβασω και, μου βγαζει την πιστη. ειδικα την ημερα.... μιλαω για free user και ταχυτητες 30-50kb/s. το πολυ να παει 70. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 οι free users εχουν πετσοκομμενο bandwidth. Εγω σαν premium, ανεξαρτητου ωρας και μερας επιανα μεχρι και 2mb/s :):) Δεν φταιει παντα ο provider ;) Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 αΠΟ RAPIDSHARE Πως ειναι το download της hol γιατι η forthnet einai μαυρο χαλι Για να μη μπερδεύονται οι αναγνώστες, καλό είναι την ερώτηση αυτή να την κάνεις στο θέμα της HOL.:) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 http://www.speedtest.net/result/663263295.png :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Aν η αποσταση σου απο το DSLAM ειναι 2-3 χλμ νομιζω πως ειναι αρκετα καλη η ταχυτητα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 http://www.speedtest.net/result/663263295.png :mad: γιατι δεν εισαι ικανοποιημενος με αυτην την ταχυτητα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Αυτα τα speedtest δεν τα εμπιστευομαι καθολου.Καλυτερα να καταβασετε κατι απο μεγαλο site (nvidia,apple,MS)για να δειτε ποση ταχυτητα πιανετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Αυτα τα speedtest δεν τα εμπιστευομαι καθολου.Καλυτερα να καταβασετε κατι απο μεγαλο site (nvidia,apple,MS)για να δειτε ποση ταχυτητα πιανετε. εχεις να δωσεις καποιο λινκ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 εχεις να δωσεις καποιο λινκ? nvidia.com, ati.com, apple.com Mπες και κατεβασε καποιον driver απο κει με καποιον download manager. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 nvidia.com, ati.com, apple.com Mπες και κατεβασε καποιον driver απο κει με καποιον download manager. ευχαριστω. με speedtest μου δειχνει ταχυτητα 12 και με το τεστ της forthnet μου δειχνει 8 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Για να υπολογισεις οσο ποιο κοντα γινεται την ταχυτητα της συνδεσης σου πρωτα μπαινεις εδω για να δεις την αποσταση απο το DSLAM http://www.adslgr.com/features/adsl_calculator.php Mετα βλεπεις στα ποσα Mbps κλειδωνει του ρουτερ,κατεβαζεις απο καποιο αξιοπιστο site με dl manager και τελος κανεις ενα τεστ στο speedtest.Αν τα αποτελεσματα ταιριαζουν τοτε μονο μπορεις να εμπιστευθεις το εν λογω τεστ.Προσωπικα σε μενα παντα μεσα πεφτει οποτε και το εμπιστευομαι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateerME45 Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 http://www.speedtest.net/result/663906149.png :) Όποιος κάνει βέβαια το τεστ θα δει να αναγράφεται "hosted by On Telecoms"... Και με αλλαγή host στο Ηράκλειο Κρήτης: http://www.speedtest.net/result/663907439.png δηλαδή και πάλι, πολύ καλά... Παράθεση I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 nvidia.com, ati.com, apple.com Mπες και κατεβασε καποιον driver απο κει με καποιον download manager. Αυτό ακριβώς και τίποτα άλλο παιδιά. Speedtest κλπ site δεν θεωρούνται αξιόπιστα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Να ρωτήσω για βλάβες αν γνωρίζει κανείς.Έχω ένα πρόβλημα με τη γραμμή,κόψανε το τηλέφωνο.Επικοινώνησα με το τμήμα εξυπηρέτησης της forthnet ανέφερα το πρόβλημα και είπαν ότι το πρόβλημα είναι στο τηλεφωνικό κέντρο της περιοχής μου οπότε έκαναν προώθηση του προβλήματος στον ΟΤΕ. Τώρα να ρωτήσω ,ο ΟΤΕ επειδή είμαι συνδρομητής forthnet και όχι ΟΤΕ θα κάτσει να ασχοληθεί με τη βλάβη μου ή θα περιμένω καιρό;;Και γενικά υπάρχει κανένας τρόπος να επέμβω για να προχωρήσει πιο γρήγορα η διαδικασία;και καταγγελίες που γίνονται;στην ΕΕΤΤ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Μπορείς αν θες να καλέσεις την τεχνική υποστήριξη του Ο.Τ.Ε, αλλά θα σε χρεώσουν 50 ευρώ κι'ας μην υπάρχει καμία ζημιά (τα λεφτά θα τα πληρώσεις σε λογαριασμό του Ο.Τ.Ε που θα σου αποσταλλεί). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Μπορείς αν θες να καλέσεις την τεχνική υποστήριξη του Ο.Τ.Ε, αλλά θα σε χρεώσουν 50 ευρώ κι'ας μην υπάρχει καμία ζημιά (τα λεφτά θα τα πληρώσεις σε λογαριασμό του Ο.Τ.Ε που θα σου αποσταλλεί). Αφού είναι συνδρομητής της forthnet. Πώς θα ζητήσει τεχνική υποστήριξη από τον ΟΤΕ και πως θα του στείλει ο ΟΤΕ λογαριασμό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Να ρωτήσω για βλάβες αν γνωρίζει κανείς.Έχω ένα πρόβλημα με τη γραμμή,κόψανε το τηλέφωνο.Επικοινώνησα με το τμήμα εξυπηρέτησης της forthnet ανέφερα το πρόβλημα και είπαν ότι το πρόβλημα είναι στο τηλεφωνικό κέντρο της περιοχής μου οπότε έκαναν προώθηση του προβλήματος στον ΟΤΕ. Τώρα να ρωτήσω ,ο ΟΤΕ επειδή είμαι συνδρομητής forthnet και όχι ΟΤΕ θα κάτσει να ασχοληθεί με τη βλάβη μου ή θα περιμένω καιρό;;Και γενικά υπάρχει κανένας τρόπος να επέμβω για να προχωρήσει πιο γρήγορα η διαδικασία;και καταγγελίες που γίνονται;στην ΕΕΤΤ; Είναι υποχρέωση του ΟΤΕ να το ψάξει. Τώρα πόσο πολύ θα το ψάξει είναι άλλο θέμα. Αλλά εσύ εφόσον είσαι πελάτης forthnet, θα μιλάς μόνο με το τεχνικό τμήμα της forthnet και αυτούς θα βάζεις να ασχοληθούνε. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoXfOxFoX Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 και εγω με forthnet, κατεβάζω με 2,2mb και απο tors και απο rapidshare. και ποτε δεν ειχα το παραμικρό προβλημα... Παράθεση F1fan.gr Καθημερινά νέα στα Ελληνικά, αναλύσεις αγώνων, τεχνικά θέματα, και όλες οι σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζει ο φανατικός της Formula1. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos33 Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Για δύο μέρες ακόμη η ισχύει η επιδότηση της forthnet για ακριτικές περιοχές. Εώς τώρα η εταιρία επιδοτούσε και την αγορά ενός laptop. Τώρα επιδοτεί ένα μικρό netbook. Μήπως γνωρίζει κανείς να μου πεί ποιό ακριβώς? Παράθεση :polarbear: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Καλησπερα παιδια... εχω μια λιγο χαζη ερωτηση απλα δεν ειμαι σιγουρος και θελω το να το επιβεβαιωσω! ειμαι στο ιδιοκτητο δικτυο της Forthnet με double play υποστηριζει η γραμμη FAX να συνδεσω επανω η πρεπει να ενεργοποιησω κατι στην γραμμη? συσκευη FAX ενοω κανονικη αυτονομη. αν εχει καποιος εμπειρια ας με ενημερωσει! ευχαριστω Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts