Bayern7 Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Tι στο καλο, ολοι μου βγηκατε στρατιωτικοι τελικα και τα ζητατε?:p:p:p Egw eimai sto programma. Apo flevarh. Apla thelw na ta exw. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Α, οκ τοτε :P Προλαβες νωρις!!! Ευχαριστημενος με το πακετο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Α, οκ τοτε :P Προλαβες νωρις!!! Ευχαριστημενος με το πακετο? Από το πακέτο ναι... από την wind το συζητάμε (λόγω σήματος κυρίως)... Τρελή μείωση στο λογαριασμό. Της τάξης του 50%... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Tι στο καλο, ολοι μου βγηκατε στρατιωτικοι τελικα και τα ζητατε?:p:p:p οχι ρε! αλλα οταν παω στρατο να μη κανω κι εκει κανενα προγραμμα?? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deimos Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 τελικα από όλους όσους πείραν τα χαρτια μέσο μαιλ , εστιλε κανένας ? έκανε σύνδεση κανείς ? Για πείτε αποτελέσματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Μανο αν μπορείς στείλε τα μια και εδώ bayern7 @ msn.com Emena akoma mou ta stelnete :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deimos Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Emena akoma mou ta stelnete :) Σου εστειλα εγω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Σου εστειλα εγω :p na sai kala Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apricot Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 τελικα από όλους όσους πείραν τα χαρτια μέσο μαιλ , εστιλε κανένας ? έκανε σύνδεση κανείς ? Για πείτε αποτελέσματα.. έχω μιλήσει τηλεφωνικά μαζί τους και μου είπαν ότι θα ξεκινήσουν να δέχονται χαρτιά για νέες αιτήσεις μετά τις 10/7 και πάλι. Παράθεση findeternalsunshine Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deimos Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 έχω μιλήσει τηλεφωνικά μαζί τους και μου είπαν ότι θα ξεκινήσουν να δέχονται χαρτιά για νέες αιτήσεις μετά τις 10/7 και πάλι. στα καταστηματα ή απευθίας από τα κεντρικά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apricot Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 στα καταστηματα ή απευθίας από τα κεντρικά ? Στα κεντρικά μίλησα. Στο τμήμα εταιρικών πελατών. Παράθεση findeternalsunshine Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Πρώτα σύμβαση με Tim>Wind-χωρίς πάγια-καλές χρεώσεις-καλή επιδότηση συσκευής-μέχρι και 4 συνδέσεις (πάρε κόσμε)...και τώρα, όπως διάβασα σε εφημερίδες, απαγόρευση των κινητών στο Στρατό (όχι Ναυτικό και Αεροπορία)... Δεν είδα αν υπάρχει κάποια αντίδραση από Wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Πρώτα σύμβαση με Tim>Wind-χωρίς πάγια-καλές χρεώσεις-καλή επιδότηση συσκευής-μέχρι και 4 συνδέσεις (πάρε κόσμε)...και τώρα απαγόρευση των κινητών στο Στρατό (όχι Ναυτικό και Αεροπορία)... Δεν είδα αν υπάρχει κάποια αντίδραση από Wind. Δεν εχει λογο η WIND στο συγκεκριμενο θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. September 4, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Όντως. Η απαγορευση των κινητων ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ στα στρατοπεδα ειναι γεγονος, αλλα εχει να κανει με τα λογης λογης βιντεο που κυκλοφορουσαν και για λογους ασφαλείας... Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Δεν εχει λογο η WIND στο συγκεκριμενο θεμα. E gia tous fantarous einai perissotero (pou den dikaioutan to paketo), oi aksiwmatikoi sta pele tous.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chemeng Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Κάτι μου λέει (μια υπάλληλος Wind shop για την ακρίβεια), ότι το πρόγραμμα της Wind με το ΓΕΣ τελείωσε. Έληξε η σύμβαση μάλλον. Έχουμε υπόψιν για ανανέωσή της;;; Παράθεση Samsung S500 -> Siemens S65 -> Nokia E51 -> HTC Diamond2 -> Samsung Omnia7 -> Huawei P1 LTE -> ZTE Blade S6 -> Huawei P8 -> Apple iPhone SE -> LeEco Le Max2 -> Honor View20 -> Xiaomi Mi MIX3 5G -> Motorola Edge20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delirium79 Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Κάτι μου λέει (μια υπάλληλος Wind shop για την ακρίβεια), ότι το πρόγραμμα της Wind με το ΓΕΣ τελείωσε. Έληξε η σύμβαση μάλλον. Έχουμε υπόψιν για ανανέωσή της;;; Η σύμβαση και το πακέτο του ΓΕΣ ισχύει κανονικά. Η διαφορά είναι πως δεν πραγματοποιείται πλέον από τα καταστήματα λόγω μεγάλου φόρτου. Η όλη διαδικασία γίνεται από τα κεντρικά. Παίρνεις τηλέφωνο στο 2106158000 και σε συνδέουν με το αρμόδιο τμήμα.Έπειτα σου στέλνουω ένα fax με κάποια φόρμα, την συμπληρώνεις σωστά και την αποστέλλεις πίσω. Απλά παίρνει λίγο χρόνο... Ποιος να φανταζόταν ότι θα είχε τόσο ζήτηση! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 τελικα ξερεις κανεις αν το προγραμμα θα το συνεχισουν κ δευτερη χρονια η θα μας μεταφερει η wind σε κανα flexy? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 τελικα ξερεις κανεις αν το προγραμμα θα το συνεχισουν κ δευτερη χρονια η θα μας μεταφερει η wind σε κανα flexy? Έχει να πέσει διακοπή αν γίνει κάτι τέτοιο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagvet Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Μπορεί κάποιος να μου στείλει τα απαράιτητα έγγραφα σε ηλεκτρονική μορφή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Sta esteila. kane edit to post sou na mh fainetai to mail (ase keno prin kai meta to @). mh gemiseis spams apo mhxanes anazhthshs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 kane edit to post sou na mh fainetai to mail (ase keno prin kai meta to @). mh gemiseis spams apo mhxanes anazhthshs. Το διόρθωσα εγώ ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 τελικα ξερεις κανεις αν το προγραμμα θα το συνεχισουν κ δευτερη χρονια η θα μας μεταφερει η wind σε κανα flexy? TIIIIII?????? :w00t::w00t::w00t: PAIZEI TETIO SENARIO?????:X kai exoun kologoustarei ki kaltes mou apo tote pou exo kanei to paketo:lol: oli tin ora me ena til sto xeri eimai :lol: den pisteyo......den 8elo oute a to skeytomai...ginete na to exoun gia panta???:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatzouri Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 pros to parwn paramenei opws exei isws meta tin parodo tou 12minoun na yparxei pagio kai sto vpn Παράθεση ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΛΥΣΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 pros to parwn paramenei opws exei isws meta tin parodo tou 12minoun na yparxei pagio kai sto vpn παγιο στο virtual private network? δλδ? τι εννοείς;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts