philos Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Φωκίωνας, Παγώνα, Γαρυφαλιά Πάντως ωραία θα ήταν να βάζαμε και καινούργια ονόματα στη ζωή μας. Έχουμε πήξει στα κλασσικά: Μαρία, Γιώργος, Κώστας, Νίκος, Γιάννης, Παναγιώτης κτλ :) -philos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 ευτυχως astarti που το διευκρινησες, διοτι οι κατοικοι της πρωτευουσας ξερουν μονο τα ελληνοσαξωνικα. τρεντυ, θατς ολ, ενιγουει κτλ Ναι γιατι εσυ τα ηξερες ετσι? Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Πυγμαλίων,Αγλαόπη από μένα..... Χίλιες φορές κλασσικά ονόματα απο μένα πάντως :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 enan sumpatrioti mou ton lene xoxako sto epitheto kai mia kathigitria mou apo to dimotiko salamoura. pantos den eho sunatisei pote mou kanena pou na ton lene giakoumi:lol: Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Γιόλα.... Και δεν ξέρω(αν και κάτι έχω στο μυαλό μου) από που βγαίνει!!!:lol: γεωργια-γιολαντα? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caesar2_88 Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 γεωργια-γιολαντα? Ρε Φρικ! ***γίολα [μετά συγχωρήσεως βεβαίως-βεβαίως :D] γεωργια - γιολαντα => γιρλαντα ??wtf... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 χαχαχαχαχα.εισαι κακοοοοοοοοοος απο γεωργια εχω ακουσει να φωναζουν κοπελα γιολαντα...απο εκει το σκεφτηκα Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 χαχαχαχαχα.εισαι κακοοοοοοοοοος απο γεωργια εχω ακουσει να φωναζουν κοπελα γιολαντα...απο εκει το σκεφτηκα Αυτό που είπε ο Caesar2_88 πιστεύω ότι είναι το αρχικό.Δεν μπορώ να δώσω κάποια άλλη εξήγηση από που μπορεί να βγαίνει:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Εδώ υπάρχει στη Ρόδο όνομα Τσαμπίκα. Τι μου λέτε τώρα. Επίσης υπάρχει ενα (όχι στη Ρόδο, γενικότερα) ένα αρχαιοελληνικό.Φαρνάβαζος. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Εδώ υπάρχει στη Ρόδο όνομα Τσαμπίκα. Τσαμπικα και Τσαμπικος απο την παναγια Τσαμπακα. Οντως ξεχασα οτι για τους υπολιπους θα ειναι περιεργο ονομα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Θεολογία ΟΝΟΜΑ Μαλάκου ΕΠΙΘΕΤΟ μια παλια μου συμμαθητρια..:lol: Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
capten Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Το όνομα της γιαγιάς μου ήταν Φιλομήλα. Ευτυχώς δεν βγήκα κορίτσι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Υπαρχει ενα βιβλιοπωλειο στον Βολο που λεγετε ετσι. :D Προφανως Φιλομηλα θα την λενε και αυτη!! Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Εμένα μ'αρέσει το όνομα του desert Ναι. Όντως έχει ωραίο όνομα ο Dessert :) Εγώ επίσης ξέρω μια που οι σαδιστές οι γονείς της την έβγαλαν Κωτούλα (ναι με "ω",και τη φωνάζουν Τούλα) Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Ναι. Όντως έχει ωραίο όνομα ο Dessert :) Εγώ επίσης ξέρω μια που οι σαδιστές οι γονείς της την έβγαλαν Κωτούλα (ναι με "ω",και τη φωνάζουν Τούλα) Έχει μαθευτεί πια παντού;;; :ρ (Λογικό, άλλωστε είμαι και μια μεγάλη διασημότητα!) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Ναι. Όντως έχει ωραίο όνομα ο Dessert :) Εγώ επίσης ξέρω μια που οι σαδιστές οι γονείς της την έβγαλαν Κωτούλα (ναι με "ω",και τη φωνάζουν Τούλα) Γιατι πως τον λενε?? :) :) Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Έχει μαθευτεί πια παντού;;; :ρ (Λογικό, άλλωστε είμαι και μια μεγάλη διασημότητα!) Να μη το γραφες στο msn σου να μη το μαθαίναμε:lol: Γιατι πως τον λενε?? :) :) Σιγα μη σου πω :p:X:D Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Να μη το γραφες στο msn σου να μη το μαθαίναμε:lol: Εγώ δε λέω αυτό όμως :lol: :shifty: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Εγώ προτείνω να αλλάξει ο τίτλος σε "Μαντέψτε το όνομα του Desert - Ο νικητής δώρο μια βραδιά με τον Χουρχουλίτσο" (για να μην απαντά κανείς και να γλιτώσουμε!:p) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Επίθετο γυναίκας γιατρού στο Βόλο: Φλεβοτόμα...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 :lol: :lol: mprrrrrrrrrrrrrrrr!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Επίθετο γυναίκας γιατρού στο Βόλο: Φλεβοτόμα...:lol:Εγκάρσια φαντάζομαι...:lol: Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
far_ma Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Χρυσάφω,Αρχοντούλα,Συμεών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Χρυσοβαλάντω και Συρματένια!Τα είχα ξεχάσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Γραμμένος... Πόσο μάλλον όταν και το επίθετο σου είναι το ίδιο. :stroller: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts