Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

(Elafrws off-topis) Apsogo to Destinator ! Mou kane megalh entupwsh h akriveia tou. Niwthw san ton arxonta twn doruforwn ! :p (nai prwth fora xrhsimopoiw gps)

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

\HKCU\ControlPanel\Phone

ShowSim=0

Αλλά δυστυχώς σε μένα μετά από SoftReset ξαναγυρνάει σε 1.

Οπότε τελικά έβαλα την Sim στο παλιό τηλ. και έσβησα όλες τις επαφές γιατί και το SimManager που έχει δεν κατάφερε να μου τις σβήσει

Ευχαρηστω φηλε :)

Γιωργος

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 Pixels και 16,3 KBytes.

Και στα wm5/6 καλό είναι να αποφεύγεις την εγκατάσταση στη rom λόγω του compaction thread.

καλά αυτό εξαρτάται από το μηχάνημα, δεν νομίζω ότι είναι τόσο τρομερό σε σημερινά μηχανήματα με σημερινές μνήμες

---

NLS

ilogic.gr

Και στα wm5/6 καλό είναι να αποφεύγεις την εγκατάσταση στη rom λόγω του compaction thread.

καλά αυτό εξαρτάται από το μηχάνημα, δεν νομίζω ότι είναι τόσο τρομερό σε σημερινά μηχανήματα με σημερινές μνήμες

Θα μπορούσαμε να το αναλύσουμε λίγο ? :worry:

Πουθενά δεν αξιοποιείται τόσο πολύ το χρήμα, όσο μέσα στα σώβρακα των ανθρώπων :lol:

Όταν πρωτοβγήκε το WM5 με την μεγάλη αλλαγή του να είναι ο βασικός χώρος εγκατάστασης software η flashROM αντί της RAM, το σύστημα (δεν θα μπω σε λεπτομέρειες) προσπαθούσε κάποιες στιγμές να κερδίσει κάποιο χώρο "πακετάροντας" δεδομένα όταν κάτι ήθελε να γράψει (επειδή αναγκαστικά μιλάει στην flashROM σε "blocks" σαν να είναι δίσκος, έπρεπε κάποιες στιγμές να διαβάσει ένα ήδη "μισογραμμένο" block και μετά να το ξαναγράψει με τα παλιά συν νέα δεδομένα).

Αυτό στις πρώτες flashROM που δεν ήταν φτιαγμένες για τέτοια "ταλαιπωρία" έτρωγε ώρα (δευτερόλεπτα - μέχρι 2 λέει η MS, περισσότερα λέει ο κόσμος) με αποτέλεσμα κάποια μηχανήματα να φαίνονται ότι δουλεύουν σπασμωδικά για λίγο.

Νομίζω ότι οι σημερινές flashROM δεν υποφέρουν τόσο από αυτό συν θέλω να πιστεύω ότι το WM6 κάνει καλύτερη διαχείρηση του πράγματος.

Αυτό δεν σημαίνει ότι το "πανάρχαιο" LOOX 720 μου με WM2003SE, CPU 520MHz και αποθηκευμένα δεδομένα στη RAM (που είναι 128MB) δεν κάνει κάνει κύκλους από το μέσο σημερινό μηχάνημα (στην πράξη).... αλλά τέσπα... "εξέλιξη".

---

NLS

ilogic.gr

Καλημερα.Υπαρχει καποιος τροπος να φτιαξουμε συντομευση καπου πανω στην οθονη ωστε να ανοιγει κατευθειαν η δημιουργια νεου sms? Γιατι η διαδικασια μηνυματα-menu-νεο-sms ειναι λιγο μπελας..
http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg

• Administrators
Καλημερα.Υπαρχει καποιος τροπος να φτιαξουμε συντομευση καπου πανω στην οθονη ωστε να ανοιγει κατευθειαν η δημιουργια νεου sms? Γιατι η διαδικασια μηνυματα-menu-νεο-sms ειναι λιγο μπελας..

Εγώ ας πούμε χρησιμοποιώ το πολύ εύχρηστο προγραμματάκι WM5NewMenu. Μπαίνει στο αριστερό soft key και όταν το πατάς έχεις πολλές επιλογές όπως New sms, mms, e-mail, Contact, note, task, appointment, word και excel documents.

Modpic.gif

Το "χέρι" που μου βάλατε έπιασε τόπο... πήγα χθες και ξαναπήρα το ίδιο... είχατε δίκιο, μόνο με σοκ έπρεπε να ξυπνήσω... ελπίζω αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά... πάντως δεν είναι και εύκολο πράγμα η απεξάρτηση από τη NOKIA... :ninja:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ ας πούμε χρησιμοποιώ το πολύ εύχρηστο προγραμματάκι WM5NewMenu. Μπαίνει στο αριστερό soft key και όταν το πατάς έχεις πολλές επιλογές όπως New sms, mms, e-mail, Contact, note, task, appointment, word και excel documents.

Ευχαριστω πολυ! Θα το δοκιμασω.:)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg

το δικό μου το GPS έχει ακρίβεια μόνο όταν θέλει και όποτε θέλει.

σας ρώτησα που μπορώ να κατευάσω την τελευταία official rom αλλά κανείς δεν μου λέει :(

την δευτέρα έρχετε επιτέλους η 4GB μου που πήρα παράγγειλα πριν 2 εβδομάδες!!

• Administrators
σας ρώτησα που μπορώ να κατευάσω την τελευταία official rom αλλά κανείς δεν μου λέει :(

Κατέβασέ την από εδώ.

Modpic.gif

Το "χέρι" που μου βάλατε έπιασε τόπο... πήγα χθες και ξαναπήρα το ίδιο... είχατε δίκιο, μόνο με σοκ έπρεπε να ξυπνήσω... ελπίζω αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά... πάντως δεν είναι και εύκολο πράγμα η απεξάρτηση από τη NOKIA... :ninja:

Πράγματι είναι δύσκολη η απεξάρτηση, κι εγώ είχα έρωτα με τα communicators.

Εδώ όμως μιλάμε για "άλλα κόλπα". :)

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος

Παιδιά έχω την εξής ιδέα. Μήπως να συγκεντρώναμε όλα τα συμβατά προγράμματα για το Kaiser και να τα ανεβάζαμε κάπου; Σαν τα link της υπογραφής μου. Τι λέτε;
http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Παιδιά έχω την εξής ιδέα. Μήπως να συγκεντρώναμε όλα τα συμβατά προγράμματα για το Kaiser και να τα ανεβάζαμε κάπου; Σαν τα link της υπογραφής μου. Τι λέτε;

Αυτο ειναι οτι καλυτερο ... Εδω η συμβολη μελων οπως ο zaharakis ο WebViRuS ειναι καθοριστικη !!

τα ΨΑΡΙΑ δεν ΞΕΡΟΥΝ οτι ΒΡΕΧΕΙ ...;)

http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=HTC_Kaiser

Γιάννης

Αυτο ειναι οτι καλυτερο ... Εδω η συμβολη μελων οπως ο zaharakis ο WebViRuS ειναι καθοριστικη !!

Φιλαράκια μου σας έχω προλάβει στην ιδέα, αλλά με προλάβανε οι υποχρεώσεις και δεν πρόλαβα να το ολοκληρώσω.

παρακάτω έχω ένα λινκ με το τι έχω φτιάξει μέχρι τώρα, αν σας αρέσει μπορώ να το συνεχίσω. Έχω κάποιες καινούργιες απόψεις για τα πράγματα που έχω ανεβάσει στο Site οπότε μην τα πάρετε τις μετρητοίς αυτά που έχει.

Δευτέρα που θα πάρω την microSD μου (επιτέλους) θα κάνω format στο Kaiser και θα σας βγάλω μια δική μου ολοκληρωτική εικόνα για το πως πρέπει να είναι ένα Kaiser στημένο.

http://www.primeworks.gr/kaiser

Δευτέρα που θα πάρω την microSD μου (επιτέλους) θα κάνω format στο Kaiser και θα σας βγάλω μια δική μου ολοκληρωτική εικόνα για το πως πρέπει να είναι ένα Kaiser στημένο.

:up::up::up:

Πουθενά δεν αξιοποιείται τόσο πολύ το χρήμα, όσο μέσα στα σώβρακα των ανθρώπων :lol:

Δεν είπα ποτε ότι θα ανεβάσω download links :) απλώς προτάσεις.

άντε βρε καλορίζικο και εύχομαι να μην το σχολάσεις πάλι νωρίς! θα δεις οτι δεν θα μετανιώσεις καθόλου αρκεί λίγο να ασχοληθείς μαζί του!;)

μην ασχοληθείς πολύ μαζί του όμως γιατί εγώ τι κατάλαβα? :D 2 εβδομάδες έχω το Kaiser και θέλει format :)

το τι του κάνω είναι μυστικό....

Έχει παρατηρήσει κάποιος αν μετά το 50% η μπαταρία κατεβάζει δραματικά γρήγορα το ποσοστό της?

Με αποτέλεσμα να τελειώνει πολύ γρήγορα?

Επίσης παρατήρησα ότι το βράδυ ενώ είναι κλειστό καταναλώνει τη μπαταρία και αρκετές φορές το πρωϊ έχει σβήσει και δεν ξανανάβει αν δεν το φορτίσω...

Περίπου τι χρόνους αναμονής έχετε στο δικο σας TyTN II?

Υ.Γ. Το έχω από την Τρίτη το απόγευμα 9/10/07

Nokia N95, SonyEricsson W960i, HTC TyTN II, HTC Touch Dual, Nokia N95 8 GB, HTC Touch Diamond, SE C902, Samsung SGH i-900 Omnia, HTC Touch HD, SE Xperia X1, LG Arena, SE W995, Samsung i8910 HD, Samsung i8000 Omnia II, iPhone 3GS, HTC HD2, iPhone 4, Xperia Mini, iPhone 4S, Galaxy Note II, Sony Xperia S, Galaxy S4, Galaxy Note3, LG Nexus 5, Galaxy Note 8, Galaxy Note 10.1 LTE 2014 Edition, LG G3, Galaxy Note 4, iPhone 6S Plus, iPhone 7 Plus.

Νόμιζα ότι είχε απαντηθεί κάποιες σελίδες πιο πίσω αλλά όσο και να έψαξα δεν το βρήκα. Οι τόνοι στα ελληνικά πως μπαίνουν με το hardware keyboard?

Q και μετά το γράμμα που θες (αν και δεν το έχω το εργαλείο.. ακόμα)

;)