Jump to content

tsikos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    152
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About tsikos

  • Ημ. Γέννησης 16/12/1975

tsikos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εγώ με Note 3 (ελληνικό από Πλαίσιο, στο δίκτυο της Cosmote) και ακόμα δεν έχω λάβει την 4.4.2. Το ψάχνω καθημερινά και μέσω ΟΤΑ και μέσω Kies... Έστειλα στην Samsung και μου είπαν ότι ναι μεν έχουν βγάλει την 4.4.2 (μέσω ΟΤΑ Cosmote) αλλά την μοιράζει σε κάποια (?) serial numbers συσκευών o update server, και να μην ανησυχώ.. κάποτε θα έρθει η σειρά μου... να περιμένω και να τσεκάρω.... Η ερώτηση είναι η εξής: Όντως έτσι παίζει το update? Υπάρχουν κι άλλοι εδώ σαν κι εμένα (με ελληνικό δηλαδή και στην Cosmote) που είναι ακόμα στην 4.3? Ευχαριστώ!
  2. Όταν αποσυνδέω το USB καλώδιο μου εμφανίζει ένα μήνυμα "Βρέθηκε Garmin Mobile XT, εκκίνηση τώρα;" Αυτό το μήνυμα μπορεί κάπως να σταματήσει;;;; (Sorry, αν έχει ξαναναφερθεί αλλά έψαξα και δεν βρήκα κάτι)
  3. Σωστός!!! Βρήκα 2 εφαρμογές που έλεγε "μη εγκατεστημένες" και τις έσβησα και είναι ΟΚ τώρα! Ευχαριστώ!
  4. Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί παλιότερα, αλλά έψαξα και δεν βρήκα κάτι.. οπότε ρωτάω... Μετά το update που του έκανα.. Όταν κάνω επανεκκίνηση ή αποσυνδέω το USB καλώδιο, καθώς όπως υποθέτω ψάχνει την μνήμη, μου βγάζει "Εγκατάσταση" και περιμένω .. περιμένω μέχρι να βγάλει μήνυμα ότι δεν μπόρεσε να εγκατασταθεί η εφαρμογή (?). Είναι κάτι που μπορώ να κάνω (εκτός από format) ώστε να μην προσπαθεί να εγκαταστήσει αυτό που βρίσκει;
  5. Έχω βάλει την τελευταία έκδοση του Nokia Maps, αλλά όπως και πριν, δεν μπορώ να κάνω αναζήτηση.. Γράφει "Αναζήτηση με σύνδεση" (η οποία σύνδεση είναι σωστή, τσεκαρισμένη ότι παίζει) και περιμένω αιώνες. Τι μπορεί να φταίει; Έχω δοκιμάσει πολλούς τρόπους γραφής της οδού (προφανώς στα αγγλικά και όπως έχω τσεκάρει στο χάρτη ότι γράφεται) αλλά τίποτα. Πριν κάποιες μέρες δούλευε (ενώ δεν έχω αλλάξει κάτι) π.χ. του είχα βάλει αναζήτηση από λέξεις κλειδιά avlida και κάτι βρήκε... Έχουμε καμιά ιδέα;; Θενξ
  6. Δύο ερωτήσεις έχω να κάνω... 1) Υποστηρίζει την εμφάνιση φωτογραφίας της επαφής όταν δεχόμαστε εισερχόμενη κλήση; και 2) αν με το λογισμικό της Νokia μπορώ απευθείας να επεξεργαστώ τις επαφές (αποφεύγοντας δηλαδή το συγχρονισμό). Ευχαριστώ :)
  7. Ξέρουμε καμιά εφαρμογή ζωγραφικής (όπως το paint των windows με χρωματάκια κλπ); Θενξ :rolleyes:
  8. Να το θέσω καλύτερα, υπάρχει περίπτωση να χάσω κάτι από αυτά που είχε μέσα όταν το πήρα; Δηλαδή office,adobe reader, touchflo, ελληνικά κλπ.. Όλα δηλαδή που είχε όταν το άνοιξα πρώτη φορά..
  9. Επειδή έχω αρχίσει και βάζω βγάζω εφαρμογές... Αν θέλω να το φέρω στην κατάσταση όπως ήταν όταν το πήρα (από ελλάδα με τα ελληνικά της ace) τι πρέπει να κάνω; Hard reset ή αυτό που λέει διαγραφή μνήμης; Υπάρχει περίπτωση να μην πάει κάτι καλά σε αυτή τη διαδικασία; Κάτι να χάσω δηλαδή..; :worry:
  10. Σας ευχαριστώ παίδες! το πήρα .. και τώρα το ξεπακετάρω.. (άντε να δούμε ..) :D
  11. Παίδες μια βοήθεια παρακαλώ, γιατί έχω διαβάσει δεκάδες από τις σελίδες αυτού του θέματος και έχω ψιλοχαθεί... Επειδή είμαι έτοιμος να πάω να το χτυπήσω, έχω μια ερώτηση σας παρακαλώ: Αν του βάλω 3-4 προγραμματάκια ελαφριά και το λειτουργώ (εκτός από τλφ προφανώς) για έλεγχο email μέσω wifi, κανένα παιχνιδάκι χαζό και απλό, και άντε κανένα έγγραφο office που και που.. θα παίζει αξιοπρεπώς; Ξέρω, δεν μπορείς να περιμένεις ταχύτητες τρελές από αυτή τη cpu, αλλά δεν μπορώ τα κολλήματα, τις "χαμηλές μνήμες".. και τις καθυστερήσεις (έχω Ρ990 δείξτε παρακαλώ κατανόηση.. :O) Θενξ...
  12. Q και μετά το γράμμα που θες (αν και δεν το έχω το εργαλείο.. ακόμα) ;)
×
×
  • Create New...