johner Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 πίστεψε με, μπορεί μήπως μπορείς να βάλεις και καμιά 2D αντί 3D; έχεις δει destinator σε VGA PPC; 4 φορές η πληροφορία, δεν είναι και άσχημα Το destinator (σε qvga mode πάντα) φαίνεται αρκετά καλύτερα σε qvga οθόνη 2.8, παρά σε ~3.5" σε VGA οθόνη. Βέβαια αν κάνεις VGA Brute Force όπως φαντάζομαι έχεις κάνει αλλάζουν τα πράγματα αν και μερικές φορές όλα φαίνονται πολύ μικρά. Γενικά σε qvga δε βλέπεις πολλή πληροφορία στην οθόνη σου, αλλά είναι ικανοποιητικό, ανάλογα πως έχει συνηθίσει και ο καθένας βέβαια. Πάντως δε θα σου πρότεινα να αντικαταστήσεις τη VGA οθονάρα σου με την πραγματική ταπεινή qvga 2.8". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrStrangelove Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Improve BT A2DP sound quality HKLM/Software/Microsoft/Bluetooth/A2DP/Settings Add new dword, Value name=BitPool; Value data=48 (Decimal) Modify, Value name=UseJointStereo; Value data=0 (Decimal, Originally 1) For BitPool: Microsoft suggests the following bitpool values for optimal buffer sizes. 30 - Low audio quality 40 - Medium audio quality 48 - High audio quality 58 - Excellent audio quality Chose one you like. I think 48 is good enough For UseJointStereo: use 0 instead of 1, then you got the real stereo Οι default τιμές στα παραπάνω registry keys είναι 64 και 1 αντίστοιχα. Άρα δε νομίζω να χρήζουν περαιτέρω βελτίωσης. Κάτι άλλο; Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sion Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 έκανα και update το GPSgate αλλά πάλι το Destinator μου λέει "δεν βρέθηκε κεραία GPS". Τι φταίει? Οι ρυθμίσεις για GPRS/3G της Cosmote ποιές είναι? Κατέβασα το .CAB του συμφορουμίτη Ausdim αλλά δεν "έπιασαν" (με ActiveSync - USB έχω κανονικά). Επίσης το κινητό βλέπει και συνδέεται με το ασύρματο router μου αλλά και πάλι δεν μπορώ να σερφάρω στο NET. Καμιά ιδέα? Παράθεση Yield to me Jedi. You will be rewarded with power greater then your wildest imaginings!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagiozis10 Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 μήπως μπορείς να βάλεις και καμιά 2D αντί 3D; http://img455.imageshack.us/img455/4068/16609613jc5.gif http://img472.imageshack.us/img472/6656/99746510my6.gif Παράθεση Πουθενά δεν αξιοποιείται τόσο πολύ το χρήμα, όσο μέσα στα σώβρακα των ανθρώπων :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 thanks man Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 έκανα και update το GPSgate αλλά πάλι το Destinator μου λέει "δεν βρέθηκε κεραία GPS". Τι φταίει? Οι ρυθμίσεις για GPRS/3G της Cosmote ποιές είναι? Κατέβασα το .CAB του συμφορουμίτη Ausdim αλλά δεν "έπιασαν" (με ActiveSync - USB έχω κανονικά). Επίσης το κινητό βλέπει και συνδέεται με το ασύρματο router μου αλλά και πάλι δεν μπορώ να σερφάρω στο NET. Καμιά ιδέα? Aν έχεις το dest 7 υπάρχει πρόβλημα, γιατί δεν χρησιμοποιείς το "ελαφρύ" 6.1.1 με τους καινούργιους χάρτες? Εγω αυτο έχω βάλει και πάει σφαιρα χωρις GpsGate και διαφορες αλχημείες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Aν έχεις το dest 7 υπάρχει πρόβλημα, γιατί δεν χρησιμοποιείς το "ελαφρύ" 6.1.1 με τους καινούργιους χάρτες? Εγω αυτο έχω βάλει και πάει σφαιρα χωρις GpsGate και διαφορες αλχημείες!Που μπορω να βρω την εκδοση 6.1.1?Μπορεις να μου στειλεις καποιο link????????????? Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagiozis10 Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 http://www.ngi.gr/page.php?languageid=2&pageid=59&categoryid=1 :D Παράθεση Πουθενά δεν αξιοποιείται τόσο πολύ το χρήμα, όσο μέσα στα σώβρακα των ανθρώπων :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 1)molis katevasa to destinator6.kanw aplh egkatastash kai ola ok h' xreiazetai voithitiko programma ? 2)to spb mobile shell einai kati san skin ?mporw na to egkatasthsw afova ?ama de mou aresei kai to apegkatasthsw tha einai ola normal ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Kai kati akoma. ta programmata na ta vazw mesa sto kinhto kai meta egkatastash h' apeutheias ap ton upologisth ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 τα προγραμματα που εχουνε καταληξει .exe τα κανεις εγκαταστασει μεσο pc. οσα εχουνε καταληξει .cab τα περας η μεσο pc η μεσο bluetooth και τα τρεχεις απο την συσκευη σου. οτι προγραμμα βαζεις μπορεις να το βγαλεις χωρις να υπαρχει καποιος φοβος.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spok Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Καλησπερα,Δυο ερωτησεις ακομα.:O Α) Οταν συνδεομαι με τον υπολογιστη,πως γινεται να κανει συγχρονισμο με το activesync μονο οταν πατησω εγω και οχι αυτοματα και καθε τρεις και λιγο οταν ειμαι συνδεδεμενος?? Β) Λιγο πιο πολυπλοκο...Εχω εγκατεστημενη σε υπολογιστη καρτα ψηφιοποιησης της εικονας ,της VGuard συγκεκριμενα,για καταγραφη απο καμερες.Η εταιρια εχει δικο της codec το οποιο εγκαθιστας στο pc και βλεπεις τις καμερες απο οπουδηποτε πληκτρολογωντας στον media player vgtp:/xx.xx.xx.xxx (external ip)/2 πχ, για την 2 καμερα. Υπαρχει τροπος εγκαταστασης του codec στο τηλεφωνο??? Η εταιρια δεν εχει cab για εγκατασταση σε windows mobile.Θα ημουν υποχρεος.Ευχαριστω πολυ. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 http://www.ngi.gr/page.php?languageid=2&pageid=59&categoryid=1 :DΘα το ηθελα σπασμενο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Το εχει κανενας? Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 http://www.ngi.gr/page.php?pageid=89&languageid=2 pou mporoume na vroume auton ton xarth ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagiozis10 Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Θα το ηθελα σπασμενο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Το εχει κανενας? Δεν επιτρέπεται να γράφεις τέτοια πράγματα δημοσίως. http://www.ngi.gr/page.php?pageid=89&languageid=2 pou mporoume na vroume auton ton xarth ? Είσαι στο σωστό μέρος. :) Παράθεση Πουθενά δεν αξιοποιείται τόσο πολύ το χρήμα, όσο μέσα στα σώβρακα των ανθρώπων :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Δεν επιτρέπεται να γράφεις τέτοια πράγματα δημοσίως. Είσαι στο σωστό μέρος. :) Γιατι οχι?!!!!!!!!!!Δημοκρατια εχουμε!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Βρε karagiozi10 δώστου το link, αφού εσύ το έσπασες!:grin: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Γιατι οχι?!!!!!!!!!!Δημοκρατια εχουμε!!!!!!!!!!!!!!! σωστά την ίδια δημοκρατία που έχουν και οι άνθρωποι της NGi να σε κυνηγήσουν μετά... zeppelin; που είσαι; Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Τελικά βρήκα την εφαρμογή που έψαχνα και το πήρα. Είναι φοβερή και με εκατοντάδες ενδείξεις! Τώρα όμως ψάχνω κάτι άλλο. Θέλω μία εφαρμογή η οποία να μπορεί να κάνει τα εξής: Να σηκώνει αυτόματα όλες τις κλήσεις από απόκρυψη, να παίζει αυτόματα ένα προηχογραφημένο μήνυμα της επιλογής μου και τέλος να τερματίζει την κλήση.:rolleyes: Ζητάω πολλλλάάάάάάάά?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Το πήρα χθες βράδυ από το ΠΛΑΙΣΙΟ και μετά λύπης μου διαπίστωσα δεν μπορείς να γράψεις από το κανονικό πληκτρολόγιο ελληνικά παρά μόνο με το ψηφιακό... αλλάζει η γλώσσα; αν δεν αλλάζει όσοι πιστοί προσέλθετε, ούτε καν τις ζελατίνες δεν έβγαλα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagiozis10 Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Βρε karagiozi10 δώστου το link, αφού εσύ το έσπασες!:grin: Δεν ασχολούμαι με τέτοια πράγματα. Εγώ δείχνω στο παιδί τον δρόμο του Θεού. Εσύ θα πας στην κόλαση όμως. :lol: Παράθεση Πουθενά δεν αξιοποιείται τόσο πολύ το χρήμα, όσο μέσα στα σώβρακα των ανθρώπων :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Δεν ασχολούμαι με τέτοια πράγματα. Εγώ δείχνω στο παιδί τον δρόμο του Θεού. Εσύ θα πας στην κόλαση όμως. :lol: Oύτε εγώ ασχολούμαι, μακριά από μας!:nagger: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Το πήρα χθες βράδυ από το ΠΛΑΙΣΙΟ και μετά λύπης μου διαπίστωσα δεν μπορείς να γράψεις από το κανονικό πληκτρολόγιο ελληνικά παρά μόνο με το ψηφιακό... αλλάζει η γλώσσα; αν δεν αλλάζει όσοι πιστοί προσέλθετε, ούτε καν τις ζελατίνες δεν έβγαλα...φιλε μου νομιζω οτι μπορεις να γραψεις ελληνικα,απλα δεν ξερω ποια κουμπια πατας για ενεργοποιηση,ας μας πει καποιος κατοχος του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Τελικά βρήκα την εφαρμογή που έψαχνα και το πήρα. Είναι φοβερή και με εκατοντάδες ενδείξεις! Τώρα όμως ψάχνω κάτι άλλο. Θέλω μία εφαρμογή η οποία να μπορεί να κάνει τα εξής: Να σηκώνει αυτόματα όλες τις κλήσεις από απόκρυψη, να παίζει αυτόματα ένα προηχογραφημένο μήνυμα της επιλογής μου και τέλος να τερματίζει την κλήση.:rolleyes: Ζητάω πολλλλάάάάάάάά?:p Αυτό που ζητάς είναι πολύ ενδιαφέρον, εγώ όμως έχω άλλη (άσχετη) ερώτηση. Στο signature σου τι γράφεις έχεις δει; Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Πήρα αυτό το μήνυμα «Πρέπει να έχεις το onscren πληκτολόγιο γυρισμένο στα ελληνικά και μετά πατάς στο hardware πρώτα shift και μετά space. Δεν χρειάζεται να τα πατήσεις συγχρόνως» από τον highway και ευχαριστώ αλλά δεν το κάνει χωρίς να ανοίξω το on-screen πληκτρολόγιο; μου χρειάζεται να πληκτρολογήσω πχ ένα όνομα για να το καλέσω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts