Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οι τιμές είναι όσο πιο χάλια γίνεται

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

zaharaki, μήπως δοκίμασες τον media player σε video? μου τρώει κάτι κολλήματα. Ενώ σε ένα άλλο δεν το κάνει.

κάνεις λάθος γιατί class 4 υπάρχει και σε 4GB που παράγγειλα εγώ.

Απο που την πήρες και πόσο, αν επιτρέπεται;:)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Καλημερα παιδες! Θελω να παρω το Kaiser αλλα δεν ξερω αν τα WM6 τρεχουν τα προγραμματα των WM5. Ξερει κανεις κατι;

ΟΚ ακυρη η ερωτηση :) Μολις ειδα στο google οτι ειναι πληρως συμβατα

Καλημερα παιδες! Θελω να παρω το Kaiser αλλα δεν ξερω αν τα WM6 τρεχουν τα προγραμματα των WM5. Ξερει κανεις κατι;

ΟΚ ακυρη η ερωτηση :) Μολις ειδα στο google οτι ειναι πληρως συμβατα

Διαβασε στην σελιδα 30 τα προγραμματα που ετρεξε ο φιλος zaharakis εαν θελεις καποιο αλλο πες το προγραμμα μηπως το εχουμε βαλει και ξερουμε .

Επειδή είμαι κάτοχος TyTN και ασχολούμαι με την ανάπτυξη δικτύων θέλω ένα pda με το οποίο μπορώ άνετα και ΓΡΗΓΟΡΑ να ανοίγω πχ αρχεία excell και να βλέπω ορισμένα σχέδια.Ε με το TyTN έπρεπε να κάνω αρκετή υπομονή μέχρι να ανοίξει το κάθε αρχείο.Για να μην σχολιάσω το απαράδεκτο μέγεθος οθόνης το οποίο είναι πολύ μικρό...Σαν συσκευή έχει πάααααααααρα πολλά υπέρ αλλά κατα την γνώμη μου υστερεί σε 1 σημαντικότατο παράγοντα:

ΟΘΟΝΗ.Είτε το θέλουμε είτε όχι άλλο είναι 240χ320 και άλλο 640χ480...Όσοι έχουν δοκιμάσει,ξέρουν τι εννοώ.

Για αυτό και σκέφτομαι να το σκοτώσω και να αγοράσω Qtec 9000.

Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._

Επειδή είμαι κάτοχος TyTN και ασχολούμαι με την ανάπτυξη δικτύων θέλω ένα pda με το οποίο μπορώ άνετα και ΓΡΗΓΟΡΑ να ανοίγω πχ αρχεία excell και να βλέπω ορισμένα σχέδια.Ε με το TyTN έπρεπε να κάνω αρκετή υπομονή μέχρι να ανοίξει το κάθε αρχείο.Για να μην σχολιάσω το απαράδεκτο μέγεθος οθόνης το οποίο είναι πολύ μικρό...Σαν συσκευή έχει πάααααααααρα πολλά υπέρ αλλά κατα την γνώμη μου υστερεί σε 1 σημαντικότατο παράγοντα:

ΟΘΟΝΗ.Είτε το θέλουμε είτε όχι άλλο είναι 240χ320 και άλλο 640χ480...Όσοι έχουν δοκιμάσει,ξέρουν τι εννοώ.

Για αυτό και σκέφτομαι να το σκοτώσω και να αγοράσω Qtec 9000.

φιλε μου γνωμες ειναι αυτες και ειναι απολυτα σεβαστες :)

αλλα δεν θα μπορουσα με τπτ να ειμαι στο δρομο με ενα 9000 στα χερια μου και να προσπαθω να πεισω οποιον με ρωτησει ""τι ειναι αυτο ?""οτι ειναι ""κινητο"":blink:

ποιο πολυ σε σταθερο μου φερνει παρα σε κινητο το 9000 :O

το καισερ παντως για την ιστορια,μου ανοιγει αρχειο pdf 17mb σε χρονο dt ...και το σκρολαρισμα γινεται αμεσα απο σελιδα σε σελιδα η απο ενοτητα σε ενοτητα,οπως επισης και το ζουμ πανω σε καποια εικονα του αρχειου :)

σιγουρα δεν ειναι και οτι καλυτερο να προσπαθεις να διαβασεις ενα εγγραφο Α4 σε μια οθονη τοσο μικρη,αλλα αν θελεις να κανεις δουλεια με τετοια αρχεια δεν την κανεις μεσω κινητου:!:αλλα στον υπολογιστη σου;)

στο κινητο θα κανεις κατι τετοιο μονο σε περιπτωση αναγκης και θα ειναι παντα εις γνωσιν σου, το περιορισμενο μεγεθος της οθονης:)

πληροφοριακα ειναι ολοκληρο το technical manual της μηχανης μου που παντα εχω στο κινητο μου.;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Συμφωνώ μαζί σου φίλε αλλά όπως είπαμε καθένας το θέλει για άλλη χρήση.Ξέρεις πόσες φορές άνοιγα manual στο TyTn για τηλεφωνική υποστήριξη χρηστών και πάλευα ανεβοκατεβαίνοντας, ή κάνοντας zoom στην μικροσκοπική οθόνη του?Γι'αυτό το λόγο και μιλησα για την δική μου ιδιότητα.Απο εκει και πέρα σε κάποιον άλλον θα είναι απαραίτητο και χρήσιμο(όπως πχ σε εσένα)! Να πω επίσης πως σαν συσκευή το TyTN ήταν ΑΡΙΣΤΗ και φαντάζομαι ακόμα πιο ΑΡΙΣΤΗ θα είναι και το Kaiser...
Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._

Exo parei to Kaiser apo to elliniko expansys.

To sindeo me tin vodafone.

Kata diatimata mou vgazei to eksis notification.

Connection setup

The operator does not exist in the database. Please contact your operator for the connection settings

Connection setup will redirect you to the connection screen.

An loipon to patiso me vgazei sto connection setup opou den mporo na kano kai kati.

Giati simbainei afto pos mporo na to apofigo?

kata ta alla doulevei apsoga kai minimata stelnei kai dexetai kai gprs pou rithmisa kai ola ok.

Connection setup

The operator does not exist in the database. Please contact your operator for the connection settings

An loipon to patiso me vgazei sto connection setup opou den mporo na kano kai kati.

kata ta alla doulevei apsoga kai minimata stelnei kai dexetai kai gprs pou rithmisa kai ola ok.

Το ιδιο μου κανει και εμενα οταν κανω restart αλλα με την cosmote οι ρυθμισεις περαστικαν με το γνωστο αρχειακι.Και ολα δουλευουν μια χαρα .

ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ AVGERINO! όποιος ξέρει τη λύση να μου την πει γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα.

Connection setup

Το ιδιο μου κανει και εμενα οταν κανω restart αλλα με την cosmote οι ρυθμισεις περαστικαν με το γνωστο αρχειακι.

ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ AVGERINO! όποιος ξέρει τη λύση να μου την πει γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα.

θα σας μαλωσω και τους 3 :!:

start/settings/connection settings/connection setup/menu/disable auto configuration και ΤΕΛΟΣΣΣ :lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Συμφωνώ μαζί σου φίλε αλλά όπως είπαμε καθένας το θέλει για άλλη χρήση.Ξέρεις πόσες φορές άνοιγα manual στο TyTn για τηλεφωνική υποστήριξη χρηστών και πάλευα ανεβοκατεβαίνοντας, ή κάνοντας zoom στην μικροσκοπική οθόνη του?Γι'αυτό το λόγο και μιλησα για την δική μου ιδιότητα.Απο εκει και πέρα σε κάποιον άλλον θα είναι απαραίτητο και χρήσιμο(όπως πχ σε εσένα)! Να πω επίσης πως σαν συσκευή το TyTN ήταν ΑΡΙΣΤΗ και φαντάζομαι ακόμα πιο ΑΡΙΣΤΗ θα είναι και το Kaiser...

πραγματικα ειναι φορες που ακομα και η οθονη του pc μου δεν μου φτανει :worry:

ποσο μαλλον των pdas μας??:)

sorry zah δεν θα το ξανακανω θα ειμαι πιο προσεκτικος :cry::cry:

Σε ευχαριστω πολυ .

Ριξτε σας παρακαλω μια ματια στο expansys το ελληνικο και εξηγηστε μου. Το "αγγλικη εκδοση" σημαινει πως ειναι με λειτουργικο στα αγγλικα ή δινουν πλεον την ελληνικη του εκδοση ;

Ριξτε σας παρακαλω μια ματια στο expansys το ελληνικο και εξηγηστε μου. Το "αγγλικη εκδοση" σημαινει πως ειναι με λειτουργικο στα αγγλικα ή δινουν πλεον την ελληνικη του εκδοση ;

φιλε μου δυστυχως απο expancys δεν θα βρεις ελληνικη εκδοση :O

πλαισιο,vodafone,wind,κωτσοβολος,γερμανος θα εχουν ελληνικες συσκευες..

θα σας μαλωσω και τους 3 :!:

start/settings/connection settings/connection setup/menu/disable auto configuration και ΤΕΛΟΣΣΣ :lol:

το ήξερα απλώς σε δοκίμαζα

φιλε μου δυστυχως απο expancys δεν θα βρεις ελληνικη εκδοση :O

πλαισιο,vodafone,wind,κωτσοβολος,γερμανος θα εχουν ελληνικες συσκευες..

Θα σκασω δε μπορω να περιμενω αλλο ! Το θελω ! μια χαζη ερωτηση και λιγο ασχετη με το θεμα. Τα windows mobiles εχουν multitasking αναλογο με των symbian ; τα καταφερνουν καλα σ'αυτο τον τομεα ;

Γνωρίζει κανείς αν η συσκευή μπορεί να λειτουργήσει σε δίκτυα της Αμερικής;

Θα σκασω δε μπορω να περιμενω αλλο ! Το θελω ! μια χαζη ερωτηση και λιγο ασχετη με το θεμα. Τα windows mobiles εχουν multitasking αναλογο με των symbian ; τα καταφερνουν καλα σ'αυτο τον τομεα ;

Ούτε και εγώ μπορώ να περιμένω άλλο ρε γμτ... Αν μάθει κανείς κάποιο νεότερο για τις ελληνικές εκδόσεις ας μας ενημερώσει!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Υπομονη ρε παιδες... χαλαρα γιατι θα παθετε τπτ!!!:p

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

ούτε εγώ δεν έκανα έτσι. Περίμενα ένα φανταστικό PDA, και όταν έφτασε ήταν ότι καλύτερο έχω δει ever. πραγματικά ήταν κάτι αχτύπητο. ο ενθουσιασμός που νιώθεις όταν ανοίγεις το κουτί είναι απερίγραπτος.

ελπίζω να σας ηρέμησα λίγο :D

ούτε εγώ δεν έκανα έτσι. Περίμενα ένα φανταστικό PDA, και όταν έφτασε ήταν ότι καλύτερο έχω δει ever. πραγματικά ήταν κάτι αχτύπητο. ο ενθουσιασμός που νιώθεις όταν ανοίγεις το κουτί είναι απερίγραπτος.

ελπίζω να σας ηρέμησα λίγο :D

Δεν μπορω να ηρεμησω ! Κοιταξα και αλλα μοντελα αλλα πλεον ειμαι αληθινα ερωτευμενος.Ελπιζω κι απο κοντα τα ιδια...Τα 800 ευρω υπαρχουν,συσκευη δε βλεπω !!!

πωλειται καιζερ μιας βδομαδας στημενο σεταρισμενο με 2 γιγα καρτα,5 προγραμματα πλοηγησης (ξηρας,θαλασσας,βουνο,μονοπατια,αναριχηση) και ενα καρο προγραμματα. :worry::worry:

ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣ :lol::p:lol:

θα βγει δεν θα βγει??που θα παει?? μετα να δει τι θα παθει...τα καλα του τιτανα μου!!!

παιδιά με την τιμή του tytn τι θα γίνει?Θα πέσει καθόλου η θα αποσυρθεί μια κ καλή ?Δε μπορεί να είναι στα ίδια του kaiser...