Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν μπορει αν βαηθησει καποιοσ με τα ελληνικα στο καισερ για την επαναφορα>?

Εχει κανεις το αρχειο?

Επισης η αρχικη ρομ οταν αγοραστηκε το καισερ αποα ελλαδα ειχε μεσα messenger?

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Pantos me to manilla 2d h taxitita me tin opoia xeirizesai tin siskeui apla ektokseuetai. Kamia sxesi me to Tf3d to opoio einai apla argo!

To 2d kanei tin siskeui taxitati. exo dipla ena diamond, ena kaiser me tin official 6.1 kai ena pro edo (fisika ta touch den einai dika mou ... alla sinadelfon). To Tf3d kanei ta touch (pro kai diamond) na sernontai kai fainontai arga mprosta sto kaiser me to manilla 2d.

+1000

Καλα μιλαμε πεταει το μηχανημα!

Και για οποιον θελει να ασχοληθει εδω ειναι οι συνδεσμοι.

Εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=398173 για εγκατασταση του προγραμματος με πολυ σχολαστικες οδηγιες, βημα-βημα.

Εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=425974 κι εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=427937 για αλλαγη skin για οποιον δεν του αρεσει το αρχικο.

Προτεινω να παρετε ενα backup πριν προβειτε σε οποιαδηποτε κινηση μιας και το προγραμμα ειναι ακομα σε beta σταδιο, αν και δεν εχω παρατηρησει ιδιαιτερα προβληματα.

Πραγματι σφαιρα παει.

• Administrators
Δεν μπορει αν βαηθησει καποιοσ με τα ελληνικα στο καισερ για την επαναφορα>?

Εχει κανεις το αρχειο?

Επισης η αρχικη ρομ οταν αγοραστηκε το καισερ αποα ελλαδα ειχε μεσα messenger?

Έχεις ελληνική συσκευή από ACE Hellas; Εάν ναι τότε έχεις πρόσβαση στο forum της htc.com.gr να κατεβάσεις ότι θέλεις. Εάν δεν είναι ελληνική η συσκευή σου, τα ξεχνάς τα ελληνικά γιατί απλά δεν μπαίνουν (και δεν υπάρχει τρόπος να παρακαμφθεί αυτό).

Modpic.gif

Εχω ελληνικη συσκευη αλλα το αρχειο δεν υπαρχει στο download center.....

Υπαρχει μονο η αναβαθμιση για 6.1.....

Αρχικα η συσκευη στα win mobile 6 ειχε μεσα το messsenger?

Εχω ελληνικη συσκευη αλλα το αρχειο δεν υπαρχει στο download center.....

Υπαρχει μονο η αναβαθμιση για 6.1.....

Αρχικα η συσκευη στα win mobile 6 ειχε μεσα το messsenger?

Εισαι σιγουρος?

Ρωτα στο forum.

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

ναι λειτουργούν κανονικά

:lol: ναι τον ιδιο βαζω

και μοίρασμα σύνδεσης έχω κανονικά στο λαπτοπ από το καισερ.αλλά ο τρόπος που έχω ιντερνετ στο λαπτοπ είναι λίγο ανορθόδοξος...

Πρώτα ανοίγω τα bleutooth από laptop και καισερ.μετά πατάω από το καισερ την επιλογή μοίρασμα σύνδεσης και μετά από το bleutooth του λαπτοπ πατάω σύνδεσή με τη συσκευή.

Να σημειωθεί ότι αν πάω στις επιλογές bleutooth του λαπτοπ για να προσθέσω συσκευές μου βρίσκει το καισερ και μου δίνει 2 επιλογές.

Μια είναι σαν ''δίκτυο μέσω τηλεφώνου'' και η άλλη ''σημείο πρόσβασης στο δίκτυο(NAP)''

επιλέγω το δεύτερο γιατί στο πρώτο μου ζητάει αριθμό τηλεφώνου και μου λέει ότι κάνει εγκατάσταση ενός modem στην com 40:X

Και από την αρχη που τα έκανα χωρίς μοίρασμα σύνδεσης κλπ πάλι τα ίδια

activesync giok!

δηλαδη οταν ανοιγεις το activesync απο το καιζερ και κανεις connect via bluetooth τι σου βγάζει?????

θα σου ελεγα επισης απο το connection settings στο activesync του λαπτοπ ξετσεκαρισε την επιλογη open activesync when my device connects οποτε να ανοιγει το activesync μονο απο το καιζερ ......

Huawei Honor 6 H60-L04 B 521 root

Ρε παιδια θα στειλω το καισερ για επισκευη. Και θελω να μου πειτε τι προγραμματα ειχε πανω οταν το πρωτο περνεις. Ειναι το ελληνικο. Αλλα δεν θυμαμαι τι ειχε....Η διαδικασια επαναφορας δινει μια ρομ που εχειμεσα το messenger αλλα δεν θυμαμαι οτι ειχε κατι τετοιο μεσα....

Μποτρει να βοηθησει καποιος?

Επισης το τομ τομ το ειχε μεσα η το εβαζεσ εσι απο τοcd αν ηθελεσ...

λοιπόν, ΑΠΛΑ κάνε την διαδικασία που λέει . Το messenger ήταν μέσα κανονικά. H rom που έχεις είναι η original αυθεντική. Δεν έχει σημασία το να βάλεις προγράμματα ή όχι. Το θέμα είναι να έχεις αυθεντική rom και να ΜΗΝ έχεις hardspl αλλά το αυθεντικό.

Ακολούθησε τα βήματα προσεκτικά

Ας επιχειρήσουμε...

παδιά βοήθεια ....έκανα ενα back up με το sprite backup και μετα το ρεσταρτ δεν βλεπει την stοrage card και μου λεει να την κανω φορματ

δεν την βλέπουν ουτε τα windows ..moy :Oπροτείνουν format

Huawei Honor 6 H60-L04 B 521 root

• Administrators
Ρε παιδια θα στειλω το καισερ για επισκευη. Και θελω να μου πειτε τι προγραμματα ειχε πανω οταν το πρωτο περνεις. Ειναι το ελληνικο. Αλλα δεν θυμαμαι τι ειχε....Η διαδικασια επαναφορας δινει μια ρομ που εχειμεσα το messenger αλλα δεν θυμαμαι οτι ειχε κατι τετοιο μεσα....

Μποτρει να βοηθησει καποιος?

Επισης το τομ τομ το ειχε μεσα η το εβαζεσ εσι απο τοcd αν ηθελεσ...

Επαναφορά ξεκλειδωμένου kaiser στην αρχική του κατάσταση

Modpic.gif

επειδή είμαι καινούργιος στο χώρο μπορεί να μου πει καποιος ποιό ειναι το software για το keyboard tης shell και πιο skin πρεπει να χρησιμοποιήσω για το kaiser? το VGA η το QVGA.ευχαριστω

παδιά βοήθεια ....έκανα ενα back up με το sprite backup και μετα το ρεσταρτ δεν βλεπει την stοrage card και μου λεει να την κανω φορματ

δεν την βλέπουν ουτε τα windows ..moy :Oπροτείνουν format

Μπας και την είχες encrypted?

Ας επιχειρήσουμε...

Ρε παιδιά υπάρχει κανένα radio για 6.1 που να λύνει το πρόβλημα του gps? πραγματικά δεν έχω βρει λύση... κάνει 4-5 λεπτά να κλειδώσει το tomtom με την 1.65.24.36
Ας επιχειρήσουμε...

Εβαλα απο το site της ace hellas το update για wm6.1 επιπλεον περασα και τα ελληνικα.

Μπορει να καποιος να μου πει πως μπορω να διαπιστωσω αν ολα ειναι οκ ωστε να ισχυει η εγγυηση και να το στειλω κανονικα στην ace hellas?

Οταν μπαινω σε bootloader μου βγαζει

KAIS130

SPL-3.28.0000

CPLD-8

φιανετε οτι ειναι το γνησιο η εχω καποιο προβλημα?

• Administrators
Έκανες κανονικά τη διαδικασία του kaiser please come back που περιγράφεται στο link που σου έστειλα;

Modpic.gif

Την διαδικασια την εκανα αλλα μετα πηγα στο σιτε της ace hellas και κατεβασα το update για wm6.1 και τα αναλογα ελληνικα. Και εβαλα αυτα .....

• Administrators
Την διαδικασια την εκανα αλλα μετα πηγα στο σιτε της ace hellas και κατεβασα το update για wm6.1 και τα αναλογα ελληνικα. Και εβαλα αυτα .....

Μια χαρά είσαι!

(Σιγουρέψου ότι έχεις σβήσει το SSPL-KAIS.exe από τη συσκευή σου)

Modpic.gif

παιδια sosssssssss..................μεχρι πριν λιγο καιρο οταν συνεδεα το καιζερακι μου με το pc το quickgps κατεβαινε αμεσως..εδω και λιγες μερες ενω ειμαι συνδεδεμενος και δεν εχω αλλαξει τις ρυθμισεις μου δεν μπορω να το καταβασω με τιποτε....καμια ιδεα???????????:cry::cry:σε ολα τα προγραμματα που χρειαζονται ιντερνετ μπαινω κανονικα μεσω του κινητου μου..το προβλημα εινα με το quick gps

απο τα πολλά ξαναγύρισα στην Sleuth 1.2 wm6 rom.:cry:

An ebales pali ta wm6 prepei na allakseis to hardspl apo 3.56 se 1.x h 2.x

Ας επιχειρήσουμε...

Ρε παιδιά υπάρχει κανένα radio για 6.1 που να λύνει το πρόβλημα του gps? πραγματικά δεν έχω βρει λύση... κάνει 4-5 λεπτά να κλειδώσει το tomtom με την 1.65.24.36

κοιτα το ΝΕΟΝ radio θαναση 1.71.09.01 ;)

πολυ καλυτερο απο το 1.65.24.36 που ηταν το μοναδικο που δουλευε καλα,απο ολα τα 6.1 ραδιος...

γρηγοροτερο κλειδωμα,πολυ καλη αυτονομια και καλυτερο wifi.

αλλα παντα το A-gps σε disabled κατασταση :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog