Carpe_Diem Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Δεν μπορει αν βαηθησει καποιοσ με τα ελληνικα στο καισερ για την επαναφορα>? Εχει κανεις το αρχειο? Επισης η αρχικη ρομ οταν αγοραστηκε το καισερ αποα ελλαδα ειχε μεσα messenger? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimkar2405 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Pantos me to manilla 2d h taxitita me tin opoia xeirizesai tin siskeui apla ektokseuetai. Kamia sxesi me to Tf3d to opoio einai apla argo! To 2d kanei tin siskeui taxitati. exo dipla ena diamond, ena kaiser me tin official 6.1 kai ena pro edo (fisika ta touch den einai dika mou ... alla sinadelfon). To Tf3d kanei ta touch (pro kai diamond) na sernontai kai fainontai arga mprosta sto kaiser me to manilla 2d. +1000 Καλα μιλαμε πεταει το μηχανημα! Και για οποιον θελει να ασχοληθει εδω ειναι οι συνδεσμοι. Εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=398173 για εγκατασταση του προγραμματος με πολυ σχολαστικες οδηγιες, βημα-βημα. Εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=425974 κι εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=427937 για αλλαγη skin για οποιον δεν του αρεσει το αρχικο. Προτεινω να παρετε ενα backup πριν προβειτε σε οποιαδηποτε κινηση μιας και το προγραμμα ειναι ακομα σε beta σταδιο, αν και δεν εχω παρατηρησει ιδιαιτερα προβληματα. Πραγματι σφαιρα παει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 19, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Δεν μπορει αν βαηθησει καποιοσ με τα ελληνικα στο καισερ για την επαναφορα>? Εχει κανεις το αρχειο? Επισης η αρχικη ρομ οταν αγοραστηκε το καισερ αποα ελλαδα ειχε μεσα messenger? Έχεις ελληνική συσκευή από ACE Hellas; Εάν ναι τότε έχεις πρόσβαση στο forum της htc.com.gr να κατεβάσεις ότι θέλεις. Εάν δεν είναι ελληνική η συσκευή σου, τα ξεχνάς τα ελληνικά γιατί απλά δεν μπαίνουν (και δεν υπάρχει τρόπος να παρακαμφθεί αυτό). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Εχω ελληνικη συσκευη αλλα το αρχειο δεν υπαρχει στο download center..... Υπαρχει μονο η αναβαθμιση για 6.1..... Αρχικα η συσκευη στα win mobile 6 ειχε μεσα το messsenger? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Εχω ελληνικη συσκευη αλλα το αρχειο δεν υπαρχει στο download center..... Υπαρχει μονο η αναβαθμιση για 6.1..... Αρχικα η συσκευη στα win mobile 6 ειχε μεσα το messsenger? Εισαι σιγουρος? Ρωτα στο forum. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
micdoc Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 ναι λειτουργούν κανονικά :lol: ναι τον ιδιο βαζω και μοίρασμα σύνδεσης έχω κανονικά στο λαπτοπ από το καισερ.αλλά ο τρόπος που έχω ιντερνετ στο λαπτοπ είναι λίγο ανορθόδοξος... Πρώτα ανοίγω τα bleutooth από laptop και καισερ.μετά πατάω από το καισερ την επιλογή μοίρασμα σύνδεσης και μετά από το bleutooth του λαπτοπ πατάω σύνδεσή με τη συσκευή. Να σημειωθεί ότι αν πάω στις επιλογές bleutooth του λαπτοπ για να προσθέσω συσκευές μου βρίσκει το καισερ και μου δίνει 2 επιλογές. Μια είναι σαν ''δίκτυο μέσω τηλεφώνου'' και η άλλη ''σημείο πρόσβασης στο δίκτυο(NAP)'' επιλέγω το δεύτερο γιατί στο πρώτο μου ζητάει αριθμό τηλεφώνου και μου λέει ότι κάνει εγκατάσταση ενός modem στην com 40:X Και από την αρχη που τα έκανα χωρίς μοίρασμα σύνδεσης κλπ πάλι τα ίδια activesync giok! δηλαδη οταν ανοιγεις το activesync απο το καιζερ και κανεις connect via bluetooth τι σου βγάζει????? θα σου ελεγα επισης απο το connection settings στο activesync του λαπτοπ ξετσεκαρισε την επιλογη open activesync when my device connects οποτε να ανοιγει το activesync μονο απο το καιζερ ...... Παράθεση Huawei Honor 6 H60-L04 B 521 root Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretan Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Το είδε κανείς αυτό; http://www.mydigitallife.info/2008/09/20/new-htc-touch-hd-featuring-38-inch-wvga-touchscreen-display/:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Ρε παιδια θα στειλω το καισερ για επισκευη. Και θελω να μου πειτε τι προγραμματα ειχε πανω οταν το πρωτο περνεις. Ειναι το ελληνικο. Αλλα δεν θυμαμαι τι ειχε....Η διαδικασια επαναφορας δινει μια ρομ που εχειμεσα το messenger αλλα δεν θυμαμαι οτι ειχε κατι τετοιο μεσα.... Μποτρει να βοηθησει καποιος? Επισης το τομ τομ το ειχε μεσα η το εβαζεσ εσι απο τοcd αν ηθελεσ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 λοιπόν, ΑΠΛΑ κάνε την διαδικασία που λέει . Το messenger ήταν μέσα κανονικά. H rom που έχεις είναι η original αυθεντική. Δεν έχει σημασία το να βάλεις προγράμματα ή όχι. Το θέμα είναι να έχεις αυθεντική rom και να ΜΗΝ έχεις hardspl αλλά το αυθεντικό. Ακολούθησε τα βήματα προσεκτικά Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
micdoc Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 παδιά βοήθεια ....έκανα ενα back up με το sprite backup και μετα το ρεσταρτ δεν βλεπει την stοrage card και μου λεει να την κανω φορματ δεν την βλέπουν ουτε τα windows ..moy :Oπροτείνουν format Παράθεση Huawei Honor 6 H60-L04 B 521 root Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Ρε παιδια θα στειλω το καισερ για επισκευη. Και θελω να μου πειτε τι προγραμματα ειχε πανω οταν το πρωτο περνεις. Ειναι το ελληνικο. Αλλα δεν θυμαμαι τι ειχε....Η διαδικασια επαναφορας δινει μια ρομ που εχειμεσα το messenger αλλα δεν θυμαμαι οτι ειχε κατι τετοιο μεσα.... Μποτρει να βοηθησει καποιος? Επισης το τομ τομ το ειχε μεσα η το εβαζεσ εσι απο τοcd αν ηθελεσ... Επαναφορά ξεκλειδωμένου kaiser στην αρχική του κατάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosmarinos Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Εγγραφή: Φεβ. 2004 Μηνύματα: 9 επειδή είμαι καινούργιος στο χώρο μπορεί να μου πει καποιος ποιό ειναι το software για το keyboard tης shell και πιο skin πρεπει να χρησιμοποιήσω για το kaiser? το VGA η το QVGA.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Για το kaiser χρησιμοποιείς QVGA Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 παδιά βοήθεια ....έκανα ενα back up με το sprite backup και μετα το ρεσταρτ δεν βλεπει την stοrage card και μου λεει να την κανω φορματ δεν την βλέπουν ουτε τα windows ..moy :Oπροτείνουν format Μπας και την είχες encrypted? Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Ρε παιδιά υπάρχει κανένα radio για 6.1 που να λύνει το πρόβλημα του gps? πραγματικά δεν έχω βρει λύση... κάνει 4-5 λεπτά να κλειδώσει το tomtom με την 1.65.24.36 Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Εβαλα απο το site της ace hellas το update για wm6.1 επιπλεον περασα και τα ελληνικα. Μπορει να καποιος να μου πει πως μπορω να διαπιστωσω αν ολα ειναι οκ ωστε να ισχυει η εγγυηση και να το στειλω κανονικα στην ace hellas? Οταν μπαινω σε bootloader μου βγαζει KAIS130 SPL-3.28.0000 CPLD-8 φιανετε οτι ειναι το γνησιο η εχω καποιο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Έκανες κανονικά τη διαδικασία του kaiser please come back που περιγράφεται στο link που σου έστειλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 φαίνεται να είναι σωστό. Αφού δεν σου λέει hardspl μάλλον όλα ok Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Την διαδικασια την εκανα αλλα μετα πηγα στο σιτε της ace hellas και κατεβασα το update για wm6.1 και τα αναλογα ελληνικα. Και εβαλα αυτα ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Την διαδικασια την εκανα αλλα μετα πηγα στο σιτε της ace hellas και κατεβασα το update για wm6.1 και τα αναλογα ελληνικα. Και εβαλα αυτα ..... Μια χαρά είσαι! (Σιγουρέψου ότι έχεις σβήσει το SSPL-KAIS.exe από τη συσκευή σου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Αυτο το ειχα σβησει απο πριν αλλα το εχω κανει και hard reset πολλες φορεσ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
micdoc Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 απο τα πολλά ξαναγύρισα στην Sleuth 1.2 wm6 rom.:cry: Παράθεση Huawei Honor 6 H60-L04 B 521 root Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosmarinos Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 παιδια sosssssssss..................μεχρι πριν λιγο καιρο οταν συνεδεα το καιζερακι μου με το pc το quickgps κατεβαινε αμεσως..εδω και λιγες μερες ενω ειμαι συνδεδεμενος και δεν εχω αλλαξει τις ρυθμισεις μου δεν μπορω να το καταβασω με τιποτε....καμια ιδεα???????????:cry::cry:σε ολα τα προγραμματα που χρειαζονται ιντερνετ μπαινω κανονικα μεσω του κινητου μου..το προβλημα εινα με το quick gps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 απο τα πολλά ξαναγύρισα στην Sleuth 1.2 wm6 rom.:cry: An ebales pali ta wm6 prepei na allakseis to hardspl apo 3.56 se 1.x h 2.x Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Ρε παιδιά υπάρχει κανένα radio για 6.1 που να λύνει το πρόβλημα του gps? πραγματικά δεν έχω βρει λύση... κάνει 4-5 λεπτά να κλειδώσει το tomtom με την 1.65.24.36 κοιτα το ΝΕΟΝ radio θαναση 1.71.09.01 ;) πολυ καλυτερο απο το 1.65.24.36 που ηταν το μοναδικο που δουλευε καλα,απο ολα τα 6.1 ραδιος... γρηγοροτερο κλειδωμα,πολυ καλη αυτονομια και καλυτερο wifi. αλλα παντα το A-gps σε disabled κατασταση :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts