babis_d Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 H λύση σου περιγράφεται αναλυτικότατα εδώ. Thanks! Δούλεψε άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Για πείτε επειδή θέλω να κάνω ένα φορμάτ στο κινητό να το στήσω από την αρχή γιατί έχω κατι προβληματάκια,πώς γίνεται :D ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Αυτό που ζητάς λέγεται hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Ευχαριστώ πολύ παιχταρά!! :D Θα κάνω μία ακόμη ερώτηση μιας και πήρα φόρα: Πώς μπορώ να βάλω στο kaiser συντομευσούλα για τον com manager όπως και για τις εφαρμογές που έχω ανοιχτές?Είχα δει σε άλλο kaiser κάτω δεξιά είχε στην today screen δύο πολύ μικρά κουμπάκια που κάνανε αυτά που θέλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boza Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Καλησπέρα παιδιά... έχει κανείς καμιά σταθερή έκδοση με wm 6.1 από εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=369282 είχα περάσει μια που μου έφαγε κόλλημα μετά απο κανά μήνα και με νευρίασε πολυ το hard reset! Παράθεση nikolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oistrakh Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 Ευχαριστώ πολύ παιχταρά!! :D Θα κάνω μία ακόμη ερώτηση μιας και πήρα φόρα: Πώς μπορώ να βάλω στο kaiser συντομευσούλα για τον com manager όπως και για τις εφαρμογές που έχω ανοιχτές?Είχα δει σε άλλο kaiser κάτω δεξιά είχε στην today screen δύο πολύ μικρά κουμπάκια που κάνανε αυτά που θέλω. Καλησπέρα. Μήπως εννοείς αυτό; http://www.spbsoftwarehouse.com/pocketpc-software/phonesuite/ Παράθεση Nokia 8310, Nokia 6270, HTC TyTn II, HTC One X, HTC One M9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 στο tf2d μπορούμε στις εικόνες να ορίσουμε διαφορετικό φάκελο; έβαλα κ το manila edit αλλά ούτε εκεί έχει κάποια επιλογή Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 Καλησπέρα. Μήπως εννοείς αυτό; http://www.spbsoftwarehouse.com/pocketpc-software/phonesuite/ όχι ακριβώς,αλλά ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 17, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 Είχα δει σε άλλο kaiser κάτω δεξιά είχε στην today screen δύο πολύ μικρά κουμπάκια που κάνανε αυτά που θέλω. http://www.chi-tai.info/cs_batterystatus_xda_neo_wm5_im_cs.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisTS Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Έχοντας απουσιάσει πολλούς μήνες από το χώρο των windows mobile και προσεχώς ως ιδιοκτήτης ενός Kaiser (είχα παλιότερα ένα το οποίο πούλησα) μπορεί κανείς να με συμβουλέψει πια rom να προτιμήσω να βάλω? Δεν έχω πρόβλημα αν είναι αγγλική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 21, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Γιατί δεν το ψάχνεις λίγο μόνος σου εδώ να δεις τι ακριβώς ταιριάζει με τα δικά σου δεδομένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisTS Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Φίλε μου το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να κοιτάξω στο λινκ που μου έδωσες! Το θέμα είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές. Εδώ μέχρι κ Google Android και Linux είδα!!! Διάβασα μερικές δεκάδες σελίδες, με έπιασε πονοκέφαλος κ είπα να ζητήσω κ καμιά γνώμη... Αν δεν υπάρχει συνέχεια κ τα αφήσεις για κάποιο διάστημα, δεν καλύπτεται εύκολα το κενό, ούτε διαβάζονται εύκολα εκατοντάδες σελίδες για να συμπεράνεις τί λένε κατά μέσο όρο οι άλλοι χρήστες για μια ΡΟΜ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 21, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Πάντως... για android, θα σου συνιστούσα να το αφήσεις ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos3 Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 παιδες καλησπέρα και χρόνια πολλά . τον τελευταίι καιρό έχω ψιλο******* το καισερ. του έβαζα και έβγαζα διάφορα πράματα και θάματα και τώρα κάτι έγινε και σέρνεται. τα μυνηματα, στις κλήσεις και σε πιο απλά ακόμα πράματα δείχνει να καθυστερεί πολύ. ψάχνω έναν καλό και σίγουρο τρόπο πέρα του χαρντ ρησετ. αυτά που έχουν σαν δενομένα είναι ότι φοράει Hyperdragon_IIIr_Lite WWE 05/07/08 τρέχει wa3, wad, pocketcm ( κολάει και αυτό) και πολλά άλλα. του έβγαλα opera9.5, vito audionotes ( με ένα αρχείο που υποτίθεται ότι αντέγραφες κλησεις) , sqlce.ppc.wce5.... ή κάτι τέτοιο που το κατέβασα μαζί με κάποια άλλα αρχεία για to opencellclient, τώρα πάνω στην αναμπουμπούλα έχω αφερέσει και άλλα πολλά αλλά το kaiser δεν δείχνει να επανέρχεται στην κατάσταση που ήταν πριν δυο μηνες....! Για πέστε καμάι χρήσιμη συμβουλή. Παράθεση LiteStep User Παύλος :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Όσο και να το αποφεύγεις... μόνο με hard reset θα μπορέσεις να στρώσεις σωστά τη συσκευή σου ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boza Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Καλησπέρα παιδιά.. ξερει κανείς γιατι όταν συνδέω το κινητο με το pc αλλάζει η ζώνη ώρας?? Παράθεση nikolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 25, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Καλησπέρα παιδιά.. ξερει κανείς γιατι όταν συνδέω το κινητο με το pc αλλάζει η ζώνη ώρας?? Start -> Settings -> Phone -> Time Zone και απενεργοποίησε την αυτόματη αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Παίδες την καλησπέρα μου, μπράβο σας που κρατάτε το thread στην πρώτη σελίδα...όπως του αξίζει! Έχω ακόμα το Kaiser και δεν σκοπεύω να το αλλάξω. Πριν λίγες μέρες του εγκατέστησα το ΙΜ+ (multi-protocol messenger) και το Pocket IRC (IRC client) και είναι πραγματικά άψογο! Δεν χορταίνω να το βλέπω και να το θαυμάζω. Με απλό GPRS (όχι 3G ή HSDPA) με βγάζει όλη μέρα μόνιμα online και έτοιμο να δεχτεί instant messages. Σε λίγους μήνες ενδέχεται να εργάζομαι σε μέρος που δεν θα υπάρχει PC με internet, οπότε το Καιζεράκι θα είναι άκρως απαραίτητο για να μπορώ να είμαι σε "επαφή" και τότε θα δείξει την πραγματική του αξία. :cool: Το μόνο που με δελεάζει για αναβάθμιση αυτή τη στιγμή είναι το HTC Touch Pro 2, που νομίζω είναι το πρώτο HTC που μπορεί να ονομάζεται αντικαταστάτης του Kaiser. Είναι πράγματι πανέμορφο, αλλά απ' τη στιγμή που κάνω τα πάντα με το Kaiser και δεν με χαλάει κάτι, ίσως περιμένω για το επόμενο μοντέλο με ανάλυση 1920 x 1200 και Windows 7... :w00t: Keep it up guys 'n' gals! Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Είναι πράγματι πανέμορφο, αλλά απ' τη στιγμή που κάνω τα πάντα με το Kaiser και δεν με χαλάει κάτι, ίσως περιμένω για το επόμενο μοντέλο με ανάλυση 1920 x 1200 και Windows 7... :w00t: Θα πρέπει να περιμένεις πολύ για κάτι τέτοιο! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Να σας πω ρε παίδες,μπας και έχει κανένας λύση στο πρόβλημά μου ή μήπως είχε αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο... Ώρες ώρες από το πουθενά μου κλείνει το kaiser κάνει shut down δηλαδή από μόνο του..Δεν είναι θέμα μπαταρίας γιατί και με άλλη που έχω δοκιμάσει τα ίδια ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Στο κάνει και μετά από hard reset; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotlid Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Μια ερώτηση : Ποσο κραταει η μπαταρια? Εγω καθε βραδυ την φορτιζω Το χρησιμοποιω πολυ μεσα στην ημερα αλλα οχι για τηλεφωνηματα μονο για σημειωσεις-αντζεντα , και 2 ωρες το πολυ wi-fi. Λετε να ψαξω για καινουργια μπταρια η ειναι φυσιολογικο? Παράθεση bb pin 2564C061 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Στο κάνει και μετά από hard reset; ναι το κάνει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 ναι το κάνει :(οποτε νομιζω οτι πρεπει να παει μια βολτα απο το σερβις:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 ναι το κάνει :( Φρόντισε να έχει η συσκευή σου official ROM και επικοινωνία και επίσκεψη με το service της ACE Hellas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts