Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για πείτε επειδή θέλω να κάνω ένα φορμάτ στο κινητό να το στήσω από την αρχή γιατί έχω κατι προβληματάκια,πώς γίνεται :D ?

Ευχαριστώ πολύ παιχταρά!! :D

Θα κάνω μία ακόμη ερώτηση μιας και πήρα φόρα:

Πώς μπορώ να βάλω στο kaiser συντομευσούλα για τον com manager όπως και για τις εφαρμογές που έχω ανοιχτές?Είχα δει σε άλλο kaiser κάτω δεξιά είχε στην today screen δύο πολύ μικρά κουμπάκια που κάνανε αυτά που θέλω.

Καλησπέρα παιδιά... έχει κανείς καμιά σταθερή έκδοση με wm 6.1 από εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=369282

είχα περάσει μια που μου έφαγε κόλλημα μετά απο κανά μήνα και με νευρίασε πολυ το hard reset!

nikolas

Ευχαριστώ πολύ παιχταρά!! :D

Θα κάνω μία ακόμη ερώτηση μιας και πήρα φόρα:

Πώς μπορώ να βάλω στο kaiser συντομευσούλα για τον com manager όπως και για τις εφαρμογές που έχω ανοιχτές?Είχα δει σε άλλο kaiser κάτω δεξιά είχε στην today screen δύο πολύ μικρά κουμπάκια που κάνανε αυτά που θέλω.

Καλησπέρα.

Μήπως εννοείς αυτό;

http://www.spbsoftwarehouse.com/pocketpc-software/phonesuite/

Nokia 8310, Nokia 6270, HTC TyTn II, HTC One X, HTC One M9

στο tf2d μπορούμε στις εικόνες να ορίσουμε διαφορετικό φάκελο;

έβαλα κ το manila edit αλλά ούτε εκεί έχει κάποια επιλογή

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

• Administrators
Είχα δει σε άλλο kaiser κάτω δεξιά είχε στην today screen δύο πολύ μικρά κουμπάκια που κάνανε αυτά που θέλω.

http://www.chi-tai.info/cs_batterystatus_xda_neo_wm5_im_cs.htm

Modpic.gif

Έχοντας απουσιάσει πολλούς μήνες από το χώρο των windows mobile

και προσεχώς ως ιδιοκτήτης ενός Kaiser (είχα παλιότερα ένα το οποίο πούλησα) μπορεί κανείς να με συμβουλέψει πια rom να προτιμήσω να βάλω?

Δεν έχω πρόβλημα αν είναι αγγλική.

• Administrators
Γιατί δεν το ψάχνεις λίγο μόνος σου εδώ να δεις τι ακριβώς ταιριάζει με τα δικά σου δεδομένα;

Modpic.gif

Φίλε μου το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να κοιτάξω στο λινκ που μου έδωσες!

Το θέμα είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές. Εδώ μέχρι κ Google Android και Linux είδα!!!

Διάβασα μερικές δεκάδες σελίδες, με έπιασε πονοκέφαλος κ είπα να ζητήσω κ καμιά γνώμη...

Αν δεν υπάρχει συνέχεια κ τα αφήσεις για κάποιο διάστημα, δεν καλύπτεται εύκολα το κενό, ούτε διαβάζονται εύκολα εκατοντάδες σελίδες για να συμπεράνεις τί λένε κατά μέσο όρο οι άλλοι χρήστες για μια ΡΟΜ.

παιδες καλησπέρα και χρόνια πολλά .

τον τελευταίι καιρό έχω ψιλο******* το καισερ. του έβαζα και έβγαζα διάφορα πράματα και θάματα και τώρα κάτι έγινε και σέρνεται.

τα μυνηματα, στις κλήσεις και σε πιο απλά ακόμα πράματα δείχνει να καθυστερεί πολύ.

ψάχνω έναν καλό και σίγουρο τρόπο πέρα του χαρντ ρησετ.

αυτά που έχουν σαν δενομένα είναι ότι

φοράει

Hyperdragon_IIIr_Lite WWE

05/07/08

τρέχει wa3, wad, pocketcm ( κολάει και αυτό) και πολλά άλλα.

του έβγαλα opera9.5, vito audionotes ( με ένα αρχείο που υποτίθεται ότι αντέγραφες κλησεις) , sqlce.ppc.wce5.... ή κάτι τέτοιο που το κατέβασα μαζί με κάποια άλλα αρχεία για to opencellclient,

τώρα πάνω στην αναμπουμπούλα έχω αφερέσει και άλλα πολλά αλλά το kaiser δεν δείχνει να επανέρχεται στην κατάσταση που ήταν πριν δυο μηνες....!

Για πέστε καμάι χρήσιμη συμβουλή.

LiteStep User

Παύλος :p

• Administrators
Καλησπέρα παιδιά.. ξερει κανείς γιατι όταν συνδέω το κινητο με το pc αλλάζει η ζώνη ώρας??

Start -> Settings -> Phone -> Time Zone

και απενεργοποίησε την αυτόματη αλλαγή.

Modpic.gif

Παίδες την καλησπέρα μου, μπράβο σας που κρατάτε το thread στην πρώτη σελίδα...όπως του αξίζει!

Έχω ακόμα το Kaiser και δεν σκοπεύω να το αλλάξω. Πριν λίγες μέρες του εγκατέστησα το ΙΜ+ (multi-protocol messenger) και το Pocket IRC (IRC client) και είναι πραγματικά άψογο! Δεν χορταίνω να το βλέπω και να το θαυμάζω. Με απλό GPRS (όχι 3G ή HSDPA) με βγάζει όλη μέρα μόνιμα online και έτοιμο να δεχτεί instant messages. Σε λίγους μήνες ενδέχεται να εργάζομαι σε μέρος που δεν θα υπάρχει PC με internet, οπότε το Καιζεράκι θα είναι άκρως απαραίτητο για να μπορώ να είμαι σε "επαφή" και τότε θα δείξει την πραγματική του αξία. :cool:

Το μόνο που με δελεάζει για αναβάθμιση αυτή τη στιγμή είναι το HTC Touch Pro 2, που νομίζω είναι το πρώτο HTC που μπορεί να ονομάζεται αντικαταστάτης του Kaiser. Είναι πράγματι πανέμορφο, αλλά απ' τη στιγμή που κάνω τα πάντα με το Kaiser και δεν με χαλάει κάτι, ίσως περιμένω για το επόμενο μοντέλο με ανάλυση 1920 x 1200 και Windows 7... :w00t:

Keep it up guys 'n' gals!

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

• Administrators
Είναι πράγματι πανέμορφο, αλλά απ' τη στιγμή που κάνω τα πάντα με το Kaiser και δεν με χαλάει κάτι, ίσως περιμένω για το επόμενο μοντέλο με ανάλυση 1920 x 1200 και Windows 7... :w00t:

Θα πρέπει να περιμένεις πολύ για κάτι τέτοιο! :rolleyes:

Modpic.gif

Να σας πω ρε παίδες,μπας και έχει κανένας λύση στο πρόβλημά μου ή μήπως είχε αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο...

Ώρες ώρες από το πουθενά μου κλείνει το kaiser κάνει shut down δηλαδή από μόνο του..Δεν είναι θέμα μπαταρίας γιατί και με άλλη που έχω δοκιμάσει τα ίδια ...

Μια ερώτηση :

Ποσο κραταει η μπαταρια?

Εγω καθε βραδυ την φορτιζω

Το χρησιμοποιω πολυ μεσα στην ημερα αλλα οχι για τηλεφωνηματα μονο για σημειωσεις-αντζεντα , και 2 ωρες το πολυ wi-fi.

Λετε να ψαξω για καινουργια μπταρια η ειναι φυσιολογικο?

bb pin 2564C061

• Administrators
ναι το κάνει :(

Φρόντισε να έχει η συσκευή σου official ROM και επικοινωνία και επίσκεψη με το service της ACE Hellas.

Modpic.gif