Administrators athanaso77 Δημ. January 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 sto pliktrologio pos grafoume ellinika den exo kataferei akoma:secret: Ean i syskevi einai tis ACE Hellas... me "Shift" kai meta "Space" (oxi taftoxrona) kai kati akoma .i mprosta camera einai kaliteri apo tin piso i einai i idea mou???? Idea sou einai. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Είσαι πάλι εντός θέματος φίλε μου και χαίρομαι ιδαίτερα γι'αυτό. Άν έχεις όρεξη για διάβασμα τσέκαρε αυτό το thread που είχα ανοίξει στο Esato: http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=141184 Έχει μερικά ωραία tips για ποιότητα και ένταση και περιγράφει την περιπέτειά μου με το W950i (όχι δεν ξαναγοράζω ποτέ SE τέλος!) Νομίζω είμαστε στην ίδια συχνότητα ως αναφορά τα music players. Οι εταιρίες μάλλον στοχεύουν στον απλό χρήστη που θα ακούσει κι ένα τραγουδάκι έτσι για να περάσει η ώρα... Τελικά λίγα κινητά (βλέπε N91 και ίσως το iPhone) είναι για τρελαμένους σαν εμάς... :lol: Συμφωνώ με το thread σου για τα SE... Παραλίγο να αγοράσω το W910i (και καλά επειδή είναι Walkman phone και θα έχει κορυφαίο ήχο). Ευτυχώς διάβασα τα forums και τη γλίτωσα. Δε λέω, όμορφο, λεπτό κινητάκι αλλά τι να το κάνω όταν είναι πατάτα σαν player? Σκεφτόμουνα να χτυπήσω και τo W580i αλλά σ' αυτό ραγίζουν λέει τα πλήκτρα στο keypad... Άντε καλά... Ντροπή SE... :down: Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Νομίζω είμαστε στην ίδια συχνότητα ως αναφορά τα music players. Οι εταιρίες μάλλον στοχεύουν στον απλό χρήστη που θα ακούσει κι ένα τραγουδάκι έτσι για να περάσει η ώρα... Τελικά λίγα κινητά (βλέπε N91 και ίσως το iPhone) είναι για τρελαμένους σαν εμάς... :lol: Συμφωνώ με το thread σου για τα SE... Παραλίγο να αγοράσω το W910i (και καλά επειδή είναι Walkman phone και θα έχει κορυφαίο ήχο). Ευτυχώς διάβασα τα forums και τη γλίτωσα. Δε λέω, όμορφο, λεπτό κινητάκι αλλά τι να το κάνω όταν είναι πατάτα σαν player? Σκεφτόμουνα να χτυπήσω και τo W580i αλλά σ' αυτό ραγίζουν λέει τα πλήκτρα στο keypad... Άντε καλά... Ντροπή SE... :down: :offtopic: Mias kai afti i syzitisi einai entelws off topic kalo einai na mi synexistei allo se afto to thread. :offtopic: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Υπαρχει καταστημα στην Ελλαδα που να πουλαει brando protector για το Kaiser; και βεβαια υπαρχει! http://www.play247.gr απλα δες αν υπαρχει διαθεσιμοτητα!;) και δεν κανει ενα search στο ebay που θα τα βρει με 5-6 ευρω?κριμα να δωσει 17 ευρω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 και δεν κανει ενα search στο ebay που θα τα βρει με 5-6 ευρω?κριμα να δωσει 17 ευρω. ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 mono kai mono pou kanei enalagi sta noumera se katroula me 2 ari8mous xoris na kaneis soft reset h na apenergopieis tilefono apo to commanager eimai katen8ousiazmenos:clap::yahoo::clap: kai tin enalagi apo to ena noumero sto allo tin kanei apisteyta grigora:dance: to plikrologio sini8izete paaaara poli eukola ayto omos pou den blepo na sini8izete einai to baros tou:blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Ξέρει κανείς κατάστημα που να το έχει διαθέσιμο Αθήνα; Και αν κάνει ταυτόχρονα και συνδέσεις σε Wind ακόμα καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Ean i syskevi einai tis ACE Hellas... me "Shift" kai meta "Space" (oxi taftoxrona) Idea sou einai. :happy: σε ποιότητα είναι καλύτερη. Σε αριθμό pixels είναι "χειρότερη" με την έννοια πως δεν μπορείς να βγάλεις τόσο μεγάλες Photo Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 :offtopic: Mias kai afti i syzitisi einai entelws off topic kalo einai na mi synexistei allo se afto to thread. :offtopic: Μία από τις βασικές λειτουργίες του tytnII είναι ο windows media player. Είμαι πολύ στεναχωρημένος φίλε μου για την άστοχη αυτή παρατήρηση και κάθετος πως η συζήτηση αυτή είναι On Topic. Σίγουρα είναι περισσότερο ontopic από τις ατέλειωτες συζητήσεις για φλασαρίσματα και μαγειρέματα, οι οποίες θα μπορούσαν να ανήκουν σε κάποιο thread τύπου "πειράγματα και αναβαθμίσεις", σε όλα τα σοβαρά forum αυτό ισχύει, και όχι στο γενικό thread με όνομα "HTC Kaiser" στο οποίο περιγράφονται αναλυτικότερα οι βασικές χρήσεις του ppc. Μία απ' αυτές είναι και ο Music Player.:) - δεν έχω τίποτα με τα φλασαρίσματα μη με παρεξηγείται παιδιά και γω μαζί σας είμαι, αλλά δε θέλω να τ'ακούω όταν βρίσκω έναν άνθρωπο που ενδιαφέρεται κι αυτός να δει το κάιζερ σαν music player (ούτως ή άλλως η HTC το προωθεί σαν "πολυμηχάνημα"). Νομίζω ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεδιπλωθεί κάποτε κι αυτή του η διάσταση..- Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Ξέρει κανείς κατάστημα που να το έχει διαθέσιμο Αθήνα; Και αν κάνει ταυτόχρονα και συνδέσεις σε Wind ακόμα καλύτερα. ΠΛΑΙΣΙΟ?????!!!!!!!!!!!Νομιζω πως το εχει!!!! Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaterialDefender Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Ξέρει κανείς κατάστημα που να το έχει διαθέσιμο Αθήνα; Και αν κάνει ταυτόχρονα και συνδέσεις σε Wind ακόμα καλύτερα. Στο Public το πρωί είχε κάποια κομμάτια. Παράθεση The more things change, the more they stay the same... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papadopoy Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Μία από τις βασικές λειτουργίες του tytnII είναι ο windows media player. Είμαι πολύ στεναχωρημένος φίλε μου για την άστοχη αυτή παρατήρηση και κάθετος πως η συζήτηση αυτή είναι On Topic. Σίγουρα είναι περισσότερο ontopic από τις ατέλειωτες συζητήσεις για φλασαρίσματα και μαγειρέματα, οι οποίες θα μπορούσαν να ανήκουν σε κάποιο thread τύπου "πειράγματα και αναβαθμίσεις", σε όλα τα σοβαρά forum αυτό ισχύει, και όχι στο γενικό thread με όνομα "HTC Kaiser" στο οποίο περιγράφονται αναλυτικότερα οι βασικές χρήσεις του ppc. Μία απ' αυτές είναι και ο Music Player.:) καπου ειχε αναφερθει για την ενταση του ακουστικου νομιζω επειδη εγω δεν ακουω πολυ καλα απο το ακουστικο μπορει να βοηθησει καποιος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 kai kati akoma .i mprosta camera einai kaliteri apo tin piso i einai i idea mou???? Όχι δεν είναι η ιδέα σου. Απλά ανακάλυψες την αχίλλειο πτέρνα του κάιζερ, την έλλειψη video drivers για το chipset της Ati που "φοράει" ο Qualcomm. Κατά την προεπισκόπηση της κάμερας όλο το video bandwidth των 3MPixels περνάει από τη CPU όπως και όλες οι άλλες λειτουργίες βέβαια κάνοντας το κάιζερ να φαίνεται σαν ένα pda 4ετίας. Στη μικρότερη λοιπόν VGA κάμερα τα βρίσκει πιό εύκολα έχοντας να διαχειριστεί λιγότερο από 1/3 MPixel video πληροφορία γι'αυτό και η φυσιολογική κίνηση στην οθόνη σου. Περιγραφικός ο poster του xda-developers: "..we should not forget that the lack of a display driver has a far more widespread effect than only the sluggish performance of video playback. Please mind that all the work that the ATI chip would be doing if there actually was a driver is now done by the main CPU, so it will have less time to service other processes and thus slows down the already-not-so-very-responsive WM6 even more. I'd like to think of it as using Windows XP on a PC with an nVidia GeForce 8800GT with the Generic VGA drivers instead of the ForceWare drivers. You'll notice a severe performance degredation in about every area, not only while using a DirectDraw app..." Δες εδώ (σχεδόν όλα τα sticky αφορούν στο θέμα): http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=377 Δηλώνουμε την "ενόχλησή" μας εδώ: http://www.petitiononline.com/tytn2vid/ Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Στο Public το πρωί είχε κάποια κομμάτια. Α!!!!ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ!!!!! Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Όχι δεν είναι η ιδέα σου. Απλά ανακάλυψες την αχίλλειο πτέρνα του κάιζερ eimai kalos telika:lol::):lol: pera apo tin plaka perimena poli kaliteri piotita stis fotografies.exo mprosta mou ena k800 kai to kaiser kai iparxei treli diafora se piotita(etsi blepo diladi). to mprostino meros me ta koumpakia kato apo tin o8oni kouniete etsi ola mazi h einai mono sto diko mou epidi einai metaxirismeno???iparxei mia sxetiki xalarotita:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Μία από τις βασικές λειτουργίες του tytnII είναι ο windows media player. Είμαι πολύ στεναχωρημένος φίλε μου για την άστοχη αυτή παρατήρηση και κάθετος πως η συζήτηση αυτή είναι On Topic. Σίγουρα είναι περισσότερο ontopic από τις ατέλειωτες συζητήσεις για φλασαρίσματα και μαγειρέματα, οι οποίες θα μπορούσαν να ανήκουν σε κάποιο thread τύπου "πειράγματα και αναβαθμίσεις", σε όλα τα σοβαρά forum αυτό ισχύει, και όχι στο γενικό thread με όνομα "HTC Kaiser" στο οποίο περιγράφονται αναλυτικότερα οι βασικές χρήσεις του ppc. Μία απ' αυτές είναι και ο Music Player.:) - δεν έχω τίποτα με τα φλασαρίσματα μη με παρεξηγείται παιδιά και γω μαζί σας είμαι, αλλά δε θέλω να τ'ακούω όταν βρίσκω έναν άνθρωπο που ενδιαφέρεται κι αυτός να δει το κάιζερ σαν music player (ούτως ή άλλως η HTC το προωθεί σαν "πολυμηχάνημα"). Νομίζω ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεδιπλωθεί κάποτε κι αυτή του η διάσταση..- Η συζήτηση είναι on-topic, απλά μάλλον είναι λίγοι αυτοί που την ψάχνουν τόσο πολύ στο θέμα του ήχου... Εγώ δοκίμασα 5 διαφορετικούς players στο Kaiser για να καταλήξω στο Pocket Music 5, γιαυτό και έκανα το mini-review με τις προτεινόμενες ρυθμίσεις, για να βοηθήσω όσους την ψάχνουν όπως εμείς. :) Νομίζω ήταν πολύ καλό που το αναδείξαμε το θέμα αυτό. Το συμπέρασμά μου μέχρι στιγμής είναι ναι στο Kaiser σαν MP3 player, με το κατάλληλο s/w δίνει πολύ καλή ποιότητα (hi-fi), με μόνο μειονέκτημα το ότι με ΕQ + φίλτρα δεν ανεβαίνει σε τρελές εντάσεις (εμένα προσωπικά με υπερκαλύπτει, συνήθως ακούω στο 80-85% volume με τις ρυθμίσεις που πρότεινα εδώ και εδώ). Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 to mprostino meros me ta koumpakia kato apo tin o8oni kouniete etsi ola mazi h einai mono sto diko mou epidi einai metaxirismeno???iparxei mia sxetiki xalarotita:O Φυσιολογικό είναι, μην ανησυχείς, το κάνει και σε μένα όπως και σε πολλούς άλλους, έχει ξανααναφερθεί στο thread. Θα έλεγα πως ίσως είναι το μοναδικό μειονέκτημα στο Kaiser από πλευράς ποιότητας κατασκευής. Θα μπορούσαν να το είχαν λίγο πιο εφαρμοστό και ίσως μεταλλικό (αντί για το χαλαρό βαμμένο πλαστικό που βάλανε). Μικρό το κακό πάντως, σαν σύνολο είναι πολύ ποιοτικό, δεν χορταίνω να το θαυμάζω... Λιχουδιά! :D Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 σαν σύνολο είναι πολύ ποιοτικό, δεν χορταίνω να το θαυμάζω... Λιχουδιά! :D mporo na po oti exeis dikio:) simera sti douleia pa8an plaka oi sinadelfoi.exo mazikes paragelies:lol::lol: kai kati akoma pou mou ekane entiposi einai oti to internet einai poli pio grigoro.idea mou?? meso wind non stop plus.me to p3300 den tis anige toso grigora tis selides.me ayto ego to diabolaki tis anigi sfaira:blink: ayto pou den exo kataferei akoma einai pos bgeneis apo to gprs me to p3300 patouses to kokino tilefonaki me to kaiser kratontas to patimeno klidonei:( pos bgeneis??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 mporo na po oti exeis dikio:) simera sti douleia pa8an plaka oi sinadelfoi.exo mazikes paragelies:lol::lol: kai kati akoma pou mou ekane entiposi einai oti to internet einai poli pio grigoro.idea mou?? meso wind non stop plus.me to p3300 den tis anige toso grigora tis selides.me ayto ego to diabolaki tis anigi sfaira:blink: Ναι είναι πολύ δυνατό το τιτανάκι... Έχω βάλει το Resco Explorer 2007 και εκτός απ' τα γνωστά εργαλεία για αρχεία και registry έχω και πρόσβαση σε FTP servers και έχω κάνει map τους σκληρούς του desktop και laptop οπότε βλέπω τα πάντα απ' το Kaiser μέσω Wi-Fi. Μου έχει κάνει εντύπωση η πολύ γρήγορη σύνδεση με Wi-Fi. Κλειδώνει σχεδόν αμέσως μετά το άνοιγμα. Και πάντα με WPA encryption. Ούτε ο φορητός μου δεν κλειδώνει τόσο γρήγορα. :cool: Διαμαντάκι το Kaiser, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. :drool: Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Ναι είναι πολύ δυνατό το τιτανάκι... Έχω βάλει το Resco Explorer 2007 και εκτός απ' τα γνωστά εργαλεία για αρχεία και registry έχω και πρόσβαση σε FTP servers και έχω κάνει map τους σκληρούς του desktop και laptop οπότε βλέπω τα πάντα απ' το Kaiser μέσω Wi-Fi. Μου έχει κάνει εντύπωση η πολύ γρήγορη σύνδεση με Wi-Fi. Κλειδώνει σχεδόν αμέσως μετά το άνοιγμα. Και πάντα με WPA encryption. Ούτε ο φορητός μου δεν κλειδώνει τόσο γρήγορα. :cool: Διαμαντάκι το Kaiser, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. :drool: 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 ρε παιδιά λύστε μου μια απορία . Είχα βάλει το destinat 6 στο kaiser Και μετά απο κανένα μήνα μου κολλουσε, φόρτωναι την αρχική εικόνα έδειχνε οτι φόρτωναι από κάτω και μετά σταματούσε και κολλούσε , μετά το έκανα φορματ και του πέρασα το 7, τώρα πάλι μετά απο καμιά 20αριά μέρες χρήσησ μου κολλάει και το 7 στην αρχική εικόνα εκεί που δείχνει οτι φορτώνει ,έχετε καμιά ιδέα; Τί μπορεί να φταίει; Μήπως φταίει οτι το έχω περασει στην κύρια μνήμη και όχι στην sd; Κατά τα άλλα δουλεύει άψογα δεν κολλάει σε κάποιο άλλο πρόγραμμα. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Ρε παιδιά μια βοήθεια: με το ActiveSync δίνει internet από laptop σε Kaiser, ενώ το αντίθετο γιατί δεν γίνεται ; Δεν το είχα χρειαστεί μέχρι σήμερα και το θεωρούσα δεδομένο :rolleyes: Φεύγω αύριο πρώι πρώι για ταξίδι και θέλω το laptop να έχει internet από το kaiser... πως το κάνω ; :O Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Από σήμερα είμαι κι εγώ ευτυχής (ελπίζω :)) κάτοχος του Tytn II. Η έκδοση rom που έχει είναι η 1.56.405.5. Υπάρχει νεότερη επίσημη rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Ρε παιδιά μια βοήθεια: με το ActiveSync δίνει internet από laptop σε Kaiser, ενώ το αντίθετο γιατί δεν γίνεται ; Δεν το είχα χρειαστεί μέχρι σήμερα και το θεωρούσα δεδομένο :rolleyes: Φεύγω αύριο πρώι πρώι για ταξίδι και θέλω το laptop να έχει internet από το kaiser... πως το κάνω ; :O Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 ρε παιδιά λύστε μου μια απορία . Είχα βάλει το destinat 6 στο kaiser Και μετά απο κανένα μήνα μου κολλουσε, φόρτωναι την αρχική εικόνα έδειχνε οτι φόρτωναι από κάτω και μετά σταματούσε και κολλούσε , μετά το έκανα φορματ και του πέρασα το 7, τώρα πάλι μετά απο καμιά 20αριά μέρες χρήσησ μου κολλάει και το 7 στην αρχική εικόνα εκεί που δείχνει οτι φορτώνει ,έχετε καμιά ιδέα; Τί μπορεί να φταίει; Μήπως φταίει οτι το έχω περασει στην κύρια μνήμη και όχι στην sd; Κατά τα άλλα δουλεύει άψογα δεν κολλάει σε κάποιο άλλο πρόγραμμα. Εγώ στη θέση σου θα έκανα hard reset και θα το ξαναπερνούσα στην κάρτα. Πρόσεξε απλά να είναι η σωστή έκδοση. Θα σου πρότεινα την 7.0.0.588.11 με το skin του panosha: http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=5666 Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts