odytsak Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 De tha diafwnisw mazi sou alla mi to genikopoieis... O Panos tin kserei ti thesi mou... :respect: Γιάννη μου δεν το είπα για σένα προσωπικά.:) Απλά θα είμασταν όλοι μαζί ενωμένοι σ' ένα forum και η ένωση ως γνωστόν φέρνει δύναμη. Μπορεί να μαλώναμε και να διαφωνούσαμε αλλά στο φινάλε αυτό είναι το βαθύτερο νόημα της δημοκρατίας.;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 11, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Γιάννη μου δεν το είπα για σένα προσωπικά.:) Απλά θα είμασταν όλοι μαζί ενωμένοι σ' ένα forum και η ένωση ως γνωστόν φέρνει δύναμη. Μπορεί να μαλώναμε και να διαφωνούσαμε αλλά στο φινάλε αυτό είναι το βαθύτερο νόημα της δημοκρατίας.;) Ma den to pira proswpika file Odyssea kai i alitheia einai oti i syntriptiki pleiopsifia boitha kai boithietai apo afta ta forum kai afto fainetai ek tou apotelesmatos. Opws einai fysiko... yparxoun kai merikoi oi opoioi bgazoun ta apothimena tous i apla exoun enan diaforetiko tropo na ekfrastoun, logiko episis kai sto xeri mas einai osoi theloume na min asxoloumaste me afta. Edw mesa (opws kai sta ypoloipa gnwsta forum) den exoume na xwrisoume tipota para mono na paroume pragmata... egw mono etsi thelw na to blepw! (sorry gia to :offtopic:) (Kai na min to ksexasw... zitaw tin arsi tis apagorefsis ston panosha) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Κατι λιγο ασχετο. Θελω να αγορασω μια θηκη για το καισερ σαν αυτες που εχουν ενα κρικο της εταιρειας golla. Μηπως χερει κανει καποιο site που εχει τετοιες θηκες για παραγγελια απο νετ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 11, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Κατι λιγο ασχετο. Θελω να αγορασω μια θηκη για το καισερ σαν αυτες που εχουν ενα κρικο της εταιρειας golla. Μηπως χερει κανει καποιο site που εχει τετοιες θηκες για παραγγελια απο νετ? Koitakse sto ebay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Απο ελλαδα εννοω! Αν ειναι να κανει η θηκη 20 και να δοσω αλλα 20 για μεταφορικα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 αριστερό shift και μετά space το λέει και στο manual Και να σκεφτείς ότι είναι από τα λίγα manuals που διάβασα...! Αλλά βιαστικά-βιαστικά για να προλάβω να χωθώ στα άδυτα του κινητού... Πάντως, τώρα έχω άλλο πρόβλημα... η μπαταρία εξέπνευσε χθες κατά τις 00:30 και από τότε χωρίς να το χρησιμοποιώ, το έβαλα ανοιχτό για φόρτιση μέχρι σήμερα το πρωί... κατά τις 12:30 τέλος η μπαταρία... χρήση 3-4 στο wi-fi, διαρκώς στο BT, καμιά δεκαριά σύντομες κλήσεις και καμιά ωρίτσα πάνω-κάτω εξερεύνηση... πήρα ΠΛΑΙΣΙΟ, μου πρότειναν να το αναφέρω και τεχνική υποστήριξη HTC, μίλησα μαζί τους και μου είπαν να το πάω στο ΠΛΑΙΣΙΟ για επιστροφή να μου δώσουν καινούργιο... μου έκανε και μερικά κολλήματα και αναγκάστηκα να προβώ σε soft reset... τι γνώμη έχετε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 11, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Και να σκεφτείς ότι είναι από τα λίγα manuals που διάβασα...! Αλλά βιαστικά-βιαστικά για να προλάβω να χωθώ στα άδυτα του κινητού... Πάντως, τώρα έχω άλλο πρόβλημα... η μπαταρία εξέπνευσε χθες κατά τις 00:30 και από τότε χωρίς να το χρησιμοποιώ, το έβαλα ανοιχτό για φόρτιση μέχρι σήμερα το πρωί... κατά τις 12:30 τέλος η μπαταρία... χρήση 3-4 στο wi-fi, διαρκώς στο BT, καμιά δεκαριά σύντομες κλήσεις και καμιά ωρίτσα πάνω-κάτω εξερεύνηση... πήρα ΠΛΑΙΣΙΟ, μου πρότειναν να το αναφέρω και τεχνική υποστήριξη HTC, μίλησα μαζί τους και μου είπαν να το πάω στο ΠΛΑΙΣΙΟ για επιστροφή να μου δώσουν καινούργιο... μου έκανε και μερικά κολλήματα και αναγκάστηκα να προβώ σε soft reset... τι γνώμη έχετε; An sto allazoun... na to pas amesa. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Λοιπόν το καλύτερο πρόγραμμα για μεταφορά δεδομένων λέτεται Jeyo Mobile Companion. Όσο για τα ελληνικά στο πληκτρολόγιο δεν θυμάμαι μιας και δεν έχω ελληνική έκδοση, αλλα μου φαίνεται θα ξεκινήσω καινούργιο Θέμα για το Kaiser που θα προσπαθήσω να συγκεντρώσω σε ένα post τις περισσότερες πληροφορίες. τα spam που γίνονται επειδή μερικοί δεν διαβάζουν τα προηγούμενα posts, είναι υπερβολικά μεγάλα. Για τα spam δεν έχεις άδικο διότι μετά την 40ή σελίδα σταμάτησα κι εγώ να διαβάζω μια και δεν βρήκα τίποτα σχεδόν χρήσιμο... το ίδιο μάλλον κάνουν και όσοι θέλουν να το πάρουν ή το πήραν τώρα και προκειμένουν να διαβάζουν ατελείωτο υλικό με ελάχιστες πληροφορίες, προτιμούν να κάνουν την ερώτησή τους κι ας έχει απαντηθεί... Πάντως, καλό θα είναι να κρατηθεί όσο γίνεται πιο «καθαρό» το θέμα για να έχουμε όσο το δυνατόν πιο αξιόλογες πληροφορίες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 An sto allazoun... na to pas amesa. Θα κάνω την προσπάθειά μου, άλλωστε μέσα σε 7 μέρες (αν και στον ιστότοπό τους νομίζω ότι αναφέρουν 20) έχουν την υποχρέωση, γεγονός που μου το ανέφεραν κατά την αγορά του και μου επιβεβαίωσαν σήμερα, φτάνει να το ελέγξει ο τεχνικός τους... υποψιάζομαι ότι θα είναι δύσκολοι στις διαπραγματεύσεις τους λόγω υψηλού κόστους...! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 11, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Πάντως, καλό θα είναι να κρατηθεί όσο γίνεται πιο «καθαρό» το θέμα για να έχουμε όσο το δυνατόν πιο αξιόλογες πληροφορίες... Symfwnw mazi sou kai se parakalw enimerwse mas gia tis ekselikseis me to Kaizer sou giati me endiaferei sobara kai apo oti fainetai oson afora to thema tis mpatarias, isws antimetwpizoume to idio problima. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 11, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Μια ερώτηση... πόση ώρα περίπου χρειάζεται το Kaiser για πλήρη φόρτιση από τη θήρα USB του υπολογιστή και πόση από την πρίζα; Η' τουλάχιστον... πόση ώρα κάνει σε σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
illuminatus Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Σε υπάρχουσα επαφή πως βάζουμε να εμφανίζεται φωτογραφία κατά την κλήση? http://pocketland.de/29678/Inesoft_Address_Book.html Ενα ενδιαφερον προγραματακι σχετικα με την ερωτηση σου φιλε μου ... Παράθεση τα ΨΑΡΙΑ δεν ΞΕΡΟΥΝ οτι ΒΡΕΧΕΙ ...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
root2 Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Εχουμε την πρωτη Cooked ROM.... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=336203 NEW Ported AKU.0.7.0 Kernel & OS CE OS 5.2.1908 (Build 18508.0.7.0) ArcSoft_MMS_4_2_8_1 Separated SMS/MMS AudioManager=1_2_725711_q BT_FTP=1_2_30490_1 BT_SAP=2_02_b0925_r3 BT_BPP=1_5_0_0R2 CAMERA=4_08_28288_00 Cyberon Voice SpeedDial=1_2_b070717_0 NetworkPlugin=1.0.29714.1 JbedJava_MIDP=0_0_20070726_1_1 HTCHome=2_0_814716_0 SymbolPad=1_0_28284_0 StreamingMedia=2_20_807715_00 TaskManager=1_51_30722_1 World Card Mobile=1_0_070724b_x VoiceRecorder=1_10_611711_0 Windows Live Mobile 10.6.31.2600 .NET CF2 SP2 2.0.7045.0 HTC PhonePAD (English) PIM Backup 2.5 WM6 Sound Scheme HTC BT Quicklink Remote Desktop Mobile Modem Link Mobile Office 2007 With OneNote Mobile Included http://www.flashnet.gr/images/Kaiser.jpghttp://www.flashnet.gr/images/Kais_about.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 12, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Den mporouse toulaxiston na einai me tin teleftaia ekdosi 5.2.1921 (Build 18521.0.7.0) ?!?!? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 O proxy που ρυθμίζουμε στις ρυθμίσεις συνδέσεων δεν λειτουργεί; Τον ρυθμίζω και είναι σαν να μην υπάρχει... πχ Σε δίκτυο που παίζει μόνο με proxy να ανοίξεις συνδέσεις, δεν ανοίγουν οι σελίδες...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppsih Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 An sto allazoun... na to pas amesa. Το 3-4 που γράφεις στο wifi είναι σε ώρες; Αν ναι, τότε είναι λογικό, εφόσον βέβαια το κινητό δεν κλείνει καθόλου (άρα το wifi κλείνει επίσης, οπότε η κατανάλωση πέφτει). Και το δικό μου με παρόμοια χρήση, μέσα στην ημέρα σίγουρα θα με αφήσει και θα το βάλω στη usb για να φορτίσει. Το παλιό μου KJam κρατούσε περισσότερο, αλλά δεν είναι 3G οπότε επίσης λογικό. Μειωμένη αυτονομία στην αρχή υπάρχει και λόγω καινούριας μπαταρίας. Πρέπει να κάνει 5-6 φορτίσεις για να μπορέσει να αποδώσει τα μέγιστα. Παράθεση Important things for a happy relationship: 1. It is important to find a woman that cooks and cleans. 2. It is important to find a woman that makes good money. 3. It is important to find a woman that likes to have sex. 4. It is important that these three women never meet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 O proxy που ρυθμίζουμε στις ρυθμίσεις συνδέσεων δεν λειτουργεί; Τον ρυθμίζω και είναι σαν να μην υπάρχει... πχ Σε δίκτυο που παίζει μόνο με proxy να ανοίξεις συνδέσεις, δεν ανοίγουν οι σελίδες...:wacko: έχεις πάει στο connections-tab advance-sellect networks να επιλέξεις το όνομα της σύνδεσης που έχεις ρυθμίσει τον proxy? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Το 3-4 που γράφεις στο wifi είναι σε ώρες; Αν ναι, τότε είναι λογικό, εφόσον βέβαια το κινητό δεν κλείνει καθόλου (άρα το wifi κλείνει επίσης, οπότε η κατανάλωση πέφτει). Και το δικό μου με παρόμοια χρήση, μέσα στην ημέρα σίγουρα θα με αφήσει και θα το βάλω στη usb για να φορτίσει. Το παλιό μου KJam κρατούσε περισσότερο, αλλά δεν είναι 3G οπότε επίσης λογικό. Μειωμένη αυτονομία στην αρχή υπάρχει και λόγω καινούριας μπαταρίας. Πρέπει να κάνει 5-6 φορτίσεις για να μπορέσει να αποδώσει τα μέγιστα. Ναι, εννοούσα 3-4 ώρες, μπορεί και παραπάνω, ενώ το κινητό δεν το κλείνω ποτέ, ούτε τη νύχτα... στηρίχθηκα στο Ν80 που με τις ίδιες ώρες χρήσης wi-fi μου έβγαζε το 24ωρο... βέβαια συγκρίνω ανόμοια πράγματα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 έχεις πάει στο connections-tab advance-sellect networks να επιλέξεις το όνομα της σύνδεσης που έχεις ρυθμίσει τον proxy? Όχι... Δεν μου παίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Όχι... Δεν μου παίζει... ο μαναδικός proxy που χρησημοποιώ είναι αυτός της wind για το plus non stop και παίζει μια χαρά. αν δεν πεις τι έχεις κάνει αναλυτικά δεν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο. το αποκλείω πάντως να μην παίζει, απλά κάπου κάνεις λάθος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 παιδιά ερώτηση... απο που κατευάζω την τελευταία official rom του Kaiser? εχω την 18125,0,4,2 και που μπορώ να δω τη φτιάχτηκε στην τελευταία. η cooked rom που βγήκε είναι για κλάματα αν με ρωτήσετε. σημασία δεν έχει να στουμπώνεις το PDA αλλά να το ελαφρύνεις βγάζοντας πράγματα. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 παπαράνω πράγματα είχε; βλάκεία σε WM5/6 σύστημα δεν σε νοιάζει να χώνεις στη ROM όσο γίνεται παραπάνω, γιατί έτσι κι αλλιώς η program memory ΕΙΝΑΙ στην EPROM... με PPC2002/3/3SE οκ το καταλαβαίνω επίσης το καταλαβαίνω αν απλά αντικατέστησαν πράγματα ΗΔΗ στη ROM με νεώτερα Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagiozis10 Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 η cooked rom που βγήκε είναι για κλάματα αν με ρωτήσετε. σημασία δεν έχει να στουμπώνεις το PDA αλλά να το ελαφρύνεις βγάζοντας πράγματα. Τίποτα τρομερό δεν είναι, μια αρχή μόνο, αλλά μάλλον κάνεις κάποιο λάθος, για ξαναδές το. ;) Παράθεση Πουθενά δεν αξιοποιείται τόσο πολύ το χρήμα, όσο μέσα στα σώβρακα των ανθρώπων :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Τελικά μόλις με ενημέρωσαν να πάω αύριο να παραλάβω μια καινούργια συσκευή καθόσον το εξέτασαν και όντως έχει πρόβλημα. Για ψυχολογικούς και μόνο λόγους σκέφτομαι να το αντικαταστήσω από το ίδιο κατάστημα με το Nokia E90, αν καταφέρω να το παραγγείλω, με τη συναίνεσή τους... Οποία άποψις επί του θέματος σεβαστή και καλοδεχούμενη, αν και σήμερα που δεν το είχα μπορώ να πω ότι μου έλλειψε...! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 γνώμη μου; αφού δεν ξέρεις τι είναι WM device (αλλιώς δεν θα το έλεγες), ναι με τα 1000 να το αλλάξεις με Ε90 Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts