Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πίστεψε με, μπορεί

μήπως μπορείς να βάλεις και καμιά 2D αντί 3D;

έχεις δει destinator σε VGA PPC;

4 φορές η πληροφορία, δεν είναι και άσχημα

Το destinator (σε qvga mode πάντα) φαίνεται αρκετά καλύτερα σε qvga οθόνη 2.8, παρά σε ~3.5" σε VGA οθόνη.

Βέβαια αν κάνεις VGA Brute Force όπως φαντάζομαι έχεις κάνει αλλάζουν τα πράγματα αν και μερικές φορές όλα φαίνονται πολύ μικρά.

Γενικά σε qvga δε βλέπεις πολλή πληροφορία στην οθόνη σου, αλλά είναι ικανοποιητικό, ανάλογα πως έχει συνηθίσει και ο καθένας βέβαια. Πάντως δε θα σου πρότεινα να αντικαταστήσεις τη VGA οθονάρα σου με την πραγματική ταπεινή qvga 2.8".

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Improve BT A2DP sound quality

HKLM/Software/Microsoft/Bluetooth/A2DP/Settings

Add new dword, Value name=BitPool; Value data=48 (Decimal)

Modify, Value name=UseJointStereo; Value data=0 (Decimal, Originally 1)

For BitPool:

Microsoft suggests the following bitpool values for optimal buffer sizes.

30 - Low audio quality

40 - Medium audio quality

48 - High audio quality

58 - Excellent audio quality

Chose one you like. I think 48 is good enough

For UseJointStereo: use 0 instead of 1, then you got the real stereo

Οι default τιμές στα παραπάνω registry keys είναι 64 και 1 αντίστοιχα. Άρα δε νομίζω να χρήζουν περαιτέρω βελτίωσης. Κάτι άλλο; Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως!

έκανα και update το GPSgate αλλά πάλι το Destinator μου λέει "δεν βρέθηκε κεραία GPS". Τι φταίει?

Οι ρυθμίσεις για GPRS/3G της Cosmote ποιές είναι? Κατέβασα το .CAB του συμφορουμίτη Ausdim αλλά δεν "έπιασαν" (με ActiveSync - USB έχω κανονικά).

Επίσης το κινητό βλέπει και συνδέεται με το ασύρματο router μου αλλά και πάλι δεν μπορώ να σερφάρω στο NET. Καμιά ιδέα?

Yield to me Jedi. You will be rewarded with power greater then your wildest imaginings!!!!

μήπως μπορείς να βάλεις και καμιά 2D αντί 3D;

http://img455.imageshack.us/img455/4068/16609613jc5.gif http://img472.imageshack.us/img472/6656/99746510my6.gif

Πουθενά δεν αξιοποιείται τόσο πολύ το χρήμα, όσο μέσα στα σώβρακα των ανθρώπων :lol:

έκανα και update το GPSgate αλλά πάλι το Destinator μου λέει "δεν βρέθηκε κεραία GPS". Τι φταίει?

Οι ρυθμίσεις για GPRS/3G της Cosmote ποιές είναι? Κατέβασα το .CAB του συμφορουμίτη Ausdim αλλά δεν "έπιασαν" (με ActiveSync - USB έχω κανονικά).

Επίσης το κινητό βλέπει και συνδέεται με το ασύρματο router μου αλλά και πάλι δεν μπορώ να σερφάρω στο NET. Καμιά ιδέα?

Aν έχεις το dest 7 υπάρχει πρόβλημα, γιατί δεν χρησιμοποιείς το "ελαφρύ" 6.1.1 με τους καινούργιους χάρτες? Εγω αυτο έχω βάλει και πάει σφαιρα χωρις GpsGate και διαφορες αλχημείες!

Aν έχεις το dest 7 υπάρχει πρόβλημα, γιατί δεν χρησιμοποιείς το "ελαφρύ" 6.1.1 με τους καινούργιους χάρτες? Εγω αυτο έχω βάλει και πάει σφαιρα χωρις GpsGate και διαφορες αλχημείες!
Που μπορω να βρω την εκδοση 6.1.1?Μπορεις να μου στειλεις καποιο link?????????????

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

Πουθενά δεν αξιοποιείται τόσο πολύ το χρήμα, όσο μέσα στα σώβρακα των ανθρώπων :lol:

1)molis katevasa to destinator6.kanw aplh egkatastash kai ola ok h' xreiazetai voithitiko programma ?

2)to spb mobile shell einai kati san skin ?mporw na to egkatasthsw afova ?ama de mou aresei kai to apegkatasthsw tha einai ola normal ?

τα προγραμματα που εχουνε καταληξει

.exe τα κανεις εγκαταστασει μεσο pc.

οσα εχουνε καταληξει .cab τα περας η μεσο pc

η μεσο bluetooth και τα τρεχεις απο την συσκευη σου.

οτι προγραμμα βαζεις μπορεις να το βγαλεις χωρις να υπαρχει

καποιος φοβος.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα,Δυο ερωτησεις ακομα.:O Α) Οταν συνδεομαι με τον υπολογιστη,πως γινεται να κανει συγχρονισμο με το activesync μονο οταν πατησω εγω και οχι αυτοματα και καθε τρεις και λιγο οταν ειμαι συνδεδεμενος?? Β) Λιγο πιο πολυπλοκο...Εχω εγκατεστημενη σε υπολογιστη καρτα ψηφιοποιησης της εικονας ,της VGuard συγκεκριμενα,για καταγραφη απο καμερες.Η εταιρια εχει δικο της codec το οποιο εγκαθιστας στο pc και βλεπεις τις καμερες απο οπουδηποτε πληκτρολογωντας στον media player vgtp:/xx.xx.xx.xxx (external ip)/2 πχ, για την 2 καμερα. Υπαρχει τροπος εγκαταστασης του codec στο τηλεφωνο??? Η εταιρια δεν εχει cab για εγκατασταση σε windows mobile.Θα ημουν υποχρεος.Ευχαριστω πολυ.
http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg

Θα το ηθελα σπασμενο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Το εχει κανενας?

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

Θα το ηθελα σπασμενο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Το εχει κανενας?

Δεν επιτρέπεται να γράφεις τέτοια πράγματα δημοσίως.

http://www.ngi.gr/page.php?pageid=89&languageid=2

pou mporoume na vroume auton ton xarth ?

Είσαι στο σωστό μέρος. :)

Δεν επιτρέπεται να γράφεις τέτοια πράγματα δημοσίως.

Είσαι στο σωστό μέρος. :)

Γιατι οχι?!!!!!!!!!!Δημοκρατια εχουμε!!!!!!!!!!!!!!!

Κωνσταντινος..

Γιατι οχι?!!!!!!!!!!Δημοκρατια εχουμε!!!!!!!!!!!!!!!

σωστά

την ίδια δημοκρατία που έχουν και οι άνθρωποι της NGi να σε κυνηγήσουν μετά...

zeppelin; που είσαι;

---

NLS

ilogic.gr

Τελικά βρήκα την εφαρμογή που έψαχνα και το πήρα. Είναι φοβερή και με εκατοντάδες ενδείξεις!

Τώρα όμως ψάχνω κάτι άλλο. Θέλω μία εφαρμογή η οποία να μπορεί να κάνει τα εξής: Να σηκώνει αυτόματα όλες τις κλήσεις από απόκρυψη, να παίζει αυτόματα ένα προηχογραφημένο μήνυμα της επιλογής μου και τέλος να τερματίζει την κλήση.:rolleyes:

Ζητάω πολλλλάάάάάάάά?:p

Το πήρα χθες βράδυ από το ΠΛΑΙΣΙΟ και μετά λύπης μου διαπίστωσα δεν μπορείς να γράψεις από το κανονικό πληκτρολόγιο ελληνικά παρά μόνο με το ψηφιακό... αλλάζει η γλώσσα; αν δεν αλλάζει όσοι πιστοί προσέλθετε, ούτε καν τις ζελατίνες δεν έβγαλα...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Βρε karagiozi10 δώστου το link, αφού εσύ το έσπασες!:grin:

Δεν ασχολούμαι με τέτοια πράγματα. Εγώ δείχνω στο παιδί τον δρόμο του Θεού. Εσύ θα πας στην κόλαση όμως. :lol:

Δεν ασχολούμαι με τέτοια πράγματα. Εγώ δείχνω στο παιδί τον δρόμο του Θεού. Εσύ θα πας στην κόλαση όμως. :lol:

Oύτε εγώ ασχολούμαι, μακριά από μας!:nagger:

Guest lagoudakis
Το πήρα χθες βράδυ από το ΠΛΑΙΣΙΟ και μετά λύπης μου διαπίστωσα δεν μπορείς να γράψεις από το κανονικό πληκτρολόγιο ελληνικά παρά μόνο με το ψηφιακό... αλλάζει η γλώσσα; αν δεν αλλάζει όσοι πιστοί προσέλθετε, ούτε καν τις ζελατίνες δεν έβγαλα...
φιλε μου νομιζω οτι μπορεις να γραψεις ελληνικα,απλα δεν ξερω ποια κουμπια πατας για ενεργοποιηση,ας μας πει καποιος κατοχος του

Τελικά βρήκα την εφαρμογή που έψαχνα και το πήρα. Είναι φοβερή και με εκατοντάδες ενδείξεις!

Τώρα όμως ψάχνω κάτι άλλο. Θέλω μία εφαρμογή η οποία να μπορεί να κάνει τα εξής: Να σηκώνει αυτόματα όλες τις κλήσεις από απόκρυψη, να παίζει αυτόματα ένα προηχογραφημένο μήνυμα της επιλογής μου και τέλος να τερματίζει την κλήση.:rolleyes:

Ζητάω πολλλλάάάάάάάά?:p

Αυτό που ζητάς είναι πολύ ενδιαφέρον, εγώ όμως έχω άλλη (άσχετη) ερώτηση.

Στο signature σου τι γράφεις έχεις δει;

---

NLS

ilogic.gr

Πήρα αυτό το μήνυμα «Πρέπει να έχεις το onscren πληκτολόγιο γυρισμένο στα ελληνικά και μετά πατάς στο hardware πρώτα shift και μετά space. Δεν χρειάζεται να τα πατήσεις συγχρόνως» από τον highway και ευχαριστώ αλλά δεν το κάνει χωρίς να ανοίξω το on-screen πληκτρολόγιο; μου χρειάζεται να πληκτρολογήσω πχ ένα όνομα για να το καλέσω...
[sIGPIC][/sIGPIC]