bill0007 Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 Καλά κάνεις,για Dunhill έχεις ιδέα; Ξέρω υπάρχουν μπλέ και άσπρα; Όχι δεν έχω δοκιμάσει dunhill Νομίζω μόνο μπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 Βασει προσωπικης εμπειριας, διαφωνω. Μπορει καποιος να το χει καταφερει αλλα μαλλον αυτοτιμωρειται.Όπως το βλέπει κανείς. Με κινέζικα και starter kit, δύσκολα μένεις. Όπως και να χει, θεωρώ ηλίθιο στην συγκεκριμένη περίπτωση να αρχίσει το τσιγάρο ή τον ατμο ο πιτσιρικάς παραπάνω. Δεν είναι λύση ο ατμός δηλαδή για έναν μη καπνιστή. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 Όπως το βλέπει κανείς. Με κινέζικα και starter kit, δύσκολα μένεις. Όπως και να χει, θεωρώ ηλίθιο στην συγκεκριμένη περίπτωση να αρχίσει το τσιγάρο ή τον ατμο ο πιτσιρικάς παραπάνω. Δεν είναι λύση ο ατμός δηλαδή για έναν μη καπνιστή. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Άλλο εννοούσα Νίκο, απάντησα πάνω στο κόστος που είπε ο φίλος, ότι είναι το 50% του κόστους των στριφτών. Για τα κινέζικα και μην δεν γνωρίζω πολλά. Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 Άλλο εννοούσα Νίκο, απάντησα πάνω στο κόστος που είπε ο φίλος, ότι είναι το 50% του κόστους των στριφτών. Για τα κινέζικα και μην δεν γνωρίζω πολλά.Το κόστος μόλις μπεις στο τρυπάκι για high endιες και ωραία υγρά, ξεπερνάει κατά παρα πολύ του καπνίσματος. Ελάχιστοι είναι αυτοί που με ένα απλό σετ και φθηνά diy υγρά ρίξανε το κόστος και δεν ψάξανε για τσιγάρα. Φυσικά το θέμα υγείας ή ενασχόλησης δεν έχει να κάνει με το κόστος, απλά το αναφέρω γιατί αυτό αναφέρθηκε παραπάνω! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 Προχθες καναμε παραγγελια απο γνωστο site με τιμες 1/3 σε φιλτρακια και 1/2 σε χαρτακια απο τις τιμες στα περιπτερα. Παραγγελια 220 ευρω γλιτωσαμε πανω απο 300 στο συνολο. Να πω οτι εγω ποτε δεν εχω καπνισει απλα ψαχτειτε με τις τιμες τα περιπτερα ειναι πανακριβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 Το κόστος μόλις μπεις στο τρυπάκι για high endιες και ωραία υγρά, ξεπερνάει κατά παρα πολύ του καπνίσματος. Φίλε οι αγορές των κομματιών με πήγαν στα 180 χονδρικά και άλλα 60 τα υγρά μέχρι στιγμής που όπως φαίνεται θα με βγάλουν μέχρι και τον Μάρτη συν άλλα 30 οι αντιστάσεις πάλι για κάπου εκεί. Από την άλλη αφού το χω κόψει, χαλάλι. Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 Αυτό είναι το όλο point. Έχω να καπνίσω εδώ και 6 χρόνια γεμάτα! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill0007 Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 Φίλοι από την παρέα μου λένε να δοκιμάσω west αν και πιστεύω οτι θα το μετανιώσω από την πρώτη τζούρα αν δοκιμάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Όπως το βλέπει κανείς. Με κινέζικα και starter kit, δύσκολα μένεις. Όπως και να χει, θεωρώ ηλίθιο στην συγκεκριμένη περίπτωση να αρχίσει το τσιγάρο ή τον ατμο ο πιτσιρικάς παραπάνω. Δεν είναι λύση ο ατμός δηλαδή για έναν μη καπνιστή. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Συμφωνώ,χρησιμοποιώ σχετικά καλο ατμοποιητη και κοντάκι με έτοιμη αντίσταση. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το κόστος μόλις μπεις στο τρυπάκι για high endιες και ωραία υγρά, ξεπερνάει κατά παρα πολύ του καπνίσματος. Ελάχιστοι είναι αυτοί που με ένα απλό σετ και φθηνά diy υγρά ρίξανε το κόστος και δεν ψάξανε για τσιγάρα. Φυσικά το θέμα υγείας ή ενασχόλησης δεν έχει να κάνει με το κόστος, απλά το αναφέρω γιατί αυτό αναφέρθηκε παραπάνω! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Συμφωνώ,έχω ατομο που δίνει 13€ για 60ml άρωμα και σκάει ένα 80αρι για ένα δίμηνο σε υγρά. Σε ατμοποιητες,παίζει με επισκευασιμο κυρίως ο οποίος δίνει αρκετά σύννεφα στον αέρα.Δεν ατμιζεις μόνο. ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι δεν έχω δοκιμάσει dunhill Νομίζω μόνο μπλε Δοκίμασα τα άσπρα...αρκετά οκ τσιγάρα αλλά πολλά τα 4,90€ για κάθε μέρα. Σε αυτά τα λεφτά παιρνεις Winston 26αρι. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Φίλοι από την παρέα μου λένε να δοκιμάσω west αν και πιστεύω οτι θα το μετανιώσω από την πρώτη τζούρα αν δοκιμάσω West είχα πάρει πριν χρόνια και δεν μου άρεσε καθόλου αν και δεν θυμάμαι την γεύση..Τα έδωσα βέβαια στον θείο μου και έγινε η μόνιμη μάρκα του για μια 7ετια περίπου,το κακό είναι ότι δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλή και μπορεί να μην πετύχεις φρέσκα πακέτα..Αξιζει τουλάχιστον μια δοκιμή,ποιος ξέρει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esla3 Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Παιδιά βοήθεια.. Έχω ρωτήσει σε καμία δεκαπενταριά περίπτερα στο κέντρο και πουθενά δεν έχει Marlboro Blend 27 ή Southern Cut. Ξέρει κανείς που μπορώ να τα βρω; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill0007 Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Αν και δεν μου άρεσε ποτέ ιδιαίτερα η σειρά καπνων τις old holborn δοκίμασα σήμερα τον πράσινο και είναι πάρα πολύ ωραίος καπνος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
erwinor Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Αν και δεν μου άρεσε ποτέ ιδιαίτερα η σειρά καπνων τις old holborn δοκίμασα σήμερα τον πράσινο και είναι πάρα πολύ ωραίος καπνος καλος ειναι οντως..........αλλα καλυτερα να μην καπνιζαμε........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJames Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Ηλεκτρονικο τσιγαρο και ξεμπλεκεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Καθόλου καπνισμα και ξεμπλέκεις ακόμα περισσότερο. Το τσιγάρο είναι για τους αδύναμους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimifoti Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Ηλεκτρονικο τσιγαρο και ξεμπλεκειςΠόσο δίκιο έχεις. Πλέον υπάρχουν τόσες επιλογές να καλυφθεί και ο πιο απαιτητικός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
logica1 Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Ξερει καποιος τι παιζει με τον καπνο American Spirit? Εκει που τον εβρισκα σχεδον παντου πλεον δεν τον βρισκω ουτε σε περιπτερο, ουτε σε καποιο online καταστημα! Τι εχει συμβει? Εαν ξερει καποιος καποια πληροφορια σας παρακαλω ενημερωστε. Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Καθόλου καπνισμα και ξεμπλέκεις ακόμα περισσότερο. Το τσιγάρο είναι για τους αδύναμους. Αν και καπνίζω θα συμφωνήσω απόλυτα Στο συγκεκριμένο θέμα,όλα τα υπόλοιπα είναι ....για κάπνισμα AOSiP PIE>REDMI NOTE 5 PRO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kingofphones Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 παιδια απο τοτε που το εκοψα εχω δει βελτιωση σε ολους τους τομεις, παρτε την αποφαση ποτε δεν ειναι αργα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 7.1 εκατομμυρια θανατοι καθε χρονο λογο του τσιγαρου. 884 χιλιαδες θανατοι λογω παθητικου καπνισματος. Σαν να λεμε 884 χιλιαδες δολοφονιες απο τους κανονικους καπνιστες σε αθωους που ανεχονται τον καπνο τους. Βγαλτε τα συμπερασματα σας: https://www.in.gr/2018/03/08/health/health-news/panw-apo-7-1-ekatommyria-thanatoi-etisiws-logw-tsigaroy/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jemadux Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 παίδες , προτιμώ χαρτάκια raw organics και φιλτράκα αυτά τα ultra slim της rizla .. ο καπνο καρελια ειναι καλος;;; Παράθεση Mi 9 Lite 128 GB Aurora Blue COSMOTE WHATS UP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 παίδες , προτιμώ χαρτάκια raw organics και φιλτράκα αυτά τα ultra slim της rizla .. ο καπνο καρελια ειναι καλος;;; Μια χαρα ειναι,εχω κανει τον ασπρο και τον πορτοκαλι που ειναι πιο βαρυς. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Τον μπλε κάνω είναι κάπως βαρύς. Μια χαρα ειναι,εχω κανει τον ασπρο και τον πορτοκαλι που ειναι πιο βαρυς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkgas Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 καλησπέρα , μια ερώτηση: από τότε που άλλαξε στα PRINCE μαλακό η ταινία που βάζει το κράτος (περίπου 1 μήνα τώρα) παρατήρησα ότι έχει αλλάξει και η γεύση του. κάνω πάνω από 20 χρονιά την ίδια μάρκα και πρώτη φορά νιώθω τόση μεγάλη διαφορά στην γεύση. το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος? έχει κάποιος δοκιμάσει κάποια άλλη μάρκα που να μοιάζει με αυτήν του PRINCE ? δοκίμασα και σκληρό πακέτο αλλά είναι το ίδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lemonade Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 καρελια χρυση κασετινα χρονια τωρα... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts