ddr2 Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 ο γιατρος αν ειναι ενταξει ως προς το βιβλιο ασθενη και την αποδειξη,δεν εχει να φοβηθει τπτ...αυτη ειναι η διαγνωση του,δεν μπορεις να την αμφισβητησεις εσυ. το αν θα το σημειωσεις ως αδικαιολογητως απων ή οχι,πιστεψε με δεν τον αφορα καθολου:p Καλά ντε!! Δεν σε θίξαμε!!:p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Να πάτε! Μια χαρά θα περάσετε, χαβαλέ έχει. Δεν είναι ανάγκη να είμαστε διαρκώς αντίθετοι στα κοινά. Θα περάσατε μια Κυριακή διαφορετική, θα δείτε την εκλογική διαδικασία από κοντά και θα είστε και μέρος της.:) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 μου ήρθε και μένα σήμερα χαρτάκι-ραβασάκι οτι θα`μαι αναπληρωματική σε εκλογικό κέντρου στο Ζωγράφου... πόσο πιθανό είναι να κάτσω όλη την μέρα και πόσο πιθανό να με αφήσουν να φύγω; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 μου ήρθε και μένα σήμερα χαρτάκι-ραβασάκι οτι θα`μαι αναπληρωματική σε εκλογικό κέντρου στο Ζωγράφου... πόσο πιθανό είναι να κάτσω όλη την μέρα και πόσο πιθανό να με αφήσουν να φύγω; Κανονικά η εφορευτική έχει πέντε πέλη (ή τέσσερα? 5 νομίζω). Και αλλα τόσα αναπληρωματικά. Τα αναπληρωματικά πάνε και αυτά το πρωί και αν δεν είναι όλα τα τακτικά μέλη, τότε κάθονται μέχρι να συμπληρωθεί η πλήρης σύνθεση της εφορευτικής (4 ή 5 μέλη όπως είπα πιο πάνω). Στην πράξη όμως, δεν χρειάζονται περισσότερα από 2 , άντε 3 μέλη για εφορευτική. Οπότε, αν έχουν πάει τόσα, λογικά ο δικ. αντιπρόσωπος θα σου πεί να φύγεις. Αλλιώς θα σε κρατήσει. Και ξέρεις ποιός θα φταίει? τα υπόλοιπα μέλη της εφορευτικής που, επειδή την είδαν πολύ μάγκες, δεν πήγαν. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 να σου πω την αλήθεια,δε με νοιάζει ιδιαίτερα και να κάτσω..ειναι μια εμπειρία και αυτό,απλά ήθελα να ξέρω τι παίζει :) Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 να σου πω την αλήθεια,δε με νοιάζει ιδιαίτερα και να κάτσω..ειναι μια εμπειρία και αυτό,απλά ήθελα να ξέρω τι παίζει :) Θα δείς ότι θα σου αρέσει αν καθίσεις. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 διόλου απίθανο να συμβεί,μιας και οι μισοί γνωστοί μου θεωρούν οτι διαμαρτύρονται" με το να μην πάνε καν να ψηφίσουν..το μόνο δύσκολο θα`ναι οτι δε ψηφίζω συνεπώς δε ειμι και εφορευτική εκεί που μένω Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 διόλου απίθανο να συμβεί,μιας και οι μισοί γνωστοί μου θεωρούν οτι διαμαρτύρονται" με το να μην πάνε καν να ψηφίσουν. Αυτό, και εγώ το θεωρώ τρόπο διαμαρτυρίας. Προσωπικά δεν ψηφίζω. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Να ρωτησω κατι? Γιατι δεν ψηφιζετε? Ποιοι ειναι οι λογοι που σας ωθουν σε κατι τετοιο? Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulver81 Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Μια απορία συνήθως στα εκλογικα τμήματα της Α Αθηνών αν έχει κάνει κανείς εφορευτική πόσο κρατάει όλη η διαδικασία με την καταμετρηση μετα?δλδ τι ώρα περίπου ξεμπερδεύεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Να ρωτησω κατι? Γιατι δεν ψηφιζετε? Ποιοι ειναι οι λογοι που σας ωθουν σε κατι τετοιο? Δεν είναι απαραίτητο ότι όλοι όσοι δεν ψηφίζουν το κάνουν για τον ίδιο λόγο. Προσωπικά δεν μου αρέσει το πολίτευμα, έτσι όπως στην πράξη έχει διαμορφωθεί. Μια απορία συνήθως στα εκλογικα τμήματα της Α Αθηνών αν έχει κάνει κανείς εφορευτική πόσο κρατάει όλη η διαδικασία με την καταμετρηση μετα?δλδ τι ώρα περίπου ξεμπερδεύεις? Γύρω στις 2 το πρωί. Μπορεί και λίγο νωρίτερα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 πιστεύω οτι απο τα τόοοοοοοοσα κομματα που υπάρχουν όλο και κάποιο θα σε εκφράζει..δε θεωρώ την αποχή τρόπο διαμαρτυρίας..ειναι σαν να μην "σου πέφτει λόγος" για την όποια διακυβέρνηση μετέπειτα..πάντως,σήμερα που το συζητούσα με κάποια παιδιά απο τη σχολή ΜΑ ΟΛΟΥΣ? ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΑΝ?εχουν κάτι με τις πολιτικές επιστήμες/νομική; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Eγω ξερω συνηθως δημοσιους υπαλληλους καλουνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Τα συμπτώματα της γαστρεντερίτιδας στις περισσότερες περιπτώσεις δεν κρατάνε πάνω από 1-2 μέρες. Αν λοιπόν το χαρτί του γιατρού έχει ημερομηνία Παρασκευή, τότε λογικά την Κυριακή θα είναι πρέπει να είναι σχετικά καλά. Αν έχει ημερομηνία Σάββατο, θα ήθελα πολύ να μάθω ποιός γιατρός δέχετε επισκέψεις και Σάββατο, όπως επίσης και τη συνταγή που χορήγησε, και τον αριθμό της απόδειξης που έκαψε για την αμοιβή του. Να σου πώ κάτι? είναι να μην έχω κέφια... Εσυ δικηγορος δεν εισαι?? Και επι του προκειμενου Δικ. Αντιπροσωπος?? Εαν ναι, δεν αφηνεις λεω εγω τις ιατρικες υποθεσεις για να ασχοληθεις με την δουλεια σου?? Αν σου φερουν χαρτι απο γιατρο ΟΦΕΙΛΕΙΣ να το σεβαστεις ειτε ειναι αληθινο ειτε οχι... Η θεση σου προβλεπει και εκτακτα μετρα! Εαν εχεις προβλημα, λαβε τα... Απειλες του στυλ "αν εχω κεφια θα δουν τι θα παθουν" δεν νομιζω οτι περνανε... Αν επαιρνα και εγω ενα χιλιαρικακι για τις υπηρεσιες που προσφερω η εστω κατι λιγοτερο τοτε ναι θα αναγνωριζα την "απαιτηση" του κρατους απο εμενα! Την στιγμη ομως που το κανω για την ψυχη της μανας μου δεν ανεχομαι απο κανενα τυπο να με απειλει αναλογα με τα "κεφια" του, την στιγμη που αυτος θα λαβει ενα χιλιαρικακι απλα για να "φερει την ευθυνη!" Τα σεβη μου...! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timeslot Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Εσυ δικηγορος δεν εισαι?? Και επι του προκειμενου Δικ. Αντιπροσωπος?? Εαν ναι, δεν αφηνεις λεω εγω τις ιατρικες υποθεσεις για να ασχοληθεις με την δουλεια σου?? Αν σου φερουν χαρτι απο γιατρο ΟΦΕΙΛΕΙΣ να το σεβαστεις ειτε ειναι αληθινο ειτε οχι... Η θεση σου προβλεπει και εκτακτα μετρα! Εαν εχεις προβλημα, λαβε τα... Απειλες του στυλ "αν εχω κεφια θα δουν τι θα παθουν" δεν νομιζω οτι περνανε... Αν επαιρνα και εγω ενα χιλιαρικακι για τις υπηρεσιες που προσφερω η εστω κατι λιγοτερο τοτε ναι θα αναγνωριζα την "απαιτηση" του κρατους απο εμενα! Την στιγμη ομως που το κανω για την ψυχη της μανας μου δεν ανεχομαι απο κανενα τυπο να με απειλει αναλογα με τα "κεφια" του, την στιγμη που αυτος θα λαβει ενα χιλιαρικακι απλα για να "φερει την ευθυνη!" Τα σεβη μου...! :) πεστα χρυσοστομε λοιπον για να τα λεμε ολα (γιατι και εγω τα εχω παρει οταν με καλουν επι 12 χρονια εφορευτικη) γνωριζετε οτι εφορευτικη επιτροπη ΔΕΝ μπαινουν δημοσιοι υπαλληλοι και υπαλληλοι υπουργειων? γνωριζετε οτι ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΛΟΥΚΙ το τρωνε ιδιωτικοι υπαλληλοι ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ? γνωριζετε οτι ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ παιρνουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ απο τους Δημους και τις ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ , και συμφωνα με τις βουλες του καθε Νομαρχη? γνωριζετε οτι το ποσο αυτο μπορει να φτασει μεχρι και 2000? μερικοι ισα που σορταρουν ψηφοδελτια τη Πεμπτη, τα πακεταρουν και μαζευουν 1 χιλιαρικακι? και ΘΕΛΕΙ ο αλλος να παει ο ιδωτικος υπαλληλος ΚΥΡΙΑΚΗ που θα επρεπε να πληρωνεται ΔΙΠΛΟ μεροκαματο, για να "βοηθησει" στην εκλογικη διαδικασια που ορισμενοι δικηγοροι και "συνεργεια εκλογων" βλεπουν για να βγαλουν 2 μισθους... next year.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 πιστεύω οτι απο τα τόοοοοοοοσα κομματα που υπάρχουν όλο και κάποιο θα σε εκφράζει.. Θα σου πώ, όσο πιο σύντομα μπορώ την άποψή μου: Η εκλογική επιτυχία προυποθέτει και προεκλογική εκστρατεία. Η προεκλογική εκστρατεία προυποθέτει χρήματα. Πολλά χρήματα. Είναι λοιπόν προφανές ότι αυτός που θα χαλάσει τα περισσότερα χρήματα θα πάρει και την εξουσία. Επομένως, οι μόνοι που έχουν την ευκαιρία να κυβερνήσουν είναι, είτε οι παμπλουτοι είτε οι ξεπουλημένοι (που θα χρηματοδοτηθούν από κάποιους για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους). Αν αυτό που λέω σου φαίνεται τραβηγμένο, δεν μένει παρά να δείς την πραγματικότητα.Στην πράξη, αυτό που γράφω συμβαίνει. Οι ίδιοι άνθρωποι έχουν ψηφίσει πολλές φόρες και το ένα κόμμα εξουσίας και το άλλο. Έχουν απογοητευτεί και από τα 2 (αφού τη μια ψήφισαν το ένα και την άλλη το άλλο) , παρόλα αυτά, θα ξαναψηφίσουν ένα από τα 2. Τα υπόλοιπα κόμματα, απλά δεν έχουν καμία ελπίδα γιατί δεν έχουν χρήματα να ξοδέψουν, ούτε (πονηρά) συμφέροντα για να εξυπηρετήσουν. Τώρα, σε ένα σύστημα που είναι έτσι από γεννήσεώς του, αν εσύ πιστεύεις ότι η ψήφος σου καθορίζει κάτι, επίτρεψέ μου να νομίζω ότι πλανάσαι πλάνην οικτρά....Δεν παίρνω μέρος σε αυτό το παζάρι και δεν νομιμοποιώ κανένα να με δουλεύει κανονικά και με το νόμο. Γι αυτό εκφράζω την αδιαφορία μου σ εόλο αυτό το "παζάρι" και εμπόριο ψήφων. Εσυ δικηγορος δεν εισαι?? Και επι του προκειμενου Δικ. Αντιπροσωπος?? Εαν ναι, δεν αφηνεις λεω εγω τις ιατρικες υποθεσεις για να ασχοληθεις με την δουλεια σου?? Αν σου φερουν χαρτι απο γιατρο ΟΦΕΙΛΕΙΣ να το σεβαστεις ειτε ειναι αληθινο ειτε οχι... Η θεση σου προβλεπει και εκτακτα μετρα! Εαν εχεις προβλημα, λαβε τα... Απειλες του στυλ "αν εχω κεφια θα δουν τι θα παθουν" δεν νομιζω οτι περνανε... Αν επαιρνα και εγω ενα χιλιαρικακι για τις υπηρεσιες που προσφερω η εστω κατι λιγοτερο τοτε ναι θα αναγνωριζα την "απαιτηση" του κρατους απο εμενα! Την στιγμη ομως που το κανω για την ψυχη της μανας μου δεν ανεχομαι απο κανενα τυπο να με απειλει αναλογα με τα "κεφια" του, την στιγμη που αυτος θα λαβει ενα χιλιαρικακι απλα για να "φερει την ευθυνη!" Τα σεβη μου...! :) Είπα και πιο πάνω ότι κατά την ταπεινή μου γνώμη, το σωστό θα ήταν τα μέλη της εφορευτικής να πληρώνονταν. Αλλά, είτε με χρήματα, είτε χωρίς πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους. Εώ σαν δικ. αντιπρόσωπος μπορώ να προβώ σε κάποιες ενέργειες(πχ να ζητήσω από την αστυνομία να τους αναζητήσει, ή αν έρθει με χαρτί γιατρού να μην τον αφήσω να φύγει ή αν δεν έρθει γενικώς να συντάξω αναφορά). Το χαρτί του γιατρού ΔΕΝ ΜΕ ΔΕΣΜΕΥΕΙ. Στην πράξη όμως, αυτό που θέλω είναι απλά 2 άτομα που να με βοηθήσουν να κάνω τη δουλειά μου σχετικά άνετα, να πάρω το χιλιαρικάκι και να φύγω, όπως λες. Δεν κατάλαβα, θα πρέπει να νιώθω και ενοχές? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Eγω ξερω συνηθως δημοσιους υπαλληλους καλουνε. Oι δημόσιοι υπάλληλοι ίσα ίσα εξαιρούνται από το νόμο.Στην πράξη τους καλούνε, αλλά οι ψυλλιασμένοι υπάλληλοι που γνωρίζουν, ξέρουν και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.Μου έχει συμβεί. Τα συμπτώματα της γαστρεντερίτιδας στις περισσότερες περιπτώσεις δεν κρατάνε πάνω από 1-2 μέρες. Αν λοιπόν το χαρτί του γιατρού έχει ημερομηνία Παρασκευή, τότε λογικά την Κυριακή θα είναι πρέπει να είναι σχετικά καλά. Αν έχει ημερομηνία Σάββατο, θα ήθελα πολύ να μάθω ποιός γιατρός δέχετε επισκέψεις και Σάββατο, όπως επίσης και τη συνταγή που χορήγησε, και τον αριθμό της απόδειξης που έκαψε για την αμοιβή του. Να σου πώ κάτι? είναι να μην έχω κέφια... Συνάδελφε, διαφωνώ κάθετα μαζί σου.Δεν είμαστε μπαμπούλες πρωτίστως.Ουσιαστικά, από τη στιγμή που θα σου φέρει χαρτί,μολονότι ξέρεις ότι υποκρίνεται, πρέπει να το δεχτείς.Επαναλαμβάνω ότι προτιμώ 1000 φορές να κάνω μόνος μου εκλογές (έχω κάνει και τα είδα όλα),παρά ένα δύστροπο μέλος που μπορεί αφενός να με πάει πίσω και αφετέρου να μου κάνει κακό στη διαδικασία, είτε με τη βαρεμάρα και απροσεξία του είτε ακόμη και εκούσια και μετά να τρέχω και να μη φτάνω..Συν το γεγονός ότι μπορεί να είναι πραγματικά άρρωστος κάποιος. Πιστεύω όμως ότι ο γιατρός, ύστερα από την επιμονή μου, θα φοβηθεί λιγάκι. Σε κάθε περίπτωση, είναι στην κρίση μου αν θα σημειώσω το συγκεκριμένο μέλος της εφορευτικής ως αδικαιολογήτως απών ή όχι. Να σε φοβηθεί ο γιατρός;Από που και ως που;θα τον εγκαλέσεις και πως;Στην πράξη(και αναφέρομαι σε ποινικά κυρίως δικαστήρια, αυτό γίνεται κατά κόρον, δεν τους εγκαλούν οι δικαστές, θα τους εγκαλέσουμε εμεις;)Πρακτικά αυτό που λες είναι αδύνατον και δε γίνεται ποτέ. Και να τον σημειώσεις τι θα κερδίσεις;Θα ασχοληθούν στα Πρωτοδικεία με απόντες της εφορευτικής;Καμία σχέση.. Σημειωτέον, ότι τα μέλη της εφορευτικής είναι συνεργάτες μας και τους θέλουμε μετο μέρος μας, τους «καλοπιάνουμε δηλαδή», για αυτό και πρώτη μας κίνηση πάντα είναι να τους κερνάμε καφέ.:) Μια πράξη σου που θα υποδεικνύει την εξουσία (που ομολογουμένως έχουμε) στην αρχή της διαδικασίας , είναι ό,τι χειρότερο. Αυτό που γίνεται αρκετές φορές όταν λείπουν μέλη της εφορευτικής,είναι να τους αναπληρώνουμε με τους αντιπροσώπους των κομμάτων.Οπότε , κατά πασα πιθανότητα, εκτός εξαιρέσεων, πάντα θα υπάρχουν κάποιοι να βοηθήσουν. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 το αν παίζει ρόλο ή όχι η ψήφος,δεν θα με κάνει να "παραδώσω' ενα συνταγματικά κατωχυρωμένο δικαίωμα μου :) άσε,που δεν υπάρχουν μόνο τα 2-3 κόμματα που "ακούγονται" πιο πολύ ;) Θα σου πώ, όσο πιο σύντομα μπορώ την άποψή μου: Η εκλογική επιτυχία προυποθέτει και προεκλογική εκστρατεία. Η προεκλογική εκστρατεία προυποθέτει χρήματα. Πολλά χρήματα. Είναι λοιπόν προφανές ότι αυτός που θα χαλάσει τα περισσότερα χρήματα θα πάρει και την εξουσία. Επομένως, οι μόνοι που έχουν την ευκαιρία να κυβερνήσουν είναι, είτε οι παμπλουτοι είτε οι ξεπουλημένοι (που θα χρηματοδοτηθούν από κάποιους για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους). Αν αυτό που λέω σου φαίνεται τραβηγμένο, δεν μένει παρά να δείς την πραγματικότητα.Στην πράξη, αυτό που γράφω συμβαίνει. Οι ίδιοι άνθρωποι έχουν ψηφίσει πολλές φόρες και το ένα κόμμα εξουσίας και το άλλο. Έχουν απογοητευτεί και από τα 2 (αφού τη μια ψήφισαν το ένα και την άλλη το άλλο) , παρόλα αυτά, θα ξαναψηφίσουν ένα από τα 2. Τα υπόλοιπα κόμματα, απλά δεν έχουν καμία ελπίδα γιατί δεν έχουν χρήματα να ξοδέψουν, ούτε (πονηρά) συμφέροντα για να εξυπηρετήσουν. Τώρα, σε ένα σύστημα που είναι έτσι από γεννήσεώς του, αν εσύ πιστεύεις ότι η ψήφος σου καθορίζει κάτι, επίτρεψέ μου να νομίζω ότι πλανάσαι πλάνην οικτρά....Δεν παίρνω μέρος σε αυτό το παζάρι και δεν νομιμοποιώ κανένα να με δουλεύει κανονικά και με το νόμο. Γι αυτό εκφράζω την αδιαφορία μου σ εόλο αυτό το "παζάρι" και εμπόριο ψήφων. Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Συνάδελφε, δεν διαφωνούμε. Και εγώ αυτής της άποψης είμαι και έτσι πράττω πάντα. Ούτε θέλω κάποιον με το ζόρι, ούτε και θα υποχρεώσω κανέναν. Δεν είναι του χαρακτήρα μου. Αλλά λέω τι μπορεί να κάνει κάποιος. Δεν λέει πουθενά στη νομοθεσία ότι αν φέρεις χαρτί γιατρού απαλλάσσεσαι, ειδικά όταν δεν έχουν έρθει οι αναπληρωματικοί. Τώρα, αυτό που λες μετα μέλη των κομμάτων, τοέχω κάνει και μάλιστα οι άνθρωποι προσφέρθηκαν και μόνοι τους να βοηθήσουν. Στο τέλος δεν είχα λόγια να τους ευχαριστήσω. Αλλά αυτό προυποθέτει ότι όλοι οι "κομματικοί" θα είναι καλά στα μυαλά τους (δεν θα υπάρχει κανείς "περίεργος" που θα φέρνει προβλήματα). Επιπλέον, είναι και λίιιγο επικίνδυνο, όπως γνωρίζεις. Τεσπά, εγώ σε όλους όσους θεωρούν ότι είναι μάγκες και δεν τους ενδιαφέρει και με ένα χαρτί γιατρού θα ξεμπερδέψουν (ή ακόμα και χωρίς αυτό,απλά απουσιάζοντας) λέω ότι μπορεί να τύχουν και στην περίπτωση που κάποιος περίεργος δικ. αντιπρόσωπος θα τους τρέξει. Και μπορεί να το κάνει. Προσωπικά, δεν έχω ούτε διάθεση, ούτε χρόνο να ασχοληθώ. Κατανοώ απολύτως ότι για τα μέλη της εφορευτικής η επιλογή τους είναι αγγαρεία και φέρομαι αναλόγως. Τους βλέπω πάντα σαν συνεργάτες και ποτέ δεν το παίζω "αρχηγός". Άλλωστε, χωρίς αυτούς εκλογές δεν μπορώ να κάνω στην πράξη.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Όπως και στα υπόλοιπα forums του myphone.gr, έτσι και στο Chat and Fun απαγορεύεται η δημιουργία και η συμμετοχή σε συζητήσεις με αθλητικό, πολιτικό και θρησκευτικό περιεχόμενο. Μηνύματα αυτού του είδους θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση, ενώ ίσως χρειαστεί να ληφθούν και πιο αυστηρά... μέτρα. Εξαίρεση αποτελούν μηνύματα που δημοσιεύονται σε μεμονωμένα θέματα, για την δημιουργία των οποίων προηγήθηκε η παραχώρηση σχετικής αδείας από τους αρμόδιους διαχειριστές, με την προϋπόθεση ότι αυτά δεν θα περιέχουν απόψεις «οπαδικού» χαρακτήρα. Οι φανατισμοί δεν έχουν θέση στο myphone.gr... Περιοριστείτε στο θέμα παρακαλώ, πολιτικές συζητήσεις για την αξία της ψήφου, το αν πρέπει να ψηφίζουμε, το πολιτικό σύστημα κλπ. θεωρούνται και είναι εκτός των Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Είπα και πιο πάνω ότι κατά την ταπεινή μου γνώμη, το σωστό θα ήταν τα μέλη της εφορευτικής να πληρώνονταν. Αλλά, είτε με χρήματα, είτε χωρίς πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους. Εώ σαν δικ. αντιπρόσωπος μπορώ να προβώ σε κάποιες ενέργειες(πχ να ζητήσω από την αστυνομία να τους αναζητήσει, ή αν έρθει με χαρτί γιατρού να μην τον αφήσω να φύγει ή αν δεν έρθει γενικώς να συντάξω αναφορά). Το χαρτί του γιατρού ΔΕΝ ΜΕ ΔΕΣΜΕΥΕΙ. Στην πράξη όμως, αυτό που θέλω είναι απλά 2 άτομα που να με βοηθήσουν να κάνω τη δουλειά μου σχετικά άνετα, να πάρω το χιλιαρικάκι και να φύγω, όπως λες. Δεν κατάλαβα, θα πρέπει να νιώθω και ενοχές? Οχι σε καμια περιπτωση δεν θα νιωσεις ενοχες... Την δουλεια σου κανεις αλλωστε! Αυτο που δεν μου αρεσε εμενα ηταν η απειλη που αφησες να ενοηθει και μαλιστα αναλογα με τα γουστα σου! Ειδικοτερα αν αναλογιστει κανεις οτι το πιο απλο πραγμα που εχει να κανει καποιος ειναι να μην εμφανιστει στο εκλογικο κεντρο στο οποιο θα ηταν εφορευτικη επιτροπη, να μην ψηφισει φυσικα και να εξαφανιστει απο το σπιτι του για καποιες ωρες.... και -πρακτικα- ουτε γατα ουτε ζημια! Απο εκει και περα το χαρτι θεωρω οτι οφειλεις να το δεχτεις γιατι αν 1 στο εκατομμυριο ειναι αληθινο τοτε θα εχεις ταλαιπωρησει αφανταστα εναν ανθρωπο που πραγματικα ειναι αρρωστος... Επειδη λοιπον εσυ προφανως θα εισαι δικηγορος και οχι γιατρος για να ελενξεις επι τοπου την ορθοτητα αυτο του εγραφου θεωρω οτι ακομα και αν γνωριζεις οτι ειναι ψευδες οφειλεις -οχι νομικα, περισσοτερο ηθικα- να τον αφησει να παει σπιτι του! Αυτους τους ανθρωπους επειδη ακριβως ειναι πρακτικα εθελοντες με το ζορι πρεπει να τους εχετε με το μερος σας... Αν θεωρησουν την εργασια τους αγγαρεια μαλλον εσεις θα χασετε περισσοτερο!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Εγώ πιστεύω ότι κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το θέμα (της κοπάνας των μελών εφορευτικής) γιατί δείχνει τη νοοτροπία μας σαν λαός. Μόλις πρέπει να κάνουμε "κάτι" για το κοινωνικό σύνολο χωρίς όφελος κοιτάμε να την σκαπουλάρουμε. Και όλοι δηλώνουμε "ευαίσθητη συνείδηση" αλλά δεν μας νοιάζει αν εξαιτίας μας ταλαιπωρηθεί κάποιος άλλος. Σύμφωνοι, καλύτερα ένα χαρτζιλίκι στα μέλη από το τίποτε. Αλλά μήπως είναι παλαβή πολυτέλεια να αυξήσουμε το κόστος των εκλογών; Μήπως να πέφτει κάνα μίνι πρόστιμο στους κοπανατζήδες έτσι για το κίνητρο; Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Oι δημόσιοι υπάλληλοι ίσα ίσα εξαιρούνται από το νόμο.Στην πράξη τους καλούνε, αλλά οι ψυλλιασμένοι υπάλληλοι που γνωρίζουν, ξέρουν και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.Μου έχει συμβεί. Eμενα καλεσαν την μαμα μου (καθηγητρια). Προχθες ηρθε το χαρτι για αναπληρωματικο μελος. Τι μπορει να κανει δηλαδη? Αν και εμενα θα παει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timeslot Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Εγώ πιστεύω ότι κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το θέμα (της κοπάνας των μελών εφορευτικής) γιατί δείχνει τη νοοτροπία μας σαν λαός. Μόλις πρέπει να κάνουμε "κάτι" για το κοινωνικό σύνολο χωρίς όφελος κοιτάμε να την σκαπουλάρουμε. Και όλοι δηλώνουμε "ευαίσθητη συνείδηση" αλλά δεν μας νοιάζει αν εξαιτίας μας ταλαιπωρηθεί κάποιος άλλος. Σύμφωνοι, καλύτερα ένα χαρτζιλίκι στα μέλη από το τίποτε. Αλλά μήπως είναι παλαβή πολυτέλεια να αυξήσουμε το κόστος των εκλογών; Μήπως να πέφτει κάνα μίνι πρόστιμο στους κοπανατζήδες έτσι για το κίνητρο; εισαι απολυτα σωστος...συμφωνω και εγω οτι πρεπει να γινει κατι με αυτη την ιστορια για τα μελη της εφορευτικης επιτροπης και για να μην επιβαρυνθουν περαιτερω τα οικονομικα του κρατους, θα μπορουσαν: 1. να μειωσουν τις αμοιβες δικ.αντιπροσωπων και να τις μετακυλισουν στα μελη των εφορευτικων 2. να μειωσουν τις αμοιβες ΠΑΡΑ πολλων παρατρεχαμενων στους Δημους κ τις Νομαρχιες, οι οποιοι για μια απλη μεταφορα πακετων ψηφοδελτιων και παραμονη τη Κυριακη στις Νομαρχιες και τα Δημαρχεια ως "συνεργεια εκλογων", με το καφε και το τσιγαρο στο χερι (ρωτηστε να μαθετε τι γινεται στην επαρχια), πληρωνονται απο εμενα και εσενα, απο ενα 500αρικο εως και 2000 -εαν ειναι προϊσταμενος!- και να μετακυληθει και αυτο στις εφορευτικες επιτροπες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulver81 Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Ερώτηση αν με εχουν καλεσει εφορευτική επιτροπή εδώ στην Αθήνα αλλά το προτωδεικίο έχει διέυθυνση κατοικίας σε νησί που εκεί μεγάλωσα αλλα τωρα μενω αθήνα και το χαρτι πήγε στο νησί και εννοείται δεν παρελήφθει από εμένα αλλά από κάποιον άλλο.Αν πάω να ψηφίσω αργά το απόγευμα και μου πουν τότε γιατί δεν ήρθες εφορευτική και εγώ απαντήσω οτί δεν παρέλαβα κανένα χαρτί που πρακτικά αυτό έχει γινει (γιατί έχω ενημερωθεί τηλεφωνικά ότι είμαι εφορευτική αυτή τη στιγμή) υπάρχει περίπτωση εκείνη τη στιγμή να μου πούν κάτσε εφορευτική? Και κάτι άλλο έιναι όντως αδικία να την πληρώνουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες - ιδιωτικοί υπάλληλοι και μπαίνουν εφορευτική.Δλδ εγώ που είμαι πολιτικός μηχανικός δουλέυω 12 ώρες τη μέρα και κάθε σάββατο έχω ραντεβού και μερικές φορές και κυριακές τι πρέπει να κάνω να τρέχω εφορευτική και να λιώσω από την κούραση όλης της εβδομάδας και να κοιμάμαι όρθιος εκεί μέσα γιατί πρακτικά μια μέρα τη βδομάδα ξεκουράζομαι και αυτή είναι η κυριακή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts