malefrag Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 μπορώ να αναφέρω επίσης ότι κανείς έχει και ευθύνη, έτσι. Αν κάποιος απο την εφορευτική επιτροπή κάνει μ@#&^α, δεν τρέχει και τίποτα, ο δικαστικός αντιπρόσωπος όμως έχει, ότι και άν αυτό σημαίνει. Παράθεση You will be wise not to seek too much from others. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogias Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Συμφωνώ με όσους δεν θέλουν να πάνε.. Να φωνάξουν τα καμάρια μας τους πολιτικούς να κάνουν αυτή την αγγαρεία!! Ή τους δημοσίους υπαλλήλους που μια ζωή κάθονται.. Εγώ δεν δίνω δεκάρα για τις βρωμοεκλογές.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Ένας από τους σημαντικότερους λόγους που ο δικαστικός πληρώνεται είναι γιατί αυτός διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία των εκλογών. Φανταστείτε να επαφίονταν σε "εθελοντές" και να πήγαιναν ως αντιπρόσωποι διάφοροι με "συμπάθειες"...;) Αυτό με τη μια μέρα άδεια είναι καλή ιδέα, αλλα μπορεί να λειτουργήσει μονο στον δημόσιο τομέα (αλλιώς το κόστος των εκλογών μετακυλίεται στον ιδιώτη επιχειρηματία). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Ε και τι έγινε μωρέ; Με την λογική ότι είναι υποχρέωσή σου να πας στην εφορευτική για χάρη των δημοκρατικών διαδικασίων, ας κάνει και αυτός ο ιδιώτης εργοδότης λίγο πίσω! 'Ολα για χάρη της δημοκρατίας και τον υποχρεώσεων των πολιτών απέναντί της... Χαλί να γίνουμε όλοι! Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Βοηθάς στο να ολοκληρωθεί μια διαδικασία που αφορά ανεξαιρέτως όλους τους πολίτες, γι' αυτό και απαιτεί τη συμμετοχή όλων. Καταλαβαίνω από τη μια πως μπορεί να είναι κουραστικό, αλλά δε σε βάλανε και να σκάψεις ffs! Λίγη κατανόηση χρειάζεται. Σχετικά με τις αμοιβές, μου θυμίζει αυτή την ελληνική νοοτροπία "σιγά μην πάω τσάμπα, κορόιδο είμαι; Ας πάω να ψηφίσω και μετά ν' αράξω 3 ώρες για καφεδάκι κι άσε τους βλάκες να σκοτώνονται". Δε διαφωνώ οτι καλό θα ήταν να υπάρχει και μια αμοιβή, αλλά οκ πρέπει να πληρωνομαστε και για το παραμικρό δηλαδή; Δηλαδή είναι τόσο δύσκολο να χαραμίσει κάποιος μια μέρα στα 4 χρόνια, για να κάνει κάτι αφιλοκερδώς; Κατανοηση γιατι ? Επειδη σε υποχρεωνουν να κανεις κατι που δεν ειναι επιλογη σου ? γιατι δεν θα πληρωθεις ? γιατι εχεις τα απειρα σαββατοκυριακα και ενταξει ας χαραμισουμε ενα ? Γιατι σε θυμουνται οποτε σε εχουν αναγκη ? γιατι αν εσυ χρειαστεις κατι το κρατος ποτε δεν ανταποκρινεται, και οταν σε χρειαστει εσυ πρεπει να ανταποκριθεις ? γιατι - γιατι - γιατι πολλα τα γιατι , αλλα με τους πολιτικους που εχουμε οχι ποτε δεν θα διαλεγα να παω. Οταν το συστημα θα με σεβαστει τοτε θα το σεβαστω και εγω μεχρι τοτε να πανε να κανουνε κωλοτουμπες ολοι οι πολιτικοι. Επισης να ερθουν οι ιδιοι να μαζεψουν τα σκουπιδια απο ολα τα διαφημιστικα τους. Επισης αγανακτησα με το κρατος που μας θελει παρον οταν μας χρειαζεται , και οταν το χρειαζομαστε να ειναι αλλου για αλλου. ΥΓΕΙΑ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΣΥΝΤΑΞΗ - ΠΡΟΝΟΙΑ. Αυτα απο μενα Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Γιατί εκτός από δικαιώματα έχεις και υποχρεώσεις. Το οτι δε σου παρέχονται τα δικαιώματα, δεν είναι λόγος να μην είσαι σωστός στις δικές σου υποχρεώσεις. Εξάλλου αν δε σου αρέσει η κυβέρνηση (που εμείς την ψηφίσαμε), έχεις την ευκαιρία να την αλλάξεις με την ψήφο σου, όχι παίζοντάς το φυγόπονος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Γιατί εκτός από δικαιώματα έχεις και υποχρεώσεις. Το οτι δε σου παρέχονται τα δικαιώματα, δεν είναι λόγος να μην είσαι σωστός στις δικές σου υποχρεώσεις. Εξάλλου αν δε σου αρέσει η κυβέρνηση (που εμείς την ψηφίσαμε), έχεις την ευκαιρία να την αλλάξεις με την ψήφο σου, όχι παίζοντάς το φυγόπονος. Ειτε οι μεν, ειτε οι δε, βγαινουν οχι με το 100% αλλα με λιγοτερο απο 40%. Ξερεις τι σημαινει ? Οτι απλα το 60% ποτε δεν τον κυβερναει η κυβερνηση που θα ηθελε. Υποχρεωσεις λυπαμαι αλλα εγω τις διαλεγω και οχι αλλοι για μενα. Οχι δυστυχως δεν μπορω να αλλαξω αυτο που επικρατει στην Ελλαδα με μια ψηφο. Φυγοπονος γιατι ? επειδη εσενα δεν σου αρεσουν αυτα που εκφραζω ή γιατι θα ηθελα να αλλαξω την ποιοτητα ζωης μου? Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Υποχρεωσεις λυπαμαι αλλα εγω τις διαλεγω και οχι αλλοι για μενα. Μιας και λες ότι διαλέγεις τις υποχρεώσεις σου. Φόρους πληρώνεις ας πούμε η διαλέγεις να μην το κανεις (τρόποι υπάρχουν)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Μιας και λες ότι διαλέγεις τις υποχρεώσεις σου. Φόρους πληρώνεις ας πούμε η διαλέγεις να μην το κανεις (τρόποι υπάρχουν)... Δεν νομιζω οτι περιμενεις απαντηση στο ερωτημα σου :p Επισης η περιοχη σου ειναι (London) ???? Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Ειτε οι μεν, ειτε οι δε, βγαινουν οχι με το 100% αλλα με λιγοτερο απο 40%. Ξερεις τι σημαινει ? Οτι απλα το 60% ποτε δεν τον κυβερναει η κυβερνηση που θα ηθελε. Υποχρεωσεις λυπαμαι αλλα εγω τις διαλεγω και οχι αλλοι για μενα. Οχι δυστυχως δεν μπορω να αλλαξω αυτο που επικρατει στην Ελλαδα με μια ψηφο. Φυγοπονος γιατι ? επειδη εσενα δεν σου αρεσουν αυτα που εκφραζω ή γιατι θα ηθελα να αλλαξω την ποιοτητα ζωης μου? Αφού διαλέγεις τις υποχρεώσεις σου, τότε καλά κάνουν και δε σου παρέχουν τα δικαιώματά σου... Σχετικά με τα υπόλοιπα για το εκλογικό σύστημα, δεν καταλαβαίνω πως σχετίζονται με το να μην πας να την εκπληρώσεις την υποχρέωσή σου σαν πολίτης. :worry: Φυγόπονος είναι όταν ψάχνεις δικαιολογίες για να αποφύγεις κάτι που είσαι υποχρεωμένος να κάνεις. Η ποιότητα ζωής σου δε θα αλλάξει με το να την σκαπουλάρεις από την εφορευτική. Μάλλον το αντίθετο θα συμβεί αν πέσεις σε καναν τρελαμένο :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Αφού διαλέγεις τις υποχρεώσεις σου, τότε καλά κάνουν και δε σου παρέχουν τα δικαιώματά σου... Σχετικά με τα υπόλοιπα για το εκλογικό σύστημα, δεν καταλαβαίνω πως σχετίζονται με το να μην πας να την εκπληρώσεις την υποχρέωσή σου σαν πολίτης. :worry: Φυγόπονος είναι όταν ψάχνεις δικαιολογίες για να αποφύγεις κάτι που είσαι υποχρεωμένος να κάνεις. Η ποιότητα ζωής σου δε θα αλλάξει με το να την σκαπουλάρεις από την εφορευτική. Μάλλον το αντίθετο θα συμβεί αν πέσεις σε καναν τρελαμένο :p Το συμπερασμα οτι καλα κανουν και δεν μου παρεχουν τα δικαιωματα μου πως το εβγαλες? Επειδη δεν σου απανταω σε προσωπικα θεματα? Μηπως εχεις μπερδεψει τις καταστασεις ? Μηπως να ερθεις απο London στην Ελλαδα, να δουλεψεις για 2 τουλαχιστον δεκαετιες και μετα να τα ξαναπουμε ? :O Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Το συμπερασμα οτι καλα κανουν και δεν μου παρεχουν τα δικαιωματα μου πως το εβγαλες? Επειδη δεν σου απανταω σε προσωπικα θεματα? Μηπως εχεις μπερδεψει τις καταστασεις ? Μηπως να ερθεις απο London στην Ελλαδα, να δουλεψεις για 2 τουλαχιστον δεκαετιες και μετα να τα ξαναπουμε ? :O Μήπως να διάβαζες καλύτερα ποιόν quotάρεις πριν απαντήσεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Μήπως να διάβαζες καλύτερα ποιόν quotάρεις πριν απαντήσεις; Εδω μαλλον εχεις δικιο :X Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apos74 Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Εχθες ( 11-9-2007) ελαβα και εγω το χαρτι απο την αστυνομια και καλουμαι ως Τακτικο Μελος για εφορευτικη επιτροπη. Το προβλημα ειναι το εξης. Εχω δικο μου Ανθοπωλειο και εκεινη την ημερα εχω να στολισω-ετοιμασω γαμο και κατι αρραβωνες. Και αυτο φυσικα διαρκει ολη την ημερα. Δεν υπαρχει ατομο να μπορει να με αντικαταστησει γιατι το μαγαζι το δουλευω μονος μου. Θελω να παω να ψηφισω. Σκεφτηκα να παω πρωϊ πρωϊ στον δικαστικο αντιπροσωπο και να του πω για το κωλυμα μου. Λετε να μου αρνηθει επειδη οριστικα ως τακτικο μελος? Τι να κανω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Eite pas se kapoio nosokomeio na pareis xarti oti den mporeis na parevretheis. Eite pas milas me ton dikastiko antiproswpo kai elpizeis sthn kalh toy diathesh:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apos74 Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Eite pas se kapoio nosokomeio na pareis xarti oti den mporeis na parevretheis. Eite pas milas me ton dikastiko antiproswpo kai elpizeis sthn kalh toy diathesh:) Ναι και εγω αυτο σκεφτηκα, να παω να μιλησω με τον δικαστικο αντιπροσωπο και να του εξηγησω. Δεν νομιζω να αρνηθει αλλα πρεπει να σκεφτω ολες τις πιθανες εξελιξεις. Παντως να κατσω, αποκλειεται γιατι η δουλεια μου δεν αναβαλεται ουτε μπορει να την κανει καποιος αλλος. Δεν μπορουσα να ξερω πριν 3 μηνες οτι θα γινουν εκλογες στις 16 του Σεπτεμβρη ωστε να μην αναλαβω υποχρεωσεις εναντι των πελατων μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Τι υποχρεώσεις και χαζομάρες ακούω τώρα;;;;ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ότι υποχρεούμαι σαν πολίτης να δουλεύω τζάμπα χωρίς το περιθώριο επιλογής;Αυτό είναι δημοκρατία;;;; ΟΧΙ.....δεν θα κάτσω για τους απατεώνες να χάσω 1 μέρα ξεκούρασης από τη ΕΒΔΟΜΑΔΑ όταν ΑΥΤΟΙ με ανάγκασαν να ζω στην μιζέρια!Εγώ και πολλοί άλλοι ξυπνάνε από τις 6 για να πάνε στην δουλειά τους και μπορεί να δουλεύουν μέχρι αργά το βράδυ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ!!!Ε συγγνώμη αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει ΧΩΡΙΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!Οι χαραμοφάηδες αυτοί θα θρέψουν τις οικογένειες ολωνών;Αυτοί οι χαραμοφάηδες θα κοιτάξουν να μας σεβαστούν σαν πολίτες;ΡΕ ΟΥΣΤ! Ένα ακόμα παράδειγμα είναι ο apos74!Μπορεί να χάσει ένα κέρδος από την δουλειά του που θα συντηρήσει την οικογένεια του για κάνα μήνα!ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ;Το κράτος μήπως μετά θα τους αφαιρέσει του φόρους που πληρώνει για να τον διευκολύνει...;ΝΑΙΙΙΙ ΣΟΥ ΛΕΩ...! Και επειδή κάποιοι το παίζουν έξυπνοι και μιλάνε για φόρους.......εγώ ρε φίλε δουλεύω ένα μήνα ολημερίς και από το σύνολο των μισθών μου το αξιαγάπητο και γεμάτο σεβασμό κράτος μου κρατάει το 40% του μισθού μου σε φόρους (και μάλιστα το 20% παράνομα αλλά βλέπεις.....ποιος μπορεί να τα βάλει με την εφορία και να βρει το δίκιο του;;;;)!ΔΗΛΑΔΗ ΔΟΥΛΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΩ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ 300 ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ που παίρνουν άδειες όποτε θέλουν και οι συνθήκες δουλειάς είναι πολύ πιο χαλαρές;Και μετά μου μιλάς για δικαιώματα και υποχρεώσεις; Να χρησιμοποιήσουν τους ΑΡΧΙΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ!Αυτών ΕΙΝΑΙ υποχρέωση γιατί ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ τον πληρώνει για να δουλεύει ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!Οι εκλογές γίνονται για το κράτος που είναι κατά κάποιο τρόπο ΕΜΜΕΣΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ! Άλλη λύση είναι να δώσουν 1 μέρα άδεια αλλά όπως βλέπετε αυτό δεν γίνεται για....διάφορους λόγους! Ειδικά αυτό η ηλίθια πρόταση ότι αν δεν παρεβρεθείς εκεί μπορούν να σου ρίξουν από 3 μήνες έως 2 χρόνια είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ!Για πείτε το αυτό στην Ευρώπη και να δείτε γέλια που θα πέσουν και ακόμα μεγαλύτερο κράξιμο! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Αυτό που λέει ο runner είναι η καλύτερη λύση πιστεύω,να μπαίνουν μόνο δημόσιοι υπάλληλοι που ούτως ή άλλως κάθε Κυριακή κάθονται και να πάρουν σαν μπόνους μια μέρα άδεια (έτσι κι αλλιώς αυτοί έχουν τρόπους να παίρνουν τέτοιες άδειες οπότε μικρό το κακό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Για την ακρίβεια δεν κάθονται μόνο κάθε Κυριακή αλλά και κάθε Σάββατο!!! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Για την ακριβεια καθονται ολη τη βδομαδα αλλα μην το κανουμε θεμα.:p Οντως θα ηταν καλη λυση αυτο.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Επισης η περιοχη σου ειναι (London) ???? Μηπως να ερθεις απο London στην Ελλαδα, να δουλεψεις για 2 τουλαχιστον δεκαετιες και μετα να τα ξαναπουμε ? :O Κι επειδή μένω (και δουλεύω) στο εξωτερικό δε μπορώ να κάνω μια ερώτηση περί φορων (επειδή μίλησες για υποχρεώσεις); :X Και επειδή κάποιοι το παίζουν έξυπνοι και μιλάνε για φόρους.......εγώ ρε φίλε δουλεύω ένα μήνα ολημερίς και από το σύνολο των μισθών μου το αξιαγάπητο και γεμάτο σεβασμό κράτος μου κρατάει το 40% του μισθού μου σε φόρους (και μάλιστα το 20% παράνομα αλλά βλέπεις.....ποιος μπορεί να τα βάλει με την εφορία και να βρει το δίκιο του;;;;)! Φιλε επειδή εγώ μίλησα για φόρους τα περί εξυπνάδας ("το παίζουν έξυπνοι ") σου τα επιστρέφω. Ούτε μίλησα για δικαιώματα και υποχρεώσεις, ούτε είπα σε κανέναν να πάει εφορευτική με το ζόρι, οποτε να διαβάζεις καλύτερα. Επειδή ο φίλος είπε ότι διαλέγει τις υποχρεώσεις του, τον ρώτησα τι ακριβώς κάνει με τους φόρους. Και για να έχουμε καλο ρώτημα μιας και το ανέφερες, πως ακριβώς το 20% των φορων σου το κρατάνε παράνομα δηλαδή? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 1.Δουλεύεις και μένεις λονδίνο είπες.....άρα επέτρεψέ μου να σου πω ότι δεν έχει καμιά σχέση το Λονδίνο σε συνθήκες εργασίας/απαιτήσεις/μισθούς σε σχέση με την Ελλαδίτσα μας!Άρα όταν αρχίζουμε να λέμε διάφορα για την ξεκούραση ή την δουλειά ή για δικαιώματα και υποχρεώσεις των άλλων όταν εμείς είμαστε πολύ πιο βολεμένοι είναι τουλάχιστον......ειρωνικό!Για το έξυπνοι........δεν απευθυνόμουν αποκλειστικά σε σένα αλλά το ανέφερα γενικά εδώ στο thread για κάποια άτομα! 2.Για το 20% πώς μου το κρατάνε;;;Γιατί ενώ στην εφορία έχω δηλώσει ότι κάνω ένα στάνταρ επάγγελμα το οποίο δεν πρέπει να χρεώνεται με έξτρα Φ.Π.Α. γιατί ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ(με θεωρούν και καλά ελεύθερο επαγγελματία!!!),αυτοί έχουν βρει ένα παραθυράκι το οποίο στην ουσία είναι άκυρο ΑΛΛΑ παρόλο που έχω βάλει λογιστές και διάφορους άλλους για να το αλλάξουν,παρόλο που έχω πάει με νόμους και άλλα χαρτιά, δυστυχώς η "εξουσία" που προσπαθούν να μας δείξουν οι...απατεώνες και τεμπέληδες υπάλληλοι της είναι υπεράνω όλων φαίνεται! 3.Αλλά να σου πω και το άλλο για να ξέρεις το οποίο γίνεται σε άλλα επαγγέλματα.......γιατί ο ελεύθερος επαγγελματίας να πληρώνει 20% στάνταρ κάθε χρόνο και μετά επειδή κάνει το επάγγελμα που κάνει να πληρώνει ΑΛΛΑ 20%;;;Θα δουλεύουμε για να τους πληρώνουμε; 4.Ένας ακόμη λόγος λοιπόν είναι αυτός(η αντιμετώπιση από τα όργανα του κράτους) όταν πρόκειται να μιλάμε για σεβασμούς,υποχρεώσεις και δικαιώματα! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 1.Δουλεύεις και μένεις λονδίνο είπες.....άρα επέτρεψέ μου να σου πω ότι δεν έχει καμιά σχέση το Λονδίνο σε συνθήκες εργασίας/απαιτήσεις/μισθούς σε σχέση με την Ελλαδίτσα μας! Δεν έχει σχέση, αλλα επέτρεψε μου κι εγώ να σου πω ότι αυτά που λέγονται στο παρόν thread δεν είναι θέμα συνθηκών εργασίας και αμοιβών αλλα νοοτροπίας. Εγώ είχα τις απόψεις που έχω κι όταν εμενα στην Ελλάδα κι ο Ελληνάρας θα είναι Ελληνάρας είτε είναι στην Αθηνα είτε στη Νέα Υόρκη.:rolleyes: Κατά τα αλλα ... Άρα όταν αρχίζουμε να λέμε διάφορα για την ξεκούραση ή την δουλειά ή για δικαιώματα και υποχρεώσεις των άλλων όταν εμείς είμαστε πολύ πιο βολεμένοι είναι τουλάχιστον......ειρωνικό! Δεν έχω πει τίποτα ούτε για δουλειά, ούτε για ξεκούραση, ούτε για δικαιώματα. Πριν αρχίσεις λοιπόν με τα "ειρωνείες" και "εξυπνάδες" και "βολεμένοι" μάθε τουλάχιστον να ξεχωρίζεις ποιος λέει τι. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ(με θεωρούν και καλά ελεύθερο επαγγελματία!!!) Δηλαδή εσύ εργάζεσαι ως υπάλληλος κάποιου με μισθό ή κόβεις απόδειξη παροχής υπηρεσιών; 3.Αλλά να σου πω και το άλλο για να ξέρεις το οποίο γίνεται σε άλλα επαγγέλματα.......γιατί ο ελεύθερος επαγγελματίας να πληρώνει 20% στάνταρ κάθε χρόνο και μετά επειδή κάνει το επάγγελμα που κάνει να πληρώνει ΑΛΛΑ 20%;;;Θα δουλεύουμε για να τους πληρώνουμε; Φαντάζομαι ως 20% (19%) εννοείς το ΦΠΑ και το άλλο 20% το φόρο εισοδήματος. Το ΦΠΑ δεν το πληρώνει ο ελεύθερος επαγγελματίας από την τσέπη του, αλλα είναι ενσωματωμένο στην τιμή των αγαθών και των υπηρεσιών και απλά το αποδίδει στο κράτος. Αν δεν υπήρχε το ΦΠΑ η πίτα γύρο που αγοράζω θα έκανε 1.50 Ευρώ και όχι 1.80 άρα το αποτέλεσμα για τον ελεύθερο επαγγελματία θα ήταν το ίδιο. Μιλάμε τώρα για τους "κανονικούς" ελεύθερους επαγγελματίες. Τώρα αν εσύ θεωρείς ότι κακώς σε έχουν βάλει στην κατηγορια του ελευθερου επαγγελματία είναι άλλο θέμα και μπορεί να έχεις και δίκιο αλλα όπως είπα θα με ενδιέφερε το τι επάγγελμα κανεις. Το άλλο 20% είναι ο φόρος εισοδήματος τον οποιο πληρώνουμε όλοι, γιατί να μην τον πληρώσει κι ο ελεύθερος επαγγελματίας. PS: Θα το βγάλω το ρημάδι το London από την περιοχή. Αφού καθώς φαίνεται μπορούν όλοι να έχουν άποψη ανεξαρτήτως ηλικίας, επαγγέλματος ή ακόμα κι αν δεν έχουν δουλέψει ποτε αλλα δε μπορείς αν μένεις στο εξωτερικό :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malefrag Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Θελω να παω να ψηφισω. Σκεφτηκα να παω πρωϊ πρωϊ στον δικαστικο αντιπροσωπο και να του πω για το κωλυμα μου. Λετε να μου αρνηθει επειδη οριστικα ως τακτικο μελος? Τι να κανω.... Έχω λόγους να πιστεύω ότι δεν θα έχεις πρόβλημα. Μπορείς να πάς το πρωί να ενημερώσεις τον/την δικαστικό αντιπρόσωπο και θα καλέσει τους αντικαταστάτες. PS: Θα το βγάλω το ρημάδι το London από την περιοχή. Αφού καθώς φαίνεται μπορούν όλοι να έχουν άποψη ανεξαρτήτως ηλικίας, επαγγέλματος ή ακόμα κι αν δεν έχουν δουλέψει ποτε αλλα δε μπορείς αν μένεις στο εξωτερικό :X Φίλε μου μήν το βγάλεις, κ εγώ έχω γυρίσει, αλλα το UK παραμένει....Να είσαι περήφανος για το London.... αν ήθελα να είμαι κακιά προς τους άλλους, θα έλεγα "όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια", αλλά δεν είμαι και δεν το λέω.. :X Συμφωνώ για τον Ελληνάρα, όπου και να πάει, Ελληνάρας θα είναι. Εσωτερική Πειθαρχία είναι έννοια άγνωστη για πολλούς από τους συμπατριώτες μας που περιμένουν τον εκάστωτε Καραμανλή, Παπανδρεου κοκ να έρθουν στα σπίτια μας να φτιάχνουν τα καζανάκια που τρέχουν... Αυτό που λέει ο runner είναι η καλύτερη λύση πιστεύω,να μπαίνουν μόνο δημόσιοι υπάλληλοι που ούτως ή άλλως κάθε Κυριακή κάθονται και να πάρουν σαν μπόνους μια μέρα άδεια (έτσι κι αλλιώς αυτοί έχουν τρόπους να παίρνουν τέτοιες άδειες οπότε μικρό το κακό) Προσωπικά πιστεύω οτι κάθονται κάθε μέρα.....Οπότε, ναι θα μπορούσαν να δουλεύουν την Κυριακή των εκλογών!! Όχι τίποτ'άλλο, να δικαιολογήσουν και το μισθό τους και την κ#*&ομονιμότητά που έχουν και διεκδικούν!!! Παράθεση You will be wise not to seek too much from others. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Προσωπικά πιστεύω οτι κάθονται κάθε μέρα.....Οπότε, ναι θα μπορούσαν να δουλεύουν την Κυριακή των εκλογών!! Όχι τίποτ'άλλο, να δικαιολογήσουν και το μισθό τους και την κ#*&ομονιμότητά που έχουν και διεκδικούν!!! Επειδή όμως δεν τα κωλοξύνουν όλοι κι επειδή όλοι οι πολίτες έχουν τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες υποχρεώσεις, νομίζω είναι λάθος να βγάζουν τη δουλειά οι μισοί Έλληνες επειδή μόνο και μόνο δουλεύουν στο δημόσιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts