nikosr78 Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Μια χαρά πηγαίνει και με το 3G με το opera mini στο PPC αλλά ακόμα πιο καλά με το Opera στο PC. Ας είναι καλά το multi tabbed browsing και το καλύτερο και γρηγοροτερο rendering του PC browser. :D Το πρωι και το απόγευμα είχαν κάτι προβληματάκια αλλα ευτυχώς τώρα λύθηκαν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Πλέον μια χαρά και σε εμένα! Κανένα πρόβλημα με τη σύνδεση, και η ταχύτητα πάει φουλ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmail Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 karib said: Tο επιβεβαιωνω κι εγω. Δυστυχως ο οπερα 9.5 δεν παιζει τοσο καλα οσο προηγουμενες εκδοσεις...:( Και εγω παιδια διαπιστωνω οτι ο Opera 9.51 εχει γινει πλεον πιο Βαρυς απο καθε αλλη φορα.. :( -Τopmail- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 gesamfunai said: super σφαιρα mitsos! και αν εχεις βγαλει και την πιστωτικη τους , δε χρεωνεσαι καθολου και τα 3,5 euros. τζαμπα δηλαδη :) την πιστωτικη τους για πες??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 gesamfunai said: πηγα σε ενα καταστημα τους και εβγαλα την WIND American Express. οσο χρησιμοποιω την καρτα για να εξοφλω τον λογ/σμο μου , δεν χρεωνομαι τα 3.5 ευρω για το wap (:cool:) internet.... και καθε μηνα εχω μηνυμα αυτοματης ανανεωσης :) πολυ καλοοο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 gesamfunai said: πηγα σε ενα καταστημα τους και εβγαλα την WIND American Express. οσο χρησιμοποιω την καρτα για να εξοφλω τον λογ/σμο μου , δεν χρεωνομαι τα 3.5 ευρω για το wap (:cool:) internet.... και καθε μηνα εχω μηνυμα αυτοματης ανανεωσης :)και στο προγραμμα wind max χωρις πιστωτικη ειναι δωρεαν το wind plus;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 topmail said: Και εγω παιδια διαπιστωνω οτι ο Opera 9.51 εχει γινει πλεον πιο Βαρυς απο καθε αλλη φορα.. :( Δοκίμασε τον 9.26 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snake4 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 ilka71 said: ΟΞ·Ξ³Ξ±ΞΉΞ½Ξ΅ ΟΟΞ·Ξ½ λιΟΟΞ± ΞΌΞ΅ ΟΞ± add ons Ξ΅ΟΞ±Ξ½Ο ΟΟΞΏ force content type ΞΊΞ±Ξ½Ξ΅ δΡξι κλικ ΞΊΞ±ΞΉ ΟΞ±ΟΞ± "make compatible" ΞΊΞ±ΞΉ ...ΡγινΡ!!ΟΟΟΞΉΞΊΞ± Ξ±ΟΞΏΟ Ξ±Ολα ΡγκαΟΞ±ΟΟΞ·ΟΞ΅ΞΉΟ ΟΞΏ mr toolkit piga sto force content type alla einai apenergopioimeno. an mporeis bale foto na do akribos pos ginetai. pleazzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Το mig33 δουλευει σε ολους? Εδω και μια εβδομαδα περιπου δεν συνδεεται απο την java εφαρμογη. Μονο απο το wap site μπαινει [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 dkostas said: Το mig33 δουλευει σε ολους? Εδω και μια εβδομαδα περιπου δεν συνδεεται απο την java εφαρμογη. Μονο απο το wap site μπαινει Γιατί δεν βάζεις το ebuddy; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 soublaki-3 said: Γιατί δεν βάζεις το ebuddy; Δεν μου πολυ αρεσει το ebuddy. Το ειχα και παλια αλλα μεχρι χτες που χρειαστηκα yahoo messenger δεν το χρησιμοποιουσα καθολου. Εκτος αυτου μου φαινεται οτι αργει να στειλει τα μηνυματα και γενικως υπαρχει μια καθυστερηση. Προς το παρον χρησιμοποιω το wap site του ebuddy και οχι την java εφαρμογη. Απλα ρωτησα για το mig αν εχω μονο εγω προβλημα στη συνδεση ή το κανει και σε αλλους.. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Η καινούρια version είναι πολύ καλή κατά τη γνώμη μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 soublaki-3 said: Η καινούρια version είναι πολύ καλή κατά τη γνώμη μου. Η οποία δε λειτουργεί σε μένα με τίποτα. Πάω να κάνω εγγραφή και κολλάει στο «Εγγραφή» και τα σύννεφα από πίσω να ανεμίζουν. Η συσκευή μου υποστηρίζεται κανονικά σύμφωνα με όσα λέει στο σάιτ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philos Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Help! :( Κατάφερα να μπω (που λέει ο λόγος) στο net μέσω GPRS (Nokia 6288), έβαλα τις διευθύνσεις στον Firefox και τον MSN και γενικά όλα φαίνεται να έχουν γίνει σωστά... Ωστόσο δε μπορώ να μπω σχεδόν πουθενά στο διαδίκτυο μέσω του Firefox :( Όλο εμφανίζονται σφάλματα όπως: <?xml version="1.0"?> <!DOCTYPE wml PUBLIC "-//WAPFORUM//DTD WML 1.1//EN" "http://www.wapforum.org/DTD/wml_1.1.xml"> <wml><card><p><do type="prev" name="Back" label="Back"><prev/></do>Connection to host failed. Check your settings and try again. If the problem persists contact your operator.</p></card></wml> και XML Parsing Error... Μόνο MSN, Google και Myphone έχω καταφέρει να μπω. :( Δοκίμασα και το Force Content Type, τίποτα... Δοκίμασα να μπω και με κανεναν web proxy (anonymouse.org), τίποτα... Καμία άλλη λύση δεν υπάρχει; -philos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Δοκίμασε και με opera. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Καλημερα! εντελως τυχαια χθες κατεβασα εναν java browser για το κινητο ο οποιος παρακαμπτει το οριο του 1Mb! τωρα κανω καποιες τελευταιες δοκιμες! θα επανελθω συντομα με link. Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Παίζει ο server του συγκεκριμένου browser να είναι HTTPS,για αυτό μάλλον...όπως και να έχει οι ταχύτητες δε κόβω να είναι φοβερές από το συγκεκριμένο server:p Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Εγω δεν εχω καλυψη 3g. Με gprs εχω παρομοια ταχυτητα με το opera mini. 5-10 kb/s Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Toxicity said: Καλημερα! εντελως τυχαια χθες κατεβασα εναν java browser για το κινητο ο οποιος παρακαμπτει το οριο του 1Mb! τωρα κανω καποιες τελευταιες δοκιμες! θα επανελθω συντομα με link. 'μολογα τωρα Toxicity!!!! :p:p Αν ολα δουλευουν οκ μην το κρατας μυστικο! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Λοιπον δοκιμαστε το και πειτε μου αν δουλευει και σε εσας! http://fank.ru/downloads/?id=4094&cid=329492 Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philos Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 navi55 said: Δοκίμασε και με opera. Opera browser στο PC εννοείς ε; Αν ναι, τον δοκίμασα αλλά τίποτα. :( Μήπως θέλει κι αυτός τπτ ειδικές ρυθμίσεις; (οι διευθύνσεις proxy είναι εντάξει) -philos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Toxicity said: Λοιπον δοκιμαστε το και πειτε μου αν δουλευει και σε εσας! http://fank.ru/downloads/?id=4094&cid=329492 Connection error μου βγάζει εμένα,ακόμα και στο τεστ της σύνδεσης...Δε ξέρω αν δεν έχω κάνει κάτι καλά αλλά δε παίζει καθόλου,θα το ψάξω και θα σας πω... Η εφαρμογή φαίνεται τέλεια! Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Toxicity said: Λοιπον δοκιμαστε το και πειτε μου αν δουλευει και σε εσας! http://fank.ru/downloads/?id=4094&cid=329492 Το κατέβασα προς το παρόν στον υπολογιστή.. θα το περάσω αργότερα στο κινητό να το δω! Αλλά στο Link που έδωσες γράφει ανάλυση 240*320 οπότε δεν νομίζω να παίζει σε μένα.. εκτός αν υπάρχει η εφαρμογή και για το δικό μου το κινητό (avatar) philos said: Opera browser στο PC εννοείς ε; Αν ναι, τον δοκίμασα αλλά τίποτα. :( Μήπως θέλει κι αυτός τπτ ειδικές ρυθμίσεις; (οι διευθύνσεις proxy είναι εντάξει) -philos Εφόσον έχεις βάλει τις ρυθμίσεις και είναι οκ τότε απλά δεν θα ανοίγει την συγκεκριμένη σελίδα που θες. Αν δεν ανοίγει καμία σελίδα (πχ ούτε το google) τότε κάποιο λάθος έχεις κάνει εσύ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Μπορεί κάποιος να ανεβάσει τον browser κάπου που να καταλαβαίνουμε και τη γλώσσα; ή κάποιος που το έχει κατεβάσει να μου το στείλει για να το ανεβάσω εγώ σε rapidshare; δεν βγάζω άκρη από το site... http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Παντως το link που εδωσα δουλευει κανονικα! απλα εχω μονο το samsung για να το δοκιμασω. Δεν ξερω τι παιζει με τα αλλα. Θα το ψαξω λιγο απλα δεν μπορω να ανεβασω αρχεια γιατι μπαινω απο το κινητο. Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts