panosz75 Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Από την μικρή εμπειρία που είχα παλιότερα σε MT1389 μηχανάκια γνωρίζω πως το θέμα δεν εξαντλείται δυστυχώς μόνο με "σιδέρωμα" και απλή σύνδεση μιας USB θύρας. Αν δεν έχετε πλήρες σχεδιάγραμμα της PBC με τις ακριβείς θέσεις για soldering υπάρχει περίπτωση να κάψετε την πλακέτα σας.Εξάλλου απαιτείται συνήθως και τροποποιημένο firmware (δεν ξέρω αν γίνεται για τα LG) που να ενεργοποιεί την θύρα USB να αυτό γίνεται ή τουλάχιστον να βρεθεί ο κωδικός ενεργοποίησης στο γνωστό "κρυφό" service menu των LG.! Δεν νομίζω παιδιά πως αξίζει την ταλαιπωρία! Μα καλά τι λέμε τώρα??? Γίνονται αυτά τα πράγματα??? Εκτός από αλλαγμένο firmware έχω την εντύπωση ότι χρειάζεται και ανανεωμένο software, στο μενού του οποίου θα είναι ενταγμένες λειτουργίες για αποστολή αρχείων μέσω USB και γενικά ό,τι είναι απαραίτητο ώστε να καταστεί χρήσιμη η θύρα USB. Για μένα όλα αυτά είναι ημίμετρα. Το μόνο που βλέπω ως λύση (εκτός φυσικά από το να περιμένεις πότε θα φιλοτιμηθούν οι μεγάλες εταιρίες να εντάξουν στα μηχανήματά τους υποστήριξη για αποστολή αρχείων/εγγραφών μέσω θύρας USB ή Ethernet) είναι να "ρισκάρεις" (από την άποψη της υποστήριξης και service) με κάτι σαν τα μηχανήματα της KISS. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Μα καλά τι λέμε τώρα??? Γίνονται αυτά τα πράγματα??? Εκτός από αλλαγμένο firmware έχω την εντύπωση ότι χρειάζεται και ανανεωμένο software, στο μενού του οποίου θα είναι ενταγμένες λειτουργίες για αποστολή αρχείων μέσω USB και γενικά ό,τι είναι απαραίτητο ώστε να καταστεί χρήσιμη η θύρα USB. Για μένα όλα αυτά είναι ημίμετρα. Το μόνο που βλέπω ως λύση (εκτός φυσικά από το να περιμένεις πότε θα φιλοτιμηθούν οι μεγάλες εταιρίες να εντάξουν στα μηχανήματά τους υποστήριξη για αποστολή αρχείων/εγγραφών μέσω θύρας USB ή Ethernet) είναι να "ρισκάρεις" (από την άποψη της υποστήριξης και service) με κάτι σαν τα μηχανήματα της KISS. 100% μαζί σου. Εκτός βέβαια από τα KISS, με τα γνωστά αλλά όχι εξαιρετέα προβληματάκια τους, θα μπορούσε κανείς να αγοράσει ένα streaming video network player (Dlink, Transgear, Pinaccle, κλπ) ή ακόμη καλύτερα (αλλά και ακριβότερα και περιπλοκότερα) να προβεί στο "στήσιμο" ενός HTPC. Η απόλυτη πάντως ευχριστία έρχεται μόνο με ένα δικτυακό DVD-HDD recorder. Είδωμεν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Παρεμπιπτόντως, σήμερα το πρωί πήρα το LG μου από το service. Του αλλάξανε το DVD-writer και τώρα δουλεύει ρολόι. Ακόμα και 2-3 επανεγγράψιμα δισκάκια που πριν καιρό τα είχε μισο-φορμάρει και δεν τα διάβαζε καθόλου, ό,τι δισκάκια του έδωσα τα "καθάρισε". Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Eγω ποτε πια LG ,οτι εχω παρει μετα απο λιγο καιρο τ'εφτυσε,χωρις ιδιαιτερη χρηση.Μονο τα recorders για ΗΥ φαινεται οτι ειναι καλυτερα καθως ειναι σε συνεργασια με Ηιτατσι και Πανασονικ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Eγω ποτε πια LG ,οτι εχω παρει μετα απο λιγο καιρο τ'εφτυσε,χωρις ιδιαιτερη χρηση.Μονο τα recorders για ΗΥ φαινεται οτι ειναι καλυτερα καθως ειναι σε συνεργασια με Ηιτατσι και Πανασονικ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Eγω ποτε πια LG ,οτι εχω παρει μετα απο λιγο καιρο τ'εφτυσε,χωρις ιδιαιτερη χρηση.Μονο τα recorders για ΗΥ φαινεται οτι ειναι καλυτερα καθως ειναι σε συνεργασια με Ηιτατσι και Πανασονικ. Δεν ξέρω, μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά εγώ όντως το είχα σκίσει το DVD writer του δικού μου HDD/DVD recorder. Δικαιολογημένα τα έφτυσε. Για αυτό και είπαμε ότι αν θέλει κάποιος κάποιο οικιακό recorder από το οποίο θα μεταφέρει μεγάλο αριθμό εγγραφών προς το PC του, καλύτερα να προτιμήσει κάποιο από τα μοντέλα της KISS που διαθέτουν θύρες USB και Ethernet, ώστε οι μεταφορές να γίνονται με καλώδιο και όχι μέσω του DVD writer. Αυτό πιστεύω ότι το έχουν κοινό λίγο-πολύ όλα τα μηχανήματα αυτού του είδους, δηλαδή τη μειωμένη αντοχή του ενσωματωμένου DVD writer. Φυσικά πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις, που επιβεβαιώνουν όμως τον κανόνα. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Παρεμπιπτόντως, σήμερα το πρωί πήρα το LG μου από το service. Του αλλάξανε το DVD-writer και τώρα δουλεύει ρολόι. Ακόμα και 2-3 επανεγγράψιμα δισκάκια που πριν καιρό τα είχε μισο-φορμάρει και δεν τα διάβαζε καθόλου, ό,τι δισκάκια του έδωσα τα "καθάρισε". Ομορφα, εντελως ενημερωτικα κανε ενα κοπο να ρωτησεις ποσο θα κοστιζε η βλαβη ΕΚΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ να παρουμε μια ταξη μεγεθους. Δεν επαθε βλαβη το 188 HS το δικο μου εξαλου η χρηση του DVD-R για εγγραφη ειναι περιορισμενη στον HDD τα γραφω/βλεπω λιγα "καιω" μετα σε δισκακι, αλλα ετσι για να χουμε μια ιδεα. Αντιστοιχη βλαβη σε Pioneer ειχε 320 ευρω !!!!!! Κοινως ειχε χαλασει το drive και για την αλλαγη του μου ζητησανε τοσα. Βεβαια ποτε δεν τους τα εδωσα και μετα απο κανα 3 μηνο πηγα για αγορα του 188 HS. Αλλα αυτο ισως εξαρταται και απο το κοστος κτησης/αγορας του καθε μηχ/τος. Παντως αν περνας ρωτα να χουμε μια ιδεα. Απο οτι προσεξα ειχε και καλο response time 4 εργασιμες οποτε νορμαλ χρονος για επισκευή. Πανο, τα δεδομενα χαθηκαν απο τον σκληρο μετα το σερβις ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Ομορφα, εντελως ενημερωτικα κανε ενα κοπο να ρωτησεις ποσο θα κοστιζε η βλαβη ΕΚΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ να παρουμε μια ταξη μεγεθους. Δεν επαθε βλαβη το 188 HS το δικο μου εξαλου η χρηση του DVD-R για εγγραφη ειναι περιορισμενη στον HDD τα γραφω/βλεπω λιγα "καιω" μετα σε δισκακι, αλλα ετσι για να χουμε μια ιδεα. Αντιστοιχη βλαβη σε Pioneer ειχε 320 ευρω !!!!!! Κοινως ειχε χαλασει το drive και για την αλλαγη του μου ζητησανε τοσα. Βεβαια ποτε δεν τους τα εδωσα και μετα απο κανα 3 μηνο πηγα για αγορα του 188 HS. Αλλα αυτο ισως εξαρταται και απο το κοστος κτησης/αγορας του καθε μηχ/τος. Παντως αν περνας ρωτα να χουμε μια ιδεα. Απο οτι προσεξα ειχε και καλο response time 4 εργασιμες οποτε νορμαλ χρονος για επισκευή. Πανο, τα δεδομενα χαθηκαν απο τον σκληρο μετα το σερβις ???? Όταν ευκαιρέσω θα ρωτήσω πόσο θα κόστιζε η βλάβη κανονικά. Πάντως φαντάζομαι ότι η καθυστέρηση οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι το drive παραγγέλθηκε από Αθήνα και καθώς ήρθε το τοποθετήσανε. Αν υπήρχε το ανταλλακτικό εδώ, πιστεύω ότι σε 1-2 μέρες το πολύ θα ήταν έτοιμο. Όχι, τα δεδομένα μου (οι εγγραφές δηλαδή που είχα στο σκληρό) δεν χάθηκαν. Φυσικά ώρα/ημερομηνία/TimerRec χάθηκαν, εννοείται πριν καν φτάσει στο κατάστημα το μηχάνημα (κάπου στο δρόμο), όμως όλα τα υπόλοιπα δεδομένα (και φυσικά και τα κανάλια του tuner) έμειναν ανέπαφα. Φυσιολογικό. Αν η βλάβη ήταν άλλης φύσης, πιθανότατα θα σβήνονταν και οι εγγραφές του σκληρού δίσκου. Υ.Γ.: Τελικά όσοι είχαν αναφέρει για το ελληνικό service της LG ότι είναι ένα από τα καλύτερα, μάλλον είχαν δίκιο. Προς το πάρον τουλάχιστο, προσυπογράφω αυτή την άποψη. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Όταν ευκαιρέσω θα ρωτήσω πόσο θα κόστιζε η βλάβη κανονικά. Όχι, τα δεδομένα μου (οι εγγραφές δηλαδή που είχα στο σκληρό) δεν χάθηκαν. Φυσικά ώρα/ημερομηνία/TimerRec χάθηκαν, εννοείται πριν καν φτάσει στο κατάστημα το μηχάνημα (κάπου στο δρόμο), όμως όλα τα υπόλοιπα δεδομένα (και φυσικά και τα κανάλια του tuner) έμειναν ανέπαφα. Φυσιολογικό. Αν η βλάβη ήταν άλλης φύσης, πιθανότατα θα σβήνονταν και οι εγγραφές του σκληρού δίσκου. Υ.Γ.: Τελικά όσοι είχαν αναφέρει για το ελληνικό service της LG ότι είναι ένα από τα καλύτερα, μάλλον είχαν δίκιο. Προς το πάρον τουλάχιστο, προσυπογράφω αυτή την άποψη. Ομορφα λοιπον, μενει να μαθουμε ποσο εχει το κοστος του drive. Για το σερβις της LG το ειχα αναφερει σ' αυτην εδω την ενοτητα πολυ παλαιοτερα μαλιστα λιγο πριν αγορασω το δικο μου. Ειχα ρωτησει 2-3 ατομα και ειχα διαβασει καποια review. Εκτιμω οτι το κοστος της συγκεκριμενης βλαβης θα ναι λογικο που θα σου πουν (το ΕΚΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΚΟΣΤΟΣ) οχι σαν την Pioneer. Για τα δεδομενα καλα νεα βεβαια οπως ειπες εξαρταται απο την φυση της βλαβης. Αραγε εκει περα γνωριζουν για το θεμα ρολοι-ημ/νια οτι χανονται. Μαλλον ναι θα σου ειπανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Ομορφα λοιπον, μενει να μαθουμε ποσο εχει το κοστος του drive. Για το σερβις της LG το ειχα αναφερει σ' αυτην εδω την ενοτητα πολυ παλαιοτερα μαλιστα λιγο πριν αγορασω το δικο μου. Ειχα ρωτησει 2-3 ατομα και ειχα διαβασει καποια review. Εκτιμω οτι το κοστος της συγκεκριμενης βλαβης θα ναι λογικο που θα σου πουν (το ΕΚΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΚΟΣΤΟΣ) οχι σαν την Pioneer. Για τα δεδομενα καλα νεα βεβαια οπως ειπες εξαρταται απο την φυση της βλαβης. Αραγε εκει περα γνωριζουν για το θεμα ρολοι-ημ/νια οτι χανονται. Μαλλον ναι θα σου ειπανε. Να σου πω την αλήθεια, τώρα που το λες, όντως θα έπρεπε να είχα ρωτήσει για την απώλεια ώρας/ημερομηνίας/TimerRec σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Έχω περιέργεια να δω τι θα μου πουν, θα το ρωτήσω. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Aπο οτι ξερω οι προγραμματισμοι χανονται μετα απο βδομαδα μη συνδεσης με ηλεκτρικο ρευμα.Το ρολοι ομως κρατα 1 ωρα μετα την διακοπη ρευματος.Χονδρικα ισχυει για ολες τις φιρμες και ειναι απο οδηγια της ΕΕ για τα ηλεκτρονικα προιοντα.Κανονικα πρεπει να εναφερεται σχετικα και στις οδηγιες χρησης.Eπισης στα τεχνικα χαρακτηριστικα αναφερονται η διαρκεια αντοχης των κεφαλων σαν MTBF (Life) πανω κατω αναλογα την φιρμα 70000POH,οποτε ολα τα υπολοιπα ειναι δικαιολογιες για την αντοχη και χρηση ενος recorder,μαλλον η αξιοπιστια μια φιρμας τα κανει ολα :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Aπο οτι ξερω οι προγραμματισμοι χανονται μετα απο βδομαδα μη συνδεσης με ηλεκτρικο ρευμα.Το ρολοι ομως κρατα 1 ωρα μετα την διακοπη ρευματος.Χονδρικα ισχυει για ολες τις φιρμες και ειναι απο οδηγια της ΕΕ για τα ηλεκτρονικα προιοντα.Κανονικα πρεπει να εναφερεται σχετικα και στις οδηγιες χρησης.Eπισης στα τεχνικα χαρακτηριστικα αναφερονται η διαρκεια αντοχης των κεφαλων σαν MTBF (Life) πανω κατω αναλογα την φιρμα 70000POH,οποτε ολα τα υπολοιπα ειναι δικαιολογιες για την αντοχη και χρηση ενος recorder,μαλλον η αξιοπιστια μια φιρμας τα κανει ολα :X Αν μιλάς για το συγκεκριμένο μοντέλο της LG ή μάλλον για την σειρά συσκευών που μιλάμε (RH-188/199/188HS/199HS/200HS και ούτω καθεξής) ισχύει η ίδια κοινή συμπεριφορά, δηλαδή οι προγραματισμοί του Timer Rec καθώς και η ώρα/ημερομηνία χάνονται σε πολύ λίγο χρόνο εκτός ρεύματος. Έχω μετρήσει πολύ μικρούς χρόνους, ακόμα και 3-4 λεπτά. Το τι έπρεπε να ισχύει κανονικά και ποια θα έπρεπε να ήταν η αξιοπιστία των συσκευών αυτών νομίζω είναι περιττό να το σχολιάσουμε, καθώς κάτι τέτοιο έχει γίνει στο παρελθόν εκτενέστατα. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poulinos2 Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Καθε εταιρια εχει και τα καλα και τα μετρια μοντελα σε προδιαγραφες ασφαλειας οπως θεωρουνται αυτες,αλλα τα manual συνηθως αναφερουν τι ισχυει.Βεβαια στην Ελλαδα από οτι βλεπω εισαγεται πολυ σαβουρα,αλλα μια αναφορα στην LG Europe ισως αλλαξει την κατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalaros Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 καλησπερα. εχω και εγω προβλημα. μια φιλη εχει παρει το lg rh7500. και πηγα να το δω, περασαμε απο την καμερα στον σκληρο, ολα οκ. τα γραψαμε σε dvd, αλλα ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ πουθενα. μονο στο lg.... ξερει κανεις γιατι? Παράθεση Mic is always on line! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 καλησπερα. εχω και εγω προβλημα. μια φιλη εχει παρει το lg rh7500. και πηγα να το δω, περασαμε απο την καμερα στον σκληρο, ολα οκ. τα γραψαμε σε dvd, αλλα ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ πουθενα. μονο στο lg.... ξερει κανεις γιατι? Η πιθανοτερη αιτια ειναι να μην εχει γινει finalized ο δισκος. Βαζεις τον δισκο και τον κανεις ολοκληρωση. Αλλη αιτια ειναι το φορματ που εχει γραφτει π.χ. DVD+R να μην υποστηριζεται απο το αλλο επιτραπεζιο Player, ενω με DVD-R παιζουν το 90 % των player. Πιθανο βλεπω να ειναι το 1ο να μην εχει ολοκληρωθει ο δισκος αμεσως μετα την εγγραφη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 καλησπερα. εχω και εγω προβλημα. μια φιλη εχει παρει το lg rh7500. και πηγα να το δω, περασαμε απο την καμερα στον σκληρο, ολα οκ. τα γραψαμε σε dvd, αλλα ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ πουθενα. μονο στο lg.... ξερει κανεις γιατι? Η πιθανοτερη αιτια ειναι να μην εχει γινει finalized ο δισκος. Βαζεις τον δισκο και τον κανεις ολοκληρωση. Αλλη αιτια ειναι το φορματ που εχει γραφτει π.χ. DVD+R να μην υποστηριζεται απο το αλλο επιτραπεζιο Player, ενω με DVD-R παιζουν το 90 % των player. Πιθανο βλεπω να ειναι το 1ο να μην εχει ολοκληρωθει ο δισκος αμεσως μετα την εγγραφη. Ναι, όντως αυτό είναι. Είναι κάτι βασικό που πρέπει να θυμάται κανείς, αλλά ακόμα κι εγώ την έπαθα. Μόλις είχα πάρει το μηχάνημα από το service και έκανα την πρώτη του εγγραφή με το καινούργιο DVD-drive χωρίς να κάνω ολοκλήρωση του DVD. Περιττώ να πω το τι λαχτάρα πέρασα μέχρι να το συνειδητοποιήσω :lol: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα DVD Recorder με σκληρό και HDMI (πολλά θέλω ε??) αλλά αργότερα να μπορέσω να το συνδέσω με ηχεία home cinema. Πώς μπορώ να το καταφέρω??? Απορρίπτω την λύση να έχει το DVD rec αποκωδικοποιητή ήχου γιατί ανεβαίνει πολύ το κοστολόγιο. Θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει σετ ενισχυτής και ηχεία χωρίς DVD για να το συνδέσω αργότερα. (κατά προτίμηση sony). Και αν έχετε και κάποιο link ακόμα καλύτερα. Ευχαριστώ!!!! Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα DVD Recorder με σκληρό και HDMI (πολλά θέλω ε??) αλλά αργότερα να μπορέσω να το συνδέσω με ηχεία home cinema. Πώς μπορώ να το καταφέρω??? Απορρίπτω την λύση να έχει το DVD rec αποκωδικοποιητή ήχου γιατί ανεβαίνει πολύ το κοστολόγιο. Θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει σετ ενισχυτής και ηχεία χωρίς DVD για να το συνδέσω αργότερα. (κατά προτίμηση sony). Και αν έχετε και κάποιο link ακόμα καλύτερα. Ευχαριστώ!!!! Στην επιθυμία σου η αγορά έχει αρκετές εναλλακτικές λύσεις (LG, Sony, Pioneer κλπ) με επιλογή μεγέθους δίσκου και εξόδους ήχου ψηφιακές (οπτικές, ομοαξονικές) έως και αναλογικές 5.1. Ως εκ τούτου οι επιλογές σου σε ηχεία 5.1 με ενσωματωμένο ενισχυτή (συνήθως ενσωματώνεται στο subwoofer) είναι δεκάδες και ανάλογα με την επιλογή του HDD-DVD recorder (HDMI) θα σε οδηγήσουν στην κατάλληλη αγορά. Η επιλογή σου μπορεί να περιλαμβάνει εγγραφέα με ψηφιακή έξοδο ήχου και ένα αντίστοιχο σύστημα 5.1 ηχείων με ψηφιακή είσοδο ήχου, αλλά και οι αναλογικές λύσεις μπορούν να σου δώσουν πολύ καλά αποτελέσματα, με χαμηλότερο κόστος ειδικά στην αγορά των 5.1 ηχείων, με την προϋπόθεση όμως της αγοράς ενός από τα λιγοστά HDD-DVD recorder με 5.1 αναλογικά κανάλια εξόδου ήχου που κυκλοφορούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
latinsoapsfever Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Καλημέρα παιδιά. Έχω ένα πρόβλημα με το LG RH188H HDD DVD recorder. Μετά από 8μηνη καθημερινή και πολύωρη χρήση βέβαια, και ελπίζω να μην είναι αυτό το πρόβλημα. Ας υποθέσουμε ότι έχουμε 3 titles στον σκληρό δίσκο. Τα ενώνουμε και μετά με την επιλογή "Μίξη" επιχειρούμε να τα περάσουμε σε DVD. Mέχρι τη περασμένη εβδομάδα αυτό μου λειτουργούσε κανονικότατα, φυσικά η εγγραφή γινόταν σε φυσικό χρόνο και όχι με την επιλογή "fast" που υπάρχει στις αμοντάριστες εγγραφές. Τώρα όμως έχω πρόβλημα! Mετά τη "μίξη" και όταν βλέπω την εγγραφή στο δισκάκι, παρατηρώ ότι στο ενωμένο αποτέλεσμα, στο σημείο που ξεκινάει κανονικά το 3ο κομμάτι (στο ίδιο πλέον title), υπάρχει πρόβλημα στον ήχο και συγκεκριμένα πάει με καθυστέρηση από την εικόνα. Έχω σχεδόν φουλάρει τον σκληρό δίσκο -έχω 10 ώρες ελεύθερες για εγγραφή-. Μπορεί να φταίει αυτό; Πάντως δεν είναι θέμα μάρκας δίσκων γιατί δοκίμασα με verbatim και creation και αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα στο ίδιο χρονικό σημείο. Όταν βλέπω το μονταρισμένο αποτέλεσμα στον σκληρό δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Τη στιγμή που περνάω το μονταρισμένο αποτέλεσμα από το σκληρό στο DVD και στο κάτω μέρος της οθόνης εμφανίζεται η μπάρα με το ποσοστό % που έχει αντιγραφεί το title, εκεί που ξεκινάει το 3ο κομμάτι δεν υπάρχει πρόβλημα συγχρονισμού εικόνας και ήχου ΑΛΛΑ υπάρχουν διακοπές στον ήχο για δέκατα του δευτερολέπτου. Eπίσης να πω ότι αυτό το πρόβλημα δεν γίνεται όταν μοντάρω ένα title (κόβω τις διαφημίσεις). Μόνο όταν ενώνω 2/3/4 titles σε 1 και μετά τα περνάω σε dvd. Είναι κάτι που λύνεται ή τα έπαιξε; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Καλημέρα παιδιά. Τώρα όμως έχω πρόβλημα! Mετά τη "μίξη" και όταν βλέπω την εγγραφή στο δισκάκι, παρατηρώ ότι στο ενωμένο αποτέλεσμα, στο σημείο που ξεκινάει κανονικά το 3ο κομμάτι (στο ίδιο πλέον title), υπάρχει πρόβλημα στον ήχο και συγκεκριμένα πάει με καθυστέρηση από την εικόνα. Όταν βλέπω το μονταρισμένο αποτέλεσμα στον σκληρό δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Τη στιγμή που περνάω το μονταρισμένο αποτέλεσμα από το σκληρό στο DVD και στο κάτω μέρος της οθόνης εμφανίζεται η μπάρα με το ποσοστό % που έχει αντιγραφεί το title, εκεί που ξεκινάει το 3ο κομμάτι δεν υπάρχει πρόβλημα συγχρονισμού εικόνας και ήχου ΑΛΛΑ υπάρχουν διακοπές στον ήχο για δέκατα του δευτερολέπτου. Eπίσης να πω ότι αυτό το πρόβλημα δεν γίνεται όταν μοντάρω ένα title (κόβω τις διαφημίσεις). Μόνο όταν ενώνω 2/3/4 titles σε 1 και μετά τα περνάω σε dvd. Είναι κάτι που λύνεται ή τα έπαιξε; :( Παρεμφερες ειναι και αυτο που συνεβει σε μενα. Ας υποθεσουμε οτι εχω ενα τιτλο και κοβω τις διαφημισεις με την επιλογη Διαγ.κομμ.. Οταν φτανει στο σημειο που εκανα το cut γινεται μια μικρη παυση ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΗΧΟ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΓΩΝΕΙ για 1 δευτερολεπτο και μετα συνεχιζει παρακατω. Εκει που παγωνει ειναι το σημειο που υπηρχαν διαφημισεις. Δεν ξερω αν κανω κατι λαθος. Ολα αυτα ειτε απο αναπαραγωγη μονταρισμενου τιτλου απο τον HDD ειτε απο το DVD. Παντοτε αναφερομαι σε Title μονταρισμενο που κοβω καποιο κομματι διαφημισεων. Ισως βεβαια να μην ειναι προβλημα ή καποιο σφαλμα απλα η λειτουργια του να το δημιουργει αυτο. Το ιδιο ισχυει και με το παραπανω. Παρεμφερες σφαλμα ή κατι δεν κανουμε σωστα στην διαδικασια....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
latinsoapsfever Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Οταν φτανει στο σημειο που εκανα το cut γινεται μια μικρη παυση ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΗΧΟ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΓΩΝΕΙ για 1 δευτερολεπτο και μετα συνεχιζει παρακατω. Εκει που παγωνει ειναι το σημειο που υπηρχαν διαφημισεις. Μην σε απασχολεί αυτό είναι συνηθισμένο. Όταν τα περνάς από το σκληρό στο DVD με "μίξη", αυτό το πάγωμα δεν υπάρχει. Σε εμένα πάντως εδώ και μια εβδομάδα από το σημείο που "παγώνει" και μετά μου δημιουργεί το πρόβλημα που προανέφερα όταν το περνάω στο DVD. πρόβλημα που μέχρι πρόσφατα ΔΕΝ είχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Μην σε απασχολεί αυτό είναι συνηθισμένο. Όταν τα περνάς από το σκληρό στο DVD με "μίξη", αυτό το πάγωμα δεν υπάρχει. Σε εμένα πάντως εδώ και μια εβδομάδα από το σημείο που "παγώνει" και μετά μου δημιουργεί το πρόβλημα που προανέφερα όταν το περνάω στο DVD. πρόβλημα που μέχρι πρόσφατα ΔΕΝ είχα. Ωραια γιατι κατα την αναπαραγωγη του μονταρισμενου τιτλου απο τον HDD (και οχι απο το DVD) το παγωμα για 1-2 δευτερολεπτα υπαρχει στο σημειο που κοβω τις διαφημισεις. Θα το περασω σε DVD και θα σ' ενημερωσω αν εξαφανιζεται στο DVD η μικρης διαρκειας παυση. Για το δικο σου τωρα προβλημα που κανει με τον ηχο ανεξηγητο. Απλα ανεφερα παρεμφερες που συναντησα στις λιγες εγγραφες που εχω κανει (αν και το εχω απο Οκτ 06) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
latinsoapsfever Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Δοκίμασα κάτι και δούλεψε. Ξαναχώρησα τα κομμάτια στα σημεία που τα ένωσα. Έκοψα τα 5 πρώτα δευτερόλεπτα του δεύτερου και τα 5 τελευταία του πρώτου και τα ξαναένωσα. Τέλος καλό, όλα καλά αλλά 10 δευτερόλεπτα εγγραφής θυσιάστηκαν. Χαλάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Δοκίμασα κάτι και δούλεψε. Ξαναχώρησα τα κομμάτια στα σημεία που τα ένωσα. Έκοψα τα 5 πρώτα δευτερόλεπτα του δεύτερου και τα 5 τελευταία του πρώτου και τα ξαναένωσα. Τέλος καλό, όλα καλά αλλά 10 δευτερόλεπτα εγγραφής θυσιάστηκαν. Χαλάλι. Ωραια πατεντα στην πατεντα δηλαδη :p :p Παλι καλα που βρηκες λυση. Παντως εγω θα θελα να ειχε ταυτοχρονη επιλογη και εγγραφη πολλων τιτλων και οχι 1->1. Ισως για αυτο τον λογο τα ενωνεις τα titles οπως ειπες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Μία απορία.. και εγώ το lg έχω... Αν έχω π.χ. 4 κομμάτια ξεχωριστά στον σκληρό και θέλω να τα γράψω σε ένα dvd, θα πρέπει να τα ενώσω σε 1 κομμάτι? Ή υπάρχει δυνατότητα να τα βάλω σαν ξεχωριστά κομμάτια και όποτε βάζω το γραμμένο dvd θα υπάρχει μενού επιλογής για το πιο κομμάτι θέλω να δω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts