one_tree_hill Δημ. July 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2022 Κάρτες SIM frog στο Γερμανό πουλάνε ή πρέπει να πάρουμε what’s up/cosmokarta? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. July 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2022 On 11/7/2022 at 12:31 ΠΜ, one_tree_hill said: Κάρτες SIM frog στο Γερμανό πουλάνε ή πρέπει να πάρουμε what’s up/cosmokarta? Σε Γερμανό θεωρώ απίθανο να βρεις Άλλη ερώτηση: Οι κάρτες της wifi Greece, επεκτείνουν το υπόλοιπο GB που έχουμε μαζέψει από τα πακέτα της frog η όχι; Κοινώς, αν κάποιος έχει μαζέψει μεγάλο υπόλοιπο από πακέτα της frog κι επιλέξει να ενεργοποιήσει το αντίστοιχο πακέτο της wifi Greece, θα επεκταθεί το υπόλοιπο ή όχι; 1 Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon11 Δημ. July 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2022 (edited) ναι το εχω κανει ηδη 2 φορες με την 10αρα καρτα, τα δεδομενα επεκτεινονται 30 μερες, αλλα ο χρονος ομιλιας λογω διαφορετικης προσφορας και χρεωσης[3λεπτο], ειναι ανεξαρτητο απο το αν εχεις υπολοιπο απο το 60+60 ΥΓ=τωρα δεν θα βαλω γιατι εχει απεριοριστα και δεν ξερω τι θα γινει με τα δεδομενα που εχω ηδη μετα την ληξη της προσφορας..[απεριοριστα data] Edited July 13, 2022 by apollon11 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. July 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2022 Τώρα ποιο πακέτο θα ενεργοποιήσεις αντί των απεριόριστων; Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon11 Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 εχω να επιλεξω μεταξυ 120ΜB/30 ημέρες με κόστος 3,02€ και ενεργοποίηση μεσω sms 120MB στο 1330 για 30 μερες 2GB & 500' προς Βουλγαρία/30 μέρες με 5,00€ και ενεργοποίηση μέσω 1717 στο 1330 για 30μερες 2GB & 500' προς Ρουμανία/30 μέρες με 5,00€ και ενεργοποίηση μέσω 1818 στο 1330 για 30 μερες ετσι και αλλιως χρονο ομιλιας εχω με τα 60+60 και με ενδιαφερει να τραβαω χρονικα μονο τα δεδομενα , 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 Θέλω κάποιος Guru της Frog να μου αναλύσει την πιο οικονομική εκδοχή ενός μήνα στη Frog. Αν δεν τελειώνει το υπόλοιπο σε έναν μήνα έστω σε 2 ή 3. Ευχαριστώ και για το χρόνο αρχικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 1 ώρα πριν, kalitexnis_g said: Θέλω κάποιος Guru της Frog να μου αναλύσει την πιο οικονομική εκδοχή ενός μήνα στη Frog. Αν δεν τελειώνει το υπόλοιπο σε έναν μήνα έστω σε 2 ή 3. Ευχαριστώ και για το χρόνο αρχικά! Ποιες είναι οι ανάγκες σου; Αν θέλεις μόνο ομιλία, μπορείς να τη βγάλεις με μια 10ευρη κάρτα / 12 εβδομάδες (3*28 ημέρες) 1 Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 32 minutes ago, user_one said: Ποιες είναι οι ανάγκες σου; Αν θέλεις μόνο ομιλία, μπορείς να τη βγάλεις με μια 10ευρη κάρτα / 12 εβδομάδες (3*28 ημέρες) Θέλω να έχω το ελάχιστο προς όλους και το ελάχιστο σε MB.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andre74 Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 3 ώρες πριν, kalitexnis_g said: Θέλω να έχω το ελάχιστο προς όλους και το ελάχιστο σε MB.. Νομίζω πρέπει να θέσεις και ποσότητα ομιλίας και δεδομένων που θες κατ ελάχιστο στις 30/25 μέρες, για να βγει άκρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 43 minutes ago, andre74 said: Νομίζω πρέπει να θέσεις και ποσότητα ομιλίας και δεδομένων που θες κατ ελάχιστο στις 30/25 μέρες, για να βγει άκρη Δεν με ενδιαφέρει ο όγκος των δεδομένων και του χρόνου ομιλίας.. Εγώ θέλω ουσιαστικά να συντηρώ ένα νούμερο που θα μπορώ να κάνω ένα τηλέφωνο στην ανάγκη και να βάλω και ένα google maps να με πάει κάπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natpass Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 (edited) 31 minutes ago, kalitexnis_g said: Δεν με ενδιαφέρει ο όγκος των δεδομένων και του χρόνου ομιλίας.. Εγώ θέλω ουσιαστικά να συντηρώ ένα νούμερο που θα μπορώ να κάνω ένα τηλέφωνο στην ανάγκη και να βάλω και ένα google maps να με πάει κάπου. Με 10 ευρώ το δίμηνο, μπορείς να αγορασεις τον πρώτο μηνα 3,02 ευρώ για ομιλία (και θα λαμβάνεις 60’ ανα δευτερόλεπτο - ή 120’ αν το ενεργοποιεις σε εβδομαδα που δίνει διπλασιασμό) και απο την ανανέωση που έκανες θα εισαι καλυμμένος με 1,5 gb Ίντερνετ. Τον δεύτερο μήνα αγοράζεις πάλι με 3,02 ευρώ ομιλία (αν αγοράσεις πριν τη λήξη τα πακέτα ενώνονται με τη νέα ημερομηνία λήξης) και για Ίντερνετ εφόσον θέλεις το ελάχιστο υπάρχει η επιλογή που είναι 120mb για έναν μήνα με 3,02 ευρώ πάλι Edited July 14, 2022 by natpass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 13 minutes ago, natpass said: Με 10 ευρώ το δίμηνο, μπορείς να αγορασεις τον πρώτο μηνα 3,02 ευρώ για ομιλία (και θα λαμβάνεις 60’ ανα δευτερόλεπτο - ή 120’ αν το ενεργοποιεις σε εβδομαδα που δίνει διπλασιασμό) και απο την ανανέωση που έκανες θα εισαι καλυμμένος με 1,5 gb Ίντερνετ. Τον δεύτερο μήνα αγοράζεις πάλι με 3,02 ευρώ ομιλία (αν αγοράσεις πριν τη λήξη τα πακέτα ενώνονται με τη νέα ημερομηνία λήξης) και για Ίντερνετ εφόσον θέλεις το ελάχιστο υπάρχει η επιλογή που είναι 120mb για έναν μήνα με 3,02 ευρώ πάλι Ευχαριστώ πολύ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gousias Δημ. July 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2022 Ζήτω κατανόηση αν έχει αναφερθεί πάλι, πως βλέπουμε την εβδομάδα διπλασιασμού κάθε φορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. July 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2022 18 ώρες πριν, kalitexnis_g said: Ευχαριστώ πολύ! Εάν έρθεις στην frog, τον πρώτο χρόνο σου δίνουν δωρεάν λεπτά ομιλίας ανά μήνα. Οπότε δεν σε ενδιαφέρει η αγορά λεπτών ομιλίας. Εκείνο που σε ενδιαφέρει είναι να μην μπει φραγή στον αριθμό. Με μια 10€ κάρτα βγάζεις τρίμηνο ή τέλος πάντων κοντά στο τρίμηνο. Όσον αφορά τα δεδομένα θα ενεργοποιείς μόνο όταν τα χρειάζεσαι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natpass Δημ. July 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2022 1 ώρα πριν, gousias said: Ζήτω κατανόηση αν έχει αναφερθεί πάλι, πως βλέπουμε την εβδομάδα διπλασιασμού κάθε φορά; Είτε με κλήση στο 1330, είτε μέσα απο app Για αυτη τη βδομάδα αν ενδιαφέρεσαι δεν έχει πάντως, λογικά πάλι 18-24/7 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. July 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2022 Όσοι βάλατε απεριόριστο, μεταφέρθηκε το υπόλοιπο GB? Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. July 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2022 εμένα όχι, είχα το πακέτο 200' + 400' + 10GB (8.9Euro) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andre74 Δημ. July 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2022 Υπάρχουν κάποια πακέτα που είναι διαθέσιμα με sms και δεν φαίνονται στην εφαρμογή; Παράδειγμα τα 2GB ή κάποια άλλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. July 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2022 Υπάρχουν κάποια πακέτα που είναι διαθέσιμα με sms και δεν φαίνονται στην εφαρμογή; Παράδειγμα τα 2GB ή κάποια άλλα; 1717 στο 1330 2gb 5€ για 30 μέρες+500' προς Βουλγαρία , γίνεται rollover με τα 120mb Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ja1 Δημ. July 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2022 Λοιπόν, αυτό που έγραφε ο Vasileios πριν λίγους μήνες έγινε και σε μας. Έβαλα όλη την οικογένεια να δηλώσει αγαπημένη χώρα την Ουκρανία. Έδωσαν στη γυναίκα μου 30GB πριν 10 μέρες, στο ένα παιδί χτες, τσάμπα το πακέτο με τα απεριόριστα που του ενεργοποίησα μια μέρα πριν. Εμένα μου έδωσαν 30GB ως πυρόπληκτου, δεν ήμουν σε κάποιο μέρος με πυρκαγιές, αλλά έχουν δηλώσει το κινητό μου για μια σταθερή γραμμή ΟΤΕ σε κοντινό μέρος που είχε πυρκαγιά 2-3 μέρες προτού τα δώσουν. Τα άλλα μέλη της οικογένειας δεν έχουν πάρει τίποτα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. July 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2022 Εβδομάδα διπλασιασμού σήμερα (18/07), για όποιον ενδιαφέρεται. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. July 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2022 On 17/7/2022 at 10:46 ΠΜ, ja1 said: Λοιπόν, αυτό που έγραφε ο Vasileios πριν λίγους μήνες έγινε και σε μας. Μήπως έχεις link; Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. July 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2022 14 minutes ago, talos_2002 said: Μήπως έχεις link; Δεν εχει λινκ για 30γιγα αν δηλωσεις αγαπημενη Ουκρανια, σε 2-3 μερες απο την πρωτη φορα που θα το κανεις , τα παιρνεις. Δοκιμασα δευτερη φορα μετα τη ληξη του μηνα για τα 30 γιγα μετα απο ενδιαμεσο logout χωρις αγαπημενη χωρα και δε τα ξαναδινει ξαναδηλωνοντας αγαπημενη χωρα Ουκρανια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2022 Τό άλλαξα και στήν κόρη μου και τής τα έδωσε μετά από λίγες ώρες τά 30 γιγα Στάλθηκε από το RMX3085 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. July 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2022 Εμένα δε μου τη κρατάει σαν επιλογή αγαπημένης χώρας και μου το βγάζει το τσεκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts