georgemv Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Δοκίμασε να βάλεις καρφωτούς στο pc που συνδέεις με tethering DNS 8.8.8.8 8.8.4.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Το άλλαξα αυτό που μου είπες αλλά τίποτα δυστυχώς... Ορίστε και μερικές φώτο αν μπορούν να βοηθήσουν... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο mi max 2 στο APN πρωτόκολλο περιαγωγής το έχει σε μένα μόνο IPv4,ελπίζω να βοήθησα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoliol Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Δυστυχώς τίποτα δεν έπιασε από αυτα Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Αν είσαι root βαλε την εφαρμογή Df tethering fix Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators XP130TD Δημ. February 2, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Tα off topic για το πρόβλημα στο tethering της Vodafone μεταφέρθηκαν εδώ : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=22095&page=258. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polhs Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Καλησπέρα σε όλους Μήπως γνωρίζετε ποια εφαρμογή κατεβάζουμε από το play store για να βλέπουμε υπόλοιπο , αγορά πακέτων κλπ . Έκανα μετάβαση απο windows phone σε android , κατέβασα το my cosmote και ενώ το σταθερό το δείχνει κανονικά μόλις πατάω προσθήκη λογαριασμού δεν δέχεται τον αριθμό ταυτότητας . Μήπως φταίει ότι ο αριθμός και η κάρτα είναι παλιός ? Απο το 2004 αν θυμάμαι καλά Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλό Σαββατοκύριακο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Καλησπέρα σε όλους Μήπως γνωρίζετε ποια εφαρμογή κατεβάζουμε από το play store για να βλέπουμε υπόλοιπο , αγορά πακέτων κλπ . Έκανα μετάβαση απο windows phone σε android , κατέβασα το my cosmote και ενώ το σταθερό το δείχνει κανονικά μόλις πατάω προσθήκη λογαριασμού δεν δέχεται τον αριθμό ταυτότητας . Μήπως φταίει ότι ο αριθμός και η κάρτα είναι παλιός ? Απο το 2004 αν θυμάμαι καλά Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλό Σαββατοκύριακο Αποσυνδέσου και δοκίμασε χωρίς login Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polhs Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Αποσυνδέσου και δοκίμασε χωρίς login Δούλεψε ..........Ευχαριστώ πολύ !!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Καλησπέρα σε όλους Μήπως γνωρίζετε ποια εφαρμογή κατεβάζουμε από το play store για να βλέπουμε υπόλοιπο , αγορά πακέτων κλπ . Έκανα μετάβαση απο windows phone σε android , κατέβασα το my cosmote και ενώ το σταθερό το δείχνει κανονικά μόλις πατάω προσθήκη λογαριασμού δεν δέχεται τον αριθμό ταυτότητας . Μήπως φταίει ότι ο αριθμός και η κάρτα είναι παλιός ? Απο το 2004 αν θυμάμαι καλά Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλό Σαββατοκύριακο Την καρτα θα σου προτεινα να την αλλαξεις ειτε με multi sim 3 σε 1 ειτε με nano sim αν δεν δινουν multi sim. 7,90€ κοστιζει η αντικατασταση. Αν δεν βλεπει 4G κλπ αλλαξε την. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Τι σχέση έχει αυτό με αυτό που ρωτάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Κάποιοι διαβάζουν κάτω από τις λέξεις. Εγώ δυστυχώς δεν έχω αυτό το πλεονέκτημα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas81 Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Παιδιά αύριο είναι εβδομάδα διπλασιασμού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Δοκίμασα να στείλω sms προς άλλο άλλο Frog για να μεταφέρουμε 5€ με το Easy Transfer, αλλά... «Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ» Το είδα στο site του Frog ψάχνοντας στο Google, αλλά μήπως δεν ισχύει πια; http://www.frogmobile.gr/el/ajaxcontent.aspx?ns=-100000&cid=18042 Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Δεν ισχύει πλέον η μεταφορά υπολοίπου για frog Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Δοκίμασα να στείλω sms προς άλλο άλλο Frog για να μεταφέρουμε 5€ με το Easy Transfer, αλλά... «Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ» Το είδα στο site του Frog ψάχνοντας στο Google, αλλά μήπως δεν ισχύει πια; http://www.frogmobile.gr/el/ajaxcontent.aspx?ns=-100000&cid=18042 Ισχύει ακριβώς αυτό που είδες στην σελίδα "Τώρα, με τη νέα υπηρεσία COSMOTE Easy Transfer μπορούν να σου μεταφέρουν υπόλοιπο εύκολα και γρήγορα! Έτσι απλά, μπορείς να ζητήσεις χρόνο ομιλίας από ένα συνδρομητή Καρτοσυμβολαίου ή Συμβολαίου COSMOTE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Μου ήρθε σμσ 2πλασιασμου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys13 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 (edited) Παιδια πήγα σε καταστημα cosmote να παρω πακέτο σύνδεσης frog και με κοίταζαν σαν εξωγήινο. Δεν ήξερε τι ειναι το frog. Μπορειτε να μου πειτε αν ξέρετε ποια καταστηματα εχει σίγουρα; Edited February 5, 2018 by billys13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Παιδια πήγα σε καταστημα cosmote να παρω πακέτο σύνδεσης frog και με κοίταζαν σαν εξωγήινο. Δεν ήξερε τι ειναι το frog. Μπορειτε να μου πειτε αν ξέρετε ποια καταστηματα εχει σίγουρα; Σε ποιό κατάστημα; Να πάω κ γω να γελασω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Παιδια πήγα σε καταστημα cosmote να παρω πακέτο σύνδεσης frog και με κοίταζαν σαν εξωγήινο. Δεν ήξερε τι ειναι το frog. Μπορειτε να μου πειτε αν ξέρετε ποια καταστηματα εχει σίγουρα; To κατάστημα στην Αλεξανδρούπολη έχει σίγουρα. Επίσης στον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη θα βρείς οποσδήποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 To κατάστημα στην Αλεξανδρούπολη έχει σίγουρα. Επίσης στον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη θα βρείς οποσδήποτε. Ωραίο post. Με αεροπλάνο να πάει η με καράβι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Γιατί ; Ξέρεις που μένει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys13 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Παιδια συγνωμη εγω φταίω. Αθήνα μένω και ρωτάω μηπως ξέρετε . Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Στο κατάστημα Βύρωνα στην οδό Κύπρου έχει (Γερμανός ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys13 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Στο κατάστημα Βύρωνα στην οδό Κύπρου έχει (Γερμανός ). Ωραία ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys13 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Σε ποιό κατάστημα; Να πάω κ γω να γελασω! Στη cosmote στο mall. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts