stefanos1999 Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 (edited) Ίσως αναγραμματισμος στο όνομα, ή λάθος αδτ ή αφμ Edited April 2, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Όταν αγοράζεις πακέτο ομιλίας, η χρέωση είναι ανά δευτερόλεπτο. Το πακέτο 60' σου δίνει άλλα 60' προς όλους και καταναλώνονται με ελάχιστη χρέωση δευτερολέπτου. Εφαρμογή για το κινητό υπάρχει σε Ανδρόιδ καθώς και σε ιΟς αλλά όπως είπε παραπάνω ο φίλος δεν δείχνει τα πάντα διότι δεν είναι δημιουργημένη για τον Βάτραχο. Για παράδειγμα, δείχνει τα λεπτά προς όλους καθώς και τα υπόλοιπα ΜΒ, αλλά όχι τα λεπτά προς Βάτραχο τα οποία σου έχουν δοθεί ως δώρο με την ανανέωση χρόνου με κάρτα. Κατά παράξενο όμως τρόπο δείχνει τα δωρεάν λεπτά (1.500) και μηνύματα (1.500) προς Βάτραχο για τα Σαββατοκύριακα. Από την επικοινωνία μου με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μου απάντησαν πως η επισήμανσή μου έχει ήδη προωθηθεί προς αξιολόγηση και αξιοποίηση σε επόμενη αναβάθμιση της εφαρμογής. Τα 60 + 60 με 3.02€ δεν είναι πάντα αλλά συνήθως κάθε 2η εβδομάδα.κανονικά δίνει 60 Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strass32 Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 πως ενεργοποιώ το 1γιγα με το 1 ευρώ ανά ημέρα στο φραγκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Τα mb μπορούν να ελέγχονται και από εδω: http://myinternet.cosmote.gr/main Sent from my LEX720 using Tapatalk Εγώ σε δίκαρτο κινητό (OnePlus 3T) στη θέση 1 έχω τη Sim του frog και δεν μου ανοίγει τη σελίδα να βλέπω τα mb. Μου λέει να συνδεθώ στο ιντερνέτ ενώ είμαι ήδη συνδεμένος με το 4g της cosmote. Δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Εγώ σε δίκαρτο κινητό (OnePlus 3T) στη θέση 1 έχω τη Sim του frog και δεν μου ανοίγει τη σελίδα να βλέπω τα mb. Μου λέει να συνδεθώ στο ιντερνέτ ενώ είμαι ήδη συνδεμένος με το 4g της cosmote. Δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό. Στο 4G της cosmote συνδέεται από την sim που είναι frog ή από την άλλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAZSKG Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 πως ενεργοποιώ το 1γιγα με το 1 ευρώ ανά ημέρα στο φραγκ; Σχόλιο #6171 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Στο 4G της cosmote συνδέεται από την sim που είναι frog ή από την άλλη; Στο 4g της frog συνδέομαι. Στη δεύτερη Sim έχω ένα νούμερο της wind μόνο για να δέχομαι κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Στο 4g της frog συνδέομαι. Στη δεύτερη Sim έχω ένα νούμερο της wind μόνο για να δέχομαι κλήσεις. To myinternet το έχεις ενεργοποίημενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 To myinternet το έχεις ενεργοποίημενο? Ναι εννοείται αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Έκανα αίτηση μεταφοράς στο frog από f2g τηλεφωνικά μέσω 13897 την προηγούμενη Παρασκευή, παρέλαβα την Δευτέρα την κάρτα σιμ της κοσμοτε με ελτα κουριερ εντελώς δωρεάν αλλά μέχρι αυτή την στιγμή εξακολουθώ να είμαι στην wind. Την Πέμπτη επικοινώνησα με τη κοσμοτε για να μάθω τον λόγο καθυστέρησης και μου είπε η κοπέλα ότι για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζουν η Wind δεν με αποδεσμεύει. Έχει τύχει σε κάποιον; Θα σε αποδεσμεύσει μες στη βδομάδα αυτή. Οι υπόλοιποι περιμένουμε τις αντιπροσφορές σε φορητότητα ΑΠΟ Wind (Και ποιές....):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Αντιπροσφορές σε φορητότητα καρτοκινητού από τη wind; Καλό.... Αλλά άργησε μία μέρα. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Στο 4g της frog συνδέομαι. Στη δεύτερη Sim έχω ένα νούμερο της wind μόνο για να δέχομαι κλήσεις. εννοειται οτι πρεπει να ειναι ρυθμισμενο να ανοιγει τα δεδομενα απο τη sim που ειναι η frog. Αυτό το σφάλμα βγάζει? http://i64.tinypic.com/2psj9lg.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Αντιπροσφορές σε φορητότητα καρτοκινητού από τη wind; Καλό.... Αλλά άργησε μία μέρα. Sent from my Moto X Play Στάσουου...(μύγδαλαααα...) και θα "δεις" (Ως αρχές του 2018 θα αναγκαστούν) Αλλιώς (πχ που το λέμε εδώ ΑΝ όχι.....)...Τους περιμένειιιιιιι.....Δε θα μπορέσουν αλλιώς. Αν ήσουν (ακόμα) moderator θα το'σβηνες, εεεεε;;;:lol: Πούμε , δεν πούμε....μην στα ξαναλέωωωω....:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 πεσμου ποιος δεν εχει βαρεθει απο αυτη την καραμελα και δεν θα το εσβηνε. Εισαι και εκτος θεματος εδω. Θα προτεινα επειδη βλεπω οτι και 1-2 αλλοι εχουν διαθεση να συζητουν τα μελλοντα,να ανοιξει μια γενικη συζητηση για το μελλον της κινητης τηλεφωνιας (ή μονο το μελλον της wind αν θελετε) και να κανετε οτι προβλεψεις θελετε εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 πεσμου ποιος δεν εχει βαρεθει απο αυτη την καραμελα και δεν θα το εσβηνε. Εισαι και εκτος θεματος εδω. Θα προτεινα επειδη βλεπω οτι και 1-2 αλλοι εχουν διαθεση να συζητουν τα μελλοντα,να ανοιξει μια γενικη συζητηση για το μελλον της κινητης τηλεφωνιας (ή μονο το μελλον της wind αν θελετε) και να κανετε οτι προβλεψεις θελετε εκει. Έχεις δίκιο: "Όχι άλλη θεωρία"...όπως έγραψε ο Νικόλας.....!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 εννοειται οτι πρεπει να ειναι ρυθμισμενο να ανοιγει τα δεδομενα απο τη sim που ειναι η frog. Αυτό το σφάλμα βγάζει? http://i64.tinypic.com/2psj9lg.png Εννοείται ότι τα δεδομένα είναι στη frog γιατί η άλλη κάρτα είναι μόνο για να με καλούν δεν έχω πακέτα. Έχω αρκετά μαζεμένα mb από τα 4gb της frog και παίζω με αυτά. Αυτό το σφάλμα μου βγάζει ακριβώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Γύρνα και τις κλήσεις στο frog ,δοκίμασε το και μετά ξαναγύρνα σε f2go. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Γύρνα και τις κλήσεις στο frog ,δοκίμασε το και μετά ξαναγύρνα σε f2go. Όλα στο frog τα έχω γυρισμένα το άλλο νούμερο το έχω μόνο να με καλούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Μήπως έχεις το frog στο sim slot 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 (edited) Μήπως έχεις το frog στο sim slot 2? Εννοείται όχι. https://www.dropbox.com/s/70ds84q3sv633d4/Screenshot_20170402-195919.png?dl=0 Edited April 2, 2017 by kosvou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillefs76 Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Εννοείται όχι. https://www.dropbox.com/s/70ds84q3sv633d4/Screenshot_20170402-195919.png?dl=0 Έχεις στείλει το "START" στο 1333; Δίχως αυτό ΔΕΝ έχεις ίντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Έχεις στείλει το "START" στο 1333; Δίχως αυτό ΔΕΝ έχεις ίντερνετ. Ίντερνετ έχω κανονικά. Την πρώτη μέρα που αγόρασα την καινούρια συσκευή δούλευε κανονικά το myinternet.cosmote.gr/main. Έβλεπα κανονικά τι υπόλοιπο είχα. Από τη δεύτερη μέρα και μετά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 (edited) ειναι λιγο περιεργη η κατασταση με τις προσφορες του πρωτου εξαμηνου και με την προσφορα του 1317. Ανανεωσα την 1η φορα με 5 ευρω,μου εδωσε τα 60' προς δημοφιλεις προορισμους και 500 mb τα οποια mb συμφωνα με την ιστοσελιδα τουλαχιστον το πρωτο εξαμηνο δινονται και με 5 ευρω (λέει σε κάθε ανανεωση αν δεν κανω λαθος).Τον 2ο μηνα δεν ανανεωσα,ανανεωσα τον 3ο παλι με 5 ευρω. Αυτη τη φορα δεν εδωσε τιποτα,ουτε τα 600' προς φρογκ. Υποθετω λοιπον οτι ολες τις παροχες τις παιρνεις αν ανανεωνεις ολο το 6μηνο συνεχομενα χωρις να χασεις μηνα. Και για σιγουριά οχι με 5 ευρω,αλλα με 10 καθε φορα. Για το 1317,να θελει αραγε κληση πριν καθε ανανεωση??? Για τα 600΄προς άλλα frog με κάθε ανανέωση (ακόμα και 5€) δε θέλει κλήση στο 1317 πριν την κάθε ανανέωση: ΜΟΝΟ 1 φορά. Επιβεβαιωμένο για κάρτες 5€ Φλεβάρη και Μάρτη, όπου μόνο 1 φορά κλήθηκε το 1317 (Αρχές Φλεβάρη). Όντως, πάντως, στο 1ο εξάμηνο είναι περίεργη "κατάσταση" {ΑΝ δεν βάλεις κάρτα κάποιο ημερολογιακό μήνα του 1ου 6μήνου}: Μετά "στρώνει". Ααααα : Να επισημάνω : Για 5€ κάρτες σε κατάστημα Γερμανός, δεν το'χω κάνει από cosmote.gr ή το app, όπως λέει εδώ: http://www.frogmobile.gr/el/default.aspx?cid=18080&id=m2 Edited April 2, 2017 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSFL22 Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Εχω και εγω ενα σχεδον "αναλογο" προβλημα. Eχω δικαρτο Μate 8 με μια καρτα F2go για ομιλια και μια Frog για δεδομενα. Εχω περασμενο το Ote Tv go (το οποιο για να δουλεψει θελει οτε) και οταν το ανοιγω δεν δουλευει, παρα μονο αν απενεργοποιησω πρωτα την σιμ της Wind, μετα ανοιγει κανονικα. Ξανα ενεργοποιω την Wind και μετα δουλευουν ολα κανονικα (μεχρι την επομενη επανακινηση της συσκευης). Για δοκιμασε το και εσυ μηπως σου δουλεψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Ααααα : Να επισημάνω : Για 5€ κάρτες σε κατάστημα Γερμανός, δεν το'χω κάνει από cosmote.gr ή το app, όπως λέει εδώ: http://www.frogmobile.gr/el/default.aspx?cid=18080&id=m2 Ωπ αυτο δεν το ειχα δει. Και τις 2 φορες η ανανέωση έγινε online αλλα μπορεί να ειναι και ο λογος που δεν δωθηκαν την 2η φορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts