gesvts Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Στείλε Υ στο 1330 και θα σου πει ποιοι ειναι οι δημοφιλείς προορισμοί . Τελικά μου έβγαλε τους πολύ δημοφιλής προορισμούς χαχαχ https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161211/b8a4cdfc31651cbcf3ec22efa3db1d30.jpg Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 ΄ Πάλι καλά: http://i68.tinypic.com/2jrvjs.jpg Βάλαν κ την €λλάδα. http://i64.tinypic.com/nmzxip.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotismixa Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει ακόμη η προσφορά για τα 4γ? Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theomaria Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει ακόμη η προσφορά για τα 4γ? Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Την πήρα χτες. Ισχύει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YAziDis Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Αυτο τους εστειλα, και συγκεκριμενα τους παρεθεσα το "H παροχή υπηρεσιών δεδομένων μέσω του δικτύου COSMOTE 4G προϋποθέτει ότι είναι ενεργή στη σύνδεση του συνδρομητή η δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο. Η παροχή υπηρεσιών δεδομένων μέσω του δικτύου COSMOTE 4G θα συνεχίσει να παρέχεται και στην περίπτωση που ο συνδρομητής μεταβεί σε διαφορετικό οικονομικό πρόγραμμα εφόσον στη σύνδεσή του παραμένει ενεργή η δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο." Και η απαντηση τους στο Facebook ηταν η παραπανω που σας εγραψα "Είμαστε" (ποιοί κ πως άλλο θέμα!!) πιο ενημερωμένοι από αυτούς που απαντάνε στο fb τους.:) https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161213/76ffa67f25a07f08150db748b6062b99.jpg Και δυστυχως εμενα προσωπικα επειδη μου δινουν δωρα, δεν εχω ταχυτητες 4G επειδη δεν εχω βαλει πακετο ΜΒ Παράθεση Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν Thomas Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Δεν βλέπεις καν ένδειξη 4G στη συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Και δυστυχως εμενα προσωπικα επειδη μου δινουν δωρα, δεν εχω ταχυτητες 4G επειδη δεν εχω βαλει πακετο ΜΒ Ναι. Το έχω διαπιστώσει κι εγώ: Στα δώρα ΜΒ (αν έχεις μόνο αυτά ενεργοποιημένα) δεν υπάρχει 4G. Μόνο 3G. H κουβέντα ξεκίνησε με το αν το 3,02€ 120ΜΒ έχει (αν είναι μόνο αυτό ενεργοποιημένο) 4G. Παλιότερα δεν είχε. Όπως λέει η νέα ανακοίνωση (σαν αγορασμένο πακέτο) έχει και αυτό 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Από διακοπή συμβολαίου σε cosmokarta θέλω να κάνω αλπακ και να το κάνω frog. Δεν ισχύει η πρώτη μετατροπή δωρεάν; Γτ προσπάθησα και μου ήρθε μήνυμα ότι δεν επαρκεί το υπόλοιπο για αλλαγή. Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Η πρώτη δωρεάν αλλαγή είναι μόνο από WU σε Cosmokarta και αντίστροφα. Δεν υπάρχει δωρεάν αλλαγή από ή σε Frog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Ευχαριστώ για την ενημέρωση! Τα bonus που ισχύουν το 1ο εξάμηνο με νέο αριθμό frog ισχύουν και αν κάνω αλλαγή από cosmokarta; Επίσης τα 4GB με 4,44€ θα μπορώ να τα πάρω; Στάλθηκε από RN3P Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YAziDis Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Ναι. Το έχω διαπιστώσει κι εγώ: Στα δώρα ΜΒ (αν έχεις μόνο αυτά ενεργοποιημένα) δεν υπάρχει 4G. Μόνο 3G. H κουβέντα ξεκίνησε με το αν το 3,02€ 120ΜΒ έχει (αν είναι μόνο αυτό ενεργοποιημένο) 4G. Παλιότερα δεν είχε. Όπως λέει η νέα ανακοίνωση (σαν αγορασμένο πακέτο) έχει και αυτό 4G. Δεν βλέπεις καν ένδειξη 4G στη συσκευή; Ενδειξη 4G υπαρχει, οι ταχυτητες ομως ειναι 3G. Αν στο πακετο των 120MB δεν εχει την ενδειξη 4G, τοτε οι ταχυτητες θα ειναι της ταξεως του 3G. Παράθεση Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν Thomas Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Η πρώτη δωρεάν αλλαγή είναι μόνο από WU σε Cosmokarta και αντίστροφα. Δεν υπάρχει δωρεάν αλλαγή από ή σε Frog Αυτό μήπως άλλαξε τον τελευταίο καιρό; Γιατί, έχω κάνει αλλαγή από frog σε what's up, με αλπακ, για να πάρω την twin sim, δωρεάν πέρσι. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Ενδειξη 4G υπαρχει, οι ταχυτητες ομως ειναι 3G. Αν στο πακετο των 120MB δεν εχει την ενδειξη 4G, τοτε οι ταχυτητες θα ειναι της ταξεως του 3G. Mιλάς για speedtest; Και αν ναι έχεις δοκιμάσει σε άλλον server εκτός από οτε/cosmote; Upload πόσο σου δίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YAziDis Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Mιλάς για speedtest; Και αν ναι έχεις δοκιμάσει σε άλλον server εκτός από οτε/cosmote; Upload πόσο σου δίνει; 2 iphone ταυτοχρονα, στους ιδιους servers. Το 1 ταχυτητες στο περιπου 1300down και 1000 max up, και στο αλλο κατι 7000down και 6500up (Σε kb/s) Παράθεση Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν Thomas Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Σε ποιον server όμως; Επίσης καλύτερα να χρησιμοποιείς mbps γιατί συνήθως σε τέτοια μετράνε οι περισσότεροι. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YAziDis Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Λοιπόν iPhone 7 - What's up στο οποίο παίρνω δώρα αυτόματα με ανανέωση των 10 ευρώ λόγο προσφοράς της Ευρωπαϊκής κάρτας νέων Athens - GRnet 9,70mbps down 6,55mbps up iPhone 5 - Frog με αγορασμένο το πακέτο των 4GB Athens - GRnet 48,13mbps down 40,64mbps up Μετρήσεις ταυτόχρονα, και σημειωτέων το iPhone 7 υποστηρίζει και 4G+ Παράθεση Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν Thomas Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 (edited) Εντάξει, αν στο βγάζει και στο grnet τότε κάποιο θέμα υπάρχει όντως. Εγώ έχω φοιτητικό what's up, και σε servers οτε/cosmote συνήθως έχει κόφτη στα 15-20. Αν αγοράσω πακέτο σαν να αφαιρείται ο κόφτης. Επίσης δοκίμασα να πάρω αυτό που δίνει 500MB για μια ώρα, και με αυτό δεν είχε επίσης περιορισμό στα speedtest από cosmote/ote. Για δοκίμασέ το αν θέλεις. Edited December 13, 2016 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YAziDis Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Δεν εχει το ξερω. Ειτε αυτο με το καβατζα, ειτε ας πουμε αν βγαλουν προσφπρες του τυπου "καλεσε εκει και παρε 500ΜΒ δωρο" τοτε δουλευει κανονικα. Απλα ειναι αυτο που λεω, το 4G το δινει στα πακετα που υποστηριζουν το 4G. Παράθεση Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν Thomas Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Έχω την εντύπωση πως απλά δεν φαίνεται στο speedtest. Κι εγώ δεν αγοράζω πακέτα ποτέ, και έχει ανάλογη συμπεριφορά. Αν κάποια στιγμή έχεις δεδομένα και χρόνο βάλε κάποιο βιντεο π.χ. υψηλής ανάλυσης να ανοίξει και από τα 2 και παρατήρησε τη μπάρα πως φορτώνει. Αν έχει διαφορά, υπέρ αυτού με το αγορασμένο πακέτο, τότε ναι έχεις θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YAziDis Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Μα εξακολουθουν και το διαφημιζουν ετσι, δηλαδη πως οταν αγορασεις συγκεκριμενα πακετα, τοτε εχεις 4G. Αυτο που λες το εχω ηδη παρατηρησει, δε χρειαζεται να κανω καποια επιπλεον ενεργεια. Απλα οπως εκανα παραθεση αυτο που μου απαντησανε, υποστηριζουν πως απλα δεν απενεργοποιειται το 4G και συνεχιζει να υπαρχει εως οτου βαλεις καποιο πακετο Παράθεση Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν Thomas Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Να παραθέσω δυο εμπειρίες μου σχετικά με το ζήτημα που συζητάτε πιο πάνω: 1. Με ανανέωση χρόνου ομιλίας στο frog νούμερο μου πήρα δώρο MB και οι ταχύτητες ήταν κανονικά επιπέδου 4G. Άρα δώρο MB-ταχύτητα 4G. 2. Στην δεύτερη κάρτα sim που έχω της q, ενώ έχω συνέχεια 4G ένδειξη οι πραγματικές ταχύτητες που βλέπω είναι στην περιοχή του 3G (ούτε καν H+) στην περιοχή που κατοικώ. Άρα ένδειξη 4G-ταχύτητα 3G και 3.5G. Συμπέρασμα, αυτό που θέλω να πω είναι πως η ένδειξη 4G στην οθόνη του κινητού μας, δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα έχουμε και πραγματική ταχύτητα αντίστοιχη δικτύου 4G. Αυτό μπορεί να συμβαίνει για πολλούς λόγους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Δεν έχει σχέση η σύγκριση μεταξύ διαφορετικών εταιρειών, ειδικά για διεξαγωγή τέτοιων συμπερασμάτων. Και δεν υπάρχει συγκεκριμένη ταχύτητα 4G. Μπορεί σε μια απλή συσκευή να βλέπεις από 10 έως 120mbps σε speedtest, και αυτό να εξαρτάται από ένα σωρό παράγοντες πέρα από αυτό που συζητούσαμε πριν. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Δεν έχει σχέση η σύγκριση μεταξύ διαφορετικών εταιρειών, ειδικά για διεξαγωγή τέτοιων συμπερασμάτων. Και δεν υπάρχει συγκεκριμένη ταχύτητα 4G. Μπορεί σε μια απλή συσκευή να βλέπεις από 10 έως 120mbps σε speedtest, και αυτό να εξαρτάται από ένα σωρό παράγοντες πέρα από αυτό που συζητούσαμε πριν. Sent from my XT1562 Ακριβώς! να βλέπεις 10 mbps η 50 ή 120 και να είσαι με 4g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Και εμένα το lg g5 έδειχνε 4g+ και είχα 20mbps dl και 12upl και άλλες φορές στο ίδιο σημείο με ένδειξη 4g 85dl και 35upl!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 τα δεδομένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο εξωτερικό; και με ποιον τρόπο /χρέωση έξτρα. Sent from my Zopo speed plus 7 via tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts