jkoukos Δημ. October 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2025 1 hour ago, hercoulis said: Οι τρεις μήνες έληγαν σήμερα και το υπόλοιπο ομιλίας αύριο. Όπως τα έγραψα. Οπότε η φραγή μπορεί να ενεργοποιηθεί κανονικότητα. Ο kmpatra αναφέρει σωστά μεν για την λήξη του υπολοίπου αλλά αυτό είναι παντελώς άσχετο με τη φραγή. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2025 1 hour ago, hercoulis said: Οι τρεις μήνες έληγαν σήμερα και το υπόλοιπο ομιλίας αύριο. Όπως τα έγραψα. Σωστά τα λέει ο @kmpatra, το θέμα είναι τι κάνουν αυτοί . Σε αφήνουν να συνεχίσεις να καλείς? Εγώ το δοκίμασα μετά τις 12μμ και καλούσε κανονικά και εισερχόμενες Έλα όμως που έμαθα πως κάποιος που πήρε το πρωί του είπε με μήνυμα ότι δεν λειτουργεί! Ωστόσο μικρή σημασία έχει απλά το αναφέρω Κανονικα πρέπει να χανεται το υπόλοιπο απο το πακετο. Δεν ξέρω αν η φραγή μπαίνει ακριβώς 12, λίγο αργότερα ή ανάλογα τι ώρα εγινε η ανανέωση. Σωστα μπηκε η φραγή στις εισερχόμενες. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2025 Το χρηματικό υπόλοιπο ληγει 2 μήνες μετά από την τελευταία ανανέωση. Η φραγή μπαίνει 3 μήνες μετά την τελευταία ανανέωση. Έτυχε σε κάποιον κάτι διαφορετικό; Εννοείται οτι λίγο πριν λήξει το χρηματικό υπόλοιπο εαν αγοράσεις πακετο θα ισχυει το πακετο κανονικά. Το χρηματικό υπόλοιπο ομως θα λήξει στο τέλος του 2ου μηνα. ΥΓ: στη νοβα το χρηματικό υπόλοιπο παρατείνεται μεχρι τη ληξη του πακετου. Ένα από τα λίγα θετικά της καρτοκινητής της. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. October 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2025 Τουλάχιστον με το bonus (60'+60') του πρώτου χρόνου δεν χάνεται ποτέ λεπτό υπόλοιπου λόγο φραγής 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. October 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2025 Μήπως θυμάται κανείς αν τα megabytes που σου προσφέρει κατά την ανανέωση χρηματικού υπολοίπου είναι διαθέσιμα και στην ΕΕ; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. October 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2025 41 minutes ago, oregon said: Μήπως θυμάται κανείς αν τα megabytes που σου προσφέρει κατά την ανανέωση χρηματικού υπολοίπου είναι διαθέσιμα και στην ΕΕ; κανονικά δεν είναι, αλλά παρατηρησα το καλοκαίρι οτι τα δωρεαν ΜΒ απο την ανανέωση προστέθηκαν στα ΜΒ του αγορασμένου πακετου 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. October 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2025 On 12/10/2025 at 11:28 ΜΜ, VIPdriver said: ΥΓ: στη νοβα το χρηματικό υπόλοιπο παρατείνεται μεχρι τη ληξη του πακετου. Ένα από τα λίγα θετικά της καρτοκινητής της. ΥΓ: στη vf η φραγή δεν αγγίζει εξερχόμενα και data. Ένα από τα λίγα θετικά της καρτοκινητής αυτής. 😉 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. October 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2025 Αν προσθέσω κάποιο ποσό στο χρηματικό μου υπόλοιπο μέσω του website mycosmote, δεν παίρνω τα διπλάσια data πλέον; Παλιότερα θυμάμαι ότι έλεγε και για payzy στις επιλογές, έβαζα εγώ τον αριθμό της payzy κάρτας και έπαιρνα κανονικά τα 2Χ δεδομένα. Τώρα μόνο με το cosmote app μπορώ να πάρω τα 2Χ δεδομένα; Προς ενημέρωση: δοκίμασα μέσω της ιστοσελίδας στο mycosmote, βάζοντας πληρωμή με κάρτα, έβαλα τα στοιχεία της payzy, και πήρα κανονικά το διπλασιασμό δεδομένων. Μια ακόμα ερώτηση: αυτό που λέει εδώ (https://www.frogmobile.gr/el/ananeosi-ypoloipoy-frog) για 1GB και 1200' προς Frog, πώς τα παίρνει κανείς; Μόνο μέσω ανανέωσης από κατάστημα; Γιατί στους όρους γράφει: "Το 1GB ΔΩΡΟ δεν ισχύει για ανανεώσεις με χρεωστική/πιστωτική κάρτα μέσω του App". 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. October 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2025 2 ώρες πριν, yyyy said: Αν προσθέσω κάποιο ποσό στο χρηματικό μου υπόλοιπο μέσω του website mycosmote, δεν παίρνω τα διπλάσια data πλέον; Παλιότερα θυμάμαι ότι έλεγε και για payzy στις επιλογές, έβαζα εγώ τον αριθμό της payzy κάρτας και έπαιρνα κανονικά τα 2Χ δεδομένα. Τώρα μόνο με το cosmote app μπορώ να πάρω τα 2Χ δεδομένα; Προς ενημέρωση: δοκίμασα μέσω της ιστοσελίδας στο mycosmote, βάζοντας πληρωμή με κάρτα, έβαλα τα στοιχεία της payzy, και πήρα κανονικά το διπλασιασμό δεδομένων. Εννοειται οτι ισχυει και στο frog και cosmote app ο διπλασιασμος. 2 ώρες πριν, yyyy said: Μια ακόμα ερώτηση: αυτό που λέει εδώ (https://www.frogmobile.gr/el/ananeosi-ypoloipoy-frog) για 1GB και 1200' προς Frog, πώς τα παίρνει κανείς; Μόνο μέσω ανανέωσης από κατάστημα; Γιατί στους όρους γράφει: "Το 1GB ΔΩΡΟ δεν ισχύει για ανανεώσεις με χρεωστική/πιστωτική κάρτα μέσω του App". Το μεσω καταστηματος γνωρίζω οτι σιγουρα ισχυει. Δεν ξερω αν ισχυει αν αγορασεις και κωδικο για την ανανεωση. 1 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. October 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2025 45 minutes ago, runner70 said: Εννοειται οτι ισχυει και στο frog και cosmote app ο διπλασιασμος. Η απορία μου ήταν αν ισχύει και μέσω της ιστοσελίδας, χωρίς να κάνεις χρήση κάποιου app. Και τελικά ισχύει, απλά δεν το γράφει πια, όπως έκανε παλαιότερα! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. October 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2025 24 minutes ago, yyyy said: Η απορία μου ήταν αν ισχύει και μέσω της ιστοσελίδας, χωρίς να κάνεις χρήση κάποιου app. Και τελικά ισχύει, απλά δεν το γράφει πια, όπως έκανε παλαιότερα! Ναι δεν προσεξα το website που εγραψες. Ναι δεν παιζει ρολο το ηλεκτρονικο μεσο. 1 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnykap1 Δημ. October 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2025 12 ώρες πριν, yyyy said: Μια ακόμα ερώτηση: αυτό που λέει εδώ (https://www.frogmobile.gr/el/ananeosi-ypoloipoy-frog) για 1GB και 1200' προς Frog, πώς τα παίρνει κανείς; Μόνο μέσω ανανέωσης από κατάστημα; Γιατί στους όρους γράφει: "Το 1GB ΔΩΡΟ δεν ισχύει για ανανεώσεις με χρεωστική/πιστωτική κάρτα μέσω του App". Δεν ισχύει το 1GB γιατί με την κάρτα σου δίνει 1.5GB και με Payzy τα διπλασιάζει σε 3GB 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. October 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2025 11 ώρες πριν, johnnykap1 said: Δεν ισχύει το 1GB γιατί με την κάρτα σου δίνει 1.5GB και με Payzy τα διπλασιάζει σε 3GB Εγώ θα προτιμούσα να πάρω το 1GB και 1200' προς Frog, παρά τα 1,5/3GB. Δε χρειάζομαι πολλά δεδομένα. Η μόνη λύση για να πάρω 1GB+1200'frog είναι με ανανέωση από κατάστημα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnykap1 Δημ. October 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2025 5 ώρες πριν, yyyy said: Εγώ θα προτιμούσα να πάρω το 1GB και 1200' προς Frog, παρά τα 1,5/3GB. Δε χρειάζομαι πολλά δεδομένα. Η μόνη λύση για να πάρω 1GB+1200'frog είναι με ανανέωση από κατάστημα; Είτε από το κατάστημα αγοράσεις κάρτα με 15€ και 1GB, είτε με κάρτα που έχει 13€ 1,5/3 GB, τα 1200 προς frog τα παίρνεις έτσι κι αλλιώς (600 άμεσα και 600 μέσα από την εφαρμογή frog, όποτε θες μέσα σε 31 μέρες). 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. October 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2025 5 minutes ago, johnnykap1 said: Είτε από το κατάστημα αγοράσεις κάρτα με 15€ και 1GB, είτε με κάρτα που έχει 13€ 1,5/3 GB, τα 1200 προς frog τα παίρνεις έτσι κι αλλιώς (600 άμεσα και 600 μέσα από την εφαρμογή frog, όποτε θες μέσα σε 31 μέρες). Εγώ δεν παίρνω τα λεπτά προς frog. Ίσως επειδή έχω παλιό αριθμό, που 2πλασιάζει το πρώτο ποσό ανανέωσης τον μήνα. Ίσως δεν ισχύει και αυτή η προσφορά μαζί. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnykap1 Δημ. October 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2025 1 hour ago, yyyy said: Εγώ δεν παίρνω τα λεπτά προς frog. Ίσως επειδή έχω παλιό αριθμό, που 2πλασιάζει το πρώτο ποσό ανανέωσης τον μήνα. Ίσως δεν ισχύει και αυτή η προσφορά μαζί. Ίσως εγώ δεν ξέρω αυτή την προσφορά που λες. Και γω παλιός είμαι στην frog (7 χρόνια) , αλλά όταν βάζω 13€, το υπόλοιπο που μένει είναι 11,5€ περίπου. Δεν μου το διπλασιάζει να μου το κάνει δηλαδή 22€. Κατά τα άλλα ισχύουν αυτά που έγραψα πριν. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andrgry Δημ. October 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2025 Καλησπέρα, η ελάχιστη χρηματική ανανέωση υπολοίπου πόσα χρήματα είναι; Ευχαριστώ!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. October 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2025 3 minutes ago, Andrgry said: Καλησπέρα, η ελάχιστη χρηματική ανανέωση υπολοίπου πόσα χρήματα είναι; Ευχαριστώ!! 13€ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnykap1 Δημ. October 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2025 4 minutes ago, Andrgry said: Καλησπέρα, η ελάχιστη χρηματική ανανέωση υπολοίπου πόσα χρήματα είναι; Ευχαριστώ!! Η ελάχιστη χρηματική ανανέωση είναι όπως έγραψε και ο GREGORYMO είναι 13€ μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας και μέσω της εφαρμογής frog ή cosmote. Αν πας σε περίπτερο ή σε κατάστημα Γερμανός ή cosmote είναι 15€ η κάρτα ανανέωσης. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andrgry Δημ. October 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2025 Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. October 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2025 On 17/10/2025 at 2:04 ΜΜ, yyyy said: Εγώ δεν παίρνω τα λεπτά προς frog. Ίσως επειδή έχω παλιό αριθμό, που 2πλασιάζει το πρώτο ποσό ανανέωσης τον μήνα. Ίσως δεν ισχύει και αυτή η προσφορά μαζί. Ναι δεν συνδυαζονται αυτες οι προσφορες. Εισαι απο τους προνομιουχους που εχεις αυτη την προσφορα. Και που σου δινουν και GB στην ανανεωση , να λες και ευχαριστω. Για την ιστορια ειναι μια προσφορα που σταματησαν να την δινουν σε νεους συνδρομητες το καλοκαρι του 2013. 5 1 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. October 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2025 Ισχύει ακόμα ότι στο κατάστημα κάνουν δωρεάν την φορητότητα σε frog ή τώρα χρεώνουν το 3ευρο και εκεί; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. October 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2025 40 minutes ago, spiliot said: Ισχύει ακόμα ότι στο κατάστημα κάνουν δωρεάν την φορητότητα σε frog ή τώρα χρεώνουν το 3ευρο και εκεί; Εγώ πέρυσι που το έκανα δεν μου κράτησαν χρήματα για την φορητοτηΤα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2025 (edited) 1 ώρα πριν, ANAGNPANA said: Εγώ πέρυσι που το έκανα δεν μου κράτησαν χρήματα για την φορητοτηΤα σε αναγκασαν να βαλεις μια καρτα ανανεωσης;; Edited October 20, 2025 by HEO 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. October 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2025 Εγώ πριν λίγο καιρό έκανα φορητότητα στο κατάστημα, δωρεάν. Μετά πήρα την προσφορά με τα 144€ απεριόριστα. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts