Manos_Wu Δημ. August 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2025 On 10/8/2025 at 2:55 ΜΜ, Mad_Scientist said: I sent an SMS with content "SHOP12M" to the number 1330. The cost is 130,90€. It applies only for Frog numbers which have the special offer available. if i have enough balance (sent an SMS with content "SHOP12M" to the number 1330),Is it all right? So I don't have to go to the store. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. August 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2025 Γνωρίζει κανείς αν τα πακέτα NATIONAL COMBO (30 ημέρες, 10GB, 200' προς εθνικά δίκτυα, 400' προς FROG, 8,90€) και NATIONAL COMBO M (30 ημέρες, 14GB, 200' προς εθνικά δίκτυα, 400' προς FROG, 11,80€) ανανεώνει το ένα τα υπόλοιπα του άλλου; Πχ αν έχω βάλει το Combo και στις 30 μέρες περισσεύει ομιλία και GB, θα μεταφερθούν τον άλλο μήνα αν ενεργοποιήσω πριν τη λήξη το Combo M; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. August 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2025 οχι δεν τα ανανεώνει. μονο το ιδιο ακριβώς πακέτο! 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. August 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2025 (edited) Offtopic: Γκλίτσαρε το Matrix Στο θέμα μας: Τα GB, δε θα μεταφερθούν. Όταν όμως το πακέτο προσφέρει τα ίδια λεπτά ομιλίας, πιστεύω ότι θα ανανεωθούν. Τον προηγούμενο μήνα, ενεργοποίησα το NATIONAL COMBO (10gb + 200') Αυτόν τον μήνα, ενεργοποίησα την κάρτα voucher των 13€, το οποίο προσφέρει 100GB + (αν δεν κάνω λάθος, 200') Αποτέλεσμα: αυτόν τον μήνα έχω 359' προς όλους (+100GB) Edited August 19, 2025 by user_one 3 2 1 Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mad_Scientist Δημ. August 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2025 On 17/8/2025 at 9:27 ΜΜ, Manos_Wu said: if i have enough balance (sent an SMS with content "SHOP12M" to the number 1330),Is it all right? So I don't have to go to the store. Yes, exactly! Καλησπέρα παιδιά! Γνωρίζει κάποιος, αν υπάρχει promo προσφορά, που παρέχει: Απεριόριστη ομιλία, απεριόριστα δεδομένα και 200 SMS για έναν ολόκληρο χρόνο? Αν ναι, πού μπορούμε να τη βρούμε? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. August 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2025 1 ώρα πριν, Mad_Scientist said: Yes, exactly! Καλησπέρα παιδιά! Γνωρίζει κάποιος, αν υπάρχει promo προσφορά, που παρέχει: Απεριόριστη ομιλία, απεριόριστα δεδομένα και 200 SMS για έναν ολόκληρο χρόνο? Αν ναι, πού μπορούμε να τη βρούμε? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Νόβα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. August 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2025 1 ώρα πριν, Mad_Scientist said: Yes, exactly! Καλησπέρα παιδιά! Γνωρίζει κάποιος, αν υπάρχει promo προσφορά, που παρέχει: Απεριόριστη ομιλία, απεριόριστα δεδομένα και 200 SMS για έναν ολόκληρο χρόνο? Αν ναι, πού μπορούμε να τη βρούμε? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Στα καταστήματα frog Αθήνας και Θεσσαλονίκης 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mad_Scientist Δημ. August 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2025 8 minutes ago, GREGORYMO said: Νόβα Τη γνωρίζω την προσφορά της Nova, δεν αναφέρομαι σε αυτήν. Just now, leo06 said: Στα καταστήματα frog Αθήνας και Θεσσαλονίκης Δηλαδή, η προσφορά που έχω εγώ (απεριόριστα δεδομένα για ένα έτος, με 144€) από Frog Store Θεσσαλονίκης, έχει αντικατασταθεί από άλλη, νεότερη? Και αν ναι, όσοι έχουμε την παλαιότερη (αυτήν που έχω και εγώ) προσφορά, μπορούμε να ενεργοποιήσουμε (στον ίδιο αριθμό, εννοείται) τη νέα προσφορά, ή θα χρειαστεί να αγοράσουμε νέο αριθμό? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. August 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2025 38 minutes ago, Mad_Scientist said: Τη γνωρίζω την προσφορά της Nova, δεν αναφέρομαι σε αυτήν. Δηλαδή, η προσφορά που έχω εγώ (απεριόριστα δεδομένα για ένα έτος, με 144€) από Frog Store Θεσσαλονίκης, έχει αντικατασταθεί από άλλη, νεότερη? Και αν ναι, όσοι έχουμε την παλαιότερη (αυτήν που έχω και εγώ) προσφορά, μπορούμε να ενεργοποιήσουμε (στον ίδιο αριθμό, εννοείται) τη νέα προσφορά, ή θα χρειαστεί να αγοράσουμε νέο αριθμό? Δεν το ξέρω αυτό. Καλύτερα πάρε τηλέφωνο σε κάποιο από τα καταστήματα να ρωτήσεις. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mad_Scientist Δημ. August 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2025 On 29/8/2025 at 11:51 ΜΜ, leo06 said: Δεν το ξέρω αυτό. Καλύτερα πάρε τηλέφωνο σε κάποιο από τα καταστήματα να ρωτήσεις. Καλημέρα! Επικοινώνησα χθες και με τα δύο καταστήματα Frog (Αθήνας και Θεσσαλονίκης), όπου με ενημέρωσαν για τα ακόλουθα: Η (δική μου) προσφορά με τα απεριόριστα δεδομένα για ένα έτος με κόστος 144€ (SHOP12M), εξακολουθεί να υφίσταται κανονικά. Η (νέα) προσφορά με τα απεριόριστα λεπτά, απεριόριστα δεδομένα και 200 SMS με την ίδια τιμή και διάρκεια, δινόταν μέχρι και χθες (άγνωστο αν θα παραταθεί και για το Σεπτέμβριο) και μόνο για αριθμούς που έρχονται στο Frog με φορητότητα. 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. August 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2025 36 minutes ago, Mad_Scientist said: Καλημέρα! Επικοινώνησα χθες και με τα δύο καταστήματα Frog (Αθήνας και Θεσσαλονίκης), όπου με ενημέρωσαν για τα ακόλουθα: Η (δική μου) προσφορά με τα απεριόριστα δεδομένα για ένα έτος με κόστος 144€ (SHOP12M), εξακολουθεί να υφίσταται κανονικά. Η (νέα) προσφορά με τα απεριόριστα λεπτά, απεριόριστα δεδομένα και 200 SMS με την ίδια τιμή και διάρκεια, δινόταν μέχρι και χθες (άγνωστο αν θα παραταθεί και για το Σεπτέμβριο) και μόνο για αριθμούς που έρχονται στο Frog με φορητότητα. Όχι και νέους;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. August 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2025 On 10/8/2025 at 3:20 ΜΜ, Mad_Scientist said: In order to activate the package, you need a credit of 130,90€. This amount remains in your card balance, if you recharge at least 144€. However, if you are 15 to 29 years old, or if you have also a fixed Cosmote connection, you can avoid paying the 10% tax and therefore, you can buy the package by recharging only 131€. Obviously, you will need multiple recharges, until you reach the above amount. There is no limit to the number of recharges can be done, even in the same day. Άρα μπορεις να ανανεώσεις με τον τρόπο που περιέγραψες εδώ από πάνω αφού ισχύει ακόμη η προσφορά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mad_Scientist Δημ. August 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2025 13 minutes ago, Bas said: Όχι και νέους;; Όχι, μόνο από φορητότητα. Just now, opmgls said: Άρα μπορεις να ανανεώσεις με τον τρόπο που περιέγραψες εδώ από πάνω αφού ισχύει ακόμη η προσφορά. Ναι, φυσικά. Το μόνο αρνητικό είναι, ότι δεν δίνει πλέον καθόλου χρόνο ομιλίας (αφού τα 120' ήταν μόνο για τους πρώτους δώδεκα μήνες). Αλλά, ακόμη και έτσι, 144€ (ή για εμένα, 131€ λόγω Magenta One) για (πραγματικά, χωρίς κόφτη) απεριόριστα δεδομένα για έναν ολόκληρο χρόνο, με ετήσια διάρκεια ισχύος χρηματικού υπολοίπου (τουτέστιν χωρίς άγχος για ανανεώσεις, μηδενισμούς, φραγές κτλ), όλα αυτά στο δίκτυο της Cosmote (με ό,τι αυτό συνεπάγεται), κάθε άλλο παρά κακή προσφορά είναι. Επιπλέον, έχεις 12,5GB για κάθε μήνα ισχύος της προσφοράς (δηλαδή 150GB συνολικά, για όλο το χρόνο), για χρήση κατά την περιαγωγή εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης, κάτι που δεν ισχύει στις αντίστοιχες προσφορές της Nova/Q. 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. September 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2025 Το frog ΜΕΤΑ από καιρό, γράφει στο πακέτο 3,02€ το 60' συν 60' δώρο. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxif Δημ. September 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2025 Μια ερώτηση παρακαλώ. Βλέπω στα πακέτα combo κάποια έξτρα giga. Πως αποδίδονται αυτα; με αγορα με payzy; ειμαι μεταξύ what's up κ frog για ένα νουμερακι που θελω κ θα με βόλευαν τα έξτρα giga 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. September 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2025 Θεούληδες.. βάλανε διαφήμιση όλα απεριόριστα πριν λίγο και στη φωτό έχουν λήξη 2/7/25.. 😂😂😂 https://www.facebook.com/share/1YE96EyaSU/ 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2025 5 minutes ago, cu2goup said: Θεούληδες.. βάλανε διαφήμιση όλα απεριόριστα πριν λίγο και στη φωτό έχουν λήξη 2/7/25.. 😂😂😂 https://www.facebook.com/share/1YE96EyaSU/ Εξπλόρερ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. September 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2025 2 ώρες πριν, cu2goup said: Θεούληδες.. βάλανε διαφήμιση όλα απεριόριστα πριν λίγο και στη φωτό έχουν λήξη 2/7/25.. 😂😂😂 https://www.facebook.com/share/1YE96EyaSU/ 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. September 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2025 Οι προσσφορες που τρέχουν στα δύο καταστήματα 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2025 Τούμπανα και τα 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. September 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2025 18 minutes ago, VIPdriver said: Τούμπανα και τα 2 Βασικά 3 είναι Το τρίτο έχει μόνο απεριόριστο ίντερνετ αλλά έχει πάλι 144 Εγώ παιδιά έχω μια για το χωριό μόνο ίντερνετ και έχω και μια εδώ στην Αθήνα και με ίντερνετ και με φωνή και έχω βγάλει και TWISIM και παίζω μπαλίτσα έτσι . το μόνο αρνητικό το καλοκαίρι στο χωριό που γίνεται χαμός με τουρίστες κατά τα άλλα κομπλέ Και στα δύο παίζω και COSMOTE tv και δεν έχουν θέμα πουθενά 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piter_stailad Δημ. September 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2025 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί. Τα 2 ευρω που έδινε με ανανέωση 13Ε για box πάπαλα; Εκανα ανανέωση και δεν ήρθε τίποτα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2025 2 ώρες πριν, piter_stailad said: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί. Τα 2 ευρω που έδινε με ανανέωση 13Ε για box πάπαλα; Εκανα ανανέωση και δεν ήρθε τίποτα. Στο App υπάρχουν ακόμα . Μήπως να αναφέρεις βλάβη 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. September 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2025 11 ώρες πριν, piter_stailad said: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί. Τα 2 ευρω που έδινε με ανανέωση 13Ε για box πάπαλα; Εκανα ανανέωση και δεν ήρθε τίποτα. Μου εχει τυχει και εμενα. Πλεον σου ερχεται sms για το 2€ coupon στο box. Αν δεν σου ηρθε μιλα με την υποστηριξη στο facebook page τους. 2 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ja1 Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 On 4/9/2025 at 1:30 ΜΜ, arxif said: Μια ερώτηση παρακαλώ. Βλέπω στα πακέτα combo κάποια έξτρα giga. Πως αποδίδονται αυτα; με αγορα με payzy; ειμαι μεταξύ what's up κ frog για ένα νουμερακι που θελω κ θα με βόλευαν τα έξτρα giga Τα δίνει χωρίς payzy αυτά. Κάνουν λίγη ώρα να μπουν. Δεν ισχύουν για την περιαγωγή και νομίζω δεν κάνουν rollover. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts