trinoo Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου Καλησπέρα, Το buypoint.gr δείχνει να μην παίζει πλέον (δοκίμασα από δυο συσκευές με διαφορετικές συνδέσεις, τελευταία φορά το είχα χρησιμοποιήσει πριν κανένα μήνα και ήταν οκ). Ξέρει κανείς αν μπορούμε να πάρουμε 6ευρη κάρτα ανανέωσης frog από κάπου αλλού; Ευχψαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου (edited) 10 ώρες πριν, trinoo said: Καλησπέρα, Το buypoint.gr δείχνει να μην παίζει πλέον (δοκίμασα από δυο συσκευές με διαφορετικές συνδέσεις, τελευταία φορά το είχα χρησιμοποιήσει πριν κανένα μήνα και ήταν οκ). Ξέρει κανείς αν μπορούμε να πάρουμε 6ευρη κάρτα ανανέωσης frog από κάπου αλλού; Ευχψαριστώ Ίσως έκανε συντήρηση το site γιατί τώρα 2πμ μια χαρά μου φόρτωσε. 6ευρη frog δεν έχει και δεν νομίζω να ξαναδούμε ποτέ πουθενά. |Να ζήσουμε να την θυμόμαστε (και αυτήν). Μακάρι να ξαναεμφανιστεί. Edited 29 Απριλίου by opmgls 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinoo Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου 5 ώρες πριν, opmgls said: Ίσως έκανε συντήρηση το site γιατί τώρα 2πμ μια χαρά μου φόρτωσε. 6ευρη frpg δεν έχει και δεν νομίζω να ξαναδούμε ποτέ πουθενά. |Να ζήσουμε να την θυμόμαστε (και αυτήν). Μακάρι να ξαναεμφανιστεί. Ενα error έβγαζε για ώρες. Τώρα παίζει και σ εμένα κανονικά. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saxtus Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου (edited) Τι γίνεται με όσες 6ευρες έχουν αγοραστεί από πελάτες του Buypoint και δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ακόμα; Edited 29 Απριλίου by Saxtus Παράθεση Saxtus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου 7 minutes ago, Saxtus said: Τι γίνεται με όσες 6ευρες έχουν αγοραστεί από πελάτες του Buypoint και δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ακόμα; ο κανονας λεει οτι ισχυουν μεχρι την ληξη τους Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saxtus Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου (edited) Δεν είδα να γράφει κάπου πότε λήγουν αυτές που αγόρασα: Edited 29 Απριλίου by Saxtus Παράθεση Saxtus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου (edited) 23 minutes ago, Saxtus said: Δεν είδα να γράφει κάπου πότε λήγουν αυτές που αγόρασα: Ρίξε μια ματιά να δεις, η κάρτα η ίδια, τι γράφει επάνω της; Έχει αναφερθεί εδώ πολλές φορές ότι οι κάρτες αυτές δεν είναι για στοκάρισμα γιατι όσο περνάει ο χρόνος μπορεί να αλλάξει το πακέτο που προσφέρουν, σε σχέση με αυτό που ίσχυε όταν αγοράστηκαν. Δηλαδή είναι για άμεση χρήση μετά την αγορά τους. Edited 29 Απριλίου by opmgls Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saxtus Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου Η αγορά από αυτά τα e-shop είναι ηλεκτρονική και δεν λαμβάνεις την φυσική κάρτα, αλλά μόνο τον αριθμό της για εξαργύρωση. Παράθεση Saxtus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου 20 minutes ago, Saxtus said: Δεν είδα να γράφει κάπου πότε λήγουν αυτές που αγόρασα: γραφει life time = εφ' ορου ζωης βεβαια μου φαινεται λιγο υπερβολικο οποτε καλυτερα μα τους ρωτησεις 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου (edited) σιγα μην ισχυουν, εμενα εληξε δεν προλαβα να την βαλω την 2η, την αλλη που ειχα βαλει αμεσως την πηρε, την 2η που περιμενα εφαγα το ακυρο, ξανα παιρνω τηλ σε λιγο edit: οκ, απαντησε τωρα, εστειλα στο βαιμπερ κωδικο παραγγελιας να το δει Edited 29 Απριλίου by patrickdrd 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsino Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου 8 ώρες πριν, patrickdrd said: σιγα μην ισχυουν, εμενα εληξε δεν προλαβα να την βαλω την 2η, την αλλη που ειχα βαλει αμεσως την πηρε, την 2η που περιμενα εφαγα το ακυρο, ξανα παιρνω τηλ σε λιγο edit: οκ, απαντησε τωρα, εστειλα στο βαιμπερ κωδικο παραγγελιας να το δει πες μας το αποτέλεσμα. Και εμένα η δευτερη δε δουλεύει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου δεν απάντησε ακόμα.. αν/όταν απαντήσει θα σας πω, εννοείται 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gag Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου 4 ώρες πριν, patrickdrd said: δεν απάντησε ακόμα.. αν/όταν απαντήσει θα σας πω, εννοείται Θα στα δώσουν, δεν υπάρχει περίπτωση. Ή θα στα προσθέσουν στο υπόλοιπο ή θα σου βάλουν τα 6g. Να ζητήσεις όμως να σου δώσουν και την ανανέωση, αλλιώς θα έπρεπε να σου βάλουν τα 6€ στην τράπεζα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου (edited) εγω παντως ξανα πηρα τηλεφωνο, ξανα εστειλα και μειλ και βαιμπερ γιατι ο τυπος αφαντος... θα ενημερωσω για την οποια εξελιξη.. edit: με καλεσαν στο βαιμπερ και ειπαν οτι δρομολογουν την επιστροφη των 6 ευρω στην καρτα απο την οποια πληρωσα αμεσα Edited 30 Απριλίου by patrickdrd 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnykap1 Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου On 28/4/2025 at 1:47 ΜΜ, gag said: Αυτή είναι πολύ καλή μέθοδος, εάν έχεις μηδενικό υπόλοιπο. Δυστυχώς εγώ έχω 56€ (με ανανεώσεις των 10€ μέχρι τώρα) και δεν μπορώ να την εφαρμόσω. Κι επειδή χρειάζομαι να υπάρχει πάντα έστω και ελάχιστο ίντερνετ σ' αυτή την κάρτα, σκεφτόμουν πως πρέπει να ανανεώνω με 15€ από περίπτερο που δίνει 500+500mb και όχι με 13 διαδικτυακά που δίνουν 1,5g ΜΌΝΟ για τον πρώτο μήνα. Δεν ήξερα για την ετήσια με τα 15g που γράφεις, είναι καλή περίπτωση. Ισως με συμφέρει καλύτερα να πάρω αυτήν και να ανανεώνω με τα 13€. (όσο θα τα κρατήσουν κι αυτά) 🤪 Οπότε στην περίπτωση μου έχουμε: 13€ * 6 = 78€ + 20€ = 98€ 98€ : 12 = 8,1€ ανά μήνα Από τα 13 (δεν ξέρω πόσο ακριβώς βγαίνει το καθαρό μετά τους φόρους) θα δίνω 3,2 το μήνα για να ανανεώνω το χρόνο ομιλίας (έχω μαζέψει κι εκεί 400 λεπτά, είπαμε πως μιλάμε για ελάχιστη χρήση), και περίπου 3€ το μήνα θα αποθηκεύονται στην κάρτα. Πρακτικά -αν κάποια στιγμή τα πάρω πίσω με φορητότητα στις επόμενες αυξήσεις- το τελικό μου κόστος είναι κάτι παραπάνω από 5€. Συγνώμη για το σεντόνι, τα γράφω όλα αυτά γιατί μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι με το ίδιο θέμα. 🥴 Έχεις δίκιο την ανάρτηση μου την ανέβασα γι' αυτούς που έχουν μηδενικό υπόλοιπο. Εσύ αν θέλεις αφού έχεις 56€ υπόλοιπο μπορείς να αγοράζεις κάθε 2 μήνες κάρτα των 10€ από το Buypoint που δίνει 10gb και 200 λεπτά προς όλους για 1 μήνα, και να παρατείνεται το υπόλοιπο σου που αυτή τη στιγμή είναι 56€ για 2 μήνες. Τον μήνα που δεν έχεις αυτά τα 10gb και τα 200 προς όλους θα αγοράζεις από το υπόλοιπο των 56€ όποιο πακέτο frog θέλεις είτε σε λεπτά ομιλίας είτε σε gb, μέχρι να μηδενίσεις. Έτσι θα έχεις: 10€ * 6μήνες = 60€ 60€ : 12 = 5€ ανά μήνα, μέχρι να μηδενίσεις. Μετά αν θέλεις εφαρμόζεις την μέθοδο που έραψα με την κάρτα των 15GB. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου Καλημέρα. Μπορεί να μου πεις κάποιος πως λειτουργεί το buypoint. Προσπαθώ να αγοράσω το πακέτο με 15€ με απεριόριστα δεδομένα και 1000 προς όλους. Ποια είναι η διαδικασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου (edited) 24 minutes ago, kostas123464 said: Καλημέρα. Μπορεί να μου πεις κάποιος πως λειτουργεί το buypoint. Προσπαθώ να αγοράσω το πακέτο με 15€ με απεριόριστα δεδομένα και 1000 προς όλους. Ποια είναι η διαδικασία; Αγοραζεις την καρτα και σου ερχεται σχεδον αμεσα στο εμαιλ σου ο κωδικος τον οποιο θα βαλεις στο frog app για να ενεργοποιηθει το πακετο. Edited 2 Μαΐου by runner70 3 1 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 2 minutes ago, runner70 said: Αγοραζεις την καρτα και σου ερχεται σχεδον αμεσα στο εμαιλ σου ο κωδικος τον οποιο θα βαλεις στο frog app για να ενεργοποιηθει το πακετο. Ευχαριστώ φιλε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου (edited) On 2/5/2025 at 12:05 ΜΜ, kostas123464 said: Καλημέρα. Μπορεί να μου πεις κάποιος πως λειτουργεί το buypoint. Προσπαθώ να αγοράσω το πακέτο με 15€ με απεριόριστα δεδομένα και 1000 προς όλους. Ποια είναι η διαδικασία; Η με SMS Γράψτε ANA, αφήστε ένα κενό, γράψτε τον κωδικό και στείλτε το ως μήνυμα στο 1319. Π.χ (ΑΝΑ 123456789012)) 4.Η διάρκεια κατανάλωσης για το πακέτα της προσφοράς ισχύει από τη στιγμή της ενεργοποίησης. Edited 5 Μαΐου by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου 26 minutes ago, akalos said: Η με SMS Γράψτε ANA, αφήστε ένα κενό, γράψτε τον κωδικό και στείλτε το ως μήνυμα στο 1319. Π.χ (ΑΝΑ 123456789012)) 4.Η διάρκεια κατανάλωσης για το πακέτα της προσφοράς ισχύει από τη στιγμή της ενεργοποίησης. Ευχαριστώ αρχοντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου Βλέπω ότι καί αυτή την εβδομάδα έχει διπλάσιασμο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerber Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου Για όσους τυχών ενδιαφέρονται πήγα σήμερα στο κατάστημα της Frog στην Θεσσαλονίκη και μου έδωσαν 10Gb, απεριόριστα λεπτά ομιλίας & 100 SMS ανά μήνα, για ένα χρόνο με κόστος 120€. 4 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου 16 minutes ago, kerber said: Για όσους τυχών ενδιαφέρονται πήγα σήμερα στο κατάστημα της Frog στην Θεσσαλονίκη και μου έδωσαν 10Gb, απεριόριστα λεπτά ομιλίας & 100 SMS ανά μήνα, για ένα χρόνο με κόστος 120€. Καλώς το αναφέρεις αλλά στο παρελθόν δίνανε απεριόριστα σε αυτή την τιμή και χαμηλότερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου 19 minutes ago, kerber said: Για όσους τυχών ενδιαφέρονται πήγα σήμερα στο κατάστημα της Frog στην Θεσσαλονίκη και μου έδωσαν 10Gb, απεριόριστα λεπτά ομιλίας & 100 SMS ανά μήνα, για ένα χρόνο με κόστος 120€. Σε υπαρχον αριθμο εννοεις ετσι ; 3 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerber Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου 2 ώρες πριν, runner70 said: Σε υπαρχον αριθμο εννοεις ετσι ; Ναι 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts