Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 hour ago, Konsta_ntina said:

Δεν έχεις κανέναν γνωστό σε Αθήνα η Θεσσαλονίκη? Μόνο, τελείως, είσαι σε αυτή την ζωή? Αν έχεις κάποιον ή του στέλνεις τα λεφτά και σου αγοράζει μία στο όνομα του για μελλοντική μεταβίβαση ή του στέλνεις την ταυτότητα σου να πάει κατευθείαν στο όνομα σου. Τόσο απλά. Δεν χρειάζεται τεχνητή νοημοσύνη.😀 

Μπορεί και ένας από εδώ μέσα να βοηθήσει, σιγά το πρόβλημα.

Με boxnow είναι 2€ + 2€ πήγαινε έλα.

Έχεις μιλήσει με το κατάστημα και σου επιβεβαίωσε ότι γίνεται με τον τρόπο που περιγράφεις ή το υποθέτεις;

Γιατί όταν μιλάμε για φυσική παρουσία, εννοούμε φυσική παρουσία του ιδίου, όχι κάποιου άλλου..

Ας μιλησει με καταστημα φρογκ και να ρωτησει εαν δέχονται να στειλει εξουσιοδοτηση σε καποιον φιλο του να του κάνει τη διαδικασια. 

2 ώρες πριν, VIPdriver said:

Ας μιλησει με καταστημα φρογκ και να ρωτησει εαν δέχονται να στειλει εξουσιοδοτηση σε καποιον φιλο του να του κάνει τη διαδικασια. 

Σε κανενα πάροχο δεν μπορεί φίλος-συγγενής-οτιδήποτε, με εξουσιοδότηση, δεν μπορεί να σου ενεργοποιήσει σύνδεση.

Μπορεί όμως να ενεργοποιήσει σύνδεση στο όνομά του και σε πρώτη ευκαιρία να σου τη μεταβιβάσει.

Έως πότε μπορούμε να ενεργοποιήσουμε το extra welcome bonus των 60 λεπτών? Είναι εντός 30 ημερών όπως γράφει  από την ανανέωση?

Edited by akalos

29 minutes ago, akalos said:

Έως πότε μπορούμε να ενεργοποιήσουμε το extra welcome bonus των 60 λεπτών? Είναι εντός 30 ημερών όπως γράφει  από την ανανέωση?

Ναι, μέσα σε 30 μέρες. 

10 minutes ago, geotzia said:

Ναι, μέσα σε 30 μέρες. 

Πολύ βολικό για όσους δεν μιλάνε πολύ ....ευχαριστώ 

1)το δεξί θέλει φυσική παρουσία;

2)πήγα σε κατάστημα κοσμοτέ και το λιγότερο που μπορείς να αγοράσεις για ανανεωση είναι 15 ευρώ απο 8.υπάρχει τρόπος να δώσω λιγότερα(εκτός  wifigreece.gr)

3)στο wifigreece.gr δε δέχετε τη συναλαγή (alphabank card).εσείς πως πληρώνετε;

Καλησπέρα σε όλους πριν αρχίσω να παίρνω τηλέφωνα cosmote frog, κ.τ.λ να σας κάνω μια κουφή ερώτηση μήπως εχει τύχει σε κάποιον από εσάς.

Το τελευταίο δίμηνο ( μου εχει τύχει 6 -7 φορές ) το εξεις, με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε "τι με θέλατε με πήρατε τηλέφωνο", ενώ εγώ φυσικά δεν έχω πάρει το συγκεκριμένο τηλέφωνο ( στις εξερχόμενες, αναπάντητες δεν φαίνεται τίποτε ).

Την πρώτη φορά ( συνήθως γυναίκες είναι ) λεω τυχαίο θα είναι μήπως για να με ψαρέψει αλλά μου έχει τύχει να πάρει παπάς, αποκλειστική από νοσοκομείο κτλ.

Τί κουφό είναι αυτό πάλι ρε παιδιά?

2 ώρες πριν, ekatonenteka said:

1)το δεξί θέλει φυσική παρουσία;

2)πήγα σε κατάστημα κοσμοτέ και το λιγότερο που μπορείς να αγοράσεις για ανανεωση είναι 15 ευρώ απο 8.υπάρχει τρόπος να δώσω λιγότερα(εκτός  wifigreece.gr)

3)στο wifigreece.gr δε δέχετε τη συναλαγή (alphabank card).εσείς πως πληρώνετε;

2. 13€ το λιγότερο υποχρεωτικά από το app.
3. Εγώ πέρυσι είχα πληρώσει με alphabank card. Μήπως έχει κολλήσει ή το συγκεκριμένο προϊόν που θες να αγοράσεις έχει κάποιο κόλλημα.

2 minutes ago, leotzian said:

Καλησπέρα σε όλους πριν αρχίσω να παίρνω τηλέφωνα cosmote frog, κ.τ.λ να σας κάνω μια κουφή ερώτηση μήπως εχει τύχει σε κάποιον από εσάς.

Το τελευταίο δίμηνο ( μου εχει τύχει 6 -7 φορές ) το εξεις, με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε "τι με θέλατε με πήρατε τηλέφωνο", ενώ εγώ φυσικά δεν έχω πάρει το συγκεκριμένο τηλέφωνο ( στις εξερχόμενες, αναπάντητες δεν φαίνεται τίποτε ).

Την πρώτη φορά ( συνήθως γυναίκες είναι ) λεω τυχαίο θα είναι μήπως για να με ψαρέψει αλλά μου έχει τύχει να πάρει παπάς, αποκλειστική από νοσοκομείο κτλ.

Τί κουφό είναι αυτό πάλι ρε παιδιά?

Ναι μου έχει συμβεί εμένα. 
Έχει να κάνει κάτι με τις προωθήσεις προς το νούμερο σου.
Εγώ έχω ενα voip app που μου προωθεί τηλεφωνήματα τρίτη εταιρεία από τους servers της προς εμένα.
Πήρα τηλεφωνο και την Cosmote και την άλλη εταιρία και κάτι έκαναν και σταμάτησε. Επίσης μου είπανε από cosmote να κάνω κάποια reset που δεν έκανα γιατί δεν ηθελα να πειράξω κάτι εκείνη την στιγμή. Και να αλλάξω το voip app μου είπανε αλλα΄ούτε αυτό έκανα. 
Ξεκίνα από το να πάρεις τo τεχνικό τμήμα της Cosmote

56 minutes ago, opmgls said:

2. 13€ το λιγότερο υποχρεωτικά από το app.
3. Εγώ πέρυσι είχα πληρώσει με alphabank card. Μήπως έχει κολλήσει ή το συγκεκριμένο προϊόν που θες να αγοράσεις έχει κάποιο κόλλημα.

Ναι μου έχει συμβεί εμένα. 
Έχει να κάνει κάτι με τις προωθήσεις προς το νούμερο σου.
Εγώ έχω ενα voip app που μου προωθεί τηλεφωνήματα τρίτη εταιρεία από τους servers της προς εμένα.
Πήρα τηλεφωνο και την Cosmote και την άλλη εταιρία και κάτι έκαναν και σταμάτησε. Επίσης μου είπανε από cosmote να κάνω κάποια reset που δεν έκανα γιατί δεν ηθελα να πειράξω κάτι εκείνη την στιγμή. Και να αλλάξω το voip app μου είπανε αλλα΄ούτε αυτό έκανα. 
Ξεκίνα από το να πάρεις τo τεχνικό τμήμα της Cosmote

Σε ευχαριστώ πήρα την Cosmote και αυτοί για τις προωθήσεις μου είπαν και τις έβγαλα το μέλλον θα δείξει αλλά πολύ περίεργο να φταίνε οι προωθήσεις άσχετα νούμερα ... και εγώ έχω 2 voip app αλλά δεν έχω ορίσει προωθήσεις πουθενά στα app

Για να καταλαβω, ειχατε προωθησεις ήδη ενεργες προς τον αριθμό σας? Και τωρα που τις ακυρωσατε, η ειδοποίηση κλήσεων π.χ. λειτουργεί σωστά;

Παιδιά έχω το ίδιο πρόβλημα και εγώ! Με παίρνουν τηλέφωνο και απαντώ αλλά κανείς δεν μου μιλάει τους καλώ εγώ πίσω και μου λένε ότι δεν με κάλεσαν. Ενώ εγώ έχω κλήση τους κανονικά αυτοί δεν με έχουν καλέσει ποτέ . Με τους δύο τελευταίους μάλιστα μιλήσαμε μέσω Whatsapp και ανταλλάξαμε screenshots. Τους έδειξα ότι έχω κλήση από το νούμερό τους και αυτοί μου έδειξαν ότι δεν με έχουν καλέσει ποτέ. Πώς στο καλό γίνεται αυτό; Επειδή διάβασα τι λέτε παραπάνω να πω ότι είχα κατεβάσει πριν ενάμιση μήνα διαφορετικές εφαρμογές voip τις οποίες τελικά δεν είναι χρησιμοποίησα. Απλά ήθελα να τσεκάρω τις εφαρμογές για έναν φίλο. Οπότε λέτε εκεί να γίνεται κάτι;

Edited by pazu

6 ώρες πριν, pazu said:

Παιδιά έχω το ίδιο πρόβλημα και εγώ! Με παίρνουν τηλέφωνο και απαντώ αλλά κανείς δεν μου μιλάει τους καλώ εγώ πίσω και μου λένε ότι δεν με κάλεσαν. Ενώ εγώ έχω κλήση τους κανονικά αυτοί δεν με έχουν καλέσει ποτέ . Με τους δύο τελευταίους μάλιστα μιλήσαμε μέσω Whatsapp και ανταλλάξαμε screenshots. Τους έδειξα ότι έχω κλήση από το νούμερό τους και αυτοί μου έδειξαν ότι δεν με έχουν καλέσει ποτέ. Πώς στο καλό γίνεται αυτό; Επειδή διάβασα τι λέτε παραπάνω να πω ότι είχα κατεβάσει πριν ενάμιση μήνα διαφορετικές εφαρμογές voip τις οποίες τελικά δεν είναι χρησιμοποίησα. Απλά ήθελα να τσεκάρω τις εφαρμογές για έναν φίλο. Οπότε λέτε εκεί να γίνεται κάτι;

Είναι απάτη. Ακριβώς έτσι έγινε σε γνωστό μου και στο τέλος βρέθηκε να του ζητάνε 10.000€. Βέβαια δεν τα έδωσε. Λεπτομέρειες δεν γνωρίζω όμως.

Δεν γνωρίζω επίσης αν είσαι ίδια περίπτωση.

Αυτοί καλούν από αλλού χρησιμοποιώντας τυχαίους αριθμούς.

Αλήθεια σου λένε ότι δεν σε καλέσανε αυτοί που μιλάς.

Πρόσεχε δεν ξέρω τι θα κάνεις.

Πήγαινε στην αστυνομία.

Edited by cu2goup

10 ώρες πριν, pazu said:

Οπότε λέτε εκεί να γίνεται κάτι;

Υπάρχει τρόπος να εμφανίζεις ότι νούμερο θέλεις εσύ όταν κάλεις κάποιον. Δηλαδή βλέπει στο κινητό του ο άλλος ότι τον κάλεσε ο Α ενώ βέβαια δεν τον καλέσει.

Είμαι συστημα που χρησιμοποιούν απατεώνες αλλά και εταιρείες voip για εξυπηρέτηση του πελάτη τους. 

Που είναι η απάτη δεν γνωρίζω αλλά συμβουλή μου αποφεύγεται να καλείται άγνωστα νούμερα που σας περνούν τηλέφωνο 

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

25 minutes ago, HEO said:

Υπάρχει τρόπος να εμφανίζεις ότι νούμερο θέλεις εσύ όταν κάλεις κάποιον. Δηλαδή βλέπει στο κινητό του ο άλλος ότι τον κάλεσε ο Α ενώ βέβαια δεν τον καλέσει.

Είμαι συστημα που χρησιμοποιούν απατεώνες αλλά και εταιρείες voip για εξυπηρέτηση του πελάτη τους. 

Που είναι η απάτη δεν γνωρίζω αλλά συμβουλή μου αποφεύγεται να καλείται άγνωστα νούμερα που σας περνούν τηλέφωνο 

Σε ευχαριστώ πολύ και γενικά σας ευχαριστώ όλους. Να πω την αλήθεια φρικαρα λίγο στην αρχή. 

On 5/4/2025 at 9:27 ΜΜ, arjuna said:

Σε κανενα πάροχο δεν μπορεί φίλος-συγγενής-οτιδήποτε, με εξουσιοδότηση, δεν μπορεί να σου ενεργοποιήσει σύνδεση.

Μπορεί όμως να ενεργοποιήσει σύνδεση στο όνομά του και σε πρώτη ευκαιρία να σου τη μεταβιβάσει.

Στη μεταβίβαση πάντως, πάλι χρειάζεται φυσική παρουσία και των δύο.

20 ώρες πριν, kmpatra said:

Για να καταλαβω, ειχατε προωθησεις ήδη ενεργες προς τον αριθμό σας? Και τωρα που τις ακυρωσατε, η ειδοποίηση κλήσεων π.χ. λειτουργεί σωστά;

Σε ότι αφορά εμένα δεν ακύρωσα την προώθηση που είχα γιατί την χρειαζόμουν. Τα λέω λίγο πιο αναλυτικά παρακάτω αφού υπάρχει ενδιαφέρον για το θέμα.
Εγώ ΔΕΝ ανήκω στην κατηγορί α που χτυπούσε το τηλέφωνο και το σήκωνα και δεν μιλούσαν και μετά έπαιρνα πισω να δω ποιος είναι.
Εγώ ανήκω στην κατηγορία που με έπαιρναν άλλοι και μου έλεγαν με πήρατε τηλέφωνο και σας πήρα πίσω και τους έλεγα οτι δεν τους πηρα εγώ αλλά υπάρχει τεχνικό πρόβλημα.
Η Cosmote μου είπε να καταργήσω τις προωθήσεις όποιες είχα (δεν το έκανα αλλά ίσως έκαναν και αυτοι κάποιια ρύθμιση).
Ειχα (και έχω) μια προωθηση από ένα νούμερο σταθερό (210____) όπου χτυπάει στου servers μιας εταιρείας και αυτοί το προωθούν απευθέίας στο κινητό μου. Εγώ το λαμβάνω στο κίνητο μεαω ενός free open source app που το έχω ρυθμίσει κατάληλα ώστε να δέχεται από τον server την προώθηση. H εταιρεία αυτή μου είπε να αλλάξω app που επισής δεν έκανα γιατί ήμουν ευχαριστημένος. Ίσως βέβαια να έκαναν κι αυτοί κάποια ρύθμιση. Το απότέλεσμα όμως έιναι ότι από εκείνη την ήμέρα που μίλησα με την τεχνική υποστήριξη και στις δύο εταιρείες (την ιδια μέρα) δεν ξανασυνέβει αυτό που συζητάμε
Στον λογαριασμό μου δεν υπήρξαν περίεργες κλήσεις ή χρεώσεις.

On 8/4/2025 at 4:23 ΜΜ, leotzian said:

Σε ευχαριστώ πήρα την Cosmote και αυτοί για τις προωθήσεις μου είπαν και τις έβγαλα το μέλλον θα δείξει αλλά πολύ περίεργο να φταίνε οι προωθήσεις άσχετα νούμερα ... και εγώ έχω 2 voip app αλλά δεν έχω ορίσει προωθήσεις πουθενά στα app

Φυσικά και δεν ευθύνεσαι. Αλλά έπρεπε να τους ρωτήσεις γιατί γίνεται αυτό και τι έκαναν για να το αποτρέψουν’ και αν όντως δεν θα επαναληφθεί.  

Ένα νούμερο που έχω σε αυτούς, τι και αν έχω δηλώσει το άρθρο απορρήτου. Χτυπάνε κανονικά τηλέφωνα τα μεσημέρια. 

και σε εμενα ειχει συμβει 2 φορες τις τελευταιες μερες να με παρουν και να μου λενε οτι τους καλεσα πριν 15 λεπτα ενω εγω σιγουρα δεν τους καλεσα καθως εργαζομουν εκεινη την ωρα και φυσικα δεν υπηρχε εξερχομενη στην λιστα κλησεων μου.

κατι πρεπει να παιζει με την κοσμοτε καποιο συστημικο σφαλμα δεν μπορει να ειναι τυχαιο  σε τοσο κοσμο να συμβαι νει ξαφνικα

20 minutes ago, christou said:

και σε εμενα ειχει συμβει 2 φορες τις τελευταιες μερες να με παρουν και να μου λενε οτι τους καλεσα πριν 15 λεπτα ενω εγω σιγουρα δεν τους καλεσα καθως εργαζομουν εκεινη την ωρα και φυσικα δεν υπηρχε εξερχομενη στην λιστα κλησεων μου.

κατι πρεπει να παιζει με την κοσμοτε καποιο συστημικο σφαλμα δεν μπορει να ειναι τυχαιο  σε τοσο κοσμο να συμβαι νει ξαφνικα

Κάνα hack έχουν φάει και δε το έχουν καταλάβει καν. Σήμερα έχει προβλήματα το δίκτυο σε πολλούς συνδρομητές.. Το λύνουν υποτίθεται από το πρωί..

8 minutes ago, tricker said:

Κάνα hack έχουν φάει και δε το έχουν καταλάβει καν. Σήμερα έχει προβλήματα το δίκτυο σε πολλούς συνδρομητές.. Το λύνουν υποτίθεται από το πρωί..

Ποιά περιοχή;