Jump to content

ekatonenteka

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ekatonenteka

  1. εχετε δικιο,το ξεχασα.οποιος αλλος εχει αποριες σε προσωπικο μηνυμα παρακαλω.με συγχωρειτε.τελευταια φορα αλλωστε γιατι αλλαξα πλεον.
  2. Το δευτερο μενου βγαινει αφου πατησω το δωρεαν extras μονο για σενα.Ενεργοποιησα ενα αλλο δωρεαν κλησεις για frog και ηταν δωρεαν.θα ξοδεψω πρωτα τα ευρω και θα το βαλω το 3ο μηνα.
  3. οχι ειναι δωρεαν,ειναι προσφορα ενεργοποιησης για νεους δεν ξερω αν υσχιει ακομα για καποιον που θελει να παει.επιπλεον η frog δεν σε χρεωνει αυτοματα αν τελειωσουν τα giga σου και εχει και ενα ωραιο μια φορα το μηνα μπορεις να ενεργοποιησεις εντελως δωρεαν δυο ωρες ιντερνετ το οποιο βολεβει αν θελεις να δειξεις ας πουμε την ταυτοτητα σου στο gov wallet σε μια υπηρεσια.για μενα προς το παρον ειναι +++ η frog,τωρα ο καθενας,οπου τον βολευει.
  4. Εχω 120 λεπτα για καθε μηνα επι 12 μηνες,προσφορα 1 γιγα απο τη 13 ευρη καρτα που μου δωσανε μαζι με την νεα συνδεση,προσφορα ενεργοποιησης 25 γιγα και 200 λεπτα για εθνικα δυκτια και νομιζω αυτο θα ειναι για καθε μηνα για τους 3 πρωτους μηνες,600 προς φρογ για ενα μηνα τα οποια μαλλον μου ειναι αχρηστα,και μου μενουν και 12,07€(εβαλα τη 13€ καρτα).Δεν ξερω πως θα ειναι τα πραγματα σε ενα χρονο,το θεμα ειναι οτι για τις αναγκες μου θα εχω ξοδεψει λιγοτερα αυτο το χρονο,απο οτι οταν ειμουνα στην Q.Σκεφτομαι να βαζω λεφτα με payeasy να εχω extra,με 13€ το διμηνο(ισως και παραπανω) ειμαι σουπερ.
  5. Εφυγα,εκανα online αιτηση για frog,πηρε 20-25 μερες γιατι μενω και επαρχια.Χρειαστηκε μια φωτοτυπια ταυτοτητας και 13€ για καρτα που θα βαλεις,με την οποια περνας χαλαρα 3 μηνες με προγραμματα και δωρα που δινει στους πρωτους μηνες.Για μενα που εχω ενα αριθμο και δεν κανω πολλα τηλεφωνηματα και θελω 5-10 giga για οταν ειμαι εξω ειναι μια χαρα.
  6. Cosomote Τζανακακη 3 ειναι κλειστο κανει ανακαινηση.Το αλλο στη Σκαλιδη δεν εχει καρτες,μαλλον πρεπει να παω στα κουνουπιδιανα.Αυτες οι εφαρμογες voice ip δεν εχουν νοημα για μενα εφοσον θελουν internet.Μπορω να εχω viber whatsup κλπ και να περνω καποιον που δεν τα εχει απο το σταθερο.Εγω απλα θελω mobile internet και λιγα λεπτα ομιλιας.
  7. Πηγα σημερα στην cosmote εδω στα Χανια και τους λεω θελω απο q να ερθω frog και μου λενε δεν εχουμε καρτες,σε καμια βδομαδα και αν,μαλλον μετα τις γιορτες.Παω στον γερμανο λεει δε μεταφερουμε σε καρτοκινητο,μονο σε συμβολαιο αν θελετε.Να υποθεσω οτι γινεται online;και ακομη ξερετε αν πρεπει να εχει τιποτα λεφτα μεσα στο Q μου για να φυγω ή κατι αλλο να προσεξω;Οσο για τον αν αξιζει η Q;μπορει για καποιον που θελει μονο εισερχομενες(ποσοι να ειναι),για μενα που ειναι ο κυριος και μοναδικος αριθμος μου και θελω 5-10 giga και το πολυ 100 λεπτα το μηνα ειναι χαλια σε σχεση με τη frog για παραδειγμα.ΧΑΛΙΑ!και καθομαι και ψαχνω και περιμενω τη καθε προσφορα,και ειναι ακριβα.Εννοητε οτι προσφορες των 5 ευρω με απεριοριστα data και 1000 λεπτα εχω παρει..μια 2 χρονια τωρα;ΤΕΡΜΑ.
  8. Σημερα το πρωι εβαλα 8 ευρω χωρις να παρω κανενα πακετο(δεν ειχε αλλωστε δωροπροσφορες παρα μονο το countdown) τωρα το απογευμα που βλεπω μου ηρθαν 4 δωροπροσφορες:)
  9. ηρθε η nova και τα γ@μ ολα.το ιδιο ακριβυναν και τα σταθερα-internet οταν αγορασε τη forthnet.anyway δυο δεκαπενθημερα countdown συμφερουν νομιζω περισσοτερο απο qstar,αν και μπορει να μεινεις 1-2 μερες χωρις μοναδες.
  10. σταματησαν σε μενα μονο τα δωρα πανω δεξια στο aplication της q ή και σε ολους;
×
×
  • Create New...