Lourus Δημ. Πέμπτη στις 11:20 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:20 πμ 2 minutes ago, r31134 said: Και σε μενα ηρθε η προσφορα για τα απεριοριστα data τριων ημερων. Εκανα προσφατα ανανεωση 13€ με payzy και πηρα δωρο συνολο 3GB μιας και τα διπλασιασε. Μαζι με ενα πακετο national combo 10 gb (8,9€) βγαινει μια χαρα ο μηνας. Και καβατζα voip αν χρειαστω παραπανω ομιλια (σπανια να γινει αυτο πλεον). Που σας έρχεται βρε παιδιά η προσφορά? Εμένα τίποτα ακόμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. Πέμπτη στις 11:33 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:33 πμ 13 minutes ago, Cyberdemon87 said: Υπάρχει τρόπος/ρύθμιση να μην κόβονται τα data όταν κάποιος με παίρνει τηλέφωνο; Ενεργοποίησε το volte. Wificall στο 1333 13 minutes ago, Cyberdemon87 said: Υπάρχει τρόπος/ρύθμιση να μην κόβονται τα data όταν κάποιος με παίρνει τηλέφωνο; Ενεργοποίησε το volte. Wificall στο 1333 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. Πέμπτη στις 11:55 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:55 πμ 34 minutes ago, Lourus said: Που σας έρχεται βρε παιδιά η προσφορά? Εμένα τίποτα ακόμη Με sms ηρθε σημερα το πρωι 21 minutes ago, leo06 said: Ενεργοποίησε το volte. Wificall στο 1333 Ενεργοποίησε το volte. Wificall στο 1333 Σε περιπτωση που παρεις αυτοματοποιημενη απαντηση οτι δεν εχεις συμβατη συσκευη, καλεσε τους στην εξυπηρετηση και ζητησε να σου ενεργοποιησουν το volte/wificalling. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Πέμπτη στις 12:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 12:08 μμ 12 minutes ago, r31134 said: Με sms ηρθε σημερα το πρωι Σε περιπτωση που παρεις αυτοματοποιημενη απαντηση οτι δεν εχεις συμβατη συσκευη, καλεσε τους στην εξυπηρετηση και ζητησε να σου ενεργοποιησουν το volte/wificalling. Και μέσω Chat του Cosmote app ζητάς ενεργοποίηση wifi calling και το κάνει τσακ μπαμ ο εκπρόσωπος. Wifi calling και να πει VoLTE και VoWIFI πάνε πακέτο στη Cosmote. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHN_ONLY Δημ. Πέμπτη στις 07:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:15 μμ Καλησπέρα, έχω αγοράσει μία κάρτα σιμ με τα απεριόριστα data και κοιτάω να αγοράσω ένα οικονομικό modem για να έχω "σταθερό" ιντερνετ στο σπίτι. Κάτι τέτοιο θα κάνει δουλειά; Διαβάζω ανάμεικτα σχόλια, για αυτό και ρωτάω. https://www.skroutz.gr/s/42889614/TP-LINK-TL-MR100-v2-Asyrmato-4G-Mobile-Router-Wi-Fi-4-me-2-THyres-Ethernet.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Πέμπτη στις 08:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:03 μμ 11 minutes ago, JOHN_ONLY said: Καλησπέρα, έχω αγοράσει μία κάρτα σιμ με τα απεριόριστα data και κοιτάω να αγοράσω ένα οικονομικό modem για να έχω "σταθερό" ιντερνετ στο σπίτι. Κάτι τέτοιο θα κάνει δουλειά; Διαβάζω ανάμεικτα σχόλια, για αυτό και ρωτάω. https://www.skroutz.gr/s/42889614/TP-LINK-TL-MR100-v2-Asyrmato-4G-Mobile-Router-Wi-Fi-4-me-2-THyres-Ethernet.html Κατ' αρχάς δες τι ταχύτητες πιάνεις με το κινητό. Πολλοί λένε ότι έχουν καλύτερες με το κινητό. Λογικό αν έχουν σύγχρονο ακριβό κινητό γιατί το μόντεμ αυτών σε 4G LTE είναι Cat 12 έως 20. Αυτό που θες να πάρεις είναι cat4 του 50αρικου. Αν σέρνεται με το hotspot του κινητού θα απογοητευτεις. Αν έχεις καλές ταχύτητες θα κάνεις δουλίτσα για ένα άτομο. Αν είστε οικογένεια καλό θα ήταν να δώσεις παραπάνω να πάρεις καλύτερο. Υπάρχουν cat6 λίγο πιο ακριβά αλλά εγώ δεν είδα διαφορά με το cat4. Για Cat12, 16, 18 περνάς πολύ το 100αρικο. Άμα φτάνεις κοντά στα 200€ λες ίσως είναι καλύτερα να πάρω 5G. Εγώ χρησιμοποίω ένα Cudy 500d v2 (55€ στο Σκρουτζ). Κάπως ευχαριστημένος είμαι, αλλά ούτως ή άλλως δεν έχω καλό σήμα στο σπίτι. Μπουκώνει το δίκτυο γιατί είμαι κέντρο Αθήνας. Η φάση με αυτά τα sim router από προσωπική εμπειρία είναι ότι πληρώνεις παίρνεις. Γενικά οι κριτικές στο Σκρουτζ είναι σωστές σύμφωνα με τη εμπειρία του καθενός, οπότε τις διαβάζεις και βλέπεις εσύ με ποια περίπτωση έχεις ομοιότητες για να ξέρεις τι να περιμένεις. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHN_ONLY Δημ. Παρασκευή στις 06:29 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:29 πμ Ευχαριστώ, το Cudy έχει κανονικά έξοδο Ethernet για να συνδέσω μια συσκευή; Η εγκατάσταση είναι εύκολη, εννοώ αφού βάλω τη συσκευή στην πρίζα και τοποθετήσω την Sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Παρασκευή στις 08:59 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:59 πμ 1 ώρα πριν, JOHN_ONLY said: Ευχαριστώ, το Cudy έχει κανονικά έξοδο Ethernet για να συνδέσω μια συσκευή; Η εγκατάσταση είναι εύκολη, εννοώ αφού βάλω τη συσκευή στην πρίζα και τοποθετήσω την Sim. Σου απαντώ σε προσωπικό μήνυμα για να μην βγαίνουμε εκτός θέματος συνεχώς. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. Παρασκευή στις 10:20 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:20 πμ (edited) 23 ώρες πριν, Cyberdemon87 said: Υπάρχει τρόπος/ρύθμιση να μην κόβονται τα data όταν κάποιος με παίρνει τηλέφωνο; Ενεργοποιείς το 4g calling (volte) Edited Παρασκευή στις 10:21 πμ by gpapas640 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnykap1 Δημ. Σάββατο στις 02:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 02:11 μμ On 20/3/2025 at 1:20 ΜΜ, Lourus said: Που σας έρχεται βρε παιδιά η προσφορά? Εμένα τίποτα ακόμη Στείλε sms μέχρι τις 25/3/25, Α (κενό) 94 στο 1256 και θα πάρεις και σύ τα απεριόριστα για 3 μέρες. Το έκανα κι εγώ σε τηλέφωνο που δεν ήρθε μήνυμα και πήρα τα απεριόριστα. 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gag Δημ. Σάββατο στις 08:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:54 μμ On 19/3/2025 at 1:28 ΠΜ, runner70 said: Επίσημη εβδομάδα διπλασιασμού 60' ,η 13η συνεχόμενη και κλείνουμε το Σάββατο τις 90 ημέρες διπλασιασμού που είχαν βγάλει εξαρχής. Άρα από την επόμενη Δευτέρα ή που θα έχει πάλι διπλασιασμό και πλέον θα φαίνεται "μόνιμο" ή που είχαν δοκιμαστικό το 90 ήμερο και θα γυρίσουν στα παλιά βδομάδα παρά βδομάδα.Οψομεθα. Θα τολμήσω μια πρόβλεψη πως αφού το κράτησαν τόσο καιρό, θα το κρατήσουν και μέχρι να περάσει ο μήνας από τις αλλαγές κι απ' το 13άρι της ανανέωσης. Για να γλυκάνουν το χάπι όσο κρατάει η δυνατότητα φορητότητας. Εγώ πάντως το σκέφτομαι γιατί κάνω ελάχιστη χρήση κι έχει μαζευτεί υπόλοιπο κοντά στο 50άρικο βάζοντας μόνο 10€ το δίμηνο. Δηλαδή τώρα με τα 13 θα γίνει κουμπαράς η κάρτα... 😁 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. Κυριακή στις 01:07 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 01:07 πμ (edited) 4 ώρες πριν, gag said: βάζοντας μόνο 10€ το δίμηνο. Δηλαδή τώρα με τα 13 θα γίνει κουμπαράς η κάρτα... 😁 Γιατί βάζεις 10€ το δίμηνο και όχι το τρίμηνο όπως όλοι? Edited Κυριακή στις 01:09 πμ by Konsta_ntina 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. Κυριακή στις 10:13 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:13 πμ μάλλον γιατί δεν θέλει να χαθεί το υπόλοιπο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Κυριακή στις 10:20 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:20 πμ Με 10€ του εβγαινε 5ε/μηνα. Τωρα με 13€ θα του βγαίνει 6.50 Αυτό που μπορεί να κάνει (για να του βγαίνει 4,33/μήνα) θα είναι να ξοδεύει το υπολοιπο πριν το τελος του 2ου μηνα, να αφήνει να χαθούν τα ψίχουλα στον 3ο μηνα (τα αγορασμένα πακέτα λειτουργούν κανονικά τον 3ο μηνα) και να ξαναβαλει λεφτά πριν το τέλος του 3ου μήνα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. Κυριακή στις 03:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 03:08 μμ On 20/3/2025 at 1:19 ΜΜ, Cyberdemon87 said: Υπάρχει τρόπος/ρύθμιση να μην κόβονται τα data όταν κάποιος με παίρνει τηλέφωνο; Volte μήπως On 20/3/2025 at 1:20 ΜΜ, Lourus said: Που σας έρχεται βρε παιδιά η προσφορά? Εμένα τίποτα ακόμη Τίποτα έστειλα αλλά δεν είμαι λέει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gag Δημ. Κυριακή στις 03:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 03:39 μμ 14 ώρες πριν, Konsta_ntina said: Γιατί βάζεις 10€ το δίμηνο και όχι το τρίμηνο όπως όλοι? Γιατί μου χρειάζονταν οπωσδήποτε κάποια στοιχειώδη data για το gps (αυτά τα 500mb το μήνα που έδινε το 10€), και δεύτερον γιατί όταν διάβασα εδώ για το τρίμηνο είχα μαζέψει ήδη ένα 30άρι από τον πρώτο χρόνο που είχα το welcome bonus, και δεν έλεγε να το χάσω. 😁 5 ώρες πριν, VIPdriver said: Με 10€ του εβγαινε 5ε/μηνα. Τωρα με 13€ θα του βγαίνει 6.50 Αυτό που μπορεί να κάνει (για να του βγαίνει 4,33/μήνα) θα είναι να ξοδεύει το υπολοιπο πριν το τελος του 2ου μηνα, να αφήνει να χαθούν τα ψίχουλα στον 3ο μηνα (τα αγορασμένα πακέτα λειτουργούν κανονικά τον 3ο μηνα) και να ξαναβαλει λεφτά πριν το τέλος του 3ου μήνα. Τώρα είναι αργά, δεν μπορώ να αφήσω να χαθούν.. Την πάτησα! 😁 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Κυριακή στις 03:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 03:46 μμ 3 minutes ago, gag said: . Τώρα είναι αργά, δεν μπορώ να αφήσω να χαθούν.. Την πάτησα! 😁 Παίρνε αυτό 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. Κυριακή στις 04:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 04:53 μμ https://buypoint.gr/product/karta-ananeosis-frog-6e-6gb-25-imeres/ Παίρνεις αυτό , σου δίνει παράταση στο υπόλοιπο σου για 60 μέρες και ταυτόχρονα 6 giga για 25. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gag Δημ. Κυριακή στις 08:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:19 μμ 3 ώρες πριν, panosss567 said: https://buypoint.gr/product/karta-ananeosis-frog-6e-6gb-25-imeres/ Παίρνεις αυτό , σου δίνει παράταση στο υπόλοιπο σου για 60 μέρες και ταυτόχρονα 6 giga για 25. Πολύ καλή πρόταση, δεν το είχα σκεφτεί. Θα βολεψει για το καλοκαίρι και μετά βλέπουμε... Γιατί στην Αθήνα θα τα πληρώνω τζάμπα τα giga. Δεν χρησιμοποιώ πάνω από 300-350mb, γι'αυτό με είχαν βολεψει τα 500 που έδινε το μήνα η 10ευρη. Ευχαριστώ πολύ. 😁 4 ώρες πριν, VIPdriver said: Παίρνε αυτό Ευχαριστώ πολύ και τους δυο σας 😁 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. Κυριακή στις 09:38 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:38 μμ 1 hour ago, gag said: Γιατί στην Αθήνα θα τα πληρώνω τζάμπα τα giga. Δεν χρησιμοποιώ πάνω από 300-350mb, γι'αυτό με είχαν βολεψει τα 500 που έδινε το μήνα η 10ευρη. Ευχαριστώ πολύ Κάπου είχα διαβάσει για σιμ εξωτερικού με πολύ χαμηλές χρεώσεις για ντατα. Ψάξε εδώ στο φόρουμ. Κάποιοι εδώ κάτι είχαν κάνει και πλήρωναν ελάχιστα. Δεν θυμάμαι λεπτομέρειες, θα το ψάξω πάντως γιατί με ενδιαφέρει και εμένα. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gag Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν Σας θυμίζω πως σήμερα είναι η τελευταία μέρα για την ενεργοποίηση της προσωπικής προσφοράς "απεριόριστα για 3 μέρες". Βάζω screenshot μήπως θέλει να δοκιμάσει και κάποια/ος που δεν πήρε SMS, (αν και σε σύνδεση φίλου που δοκίμασα δεν την έδωσε). 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν Το Frog είναι η φθηνότερη επιλογή για κάποιον που θέλει να διατηρεί έναν αριθμό κινητής απλά για εισερχόμενες κλήσεις/SMS; Πόσο συχνά θέλει ανανέωση και ποιό είναι το ελάχιστο ποσό; Σκέφτομαι να κάνω φορητότητα ένα νούμερο από Vodafone CU (κάπου είχα διαβάσει ότι η Vodafone ζητάει χαράτσι €25, δεν είμαι σίγουρος). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 9 minutes ago, bedazzled said: Το Frog είναι η φθηνότερη επιλογή για κάποιον που θέλει να διατηρεί έναν αριθμό κινητής απλά για εισερχόμενες κλήσεις/SMS; Αν θέλεις μόνο εισερχόμενες και sms η Nova είναι η πιο φτηνή γιατί σε αφήνει να δέχεσαι εισερχόμενες και sms έναν ολόκληρο χρόνο. Οι άλλοι στους 3 μήνες σου βάζουν φραγή στις εισερχόμενες κλήσεις. 11 minutes ago, bedazzled said: Πόσο συχνά θέλει ανανέωση και ποιό είναι το ελάχιστο ποσό; Το ελάχιστο ποσό ανανέωσης είναι 13€. 11 minutes ago, bedazzled said: (κάπου είχα διαβάσει ότι η Vodafone ζητάει χαράτσι €25, δεν είμαι σίγουρος). Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 11 minutes ago, cu2goup said: 1) Αν θέλεις μόνο εισερχόμενες και sms η Nova είναι η πιο φτηνή γιατί σε αφήνει να δέχεσαι εισερχόμενες και sms έναν ολόκληρο χρόνο. Οι άλλοι στους 3 μήνες σου βάζουν φραγή στις εισερχόμενες κλήσεις 2) Το ελάχιστο ποσό ανανέωσης είναι 13€. 1) Όταν λες Nova εννοείς την Q ή κάτι άλλο; Έχω Nova σταθερή πάντως. 2) https://buypoint.gr/product/karta-ananeosis-frog-6e-6gb-25-imeres/ Αυτή εδώ δεν μετράει ως ανανέωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν Q και FREE2GO το ίδιο ισχύει με τη φραγή αλλά κανείς δε ξέρει άμα εφαρμόζεται μόνο σε υφιστάμενους. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts