Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

47 minutes ago, minia_gr said:

Γεια σας 

Πήρα την προσφορά που έτρεχε την προηγούμενη εβδομάδα με τα 109€ και τα απεριόριστα δεδομένα. Το ενεργοποίησα χθες πρώτη φορά καθώς τοποθέτησα τη sim στο router. Σήμερα μου είπε ότι τελείωσαν τα δεδομένα. Έκανα κάτι λάθος; Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον;

Μετά τη λήψη του μηνύματος δεν έχεις ίντερνετ; Μήπως το μήνυμα αναφέρεται σε κάτι άλλο;

On 1/12/2024 at 3:07 ΜΜ, Mad_Scientist said:

Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα! Αν δεν το έχει δοκιμάσει κανείς, και εφόσον θέλει κάποιος να το δοκιμάσει, ας στείλει το λεκτικό "SHOP12M" με SMS στο 1330. Εγώ δεν έχω Frog, αλλιώς θα το δοκίμαζα. ΥΓ. Να μην το κάνει κάποιος, αν έχει στην κάρτα του υπόλοιπο άνω των 109€.

THIS OFFER IS NOT AVAILABLE FOR YOU NUMBER.

Ωραία αγγλικά... 🤔

54 minutes ago, minia_gr said:

Γεια σας 

Πήρα την προσφορά που έτρεχε την προηγούμενη εβδομάδα με τα 109€ και τα απεριόριστα δεδομένα. Το ενεργοποίησα χθες πρώτη φορά καθώς τοποθέτησα τη sim στο router. Σήμερα μου είπε ότι τελείωσαν τα δεδομένα. Έκανα κάτι λάθος; Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον;

Κάπως περίεργο όλο αυτό.
Λες ότι έβαλες την sim στο router. Πως έλαβες το sms και το διαβασες;
Σε κάθε περίπτωση βάλε την sim σε συσκευή κινητο και αν δεν έχεις δεδομένα κάλεσε την τεχνική υποστηριξη της Cosmote.

4 minutes ago, opmgls said:

Κάπως περίεργο όλο αυτό.
Λες ότι έβαλες την sim στο router. Πως έλαβες το sms και το διαβασες;
Σε κάθε περίπτωση βάλε την sim σε συσκευή κινητο και αν δεν έχεις δεδομένα κάλεσε την τεχνική υποστηριξη της Cosmote.

Τα μηνύματα μπορούμε να τα δούμε και από τη πύλη του ρουτερ πολλές φορές 😀

48 minutes ago, minia_gr said:

Ποιο sms να διαβάσω; Αφού αυτόματα δεν έχουν μπει τα απεριόριστα δεδομένα;

Στην εφαρμογή τι σου γράφει;

Edited by sou_d

1 hour ago, minia_gr said:

Ποιο sms να διαβάσω; Αφού αυτόματα δεν έχουν μπει τα απεριόριστα δεδομένα;

Ναι αυτόματα έχουν μπει αλλά εσύ έγραψες στο αρχικό σου ποστ:
"Σήμερα μου είπε ότι τελείωσαν τα δεδομένα."

Πως σου το είπε και ποιος σου το είπε; Μίλησε;
Συνήθως έρχεται μήνυμα που γράφει τα δεδομένα από το πακέτο τελείωσαν.
Αν θες γίνε σαφής.

Μόλις πάω να μπω σε ιστοσελίδα με βγάζει στο site της frog και μου το λέει και μου προτείνει πακέτα με δεδομένα. 

20 minutes ago, minia_gr said:

Μόλις πάω να μπω σε ιστοσελίδα με βγάζει στο site της frog και μου το λέει και μου προτείνει πακέτα με δεδομένα. 

Ειναι η προστασια χρεωσης της κοσμοτε, επειδη δεν εχεις ίντερνετ. Μπες σε wifi, κατέβασε την εφαρμογη του φρογκ και κανε εγγραφή. Εαν στην εφαρμογη δεν φαινονται απεριοριστα δεδομενα, πηγαινε στο καταστημα που το πηρες με την αποδειξη αγορας των 109€ και ρωτα τους τι συμβαίνει. 

2 ώρες πριν, minia_gr said:

Πρέπει να βάλεις στην sim σε smartphone να αφαιρεσεις το pin login startup, δούλεψε λίγο τα δεδομένα στο κινητό, κάνε και αυτά που λέει ό @VIPdriver στο προηγούμενο μήνύμα και ξαναμιλάμε. Καμιά φορά (σπάνια) συμβαίνουν θέματακια αλλά η υπσστηρίξη της Cosmote είναι πολύ καλή, οπότε γενικά δεν θα έχεις θέμα.

Edited by opmgls

Μπορεί να μας πει κάποιος από Θεσσαλονίκη αν αποκαταστάθηκε το "πρόβλημα" του POS στο κατάστημα ώστε να δέχεται πληρωμή με κάρτα;

Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει!

4 minutes ago, jimmis11 said:

Μπορεί να μας πει κάποιος από Θεσσαλονίκη αν αποκαταστάθηκε το "πρόβλημα" του POS στο κατάστημα ώστε να δέχεται πληρωμή με κάρτα;

Γιατί έχουν αφορολόγητο;

On 3/12/2024 at 3:10 ΜΜ, tricker said:

Καλώ το τηλέφωνο 6971001299 και το σηκώνουν κάποιοι οι οποίοι μιλούν σπαστά Ελληνικά. Δεν κατάφερα να συνεννοηθώ ενώ χρεωνόμουν, το κατάλαβα μετά.

Επειδή όντως εχει παραγίνει το κακό με το τηλεφωνικό κέντρο, για να συννενοηθείς ζητάς κατευθείαν να σε συνδέσουν με κάποιον που να μιλάει καλά ελληνικά. Σε ρωτάνε μήπως μιλάς αγγλικά, απαντάς όχι και σε συνδέουν αμέσως με ελληνόφωνο. Τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση έτσι έγινε. Το τηλέφωνο έχει πάγια χρέωση,(νομίζω 0,19) δεν χρεωνεσαι περισσότερο όσο μιλάς, μην ανησυχείς για το χρόνο.

30 minutes ago, tricker said:

Γιατί έχουν αφορολόγητο;

Λογικά μετράει αφού αφορά δαπάνη τηλεπικοινωνίας, αλλά εγώ το ρωτάω από την άποψη αν δεν έχει κάποιος μετρητά μαζί του...

Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει!

Η ερώτηση μου αφορά το:

Αν κάποιος προμηθευτεί μια κάρτα, έπειτα είναι δυνατή η αλλαγή στοιχείων κατόχου, χωρίς φυσικά να επηρεαστεί το υπάρχον πρόγραμμα; 

Ευχαριστώ! 

http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

(έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής)

13 minutes ago, andreasomageiras said:

Η ερώτηση μου αφορά το:

Αν κάποιος προμηθευτεί μια κάρτα, έπειτα είναι δυνατή η αλλαγή στοιχείων κατόχου, χωρίς φυσικά να επηρεαστεί το υπάρχον πρόγραμμα; 

Ευχαριστώ! 

Δεν έχει να κάνει με την κάρτα και τι πακέτο έχει ο λογαριασμός. Έχει να κάνει με το νούμερο.
Όποτε με την όποια διαδικασία απαιτειται, για όποιοδήποτε νούμερο στην Ελλάδα, έτσι και αυτό που έχει την προσφορά μπορεί να αλλάξει κάτοχο.

Παρακαλώ πολύ επειδή έχω χρόνια να κρατήσω επαφή με τις εξελίξεις και το φόρουμ, ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΑ αν τα ΜΒ από τα national combo αθροίζονται με οποιοδήποτε άλλο πακέτο που περιέχει ίντερνετ, αν δεν τα έχεις καταναλώσει όλα, ώστε να τα ρολλαρει κανείς; 

Ή λήγουν ξεχωριστά τα ΜΒ τους;

Edited by LG2

13 ώρες πριν, VIPdriver said:

Ειναι η προστασια χρεωσης της κοσμοτε, επειδη δεν εχεις ίντερνετ. Μπες σε wifi, κατέβασε την εφαρμογη του φρογκ και κανε εγγραφή. Εαν στην εφαρμογη δεν φαινονται απεριοριστα δεδομενα, πηγαινε στο καταστημα που το πηρες με την αποδειξη αγορας των 109€ και ρωτα τους τι συμβαίνει. 

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθεια, μίλησας του 13-888 και τελικά από το ίδιο το κατάστημα δεν είχαν κάνει την ενεργοποίηση. Μου είπαν ότι σίγουρα θα βρουν λύση. 

8 ώρες πριν, jimmis11 said:

εγω ενα φιλαρακι που το εστειλα να μου παρει αριθμο πληρωσε με POS

9 ώρες πριν, LG2 said:

Παρακαλώ πολύ επειδή έχω χρόνια να κρατήσω επαφή με τις εξελίξεις και το φόρουμ, ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΑ αν τα ΜΒ από τα national combo αθροίζονται με οποιοδήποτε άλλο πακέτο που περιέχει ίντερνετ, αν δεν τα έχεις καταναλώσει όλα, ώστε να τα ρολλαρει κανείς; 

Ή λήγουν ξεχωριστά τα ΜΒ τους;

Για να "ρολλάρεις" πρέπει να ενεργοποιείτε το ίδιο  πακέτο την ημέρα που λήγει ή νωρίτερα. "Ρολλάρισμα" σε διαφορετικά πακέτα δεν υφίσταται.

14 ώρες πριν, gag said:

Επειδή όντως εχει παραγίνει το κακό με το τηλεφωνικό κέντρο, για να συννενοηθείς ζητάς κατευθείαν να σε συνδέσουν με κάποιον που να μιλάει καλά ελληνικά.

Η και Urdu