Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

11 minutes ago, runner70 said:

να φανταστω υπαρχει η υποψια να ενεργοποιει το πακετο το απεριοριστο για 1 χρονο ;

Ναι, ναι! Σίγουρα το ενεργοποιεί (στους "ειδικούς" αριθμούς που πωλούνται στα Frog Stores Αθήνας και Θεσσαλονίκης). Το θέμα είναι, αν θα μπορούσε να το ενεργοποιεί και σε κάθε άλλον Frog αριθμό. Αν στείλει κάποιος το SMS, κανονικά θα πρέπει να έρθει απάντηση, που να λέει ότι το πακέτο δεν είναι διαθέσιμο στο οικονομικό σας πρόγραμμα και ότι αφορά μόνο αριθμούς Frog με ενεργή την ειδική προσφορά ή κάτι τέτοιο. Αν όμως αντί αυτού, έρθει απάντηση ότι το υπόλοιπό σας δεν επαρκεί, τότε μάλλον ξεκλειδώσαμε κάποιο μυστικό!

8 minutes ago, Mad_Scientist said:

Ναι, ναι! Σίγουρα το ενεργοποιεί (στους "ειδικούς" αριθμούς που πωλούνται στα Frog Stores Αθήνας και Θεσσαλονίκης). Το θέμα είναι, αν θα μπορούσε να το ενεργοποιεί και σε κάθε άλλον Frog αριθμό. Αν στείλει κάποιος το SMS, κανονικά θα πρέπει να έρθει απάντηση, που να λέει ότι το πακέτο δεν είναι διαθέσιμο στο οικονομικό σας πρόγραμμα και ότι αφορά μόνο αριθμούς Frog με ενεργή την ειδική προσφορά ή κάτι τέτοιο. Αν όμως αντί αυτού, έρθει απάντηση ότι το υπόλοιπό σας δεν επαρκεί, τότε μάλλον ξεκλειδώσαμε κάποιο μυστικό!

THIS OFFER IS NOT AVAILABLE FOR YOU NUMBER.

Σε εμένα που δεν έχω αριθμό με απεριόριστα ήρθε αυτό το μνμ. 

3 minutes ago, hercoulis said:

Α, για άλλη μία φορά, επιβεβαιώνεται ότι η Cosmote ασφαλίζει με πολύ μεγάλη ακρίβεια τα συστήματά της, αναφορικά με τη δυνατότητα ενεργοποίησης προσφορών. Ακόμη και στο βάτραχο, που (υποτίθεται ότι) είναι το λιγότερο δημοφιλές πρόγραμμα της εταιρείας. Ευχαριστώ πολύ για τη δοκιμή!

1 hour ago, hercoulis said:

Το ιδιο και σε εμενα.

2 ώρες πριν, runner70 said:

Βασικα ειναι αναλογα τις αναγκες σου. Αν θες μονο το πακετο των 60'+60 με 3€ τοτε δες ποσο θα στοιχισει το αλπακ, στελνοντας προηγουμενως μηνυμα για ενημερωση, και ολα τα υπολοιπα στειλε τα.

Και οταν κανεις την αλλαγη βαζεις 10€ σε καταστημα και περνάς με χρονο ομιλιας και λιγα ΜΒ.

να φανταστω υπαρχει η υποψια να ενεργοποιει το πακετο το απεριοριστο για 1 χρονο ;

δεν κάνει τίποτα 

Εγω που έστειλα σε 3 frog το μήνυμα μου απάντησε και στα 3

και εμενα σε whats'up απολύτως καμμία απάντηση 🙃

54 minutes ago, kmpatra said:

και εμενα σε whats'up απολύτως καμμία απάντηση 🙃

Καλά, σε What's Up ούτως ή άλλως θα ερχόταν αρνητική απάντηση. Η προσφορά με τα ετήσια απεριόριστα data, ανέκαθεν προοριζόταν μόνο για συνδρομητές Frog. Πλέον όμως, είμαστε σίγουροι ότι απευθύνεται αποκλειστικά σε κατόχους πακέτου ειδικής προσφοράς.

Το ξέρω, ετσι το έκανα να δω τι θα κάνει, και με "εντυπωσίασε" που δεν απάντησε καν

On 30/11/2024 at 9:25 ΠΜ, Nikos_96 said:

Επιστρέφω και ξανα διαπίστωσα οτι όντως η Cosmote ξεχωρίζει την ταχύτητα δικτύου στα data σε σχέση με what's up,neo, συμβόλαια...Εχθές κάτω απο πύργο ΟΤΕ που παλιά είχα ξαναγράψει για δοκιμές, βάζω φίλο δίπλα δίπλα αυτός με what's up εγώ με frog αυτός μέτραγε 900mbps-1Gbps (όπως μέτραγα κ εγώ όταν είχα το neo πρίν ένα μήνα) και εγώ δίπλα με frog μέτραγα όχι πάνω απο 450 mbps όσες φορές και αν το έκανα.. Ξενέρωσα ακόμα μια φορά..Όχι οτι είναι λίγη αυτή η ταχύτητα αλλα το γιατί να ξεχωρίζει συνδρομητές!

Δε νομίζω να παίζει κάτι τέτοιο. Εγώ με φρογκ βλέπω καλύτερες ταχύτητες από το unlimited gigamax συμβόλαιο 

Καλησπέρα,

υπάρχει στην οικογένεια ένα νούμερο whatsup που δεν χρησιμοποιείται και πολύ, με κάπου 22 ευρώ υπόλοιπο. Σκοπεύω να το κάνω frog για να συντηρείται με 13 ευρώ/ τρίμηνο και ενεργοποίηση του national pack (60 λεπτά με 3 ευρώ) κάθε μήνα.

Αν κάνω την αλλαγή με το ΑΛΠΑΚ μεταφέρονται και τα χρήματα του υπολοίπου -3 ευρώ που κοστίζει η αλλαγή; (Άρα πες θα γίνει frog με 18 ευρώ υπόλοιπο; )

Θα έχει το νούμερο την προσφορά 120 λεπτά/ μήνα για 1 χρόνο ως νέος συνδρομητής; ή θεωρείται παλιός;

Το υπόλοιπο μεταφέρεται μειον το κόστος αλλαγής (στειλε ΑΛΠΑΚ να σιγουρευτείς ότι είναι 3€) και κατά 99% θα πάρεις τα 120' για 1 χρόνο.

1 ώρα πριν, jaranor said:

Καλησπέρα,

υπάρχει στην οικογένεια ένα νούμερο whatsup που δεν χρησιμοποιείται και πολύ, με κάπου 22 ευρώ υπόλοιπο. Σκοπεύω να το κάνω frog για να συντηρείται με 13 ευρώ/ τρίμηνο και ενεργοποίηση του national pack (60 λεπτά με 3 ευρώ) κάθε μήνα.

Αν κάνω την αλλαγή με το ΑΛΠΑΚ μεταφέρονται και τα χρήματα του υπολοίπου -3 ευρώ που κοστίζει η αλλαγή; (Άρα πες θα γίνει frog με 18 ευρώ υπόλοιπο; )

Θα έχει το νούμερο την προσφορά 120 λεπτά/ μήνα για 1 χρόνο ως νέος συνδρομητής; ή θεωρείται παλιός;

Έχουν γίνει ανανεώσεις 36€ το τελευταίο εξάμηνο?

50 minutes ago, GREGORYMO said:

Νομίζω πως ναι. Παίζει κάπου ρόλο για την αλλαγή;

2 ώρες πριν, jaranor said:

Νομίζω πως ναι. Παίζει κάπου ρόλο για την αλλαγή;

Στην αλλαγή, όχι.

Στην μεταφορά του υπόλοιπου, ΝΑΙ.

6 ώρες πριν, GREGORYMO said:

Κόψε κάτι, 35 θέλει χα χα χα!!!

4 minutes ago, GREGORYMO said:

Σίγουρος είσαι?

Γιατί γράφει: πάνω από 35€

Ναι, το έχω δοκιμάσει. Με 35€ το τελευταίο εξάμηνο, γίνεται. Τουλάχιστον, τον Ιούλιο γινόταν. Δε νομίζω να άλλαξε κάτι. Σε κάθε περίπτωση, για πλάκα το ανέφερα. Εξάλλου, πρακτικά το ίδιο είναι. Τι 35, τι 36.

Έκανα την Τετάρτη αλλαγή από whatsup  σε frog σε έναν αρθμό συγγενή και επιβεβαιώνω τα εξης:
1. το υπόλοιπο παρέμεινε οπως είχε (μειον 3 ευρω η αλλαγη)
2. δεν θεωρήθηκε νεος συνδρομητής και άρα δεν του έδωσε αυτά τα 120' που λέτε για έναν χρόνο

5 minutes ago, tasosathan said:

Έκανα την Τετάρτη αλλαγή από whatsup  σε frog σε έναν αρθμό συγγενή και επιβεβαιώνω τα εξης:
2. δεν θεωρήθηκε νεος συνδρομητής και άρα δεν του έδωσε αυτά τα 120' που λέτε για έναν χρόνο

Είναι απαραίτητο για κάνει μια ανανέωση.

Έκανε?

3 minutes ago, tasosathan said:

1. Σίγουρα  αυτός ο αριθμός δεν ήταν frog ποτέ πριν;

2. Σίγουρα έγινε κάποιου είδους χρηματική ανανέωση μετά την μετατροπή σε 🐸 γιατί τα δωρεάν λεπτά ομιλίας εμφανίζονται αφού γίνει η 1η;

Το unlimited 7 ημερών με 2 ευρώ λέει θα είναι διαθέσιμο ως 8/12. Αυτό σημαίνει και τις 8 ή ως 23.59 της 7ης; Υποθέτω το πρώτο αλλά δε ξέρω τα χούγια της frog.

Επίσης είναι βδομάδα διπλασιασμού; Λέει 60+60 στο εικονίδιο αλλά μόνο 60 όταν μπαίνεις να το ενεργοποιήσεις και νομίζω παλιά το έλεγε και στα δύο.

4 minutes ago, spiliot said:

Το unlimited 7 ημερών με 2 ευρώ λέει θα είναι διαθέσιμο ως 8/12. Αυτό σημαίνει και τις 8 ή ως 23.59 της 7ης; Υποθέτω το πρώτο αλλά δε ξέρω τα χούγια της frog.

Επίσης είναι βδομάδα διπλασιασμού; Λέει 60+60 στο εικονίδιο αλλά μόνο 60 όταν μπαίνεις να το ενεργοποιήσεις και νομίζω παλιά το έλεγε και στα δύο.

Το πρώτο. 

Τις Δευτέρες αργεί να αλλάξει η προσφορά. Αυτην την εβδομάδα δεν εχει 2πλασιασμο. 

- Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024

7 minutes ago, JOHN_ONLY said:

Στα 90€ σήμερα το unlimited!

Μην στρίβεις το μαχαίρι στην πληγή ρε φίλε σε εμάς που είμαστε επαρχία!

ΥΓ. Εν τω μεταξύ σήμερα είναι Cyber Monday αλλά η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο στα καταστήματα με φυσική παρουσία.