Serafeim1981 Δημ. 12 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Νοέμβριος Αυτό είναι το θέμα: internet σε πολύ καλή τιμή αλλά χωρίς ομιλία και sms (δέχομαι ότι πολλοί δεν τα χρησιμοποιούν αλλά σε εμένα π.χ. είναι απαραίτητα και αποτελούν παροχή). 4 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 12 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Νοέμβριος 1 ώρα πριν, Serafeim1981 said: Αυτό είναι το θέμα: internet σε πολύ καλή τιμή αλλά χωρίς ομιλία και sms (δέχομαι ότι πολλοί δεν τα χρησιμοποιούν αλλά σε εμένα π.χ. είναι απαραίτητα και αποτελούν παροχή). Αρκετοί voip providers έχουν και δυνατότητα αποστολής SMS, π.χ. Betamax/Dellmont clones, Talk Home app 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 12 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Νοέμβριος 1 ώρα πριν, Serafeim1981 said: Αυτό είναι το θέμα: internet σε πολύ καλή τιμή αλλά χωρίς ομιλία και sms (δέχομαι ότι πολλοί δεν τα χρησιμοποιούν αλλά σε εμένα π.χ. είναι απαραίτητα και αποτελούν παροχή). Πράγματι είναι ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός. Εγώ ας πούμε χρησιμοποιώ πολλά δεδομένα γύρω στα 150-200Gb το μήνα (δεν έχω σταθερό) και κάνω κάμποσα τηλέφωνα και μηνύματα για τα οποία χρησιμοποιώ αποκλειστικά voip telephony εφαρμογη μεσω δεδομένων του κινητού. Σπάνια έχω πρόβλημα (ήχος με παράσιτα) με την voip στις περιοχές που κινούμαι. ΥΓ. Τό ότι ο κόσμος ακόμη επιμένει να χρησιμοποιεί sms με ξεπερνά αλλά είναι γεγονός. Το χειρότερο είνα που στα smartphones δεν ανοίγουν από τις ρυθμίσεις την επιλογή rcs ωστε να στέλνονται μεσω δεδομένων τα "sms". 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsino Δημ. 12 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Νοέμβριος 1 hour ago, opmgls said: Πράγματι είναι ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός. Εγώ ας πούμε χρησιμοποιώ πολλά δεδομένα γύρω στα 150-200Gb το μήνα (δεν έχω σταθερό) και κάνω κάμποσα τηλέφωνα και μηνύματα για τα οποία χρησιμοποιώ αποκλειστικά voip telephony εφαρμογη μεσω δεδομένων του κινητού. Σπάνια έχω πρόβλημα (ήχος με παράσιτα) με την voip στις περιοχές που κινούμαι. ΥΓ. Τό ότι ο κόσμος ακόμη επιμένει να χρησιμοποιεί sms με ξεπερνά αλλά είναι γεγονός. Το χειρότερο είνα που στα smartphones δεν ανοίγουν από τις ρυθμίσεις την επιλογή rcs ωστε να στέλνονται μεσω δεδομένων τα "sms". Ποια εφαρμογή είναι για VOIP τηλεφωνία και είναι δωρεάν? Χρεώνει η Cosmote σε εμας του FROG τα RCS μηνύματα ? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 12 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Νοέμβριος 26 minutes ago, Tsino said: Ποια εφαρμογή είναι για VOIP τηλεφωνία και είναι δωρεάν? Χρεώνει η Cosmote σε εμας του FROG τα RCS μηνύματα ? Κανείς δεν χρεώνει για rcs αφού περνάνε από τα δεδομένα. Οι χρήστες δεν ενεργοποιούν την υπηρεσια από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής μηνυμάτων. Για voip τηλεφωνία δες το αντίστοιχο νήμα. Κάνε εκεί ερωτήσεις αν θες. Ειναι off topic εδώ και εχει συζητηθεί πολύ. Η πιο γνωστή εφαρμογή είναι η mobile voip. Υπάρχουν και άλλες δωρεάν ή με μικρή πληρωμή εφαπαξ (όχι συνδρομητικη). Αξίζει για αυτές να δώσεις 10-20€ αν τις χρησιμοποιεις καθημερινα επί χρόνια. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 12 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Νοέμβριος (edited) 1 ώρα πριν, opmgls said: Κανείς δεν χρεώνει για rcs αφού περνάνε από τα δεδομένα. Οι χρήστες δεν ενεργοποιούν την υπηρεσια από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής μηνυμάτων. Είμαι τέτοιος χρήστης. Τα RCS (σχεδόν παντού) δεν υλοποιούνται σε επίπεδο IMS όπως τα SMS αλλά περνάνε μέσω των server της google κάτι που τα κάνει το αντίστοιχο imessage ή viber της google. Ξέρω ότι δεν είναι ακριβώς το ίδιο και ότι πια υπάρχει επιλογή για e2ee αλλά ότι εδώ και 5+ χρόνια καμία εταιρία κινητής δεν έχει ψηθεί να φτιάξει υποδομή, δεν υπάρχει API στο android να το χρησιμοποιήσουν άλλοι και είσαι αναγκασμένος να χρησιμοποιείς αποκλειστικά την εφαρμογή μηνυμάτων της google λέει πολλά για το που πάει το πράγμα. Κάτσε να κλείσει όλους τους άλλους και θα δούμε πόσες διαφημίσεις εντός της εφαρμογής και χρεώσεις για επιχειρήσεις θα γίνει το "δε χρεώνει". Θα ψήνεις το γκομενάκι να βρεθείτε, θα της πετάει το ΑΙ διαφήμιση για καπότες στο chat και θα σου χαλάει τα σχέδια 🙂 Edited 12 Νοέμβριος by spiliot 1 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 12 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Νοέμβριος Τέλεγκραμονλι 1 1 1 1 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 12 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Νοέμβριος 29 minutes ago, spiliot said: Είμαι τέτοιος χρήστης. Τα RCS (σχεδόν παντού) δεν υλοποιούνται σε επίπεδο IMS όπως τα SMS αλλά περνάνε μέσω των server της google κάτι που τα κάνει το αντίστοιχο imessage ή viber της google. Ξέρω ότι δεν είναι ακριβώς το ίδιο και ότι πια υπάρχει επιλογή για e2ee αλλά ότι εδώ και 5+ χρόνια καμία εταιρία κινητής δεν έχει ψηθεί να φτιάξει υποδομή, δεν υπάρχει API στο android να το χρησιμοποιήσουν άλλοι και είσαι αναγκασμένος να χρησιμοποιείς αποκλειστικά την εφαρμογή μηνυμάτων της google λέει πολλά για το που πάει το πράγμα. Κάτσε να κλείσει όλους τους άλλους και θα δούμε πόσες διαφημίσεις εντός της εφαρμογής και χρεώσεις για επιχειρήσεις θα γίνει το "δε χρεώνει". Θα ψήνεις το γκομενάκι να βρεθείτε, θα της πετάει το ΑΙ διαφήμιση για καπότες στο chat και θα σου χαλάει τα σχέδια 🙂 Ας ελπίσουμε ότι θα αργήσουν να πάνε τα πραγματα προς τα εκεί που περιγράφεις. 12 minutes ago, VIPdriver said: Τέλεγκραμονλι Σωστός και Signal! 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 12 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Νοέμβριος 2 ώρες πριν, opmgls said: Η πιο γνωστή εφαρμογή είναι η mobile voip. Υπάρχουν και άλλες δωρεάν ή με μικρή πληρωμή εφαπαξ (όχι συνδρομητικη). Αξίζει για αυτές να δώσεις 10-20€ αν τις χρησιμοποιεις καθημερινα επί χρόνια. Θα μπορούσα να διαφωνήσω, άλλα συμφωνώ περί "off-topic"... 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 12 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Νοέμβριος 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Τέλεγκραμονλι μπα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 12 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Νοέμβριος 32 minutes ago, sou_d said: μπα; Σόρυ, Τελεγκραμ κ Βονταφον 1 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 12 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Νοέμβριος 4 ώρες πριν, spiliot said: viber της google. Το Viber είναι της ιαπωνικής Rakuten 😉 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 12 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Νοέμβριος 30 minutes ago, elkons said: Το Viber είναι της ιαπωνικής Rakuten 😉 Νομίζω εννοεί ότι η εφαρμoγή google messages όταν στέλνει μηνύματα μέσω rcs είναι κάτι αντίστοιχο με το viber, όχι απαραίτητα ως προς το πρωτόκολλο επικοινωνίας, αλλά επί της ουσίας. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. 13 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 13 Νοέμβριος 5 ώρες πριν, elkons said: Το Viber είναι της ιαπωνικής Rakuten 😉 Ναι, ισχύει, από το 2014 ανήκει μερίδιο στη rakuten αλλά μη ξεχνάμε ότι ιδρύθηκε στο Ισραήλ και ένας από τους δύο ιδρυτές ήταν το νούμερο δύο της μοσάντ. Τώρα μπορούμε να πούμε ότι μιλάμε ιδιωτικά με τους πράκτορες να σκαναρουν τα μηνύματα 😂😂😂 μιλήστε άφοβα! 😂😂😂 2 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. 14 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 14 Νοέμβριος Πέρασα από το μαγαζί για να τσεκάρω και έφαγα κατευθείαν άκυρο από το καλό κυρία γιατί έχω Cosmocarta και ήθελα φορητότητα του αριθμού. Όπως με ενημέρωσε φορητότητα γίνεται μόνο από άλλες εταιρίες (Nova, Vodafone κλπ) ενώ η Cosmote θεωρείται το ίδιο δίκτυο... WTF? 1 1 1 Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 14 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 14 Νοέμβριος (edited) Την προσφορά με τα απεριόριστα ήθελες να τσεκάρεις? Σωστά αυτά που σου είπε εν μέρει, δηλαδή αν είχες frog θα έπαιρνες την προσφορά? Η αν ερχόσουν απο άλλο δίκτυο θα στην εδινε? Μέχρι τώρα έλεγαν ότι μόνο με καινούργιο νούμερο τη δίνει. Για να γίνεις frog απο κοσμοκαρτα κάνεις αλλαγή πακέτου, αυτό εννοούσε ότι είναι στην ιδια εταιρία. Δεν υπάρχει και δεν γίνεται φορητότητα σε αυτή την περίπτωση. Edited 14 Νοέμβριος by kmpatra 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. 14 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 14 Νοέμβριος (edited) 17 minutes ago, kmpatra said: Την προσφορά με τα απεριόριστα ήθελες να τσεκάρεις? Σωστά αυτά που σου είπε εν μέρει, δηλαδή αν είχες frog θα έπαιρνες την προσφορά? Η αν ερχόσουν απο άλλο δίκτυο θα στην εδινε? Μέχρι τώρα έλεγαν ότι μόνο με καινούργιο νούμερο τη δίνει. Για να γίνεις frog απο κοσμοκαρτα κάνεις αλλαγή πακέτου, αυτό εννοούσε ότι είναι στην ιδια εταιρία. Δεν υπάρχει και δεν γίνεται φορητότητα σε αυτή την περίπτωση. Ναι μου είπε ότι ότι θα μου το πέρναγε αν ήμουν από άλλη εταιρία. Αλλαγή πακέτου τι εννοούμε; Γιατί δεν μπορούσε να μου το κάνει εκείνη; Περιέργως στο site της Cosmote αναγράφεται το ίδιο μήνυμα τόσο για αλλαγή σε What's up όσο και για αλλαγή σε Frog? Άντε βγάλε άκρη... Edited 14 Νοέμβριος by Innersense 2 Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 14 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 14 Νοέμβριος 6 minutes ago, Innersense said: Ναι μου είπε ότι ότι θα μου το πέρναγε αν ήμουν από άλλη εταιρία. Αλλαγή πακέτου τι εννοούμε; Γιατί δεν μπορούσε να μου το κάνει εκείνη; Αλλαγή πακέτου είναι η ονομασιά που εχει δώσει η Cosmote στην εσωτερική φορτητότητα μεταξύ των τριών διαφορετικών brand των καρτοκινητών της, δηλαδή Frog - Cosmokarta - WhatsUp. Το κάνει ο χρήστης μόνος του. Δες το λινκ παρακάτω. Μέχρι τώρα λέγανε ότι πρέπει υποχρεωτικά η συγκεκριμένη προσφορα΄να μπει σε καινούργιο νούμερο. Αν είναι σίγουρος ότι έτσι σου τα είπε, δηλαδη ότι αν είσαι ήδη σε frog θα σου περάσει την προσφορά κανε αλλαγή πακέτου σε Frog σύμφωνα με τις οδηγίες στον σύνδεσμο και ξαναπήγαινε στο μαγαζί. https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/allagis_paketou.html 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. 14 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 14 Νοέμβριος 1 minute ago, opmgls said: Αν είναι σίγουρος ότι έτσι σου τα είπε, δηλαδη ότι αν είσαι ήδη σε frog θα σου περάσει την προσφορά κανε αλλαγή πακέτου σε Frog σύμφωνα με τις οδηγίες στον σύνδεσμο και ξαναπήγαινε στο μαγαζί. Πρόσεξε, επειδή έχουμε φτάσει να παίζουμε με τις λέξεις στα άγνωστα ψηλά γράμματα της κάθε εταιρίας, ΔΕΝ μου είπε ότι αν είχα Frog θα μου το έκανε. Μου είπε ότι ισχύει για νέους αριθμούς Frog και για φορητότητα από άλλες εταιρίες (Nova, Vodafone κλπ). 2 Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 14 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 14 Νοέμβριος (edited) 8 minutes ago, Innersense said: Πρόσεξε, επειδή έχουμε φτάσει να παίζουμε με τις λέξεις στα άγνωστα ψηλά γράμματα της κάθε εταιρίας, ΔΕΝ μου είπε ότι αν είχα Frog θα μου το έκανε. Μου είπε ότι ισχύει για νέους αριθμούς Frog και για φορητότητα από άλλες εταιρίες (Nova, Vodafone κλπ). Αρα μην αλλάξεις πακέτο. Πάντως μέχρι τώρα δεν ξέραμε οτι ισχύει για φορητότητα από άλλες εταιρίες. Πήγαινε f2g για 3 μέρες και μετά πήγαινε στο κατάστημα για φορτητότητα σε 🐸. (ή πάρε νέο νούμερο) Edited 14 Νοέμβριος by opmgls 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 14 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 14 Νοέμβριος 44 minutes ago, Innersense said: Πέρασα από το μαγαζί για να τσεκάρω και έφαγα κατευθείαν άκυρο από το καλό κυρία γιατί έχω Cosmocarta και ήθελα φορητότητα του αριθμού. Όπως με ενημέρωσε φορητότητα γίνεται μόνο από άλλες εταιρίες (Nova, Vodafone κλπ) ενώ η Cosmote θεωρείται το ίδιο δίκτυο... WTF? Μα λογικό δεν είναι η frog ανήκει στην COSMOTE ακόμα και οι πέτρες το ξέρουν αυτό… πήγαινες να κάνεις από φορητότητα COSMOTE σε COSMOTE 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. 14 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 14 Νοέμβριος 19 minutes ago, ANAGNPANA said: Μα λογικό δεν είναι η frog ανήκει στην COSMOTE ακόμα και οι πέτρες το ξέρουν αυτό… πήγαινες να κάνεις από φορητότητα COSMOTE σε COSMOTE Αδερφέ μου φυσικά και το ξέρω αυτό. Αυτό που δεν ήξερα είναι ότι είναι πρόβλημα γι αυτούς. Γιατί να είναι εφόσον είναι εσωτερική αλλαγή πακέτου γι αυτούς; 3 Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 14 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 14 Νοέμβριος 17 minutes ago, Innersense said: Αδερφέ μου φυσικά και το ξέρω αυτό. Αυτό που δεν ήξερα είναι ότι είναι πρόβλημα γι αυτούς. Γιατί να είναι εφόσον είναι εσωτερική αλλαγή πακέτου γι αυτούς; Θελουν να φαίνονται οτι κερδιζουν νεους συνδρομητές 6 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 14 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 14 Νοέμβριος 56 minutes ago, opmgls said: Πάντως μέχρι τώρα δεν ξέραμε οτι ισχύει για φορητότητα από άλλες εταιρίες. 1 hour ago, kmpatra said: Η αν ερχόσουν απο άλλο δίκτυο θα στην εδινε? Μέχρι τώρα έλεγαν ότι μόνο με καινούργιο νούμερο τη δίνει. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. 14 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 14 Νοέμβριος 28 minutes ago, Bas said: Ωπα, τι έγινε, τελείωσε το Unlimited και γύρισε σε 100GB; Βρε δεν πα να γ... γραφτούν καινούργιοι συνδρομητές... 1 Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts