Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πλέον η προσφορά του φρογκ προπληρωμένου με τς απεριόριστα

πηγε στα 144 ευρώ προπληρωμή  με 100 Γκιγκα κάθε. Μηνα 

πάνε και εδώ τα απεριόριστα 

οι υπάρχοντες οκ παραμένουν να το έχουν γιατί το έχουν προπληρώσει χεχεχε 

Τραγικό. Ας το έκαναν αυτό τουλάχιστον αφού έχουν καλύψει με FFTH την Ελλάδα και όταν εννοώ Ελλάδα όχι μόνο την Αθήνα...

Τι σοβαρή επένδυση έκανε φέτοςτο Cosmote Chronos; ή το World pass Telekom; Ας μη μιλήσω για τις λιγότερες αδειοδοτήσεις σε κεραίες. Και είναι εννοείται οι ακριβότεροι. 

Edited by elkons

52 minutes ago, ANAGNPANA said:

Πού το λέει αυτό για τα 100gb; Έχεις λινκ ή σκρινσοτ;

RIP Cashback...1485709620_Screenshot_20241105_MyVodafone.thumb.jpg.b2cbc5c521f81c29c403b7ca2f7b0b43.jpg

Νομίζω σου στέλνουν κωδικό αφού πληρώσεις στο site τον οποίον τον στέλνεις σε κάποιο νούμερο της cosmote, σου δίνουν τις οδηγίες φυσικά.

4 ώρες πριν, kostas123464 said:

Καλησπέρα. 2 χαζές ερωτήσεις. Άμα μετατρέψω ένα whatsup σε frog τα 120' για ένα χρόνο θα τα παίρνει κανονικά; Και δεύτερον πως λειτουργεί το wifigreece με ενδιαφέρει το πακέτο με 15€ πώς ακριβώς πληρώνεις και πως μπαίνει το πακέτο σε αυτόν τον αριθμό;

4 ώρες πριν, kostas123464 said:

Καλησπέρα. 2 χαζές ερωτήσεις. Άμα μετατρέψω ένα whatsup σε frog τα 120' για ένα χρόνο θα τα παίρνει κανονικά; Και δεύτερον πως λειτουργεί το wifigreece με ενδιαφέρει το πακέτο με 15€ πώς ακριβώς πληρώνεις και πως μπαίνει το πακέτο σε αυτόν τον αριθμό;

Για το wifigreece αγοράζεις πακέτο που θες. Σου στέλνουν ένα 12ψήφιο κωδικό στο mail σου. το μήνυμα που σου στέλνουν λέει:

"Παρακάτω σας σημειωνουμε  το voucher με τον κωδικό ενεργοποίησης .
Καλείτε στο 1319 δωρεάν και επιλέγεται το 1 , έπειτα καταχωρείτε τον κωδικό που σας επισυνάπτεται παρακάτω"

Έτσι μετά την ενεργοποίηση ενεργοποιούνται οι παροχές που αντιστοιχούν στο ποσό που αγόρασες. Δεν μπαίνουν χρήματα στον αριθμό αλλά μόνο οι παροχές (τα πακέτα) που αγόρασες. Επίσης ανανεώνεται και η λήξη υπολοίπου που μπορεί να έχεις, η ημερομήνία φραγής και η λήξη σύνδεσης

2 ώρες πριν, ANAGNPANA said:

2 ώρες πριν, VIPdriver said:

Σε προπληρωμένα 100GB/μήνα έχει σημασία αν έχει roll over η όχι!

2 ώρες πριν, kmpatra said:

Νομίζω σου στέλνουν κωδικό αφού πληρώσεις στο site τον οποίον τον στέλνεις σε κάποιο νούμερο της cosmote, σου δίνουν τις οδηγίες φυσικά.

2 ώρες πριν, albiz said:

Για το wifigreece αγοράζεις πακέτο που θες. Σου στέλνουν ένα 12ψήφιο κωδικό στο mail σου. το μήνυμα που σου στέλνουν λέει:

"Παρακάτω σας σημειωνουμε  το voucher με τον κωδικό ενεργοποίησης .
Καλείτε στο 1319 δωρεάν και επιλέγεται το 1 , έπειτα καταχωρείτε τον κωδικό που σας επισυνάπτεται παρακάτω"

Έτσι μετά την ενεργοποίηση ενεργοποιούνται οι παροχές που αντιστοιχούν στο ποσό που αγόρασες. Δεν μπαίνουν χρήματα στον αριθμό αλλά μόνο οι παροχές (τα πακέτα) που αγόρασες. Επίσης ανανεώνεται και η λήξη υπολοίπου που μπορεί να έχεις, η ημερομήνία φραγής και η λήξη σύνδεσης

Ευχαριστώ 

6 ώρες πριν, ANAGNPANA said:

τραγικοί.

9 ώρες πριν, VIPdriver said:

Όπως και την προηγουμενη  προσφορά την βρίσκεις μόνο στα δύο καταστήματα της frog 

Δεν αναγράφεται πουθενά όπως και η προγουμενη δεν αναγραφόταν πουθενά 

στην λένε μόνο στα δύο καταστήματα 

απλά όσοι έχουν το προηγούμενο πρόγραμμα το κρατάνε γιατί το έχουν προπληρώσει 

Edited by ANAGNPANA

1 ώρα πριν, ANAGNPANA said:

Όπως και την προηγουμενη  προσφορά την βρίσκεις μόνο στα δύο καταστήματα της frog 

Δεν αναγράφεται πουθενά όπως και η προγουμενη δεν αναγραφόταν πουθενά 

στην λένε μόνο στα δύο καταστήματα 

απλά όσοι έχουν το προηγούμενο πρόγραμμα το κρατάνε γιατί το έχουν προπληρώσει 

Πήγες σε κατάστημα και σου ειπαν 144€ για 100gb/μήνα;

RIP Cashback...1485709620_Screenshot_20241105_MyVodafone.thumb.jpg.b2cbc5c521f81c29c403b7ca2f7b0b43.jpg

1 ώρα πριν, VIPdriver said:

Πήγες σε κατάστημα και σου ειπαν 144€ για 100gb/μήνα;

Πήγα εγώ. Ισχύει. Τέλος. 

Edited by motoboots

35 minutes ago, motoboots said:

Πήγα εγώ. Ισχύει. Τέλος. 

11 ώρες πριν, Bas said:

Σε προπληρωμένα 100GB/μήνα έχει σημασία αν έχει roll over η όχι!

Και για roll over;

Μόλις μπήκα στην εφαρμογή κ είδα πως μου έχουν δωσει για κάποιον λόγο δωρο 30 gb για 30 μέρες!! Δυστυχώς στη δίκη μου περίπτωση θα πάνε χαμένα γιατι πριν λίγες μέρες έβαλα Ίντερνετ κ εχω αρκετό αλλα δεν παύει να ήταν μια ευχάριστη έκπληξη που σε άλλη στιγμή σίγουρα θα με ξελάσπωναν για τα καλα έναν μήνα! Bad timing που λένε κ στο χωριό μου😄

Edited by Natbic

26 minutes ago, Natbic said:

Μόλις μπήκα στην εφαρμογή κ είδα πως μου έχουν δωσει για κάποιον λόγο δωρο 30 gb για μέρες!! Δυστυχώς στη δίκη μου περίπτωση θα πάνε χαμένα γιατι πριν λίγες μέρες έβαλα Ίντερνετ κ εχω αρκετό αλλα δεν παύει να ήταν μια ευχάριστη έκπληξη που σε άλλη στιγμή σίγουρα θα με ξελάσπωναν για τα καλα έναν μήνα! Bad timing που λένε κ στο χωριό μου😄

Εαν το δωρο εχει προτεραιότητα, θα κρατήσεις καλή καβατζα για τον επομενο μηνα (αρκεί να ξαναγορασεις το ίδιο πακετο πριν ληξει).

1 hour ago, VIPdriver said:

Εαν το δωρο εχει προτεραιότητα, θα κρατήσεις καλή καβατζα για τον επομενο μηνα (αρκεί να ξαναγορασεις το ίδιο πακετο πριν ληξει).

Όχι «δυστυχώς» το δωρο είναι για 30 μέρες οποτε λήγει μετά απο τα αγορασμένα μου gb 

29 minutes ago, Natbic said:

Όχι «δυστυχώς» το δωρο είναι για 30 μέρες οποτε λήγει μετά απο τα αγορασμένα μου gb 

Το λέω επειδή συνήθως τα δώρα έχουν προτεραιότητα στην κατανάλωση, ανεξάρτητα από την ημερομηνία λήξης 

13 ώρες πριν, motoboots said:

Πήγα εγώ. Ισχύει. Τέλος. 

Ε μα αναφέρουμε κάτι και δεν μας πιστεύουν κιόλας εδώ μέσα 

Edited by ANAGNPANA

5 ώρες πριν, VIPdriver said:

Το λέω επειδή συνήθως τα δώρα έχουν προτεραιότητα στην κατανάλωση, ανεξάρτητα από την ημερομηνία λήξης 

Συνηθως έτσι είναι εχεις δίκιο αλλα σε αυτη την περίπτωση που το τέσταρα κιόλας για σιγουριά καταναλώνει αποτα δικα μου δεδομένα και όχι απο το δώρο!

Από το buypoint έβαλα μια 12€ και πήρα 20γιγα και 200’. Ξαφνικά μου έδωσε μετά από μια μέρα 10 γίγα. Με κάλυψε καλά με αυτά. 

IMG_6183.png

On 4/10/2024 at 6:09 ΜΜ, VIPdriver said:

Στη frog καταναλωνει απο το πιο κοντοληξιμο πακετο. Οχι με βαση αν ειναι δωρο ή οχι. Και αυτο ειναι και το σωστο.

ελαβα 30GB . Ειχα αγαπημενο προορισμό την Ινδία. 

επειδη πήρα καινούργιο αριθμό what'sup και το frog μαλλον θα το εχω για δευτερο μόνο για ομιλία, κάθε πότε είναι η εβδομάδα διπλασιασμού και με φτάνει αν βάζω 8 ευρώ κάθε τρίμηνο, ίσα ίσα για να μην μπλοκάρουν οι κλήσεις;