ANAGNPANA Δημ. 3 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Οκτωβρίου Πλέον η προσφορά του φρογκ προπληρωμένου με τς απεριόριστα πηγε στα 144 ευρώ προπληρωμή με 100 Γκιγκα κάθε. Μηνα πάνε και εδώ τα απεριόριστα οι υπάρχοντες οκ παραμένουν να το έχουν γιατί το έχουν προπληρώσει χεχεχε 2 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Οκτωβρίου (edited) Τραγικό. Ας το έκαναν αυτό τουλάχιστον αφού έχουν καλύψει με FFTH την Ελλάδα και όταν εννοώ Ελλάδα όχι μόνο την Αθήνα... Τι σοβαρή επένδυση έκανε φέτοςτο Cosmote Chronos; ή το World pass Telekom; Ας μη μιλήσω για τις λιγότερες αδειοδοτήσεις σε κεραίες. Και είναι εννοείται οι ακριβότεροι. Edited 3 Οκτωβρίου by elkons 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 3 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Οκτωβρίου 52 minutes ago, ANAGNPANA said: Πλέον η προσφορά του φρογκ προπληρωμένου με τς απεριόριστα πηγε στα 144 ευρώ προπληρωμή με 100 Γκιγκα κάθε. Μηνα πάνε και εδώ τα απεριόριστα οι υπάρχοντες οκ παραμένουν να το έχουν γιατί το έχουν προπληρώσει χεχεχε Πού το λέει αυτό για τα 100gb; Έχεις λινκ ή σκρινσοτ; 4 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 3 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Οκτωβρίου Νομίζω σου στέλνουν κωδικό αφού πληρώσεις στο site τον οποίον τον στέλνεις σε κάποιο νούμερο της cosmote, σου δίνουν τις οδηγίες φυσικά. 4 ώρες πριν, kostas123464 said: Καλησπέρα. 2 χαζές ερωτήσεις. Άμα μετατρέψω ένα whatsup σε frog τα 120' για ένα χρόνο θα τα παίρνει κανονικά; Και δεύτερον πως λειτουργεί το wifigreece με ενδιαφέρει το πακέτο με 15€ πώς ακριβώς πληρώνεις και πως μπαίνει το πακέτο σε αυτόν τον αριθμό; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albiz Δημ. 3 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, kostas123464 said: Καλησπέρα. 2 χαζές ερωτήσεις. Άμα μετατρέψω ένα whatsup σε frog τα 120' για ένα χρόνο θα τα παίρνει κανονικά; Και δεύτερον πως λειτουργεί το wifigreece με ενδιαφέρει το πακέτο με 15€ πώς ακριβώς πληρώνεις και πως μπαίνει το πακέτο σε αυτόν τον αριθμό; Για το wifigreece αγοράζεις πακέτο που θες. Σου στέλνουν ένα 12ψήφιο κωδικό στο mail σου. το μήνυμα που σου στέλνουν λέει: "Παρακάτω σας σημειωνουμε το voucher με τον κωδικό ενεργοποίησης . Καλείτε στο 1319 δωρεάν και επιλέγεται το 1 , έπειτα καταχωρείτε τον κωδικό που σας επισυνάπτεται παρακάτω" Έτσι μετά την ενεργοποίηση ενεργοποιούνται οι παροχές που αντιστοιχούν στο ποσό που αγόρασες. Δεν μπαίνουν χρήματα στον αριθμό αλλά μόνο οι παροχές (τα πακέτα) που αγόρασες. Επίσης ανανεώνεται και η λήξη υπολοίπου που μπορεί να έχεις, η ημερομήνία φραγής και η λήξη σύνδεσης 2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 3 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, ANAGNPANA said: Πλέον η προσφορά του φρογκ προπληρωμένου με τς απεριόριστα πηγε στα 144 ευρώ προπληρωμή με 100 Γκιγκα κάθε. Μηνα πάνε και εδώ τα απεριόριστα οι υπάρχοντες οκ παραμένουν να το έχουν γιατί το έχουν προπληρώσει χεχεχε 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Πού το λέει αυτό για τα 100gb; Έχεις λινκ ή σκρινσοτ; Σε προπληρωμένα 100GB/μήνα έχει σημασία αν έχει roll over η όχι! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. 3 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, kmpatra said: Νομίζω σου στέλνουν κωδικό αφού πληρώσεις στο site τον οποίον τον στέλνεις σε κάποιο νούμερο της cosmote, σου δίνουν τις οδηγίες φυσικά. 2 ώρες πριν, albiz said: Για το wifigreece αγοράζεις πακέτο που θες. Σου στέλνουν ένα 12ψήφιο κωδικό στο mail σου. το μήνυμα που σου στέλνουν λέει: "Παρακάτω σας σημειωνουμε το voucher με τον κωδικό ενεργοποίησης . Καλείτε στο 1319 δωρεάν και επιλέγεται το 1 , έπειτα καταχωρείτε τον κωδικό που σας επισυνάπτεται παρακάτω" Έτσι μετά την ενεργοποίηση ενεργοποιούνται οι παροχές που αντιστοιχούν στο ποσό που αγόρασες. Δεν μπαίνουν χρήματα στον αριθμό αλλά μόνο οι παροχές (τα πακέτα) που αγόρασες. Επίσης ανανεώνεται και η λήξη υπολοίπου που μπορεί να έχεις, η ημερομήνία φραγής και η λήξη σύνδεσης Ευχαριστώ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 3 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, ANAGNPANA said: Πλέον η προσφορά του φρογκ προπληρωμένου με τς απεριόριστα πηγε στα 144 ευρώ προπληρωμή με 100 Γκιγκα κάθε. Μηνα πάνε και εδώ τα απεριόριστα οι υπάρχοντες οκ παραμένουν να το έχουν γιατί το έχουν προπληρώσει χεχεχε τραγικοί. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 4 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Οκτωβρίου (edited) 9 ώρες πριν, VIPdriver said: Πού το λέει αυτό για τα 100gb; Έχεις λινκ ή σκρινσοτ; Όπως και την προηγουμενη προσφορά την βρίσκεις μόνο στα δύο καταστήματα της frog Δεν αναγράφεται πουθενά όπως και η προγουμενη δεν αναγραφόταν πουθενά στην λένε μόνο στα δύο καταστήματα απλά όσοι έχουν το προηγούμενο πρόγραμμα το κρατάνε γιατί το έχουν προπληρώσει Edited 4 Οκτωβρίου by ANAGNPANA 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 4 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, ANAGNPANA said: Όπως και την προηγουμενη προσφορά την βρίσκεις μόνο στα δύο καταστήματα της frog Δεν αναγράφεται πουθενά όπως και η προγουμενη δεν αναγραφόταν πουθενά στην λένε μόνο στα δύο καταστήματα απλά όσοι έχουν το προηγούμενο πρόγραμμα το κρατάνε γιατί το έχουν προπληρώσει Πήγες σε κατάστημα και σου ειπαν 144€ για 100gb/μήνα; 2 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 4 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Οκτωβρίου (edited) 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Πήγες σε κατάστημα και σου ειπαν 144€ για 100gb/μήνα; Πήγα εγώ. Ισχύει. Τέλος. Edited 4 Οκτωβρίου by motoboots 2 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 4 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Οκτωβρίου 35 minutes ago, motoboots said: Πήγα εγώ. Ισχύει. Τέλος. 11 ώρες πριν, Bas said: Σε προπληρωμένα 100GB/μήνα έχει σημασία αν έχει roll over η όχι! Και για roll over; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 4 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Οκτωβρίου 1 hour ago, Bas said: Και για roll over; Δεν υπάρχει roll over. 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 4 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Οκτωβρίου 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natbic Δημ. 4 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Οκτωβρίου (edited) Μόλις μπήκα στην εφαρμογή κ είδα πως μου έχουν δωσει για κάποιον λόγο δωρο 30 gb για 30 μέρες!! Δυστυχώς στη δίκη μου περίπτωση θα πάνε χαμένα γιατι πριν λίγες μέρες έβαλα Ίντερνετ κ εχω αρκετό αλλα δεν παύει να ήταν μια ευχάριστη έκπληξη που σε άλλη στιγμή σίγουρα θα με ξελάσπωναν για τα καλα έναν μήνα! Bad timing που λένε κ στο χωριό μου😄 Edited 4 Οκτωβρίου by Natbic 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 4 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Οκτωβρίου 26 minutes ago, Natbic said: Μόλις μπήκα στην εφαρμογή κ είδα πως μου έχουν δωσει για κάποιον λόγο δωρο 30 gb για μέρες!! Δυστυχώς στη δίκη μου περίπτωση θα πάνε χαμένα γιατι πριν λίγες μέρες έβαλα Ίντερνετ κ εχω αρκετό αλλα δεν παύει να ήταν μια ευχάριστη έκπληξη που σε άλλη στιγμή σίγουρα θα με ξελάσπωναν για τα καλα έναν μήνα! Bad timing που λένε κ στο χωριό μου😄 Εαν το δωρο εχει προτεραιότητα, θα κρατήσεις καλή καβατζα για τον επομενο μηνα (αρκεί να ξαναγορασεις το ίδιο πακετο πριν ληξει). 4 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natbic Δημ. 4 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Οκτωβρίου 1 hour ago, VIPdriver said: Εαν το δωρο εχει προτεραιότητα, θα κρατήσεις καλή καβατζα για τον επομενο μηνα (αρκεί να ξαναγορασεις το ίδιο πακετο πριν ληξει). Όχι «δυστυχώς» το δωρο είναι για 30 μέρες οποτε λήγει μετά απο τα αγορασμένα μου gb 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 4 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Οκτωβρίου 29 minutes ago, Natbic said: Όχι «δυστυχώς» το δωρο είναι για 30 μέρες οποτε λήγει μετά απο τα αγορασμένα μου gb Το λέω επειδή συνήθως τα δώρα έχουν προτεραιότητα στην κατανάλωση, ανεξάρτητα από την ημερομηνία λήξης 3 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wendel Δημ. 4 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Οκτωβρίου εχω κάνει έμμεση φοριτότητα απο Voda σε Frog εδώ και μία εβδομάδα αλλά δεν έχει γίνει τίποτα ακόμα, πόσο χρόνο παίρνει? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 4 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Οκτωβρίου (edited) 13 ώρες πριν, motoboots said: Πήγα εγώ. Ισχύει. Τέλος. Ε μα αναφέρουμε κάτι και δεν μας πιστεύουν κιόλας εδώ μέσα Edited 4 Οκτωβρίου by ANAGNPANA 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natbic Δημ. 4 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, VIPdriver said: Το λέω επειδή συνήθως τα δώρα έχουν προτεραιότητα στην κατανάλωση, ανεξάρτητα από την ημερομηνία λήξης Συνηθως έτσι είναι εχεις δίκιο αλλα σε αυτη την περίπτωση που το τέσταρα κιόλας για σιγουριά καταναλώνει αποτα δικα μου δεδομένα και όχι απο το δώρο! 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 4 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Οκτωβρίου Από το buypoint έβαλα μια 12€ και πήρα 20γιγα και 200’. Ξαφνικά μου έδωσε μετά από μια μέρα 10 γίγα. Με κάλυψε καλά με αυτά. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. 5 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Οκτωβρίου On 4/10/2024 at 6:09 ΜΜ, VIPdriver said: Το λέω επειδή συνήθως τα δώρα έχουν προτεραιότητα στην κατανάλωση, ανεξάρτητα από την ημερομηνία λήξης Στη frog καταναλωνει απο το πιο κοντοληξιμο πακετο. Οχι με βαση αν ειναι δωρο ή οχι. Και αυτο ειναι και το σωστο. 5 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. 6 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Οκτωβρίου ελαβα 30GB . Ειχα αγαπημενο προορισμό την Ινδία. 2 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos06 Δημ. 6 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Οκτωβρίου επειδη πήρα καινούργιο αριθμό what'sup και το frog μαλλον θα το εχω για δευτερο μόνο για ομιλία, κάθε πότε είναι η εβδομάδα διπλασιασμού και με φτάνει αν βάζω 8 ευρώ κάθε τρίμηνο, ίσα ίσα για να μην μπλοκάρουν οι κλήσεις; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts