Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

5 ώρες πριν, geoliol said:

καλησπερα μια χαζη ερωτηση καταλαθος εβαλα 30 ευρω καρτα αντι για 12 για να βαλω τα απεριοριστα. υπαρχει τροπος να επιστραφει το υπολοιπο ποσο; δεν επιθυμω να τα αφησω γτ κανω ανανεωση απο wifi και δεν βαζω τα πακετα της φρογκ

Αφού τελειώσει η κανονική διάρκεια του πακέτου των απεριόριστων, μπορείς να στείλεις ΑΛΠΑΚ στο 1314 και να μετατρέψεις το frog σε what's up (ή cosmoκάρτα) Ύστερα κάνεις easy transfer το υπόλοιπο σε άλλο καρτοκινητό (what's up ή cosmoκάρτα)

Αν είναι η 1η φορά που κάνεις ΑΛΠΑΚ, είναι δωρεάν. Αν έχεις κάνει ξανά στο παρελθόν, η χρέωση είναι 3€

12 ώρες πριν, user_one said:

Αφού τελειώσει η κανονική διάρκεια του πακέτου των απεριόριστων, μπορείς να στείλεις ΑΛΠΑΚ στο 1314 και να μετατρέψεις το frog σε what's up (ή cosmoκάρτα) Ύστερα κάνεις easy transfer το υπόλοιπο σε άλλο καρτοκινητό (what's up ή cosmoκάρτα)

Αν είναι η 1η φορά που κάνεις ΑΛΠΑΚ, είναι δωρεάν. Αν έχεις κάνει ξανά στο παρελθόν, η χρέωση είναι 3€

μα δεν θελω να τα στειλω σε αλλο καρτοκινητο αλλα αν υπαρχει η δυνατοτητα να επιστρεψουν στο λογαριασμο τραπεζης 

Μπορείς να αναφέρεις στην εξυπηρέτηση πελατών ότι έκανες λάθος στην Ανανέωση, διάλεξες λάθος ποσό .

Αλλά δεν είναι υποχρεωμένοι να στα επιστρέψουν. Δεν αποκλείετε όμως να το κάνουν.

Τελείωσα τους 12 μήνες που είμαι στη Frog και σταμάτησαν να μου δίνουν τα 120' προς όλους στην ανανέωση με τα οποία έβγαζα και 2ο μήνα (1 μήνας τα δωρεάν λεπτά και MB της ανανέωσης + 1 μήνα το πακέτο).

Να αλλάξω πάροχο για ένα μήνα και να επιστρέψω Frog; Τι προτείνετε;

1 hour ago, isidorosss said:

Τελείωσα τους 12 μήνες που είμαι στη Frog και σταμάτησαν να μου δίνουν τα 120' προς όλους στην ανανέωση με τα οποία έβγαζα και 2ο μήνα (1 μήνας τα δωρεάν λεπτά και MB της ανανέωσης + 1 μήνα το πακέτο).

Εγώ πήγα liquid μετά τον χρόνο. Εάν είσαι ευχαριστημένος με την κάλυψη της Vodafone, αξίζει.

Έχει ειπωθεί ότι και με αλλαγή σε what's up και ξανά πίσω σε frog γίνεται. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα αυτός ο τρόπος.

4 ώρες πριν, isidorosss said:

Πας CU. Με τα 12€ της φορητότητας περνάς έναν μήνα, μετά μπαίνεις liquid περνάς δεύτερο μήνα στη δωρεάν συνδρομή των 30€, και φεύγεις ΚΥΡΙΟΣ για Frog.

Edited by kalitexnis_g

20 ώρες πριν, EllinikoNisi said:

Εγώ πήγα liquid μετά τον χρόνο. Εάν είσαι ευχαριστημένος με την κάλυψη της Vodafone, αξίζει.

Έχει ειπωθεί ότι και με αλλαγή σε what's up και ξανά πίσω σε frog γίνεται. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα αυτός ο τρόπος.

Να αναφέρω ότι δοκίμασα αλλαγή σε what's up και ξανά πίσω σε frog (3€ χρέωση Χ2 φορές με ΑΛΠΑΚ) αλλά δεν παίρνω τα δώρα νέου συνδρομητή. Το επιβεβαίωσα και στο Chat με την Cosmote.

Οπότε θα δοκιμάσω το Liquid και ίσως επιστρέψω αργότερα σε Frog. Επίσης το Vodafone CU δίνει δώρο bluetooth ηχείο για νέους συνδρομητές μέχρι αρχές Σεπτέμβρη.

Edited by isidorosss

45 minutes ago, isidorosss said:

Επίσης το Vodafone CU δίνει δώρο bluetooth ηχείο για νέους συνδρομητές μέχρι αρχές Σεπτέμβρη.

Καλά μη νομίζεις, κινεζιά των 5 ευρώ από πανηγύρι είναι, μην αλλάξεις δίκτυο για αυτό δηλαδή, αλλά αν αλλάξεις από το τίποτα καλύτερο.

12 minutes ago, spiliot said:

Καλά μη νομίζεις, κινεζιά των 5 ευρώ από πανηγύρι είναι, μην αλλάξεις δίκτυο για αυτό δηλαδή, αλλά αν αλλάξεις από το τίποτα καλύτερο.

Δεν θα αλλάξω για το ηχείο. Απλά το αναφέρω ως έξτρα παροχή.

Πρώτα θα δοκιμάσω το liquid. Πολλοί γράφουν στο σχετικό νήμα στο myphone ότι συμφέρει το liquid αλλά φαίνεται αρκετά πολύπλοκο.

Αν δεν με εξυπηρετεί το liquid θα επιστρέψω στο Frog με τα δώρα για 12 μήνες. Ελπίζω ότι θα ισχύουν τα δώρα και πάλι χωρίς να αλλάξω αριθμό.

7 minutes ago, VIPdriver said:

Το liquid είναι περιπλοκο και χρειάζεται εξτρα ενέργειες από τον συνδρομητή για να είναι οικονομικό. 

Εκτός κι αν τρως σουβλάκια.. 😉

12 minutes ago, VIPdriver said:

Δεν χρειάζεται κάποιος liquid για να φαει σουβλάκια... 

Είπες ότι το liquid είναι περίπλοκο για να είναι οικονομικό.

Και σου λέω.. πες πως δεν ασχολείσαι με τα περίπλοκα και αφήνεις τη συνδρομή κανονικά. Κάποια στιγμή κάνεις μία μεγάλη παραγγελία και όλα καλά. Καθόλου περίπλοκο.

Εμένα το πρόβλημά μου ήταν το δίκτυο.

Edited by kalitexnis_g

25 minutes ago, kalitexnis_g said:

Είπες ότι το liquid είναι περίπλοκο για να είναι οικονομικό.

Και σου λέω.. πες πως δεν ασχολείσαι με τα περίπλοκα και αφήνεις τη συνδρομή κανονικά. Κάποια στιγμή κάνεις μία μεγάλη παραγγελία και όλα καλά. Καθόλου περίπλοκο.

Εμένα το πρόβλημά μου ήταν το δίκτυο.

Σου ξαναλέω φίλε μου, δεν χρειάζεται να ταΐζεις ενα καρτοκινητο για να μπορέσεις να παραγγειλεις σουβλάκια. Δεν χρειάζεται μεσάζοντα για να φας σουβλάκια. 

RIP Cashback...1485709620_Screenshot_20241105_MyVodafone.thumb.jpg.b2cbc5c521f81c29c403b7ca2f7b0b43.jpg

4 minutes ago, VIPdriver said:

Σου ξαναλέω φίλε μου, δεν χρειάζεται να ταΐζεις ενα καρτοκινητο για να μπορέσεις να παραγγειλεις σουβλάκια. Δεν χρειάζεται μεσάζοντα για να φας σουβλάκια. 

Εδώ άλλοι ταΐζουν το καρτοκινητό τους για να μην μπει σε φραγή έχοντας μαζέψει χρήματα που δε ξέρουν τι να τα κάνουν.

Το ότι δίνεται επιλογή εξαργύρωσης του κουμπαρά που λέγεται καρτοκινητό μόνο θετικό το λες. Από την άλλη δεν σε υποχρεώνει κανείς να πάρεις σουβλάκια, μπορείς να πάρεις είδη για το σπίτι, ψώνια κτλ.

Edited by EllinikoNisi

1 minute ago, EllinikoNisi said:

Εδώ άλλοι ταΐζουν το καρτοκινητό τους για να μην μπει σε φραγή έχοντας μαζέψει χρήματα που δε ξέρουν τι να τα κάνουν.

Το ότι δίνεται επιλογή εξαργύρωσης του κουμπαρά που λέγεται καρτοκινητό μόνο θετικό το λες. Από την άλλη δεν σε υποχρεώνει κανείς να πάρεις σουβλάκια, μπορείς να πάρεις ήδη για το σπίτι, ψώνια κτλ.

Μπαινεις σε μία εξτρα διαδικασία που δεν είναι αναγκαία για να αγοράσεις κάποια πραγματα. 

Για όσους συντηρούν νουμεράκι, με 1€/3μηνο στο F2G είναι πολυ απλό και φτηνο. 

Ο καθένας όπως το βλεπει παιδια. 

RIP Cashback...1485709620_Screenshot_20241105_MyVodafone.thumb.jpg.b2cbc5c521f81c29c403b7ca2f7b0b43.jpg

6 minutes ago, VIPdriver said:

Μπαινεις σε μία εξτρα διαδικασία που δεν είναι αναγκαία για να αγοράσεις κάποια πραγματα. 

Κάποια στιγμή τα πράγματα του σπιτιού τελειώνουν. Αγορές supermarket ούτως ή άλλως θα χρειαστείς να κάνεις. Και σουβλάκια να μην τρώμε ποτέ ένα χαρτί υγείας θα το χρειαστούμε που λέει ο λόγος, ένα σαπούνι, ένα σαμπουάν κτλ. Δε είναι μόνο τα πιτογύρα και τα σουβλάκια.

Για κυρίως νούμερο που απλά δεν έχει πολύ κατανάλωση σε ομιλία αλλά έχει 4- 5 gb σε data, το liquid είναι ότι πρέπει. 

59 minutes ago, VIPdriver said:

Δεν είναι συντήρηση απλώς, είναι ελάχιστη χρήση. Και με το 1€ δεν μπορείς να την έχεις.

46 minutes ago, EllinikoNisi said:

Κάποια στιγμή τα πράγματα του σπιτιού τελειώνουν. Αγορές supermarket ούτως ή άλλως θα χρειαστείς να κάνεις. Και σουβλάκια να μην τρώμε ποτέ ένα χαρτί υγείας θα το χρειαστούμε που λέει ο λόγος, ένα σαπούνι, ένα σαμπουάν κτλ. Δε είναι μόνο τα πιτογύρα και τα σουβλάκια.

Για κυρίως νούμερο που απλά δεν έχει πολύ κατανάλωση σε ομιλία αλλά έχει 4- 5 gb σε data, το liquid είναι ότι πρέπει. 

Ακριβώς..

Εξάλλου έχει επικρατήσει το "σουβλάκια" αλλά εννοούμε οτιδήποτε μπορείς να αγοράσεις με το smart pocket .

Τεσπα ας το λήξουμε είμαστε και εκτός θέματος 

Edited by kalitexnis_g

2 ώρες πριν, kalitexnis_g said:

Εξάλλου έχει επικρατήσει το "σουβλάκια" αλλά εννοούμε οτιδήποτε μπορείς να αγοράσεις με το smart pocket .

Υπόψιν ότι έχει και 10% φόρο κινητής στις αγορές εκτός από ΦΠΑ. Τα ψώνια βγαίνουν 10% ακριβότερα.

Τα ονλάιν ψώνια βολεύουν σε 3 περιπτώσεις (κατά τη γνώμη μου) :

α) εάν υπάρχει κινητικό προβλημα

β) εάν υπάρχει αρρώστια

γ) εάν υπάρχει λοκνταουν

Εάν δεν υπαρχουν αυτά τα 3, τα ψώνια είναι πιο φτηνά και πιο γρήγορα εάν τα κάνει κάποιος μόνος του. 

Εχει δοκιμασει καποιος προσφατα να παρει twin sim σε frog ? Αν ναι, ποσο ειναι το κοστος ; Βλεπω οτι δεν υπαρχει σχετικη σελιδα για ιδιωτες στην cosmote. Σταματησαν να το προσφέρουν σε νέους ιδιώτες ;

33 minutes ago, dimitroula10 said:

Υπόψιν ότι έχει και 10% φόρο κινητής στις αγορές εκτός από ΦΠΑ. Τα ψώνια βγαίνουν 10% ακριβότερα.

Ναι αλλά σε σχέση με τα πακέτα που μέναν αχρησιμοποίητα, καλά είναι πάλι.

Φυσικά δεν θα κάνεις και όλες σου τις αγορές μέσω SMART pocket. Θα κάνεις μία γερή παραγγελία μία φορά το χρόνο και θα κάνει 110€ αντί για 100.

Στο liquid χρήματα βάζεις και χρήματα έχεις. Σε όλα τα άλλα καρτοκινητά ξεκινάς ένα ανελέητο κυνήγι rollover και στο τέλος έχεις ομιλία και gb που ποτέ δεν πρόκειται να ξοδέψεις και χάνεις μέχρι και το 100% των χρημάτων που έβαζες τόσο καιρό, εάν αφήνεις να λήγουν τα χρήματα.

Η cosmote θα μπορούσε να έχει επιλογή να μεταφέρεις τα χρήματα του καρτοκινητού σου στην payzy. Εκεί μάλιστα θα υπήρχε κάτι καλύτερο.

22 minutes ago, EllinikoNisi said:

Σε όλα τα άλλα καρτοκινητά ξεκινάς ένα ανελέητο κυνήγι rollover και στο τέλος έχεις ομιλία και gb που ποτέ δεν πρόκειται να ξοδέψεις και χάνεις μέχρι και το 100% των χρημάτων που έβαζες τόσο καιρό, εάν αφήνεις να λήγουν τα χρήματα.

Δεν ισχύει αυτό σε όλες. Στην Q η αγορά πακέτου προσφοράς δίνει επέκταση λήξης υπόλοιπου ακόμα και στις προσωπικές προσφορές. Άσχετα αν τα σκατωσε στα καουντντάουν εμείς αγοράζουμε το 5€υρο πακέτο και δεν περισσεύει τίποτα μετά το δίμηνο. Απλά πράγματα. Αν το κόψει αυτό, βλέπουμε αλλά δεν νομίζω ότι θα τολμήσει. Δυστυχώς Αν δεν υπάρξει νόμος ώστε τα λεφτά να μην λήγουν ποτέ, θα ψάχνουμε άκρη με απαράδεκτες τακτικές από τις εταιρείες. Ευτυχώς πάντα υπάρχουν παράθυρα.

ΔΩPO 500Λ ΠPOΣ OΛOYΣ K 2GB ΓIA 30 HMEPEΣ ME THN EΠOMENH ANANEΩΣH AΠO 10€ MEΣA ΣTIΣ EΠOMENEΣ 2 MEPEΣ K TA EYPΩ MENOYN ΣTHN KAPTA ΣOY (ΓIA ONLINE ANANEΩΣH MΠEΣ myq.gr/Qwebtopup)! ΓIA NA MHN ΛAMBANEIΣ ΠPOΣΦOPEΣ MΠEΣ EΔΩ

Edited by dimitroula10

55 minutes ago, dimitroula10 said:

Δεν ισχύει αυτό σε όλες. Στην Q η αγορά πακέτου προσφοράς δίνει επέκταση λήξης υπόλοιπου ακόμα και στις προσωπικές προσφορές. Άσχετα αν τα σκατωσε στα καουντντάουν εμείς αγοράζουμε το 5€υρο πακέτο και δεν περισσεύει τίποτα μετά το δίμηνο. Απλά πράγματα. Αν το κόψει αυτό, βλέπουμε αλλά δεν νομίζω ότι θα τολμήσει. Δυστυχώς Αν δεν υπάρξει νόμος ώστε τα λεφτά να μην λήγουν ποτέ, θα ψάχνουμε άκρη με απαράδεκτες τακτικές από τις εταιρείες. Ευτυχώς πάντα υπάρχουν παράθυρα.

ΔΩPO 500Λ ΠPOΣ OΛOYΣ K 2GB ΓIA 30 HMEPEΣ ME THN EΠOMENH ANANEΩΣH AΠO 10€ MEΣA ΣTIΣ EΠOMENEΣ 2 MEPEΣ K TA EYPΩ MENOYN ΣTHN KAPTA ΣOY (ΓIA ONLINE ANANEΩΣH MΠEΣ myq.gr/Qwebtopup)! ΓIA NA MHN ΛAMBANEIΣ ΠPOΣΦOPEΣ MΠEΣ EΔΩ

Δηλαδή βάζεις κάρτα και μετά στο άσχετο, μετά από εβδομάδα παράδειγμα, σου στέλνει το εν λόγω sms? Και πας και βάζεις ξανά κάρτα? Δηλαδή σε ένα μήνα έβαλες 2 φορές κάρτα? Και προφανώς όταν έβαλες την πρώτη κάρτα ενεργοποιήσες και κάποιο πακέτο. Οπότε τι κερδίζεις την μια εβδομάδα?

Μιλάω για αριθμό που χρησιμοποιείται ως βασικός και όχι για συντήρηση.