hercoulis Δημ. May 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2022 Κάνουμε εγγραφή κανονικά στο Wi-Fi Greece ? και όταν έρθει η κάρτα πάμε στην εφαρμογή φρογκ και βάζουμε το νούμερο ή μπαίνουν αυτόματα μετά την πληρωμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. May 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2022 Κάνουμε εγγραφή κανονικά στο Wi-Fi Greece ? και όταν έρθει η κάρτα πάμε στην εφαρμογή φρογκ και βάζουμε το νούμερο ή μπαίνουν αυτόματα μετά την πληρωμή;Κάνεις την αγορά σαν επισκέπτης και σου στέλνουν την κάρτα ξυσμενη στο Viber ή στο e mail που θα βάλεις. Αν έχεις viber σημείωσε το κατά την αγορά. Εννοείται γράφεις το νούμερο σου 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andre74 Δημ. May 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2022 Απ ότι έχετε γράψει, συμπεραίνω πως και τα 600' προς φρογκ δώρο μέσω εφαρμογής, μπορεί κάποιος να τα ενεργοποιήσει μέχρι ΚΑΙ την 30η ημέρα, μετά την χρηματική ανανέωση στην οποία δόθηκε το δώρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natpass Δημ. May 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2022 49 minutes ago, andre74 said: Απ ότι έχετε γράψει, συμπεραίνω πως και τα 600' προς φρογκ δώρο μέσω εφαρμογής, μπορεί κάποιος να τα ενεργοποιήσει μέχρι ΚΑΙ την 30η ημέρα, μετά την χρηματική ανανέωση στην οποία δόθηκε το δώρο; Σωστά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gousias Δημ. May 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2022 https://www.wifigreece.gr/product-category/kartes-ananeosis/Τι διαφορετικό προσφέρει από τις ήδη υπάρχουσες δυνατότητες μέσω των εφαρμογών από παρόχους, όπως προσφέρεται και η ανανέωση καρτοκινητής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. May 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2022 Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι δίνει πιο πολλά Gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. May 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2022 Καλημερα, θα ηθελα καποιες οδηγιες, ποιος ειναι ο πιο προσοδοφορος δρομος να ερθει καποιος στο frog και ποσες μερες θα παρει να γινει η μεταβαση απο f2g? Να πω οτι υπαρχει ειδη ενα ακομα νουμερο frog. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. May 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2022 (edited) Καλημέρα. Πήγαινε σε μαγαζί κάνε το αίτημα και σε δυο τρεις μέρες θα σε ενημερώσουνε. Μετά από μια μέρα σε εμένα ήρθε μήνυμα από τη κοσμοτε που έλεγε ότι παρέλαβαν το αίτημα μου. Ηλεκτρονικά μπορεί να κάνει παραπάνω αλλά δε πας πουθενά ) Edited May 29, 2022 by hercoulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. May 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2022 Να δεις στο αππ του φρογκ που ήδη εχεις, κάπου έχει να προσκαλεσεις φίλο ώστε να έχετε μεταξυ σας δωρεάν λεπτά ομιλίας. Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baskon Δημ. May 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2022 Έχω ένα παλιό νούμερο με διπλασιασμό όταν βάζω κάρτα. Έβαλα κάρτα και δε διπλασιαστηκε. Καταργήθηκε και δε το πήρα χαμπάρι η απλά τα φανταστικά τους συστήματα φυσάνε όπως πάντα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. May 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2022 Έγινε κανονικά ο διπλασιασμός εχθές όταν έβαλα. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. May 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2022 34 minutes ago, baskon said: Έχω ένα παλιό νούμερο με διπλασιασμό όταν βάζω κάρτα. Έβαλα κάρτα και δε διπλασιαστηκε. Καταργήθηκε και δε το πήρα χαμπάρι η απλά τα φανταστικά τους συστήματα φυσάνε όπως πάντα; Και εγώ τελευταία φορά που έβαλα τον Απρίλιο κάρτα διπλασιάστηκε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. May 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2022 On 29/5/2022 at 12:44 ΜΜ, hercoulis said: Καλημέρα. Πήγαινε σε μαγαζί κάνε το αίτημα και σε δυο τρεις μέρες θα σε ενημερώσουνε. Μετά από μια μέρα σε εμένα ήρθε μήνυμα από τη κοσμοτε που έλεγε ότι παρέλαβαν το αίτημα μου. Ηλεκτρονικά μπορεί να κάνει παραπάνω αλλά δε πας πουθενά ) On 29/5/2022 at 1:15 ΜΜ, Mobileras said: Να δεις στο αππ του φρογκ που ήδη εχεις, κάπου έχει να προσκαλεσεις φίλο ώστε να έχετε μεταξυ σας δωρεάν λεπτά ομιλίας. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας, ελεγα μηπως υπηρχε κατι που θα επρεπε να κανω πριν η μαζι με την αιτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. May 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2022 Μόλις τελείωσε μια κουραστική μέρα δουλειάς και πέρασα να πω ένα γεια στους συνδρομητές της καλύτερης καρτοκινητής του κόσμου. Καλό απόγευμα να έρχεται κύριοι! 9 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsino Δημ. May 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2022 1 ώρα πριν, EllinikoNisi said: Μόλις τελείωσε μια κουραστική μέρα δουλειάς και πέρασα να πω ένα γεια στους συνδρομητές της καλύτερης καρτοκινητής του κόσμου. Καλό απόγευμα να έρχεται κύριοι! Επίσης φίλε 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user2163 Δημ. May 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2022 (edited) 2 ώρες πριν, EllinikoNisi said: Μόλις τελείωσε μια κουραστική μέρα δουλειάς και πέρασα να πω ένα γεια στους συνδρομητές της καλύτερης καρτοκινητής του κόσμου. Καλό απόγευμα να έρχεται κύριοι! Edited May 31, 2022 by user2163 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gousias Δημ. May 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2022 Δυνατότητα για αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου κάθε μήνα, αλλά και αυτόματη ανανέωση ποσού σε Frog, υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. May 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2022 4 minutes ago, gousias said: Δυνατότητα για αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου κάθε μήνα, αλλά και αυτόματη ανανέωση ποσού σε Frog, υπάρχει; Οχι και όχι. Η μοναδική διευκόλυνση είναι να αποθηκεύσει την χρεωστική κάρτα για να μην γράφεις τα στοιχεία κάθε φορά. Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. May 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2022 Για αυτόματη ανανέωση Θα πρέπει να κατεβάσεις την εφαρμογή της COSMOTE. Μετά πας βοήθεια, αυτόματη ανανέωση χρηματικού υπόλοιπου, και βλέπεις τις επιλογές ανανέωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2022 Απεριόριστα δεδομένα στο frog με 9.90€ μέχρι 31/8 6 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. June 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2022 12 ώρες πριν, gousias said: Δυνατότητα για αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου κάθε μήνα, αλλά και αυτόματη ανανέωση ποσού σε Frog, υπάρχει; Στις 9 Μαΐου ο Pppe έγραψε σχετικά με το πακέτο 60': Quote Ναι και για 31 μερες. Αν βαλεις σημερα, 120' ολους ανα δευτερολεπτο ως 9/6/2022 12:00. Εχει διπλασιασμο αυτη τη βδομαδα οπως αναμενοταν, οπως θα εχει και τους επομενους 2 μηνες, Ιουνη και Ιουλη στην ιδια ημερομηνια 9. Για κάποιον που έβαλε πακέτο στις 9/5 η επόμενη ανανέωση θα γίνει στις 9/6 και εν συνεχεία στις 10/7, καθώς ο Ιούνιος αποτελείται από 30 ημέρες. Και στο σημείο αυτό έχουμε κλειδώσει σε Κυριακή. Η επόμενη ανανέωση θα πρέπει να γίνει σε 28 ημέρες, στις 7/8 και εν συνέχεια στις 4/9... 2/10... 30/10. Εν ολίγοις, χωρίς pattern, η πραγματική διάρκεια του πακέτου 60' με 3,02€ για κυνηγούς διπλασιασμών είναι 28 ημέρες. Στο σημείο αυτό τονίζω ότι δεν έχω κάποια ένσταση όσον αφορά το σχόλιο του Pppe... το χρησιμοποιώ ως βάση για το δικό μου σχόλιο. Ελπίζω ο Pppe να μη το θεωρήσει μεμπτό από μέρους μου. Τα πακέτα internet 25 & 30 ημερών λήγουν στην ακριβή ώρα ενεργοποίησης τους. Προκειμένου να ανανεώνω σε σταθερή ώρα επιλέγω την 24η ή 29η μέρα αντίστοιχα. Στο play υπάρχει η εφαρμογή Do It Later. Δεν είναι η μοναδική του είδους. Δουλεύει μάλιστα ικανοποιητικά και στη δωρεάν έκδοση. Εκτελώ τις ανανεώσεις μέσω επαναλαμβανόμενων χρονοπρογραμματισμένων sms. Πρόσθετα επιλέγω την αποστολή των sms σε ζώνη 4 ωρών προκειμένου να αποφύγω την αδυναμία αποστολής λόγω τηλεφωνικής κλήσης η κακής σύνδεσης με το δίκτυο κινητής και έχω ξεχάσει ότι χρησιμοποιώ καρτοκινητό. Το μειονέκτημα της μεθόδου έγκειται στην αδυναμία ενεργοποίησης πακέτων για τα οποία δεν διατίθεται sms ενεργοποίησης (αποκλειστικά μέσω app). 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. June 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2022 Για ενεργοποίηση πακέτου βολεύει ο χρονοπρογραμματισμός με SMS. Αλλά στην ανανέωση χρηματικού υπολοίπου, τι κάνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. June 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2022 δυστυχώς δεν έχω λύση για την ανανέωση υπολοίπου. Η ανανέωση που προσφέρει το cosmote app σε συγκεκριμένη μέρα του μήνα δεν εξυπηρετεί... υπενθύμιση σε ημερολόγιο και τέλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. June 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2022 28 minutes ago, arjuna said: δυστυχώς δεν έχω λύση για την ανανέωση υπολοίπου. Η ανανέωση που προσφέρει το cosmote app σε συγκεκριμένη μέρα του μήνα δεν εξυπηρετεί... υπενθύμιση σε ημερολόγιο και τέλος Αυτό κάνω και γω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2022 9 ώρες πριν, bbbb said: Απεριόριστα δεδομένα στο frog με 9.90€ μέχρι 31/8 Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι σε όλους,αυτές είναι προσφορες! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts