Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και γιατί αναφέρει ότι η προσφορά ισχύει μέχρι 14/5? Αυτός π.χ. που θα το ενεργοποιήσει εκείνη τη μέρα 23.00 έχει μία ώρα να τα τερματίσει όλα? :)
Ναι.

Στάλθηκε από το Pixel 4a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

INTERNATIONAL για 30 ημέρες

40' προς Κύπρο, Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Ιταλία, ΗΠΑ, Καναδά, Ρουμανία, Ολλανδία, Γαλλία & Ισπανία

5,30€

Στείλε ΙΝΤER1 στο 1330

Το περίεργο είναι ότι στα Αγγλικά λέει INT1 (40' to Great Britain, Germany, France, Italy, Spain, Belgium & Netherland)

δοκίμασε το.

Εδώ λέει ότι υπάρχουν δύο πακέτα και το σωστό για ΗΠΑ είναι το INTER1

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/en/pricelist.html?mtbid=7ce557a6-45e5-5de4-e053-181f12ac3db5

Edited by Vasileios

Κυκλοφορεί κάρτα ανανεωσης frog των 10€ που προσφέρει 10GB+200 NATIONAL+400 to frog gia 50 days
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Κυκλοφορεί κάρτα ανανεωσης frog των 10€ που προσφέρει 10GB+200 NATIONAL+400 to frog gia 50 days
Έχει συγκεκριμένους όρους για να την χρησιμοποιήσεις. Νομίζω πρέπει να έχει κάνει τουλάχιστον μ8α ανανέωση τις τελευταίες 30 μέρες.

Το έχουμε αναφέρει ήδη αυτό, το θέμα είναι που την βρίσκεις;

Και αυτό έχει αναφερθεί.

Διαβάστε από το #13151 και μετά

πχ #13200 #13319 #13257 που βρήκα μετά από ένα γρήγορο πέρασμα.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά καταλαβαίνεις ότι τις έχω δει, μόνο που έτσι όπως το έκανε η cosmote είναι σαν κυνήγι θησαυρού.

Χριστός ανέστη και χρόνια πολλά.

Τελικά ΔΕΝ έχουμε διπλασιασμό αυτή την εβδομάδα!!Μετά από εκκαθὰριση δεδομένων εμφανίστηκαν τα "σωστά" πακέτα του βατράχου.Καλή Μ.Εβδομάδα.
Αυτή που ξεκίνησε σήμερα; έχουμε; Χρόνια Πολλά!

Αυτή που ξεκίνησε σήμερα; έχουμε; Χρόνια Πολλά!

Χρόνια πολλά! Κανονικά εβδομαδα διπλασιασμού αυτη ηρθε κ μήνυμα

ΠPOΣΦOPA: ΔIΠΛOΣ XPONOΣ ME TO ΠAKETO 60' ΠPOΣ OΛOYΣ! ΠAPE 120' ΠPOΣ OΛOYΣ ME MONO 3€ ΓIA 30 HMEPEΣ & H XPEΩΣH EINAI ANA ΔEYTEPOΛEΠTO!

H ΠPOΣΦOPA IΣXYEI EΩΣ 9/5 MEΣA AΠO TO FROG APP https://frogapp.page.link/gtcx H' KAΛEΣE 1330

Παιδιά καλησπέρα. Θέλω να αποκτήσω ένα δεύτερο νούμερο καρτοκινητο από άλλον πάροχο (έχω ήδη της Vodafone). Και σκέφθηκα να πάρω frog. Θέλω να ρωτήσω

1) επειδή θα το χρησιμοποιώ παθητικά μόνο και δεν θέλω να βάζω όσο γίνεται υπόλοιπο χρημάτων, κάθε πόσο διάστημα γίνεται η αυτόματη φράγη όταν δεν βάζω χρήματα?? Είναι το κλασσικό τετράμηνο που έχουν οι υπόλοιποι?? Και

2)απο που αγοράζω μια frog καρτοκινητη? Από Γερμανό η κατάστημα κόσμοτε?

1. Ειναι 2μηνο για τα χρήματα και 3μηνο για φραγή όσο δηλαδή και στην vodafone

2.Aν δεν έχουν εκεί μπορεις να πάρεις whatsup και με 10€ χρέωση να το γυρίσεις σε frog. Υπάρχουν whatsup που κάνουν διπλασιασμό κάρτας κατά το πρώτο 3μηνο οπότε βάζοντας 12€ κάρτα κατά την αγορά, θα μπουν 22,68€ εκ των οποίων τα 10€ μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να το κάνεις frog. Επίσης επειδή λες για παθητική χρήση το whatsup μπορείς προς το παρόν τουλάχιστον, να το συντηρείς με 5€ ανα δίμηνο (αν δε θες να χάνονται τα χρήματα) ή τρίμηνο (αν δεν έχεις θέμα να χάνονται τα χρήματα) με την υπηρεσία easy transfer δηλαδή να σου στέλνει κάποιος συνδρομητής συμβολαίου ή καρτοκινητής 5€ πριν μπει σε φραγή τριμήνου.Αν μπει σε φραγή τριμήνου θες κανονικά 10€ για να το ξεμπλοκάρεις. Ενω στο frog θες 10€ το 3μηνο

1. Ειναι 2μηνο για τα χρήματα και 3μηνο για φραγή όσο δηλαδή και στην vodafone

2.Aν δεν έχουν εκεί μπορεις να πάρεις whatsup και με 10€ χρέωση να το γυρίσεις σε frog. Υπάρχουν whatsup που κάνουν διπλασιασμό κάρτας κατά το πρώτο 3μηνο οπότε βάζοντας 12€ κάρτα κατά την αγορά, θα μπουν 22,68€ εκ των οποίων τα 10€ μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να το κάνεις frog. Επίσης επειδή λες για παθητική χρήση το whatsup μπορείς προς το παρόν τουλάχιστον, να το συντηρείς με 5€ ανα δίμηνο (αν δε θες να χάνονται τα χρήματα) ή τρίμηνο (αν δεν έχεις θέμα να χάνονται τα χρήματα) με την υπηρεσία easy transfer δηλαδή να σου στέλνει κάποιος συνδρομητής συμβολαίου ή καρτοκινητής 5€ πριν μπει σε φραγή τριμήνου.Αν μπει σε φραγή τριμήνου θες κανονικά 10€ για να το ξεμπλοκάρεις. Ενω στο frog θες 10€ το 3μηνο

Δεν το γνώριζα. Είδα την επιλογή στο what's up ξεδερφου. Δήλ αν πάει να λήξει μου στέλνει εκείνος 5 ευρώ και συνεχίζω για το επόμενο τρίμηνο? Και επίσης έχει επιλογή και για 2 ευρώ . Αυτή η πατέντα ισχύει και για 2 ή από 5 και πάνω?

Όταν είστε κατειλημμένοι σας έχετε μήνυμα για τη χαμένη κλήση;;

Εχω απενεργοποιημένη την προώθηση καθώς κ την αναμονή κλήσεων αλλα τίποτα...

Έκανα και έναν συνδιασμο που ειχα βρει στο φόρουμ αλλα δυστυχώς τζίφος..

Όταν είναι κλειστό πάντως, μετα λαμβάνω μήνυμα με τη χαμένη κλήση!

Τόσα χρόνια που το ειχα σε σύνδεση λειτουργούσε μια χαρά,νομίζω πως απο τότε που το γύρισα σε φρογκ μου το κάνει κ λέω μήπως είναι θεμα καρτοκινητου...

Έχω δει ιστοσελίδα που πουλάει την "υπηρεσία" αυτής της κάρτας 10€ για 50 μέρες. Το έχει δοκιμάσει κάποιος, είναι μούφα;

Στάλθηκε από το SM-N970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχω δει ιστοσελίδα που πουλάει την "υπηρεσία" αυτής της κάρτας 10€ για 50 μέρες. Το έχει δοκιμάσει κάποιος, είναι μούφα;

Αν μας έλεγες και τη σελίδα, ίσως να το δοκιμάζαμε ;)

Αν μας έλεγες και τη σελίδα, ίσως να το δοκιμάζαμε ;)
Τη σελίδα τη βγάζει πρώτη ή δεύτερη το Google search.

Αν επιτρέπεται να μπει εδώ, χωρίς να πάρω κανέναν στο λαιμό μου, ΔΕΝ την έχω δοκιμάσει γι αυτό ρωτάω και διατηρώ αμφιβολίες:

https://www.wifigreece.gr/product/karta-ananeosis-frog-10/

Αν κάποιος τολμηρός δοκιμάσει, ας μας ενημερώσει.

ζητείται τολμηρός για 10 ευρώ..... Edited by Vasileios

ζητείται τολμηρός για 10 ευρώ.....

Παρακαλούνται large τύποι μην ενοχλήσουν, να πάνε να κάνουν ένα συμβόλαιο με 50€ και 1μιση γιγα το μήνα και να μη μας ζαλίζουν.

Edited by Vasileios

Τίμια ερώτηση: Πώς μπορώ μέσω μηνύματος στο κινητό και όχι μέσω της εφαρμογής internet (είτε cosmote είτε frog) να βάλω το πακέτο των 2 gb με τα 4.4 gb?

Τη σελίδα τη βγάζει πρώτη ή δεύτερη το Google search.

Αν επιτρέπεται να μπει εδώ, χωρίς να πάρω κανέναν στο λαιμό μου, ΔΕΝ την έχω δοκιμάσει γι αυτό ρωτάω και διατηρώ αμφιβολίες:

https://www.wifigreece.gr/product/karta-ananeosis-frog-10/

Αν κάποιος τολμηρός δοκιμάσει, ας μας ενημερώσει.

Σε ευχαριστώ για το λινκ, θα το δοκιμάσω αλλά όχι τώρα γιατί λέει 09.00 με 18.00.

θα σας ενημερώσω για το αποτέλεσμα.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τίμια ερώτηση: Πώς μπορώ μέσω μηνύματος στο κινητό και όχι μέσω της εφαρμογής internet (είτε cosmote είτε frog) να βάλω το πακέτο των 2 gb με τα 4.4 gb?

Μobile Internet 2GB για 25 ημέρες

2GB 4,44€

Στείλε 17317 στο 1330

Μobile Internet 5GB για 25 ημέρες

5GB 8,50€

Στείλε 14200 στο 1330

Σε ευχαριστώ για το λινκ, θα το δοκιμάσω αλλά όχι τώρα γιατί λέει 09.00 με 18.00.

θα σας ενημερώσω για το αποτέλεσμα.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μobile Internet 2GB για 25 ημέρες

2GB 4,44€

Στείλε 17317 στο 1330

Μobile Internet 5GB για 25 ημέρες

5GB 8,50€

Στείλε 14200 στο 1330

Είσαι Θεός!!! Το 5άρι (αν και ακριβό) εάν δεν το καταναλώσω όλο και το ανανεώσω πριν τη λήξη παραμένει?