protsimer Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Μια υπενθύμιση βρε παιδιά. Ο βάτραχος λειτουργεί κανονικά στην Ε.Ε. με το θέμα των πακέτων Ίντερνετ και ομιλίας, σωστά? Η ενεργοποίηση των πακέτων μπορεί να γίνει και από Ελλάδα αλλά και από οποιαδήποτε χώρα ΕΕ? Πρέπει να ενεργοποιηθεί το roaming? To roaming πρέπει να είναι ενεργό, αλλιώς ξεχνάς το ιντερνετ στο εξωτερικό. Τα πακέτα ενεργοποιούνται και εκτός Ελλάδας, αλλά φυσικά μόνο μέσω ιντερνετ (app), όχι με sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasp666 Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 To roaming πρέπει να είναι ενεργό, αλλιώς ξεχνάς το ιντερνετ στο εξωτερικό. Τα πακέτα ενεργοποιούνται και εκτός Ελλάδας, αλλά φυσικά μόνο μέσω ιντερνετ (app), όχι με sms. Σε ΕΕ κανονικά λειτουργούν όλα Υ Ρ στο 1314 SMS στο 1330 για ανανεώσεις και το myinternet για να μη χρεώνεσαι. Μερικά πακέτα Giga ΣΚ και Day έχουν FUP τα γνωστά 1G/4 ευρω. Μονο τα λεπτα σε φρογκ νομιζω δεν ισχύσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisaktos Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Έχω τηλέφωνα απο 3 διαφορετικά αφμ στο λογαριασμό μου. Θα κατεβάσεις την εφαρμογή COSMOTE απο το playstore. Θα μπεις με τα στοιχεια σου και μετα θα πατήσεις εκεί που είναι η φωτογραφία σου κάτω δεξια πανω σε ενα γρανάζι. Μετα βθα πας κάτω κάτω εκεί που λέει προσθήκη συνδεσης. Θα γράψεις το νουμερο του τηλ που θες να προσθέσεις και μετα θα σου ερθει επιβεβαιωτικό SMS. Θα το βάλεις και αν όλα πάνε καλά θα το δεχτεί. Θα στο εμφανίσει πατώντας πάλι το γρανάζι όπως είπα και μετά εκεί που λέει διαχείριση συνδέσεων. Ελπίζω να σε βοήθησα. Σε ευχαρηστω πολλυ ησουν κατατοπιστικος,οπως και ο απαγωγεας,να εισαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Το roaming πως το ενεργοποιώ ? Για ενεργοποίηση πακέτων Ίντερνετ μπορώ να το κάνω και μέσω της εφαρμογής της cosmote σε Android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Βγήκε νέο πακέτο 1gb για 30 ημέρες με 8,5€ Δεν γίνονται αυτά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Υπήρχε το 700mb με 7€, μήπως αντικαθιστά αυτό; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Υπήρχε το 700mb με 7€, μήπως αντικαθιστά αυτό; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πράγματι το αντικαθιστά. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guzel Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Βγήκε νέο πακέτο 1gb για 30 ημέρες με 8,5€ Δεν γίνονται αυτά Ευτυχώς έφυγα από frog.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Βγήκε νέο πακέτο 1gb για 30 ημέρες με 8,5€ Δεν γίνονται αυτά δηλαδή αντικαθιστά το πακέτο με, 4.44 ευρώ? διαρκείας 25 ημερών? ή απλά υπάρχει και πάμε προς προς τα εκεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Είναι δύσκολο να ανοίξετε το app και να δείτε δλδ; Αντικαθιστά ΜΟΝΟ το 7€-700mb-30ημερες Sent from my Redmi 3S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Ευτυχώς έφυγα από frog.. Που ήσουν πριν το φρογκ και πού πήγες τώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guzel Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Που ήσουν πριν το φρογκ και πού πήγες τώρα? Frog από την αρχή, πήγα cu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andval Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 δεν εβαλα ακομα frog για να ξερω καλυτερα αλλα ποια η διαφορα του 1gb με 8,5ε και του 2gb με 4.4ε ? απο που και ως που να παρει καποιος το πρωτο? εχει καποιο πλεονέκτημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guzel Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 δεν εβαλα ακομα frog για να ξερω καλυτερα αλλα ποια η διαφορα του 1gb με 8,5ε και του 2gb με 4.4ε ? απο που και ως που να παρει καποιος το πρωτο? εχει καποιο πλεονέκτημα? Αν το βάζουν αρκετοί θα καταργήσει τα 2gb με τις 25 ημέρες ;p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 δεν εβαλα ακομα frog για να ξερω καλυτερα αλλα ποια η διαφορα του 1gb με 8,5ε και του 2gb με 4.4ε ? απο που και ως που να παρει καποιος το πρωτο? εχει καποιο πλεονέκτημα?Τα 2gb και τα 5gb είναι αποκλειστικά μόνο στο frog! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Το 1GB είναι για 30 ημέρες και τα 2 GB για 25. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Γεια σε όλους! Γνωρίζει κανείς, αν τα 100' προς όλους+1GB που λαμβάνουμε ως bonus ανανέωσης για τους πρώτους 6 μήνες της ζωής του αριθμού Frog, μπορούν να καταναλωθούν και κατά την περιαγωγή στην ΕΕ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andval Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 Καλά αφού τα 2 και 5 GB του frog έχουν 4G και είναι και roaming τι θέλει και βάζει το κλασικό πακέτο της cosmote μέσα λες να το επιλέγει κανείς? Αν δεν υπήρχε αυτός ο όρος για το roaming περι τετραμήνου στις ξένες κάρτες τότε θα παίρναμε όλοι τέτοιες και θα βάζανε λίγο μυαλό οι ντόπιοι πάροχοι. Τώρα όντος όλο και θα πειράξουν τα πακέτα του frog στο μέλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 Δεν νομίζω,η πολιτική της εν λόγω εταιρείας με τις τελευταίες κινήσεις έχει δείξει ότι εστιάζει στο να μην αυξηθεί ο όγκος των καρτοκινητών και να αυξήσει τα συμβόλαια (με ότι έχει αναφερθεί στις φορητότητες το τελευταίο διάστημα + με την αύξηση των τηλεφωνικών επικοινωνιών σε πελάτες καρτοκινητών για αλλαγή σε συμβόλαιο λόγω του διμήνου) Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 Γεια σε όλους! Γνωρίζει κανείς, αν τα 100' προς όλους+1GB που λαμβάνουμε ως bonus ανανέωσης για τους πρώτους 6 μήνες της ζωής του αριθμού Frog, μπορούν να καταναλωθούν και κατά την περιαγωγή στην ΕΕ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην περιαγωγή στην Ε.Ε. Το έχω δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην περιαγωγή στην Ε.Ε. Το έχω δοκιμάσει. Ούτε τα λεπτά ούτε τα MB? Είσαι σίγουρος και για τα δύο? Μου κάνει εντύπωση για τα MB, καθώς όπως είχε αναφέρει κάποιος συμφορουμίτης παλαιότερα, γίνονται rollover με τα MB που προέρχονται από αγορασμένα πακέτα. Μπορεί το σύστημα να ξεχωρίσει την προέλευση του κάθε MB από τα αθροιζόμενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην περιαγωγή στην Ε.Ε. Το έχω δοκιμάσει. Ούτε τα λεπτά ούτε τα MB? Είσαι σίγουρος και για τα δύο? Μου κάνει εντύπωση για τα MB, καθώς όπως είχε αναφέρει κάποιος συμφορουμίτης παλαιότερα, γίνονται rollover με τα MB που προέρχονται από αγορασμένα πακέτα. Μπορεί το σύστημα να ξεχωρίσει την προέλευση του κάθε MB από τα αθροιζόμενα? Μάλλον εγώ τα είχα πει και τότε Τα MB από την ανανέωση λειτούργησαν ως rollover για τα 15gb που είχα μαζεμένα και λειτούργησαν κανονικά και σε ΕΕ που πήγα Για τα λεπτά όμως, το επιβεβαιώνω ότι δεν λειτουργούσαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 Στο σαιτ της frog έχει ακόμη κάρτες ανανέωσης των 5 ευρώ! Ήμουν έτοιμος να φύγω απο την q, ευτυχώς που διάβασα εδώ οτι έχει πάει 10 ευρώ η ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 Μάλλον εγώ τα είχα πει και τότε Τα MB από την ανανέωση λειτούργησαν ως rollover για τα 15gb που είχα μαζεμένα και λειτούργησαν κανονικά και σε ΕΕ που πήγα Για τα λεπτά όμως, το επιβεβαιώνω ότι δεν λειτουργούσαν Άρα, λογικά θα πρέπει να έχω κανονικά data στην Ολανδία, εφόσον έχω μαζέψει περίπου 3GB από τις ανανεώσεις. Και κάτι άλλο: Αν ενεργοποιήσω το πακέτο των 60' σε εβδομάδα διπλασιασμού, θα μπορώ να καταναλώσω όλα (120') τα λεπτά εντός ΕΕ ή μόνο τα 60' που είναι αγορασμένα? Επίσης, εντός ΕΕ το πακέτο εξακολουθεί να καταναλώνεται ανά δευτερόλεπτο, ή έχει ελάχιστη διάρκεια κλήσης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 Θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις και τα 120 ανα δευτερόλεπτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts