Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια υπενθύμιση βρε παιδιά. Ο βάτραχος λειτουργεί κανονικά στην Ε.Ε. με το θέμα των πακέτων Ίντερνετ και ομιλίας, σωστά? Η ενεργοποίηση των πακέτων μπορεί να γίνει και από Ελλάδα αλλά και από οποιαδήποτε χώρα ΕΕ? Πρέπει να ενεργοποιηθεί το roaming?

To roaming πρέπει να είναι ενεργό, αλλιώς ξεχνάς το ιντερνετ στο εξωτερικό.

Τα πακέτα ενεργοποιούνται και εκτός Ελλάδας, αλλά φυσικά μόνο μέσω ιντερνετ (app), όχι με sms.

To roaming πρέπει να είναι ενεργό, αλλιώς ξεχνάς το ιντερνετ στο εξωτερικό.

Τα πακέτα ενεργοποιούνται και εκτός Ελλάδας, αλλά φυσικά μόνο μέσω ιντερνετ (app), όχι με sms.

Σε ΕΕ κανονικά λειτουργούν όλα Υ Ρ στο 1314 SMS στο 1330 για ανανεώσεις και το myinternet για να μη χρεώνεσαι. Μερικά πακέτα Giga ΣΚ και Day έχουν FUP τα γνωστά 1G/4 ευρω. Μονο τα λεπτα σε φρογκ νομιζω δεν ισχύσουν.

Έχω τηλέφωνα απο 3 διαφορετικά αφμ στο λογαριασμό μου. Θα κατεβάσεις την εφαρμογή COSMOTE απο το playstore. Θα μπεις με τα στοιχεια σου και μετα θα πατήσεις εκεί που είναι η φωτογραφία σου κάτω δεξια πανω σε ενα γρανάζι. Μετα βθα πας κάτω κάτω εκεί που λέει προσθήκη συνδεσης. Θα γράψεις το νουμερο του τηλ που θες να προσθέσεις και μετα θα σου ερθει επιβεβαιωτικό SMS. Θα το βάλεις και αν όλα πάνε καλά θα το δεχτεί. Θα στο εμφανίσει πατώντας πάλι το γρανάζι όπως είπα και μετά εκεί που λέει διαχείριση συνδέσεων. Ελπίζω να σε βοήθησα.

Σε ευχαρηστω πολλυ ησουν κατατοπιστικος,οπως και ο απαγωγεας,να εισαι καλα

Το roaming πως το ενεργοποιώ ? Για ενεργοποίηση πακέτων Ίντερνετ μπορώ να το κάνω και μέσω της εφαρμογής της cosmote σε Android?

Υπήρχε το 700mb με 7€, μήπως αντικαθιστά αυτό;

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπήρχε το 700mb με 7€, μήπως αντικαθιστά αυτό;

Πράγματι το αντικαθιστά.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Βγήκε νέο πακέτο

1gb για 30 ημέρες με 8,5€

Δεν γίνονται αυτά

δηλαδή αντικαθιστά το πακέτο με, 4.44 ευρώ? διαρκείας 25 ημερών? ή απλά υπάρχει και πάμε προς προς τα εκεί?

Είναι δύσκολο να ανοίξετε το app και να δείτε δλδ;

Αντικαθιστά ΜΟΝΟ το 7€-700mb-30ημερες

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

δεν εβαλα ακομα frog για να ξερω καλυτερα αλλα ποια η διαφορα του 1gb με 8,5ε και του 2gb με 4.4ε ?

απο που και ως που να παρει καποιος το πρωτο? εχει καποιο πλεονέκτημα?

δεν εβαλα ακομα frog για να ξερω καλυτερα αλλα ποια η διαφορα του 1gb με 8,5ε και του 2gb με 4.4ε ?

Αν το βάζουν αρκετοί θα καταργήσει τα 2gb με τις 25 ημέρες ;p

Τα 2gb και τα 5gb είναι αποκλειστικά μόνο στο frog!

Γεια σε όλους! Γνωρίζει κανείς, αν τα 100' προς όλους+1GB που λαμβάνουμε ως bonus ανανέωσης για τους πρώτους 6 μήνες της ζωής του αριθμού Frog, μπορούν να καταναλωθούν και κατά την περιαγωγή στην ΕΕ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Καλά αφού τα 2 και 5 GB του frog έχουν 4G και είναι και roaming τι θέλει και βάζει το κλασικό πακέτο της cosmote μέσα λες να το επιλέγει κανείς?

Αν δεν υπήρχε αυτός ο όρος για το roaming περι τετραμήνου στις ξένες κάρτες τότε θα παίρναμε όλοι τέτοιες και θα βάζανε λίγο μυαλό οι ντόπιοι πάροχοι.

Τώρα όντος όλο και θα πειράξουν τα πακέτα του frog στο μέλλον.

Δεν νομίζω,η πολιτική της εν λόγω εταιρείας με τις τελευταίες κινήσεις έχει δείξει ότι εστιάζει στο να μην αυξηθεί ο όγκος των καρτοκινητών και να αυξήσει τα συμβόλαια (με ότι έχει αναφερθεί στις φορητότητες το τελευταίο διάστημα + με την αύξηση των τηλεφωνικών επικοινωνιών σε πελάτες καρτοκινητών για αλλαγή σε συμβόλαιο λόγω του διμήνου)

Γεια σε όλους! Γνωρίζει κανείς, αν τα 100' προς όλους+1GB που λαμβάνουμε ως bonus ανανέωσης για τους πρώτους 6 μήνες της ζωής του αριθμού Frog, μπορούν να καταναλωθούν και κατά την περιαγωγή στην ΕΕ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην περιαγωγή στην Ε.Ε. Το έχω δοκιμάσει.

Ούτε τα λεπτά ούτε τα MB? Είσαι σίγουρος και για τα δύο? Μου κάνει εντύπωση για τα MB, καθώς όπως είχε αναφέρει κάποιος συμφορουμίτης παλαιότερα, γίνονται rollover με τα MB που προέρχονται από αγορασμένα πακέτα. Μπορεί το σύστημα να ξεχωρίσει την προέλευση του κάθε MB από τα αθροιζόμενα?

Ούτε τα λεπτά ούτε τα MB? Είσαι σίγουρος και για τα δύο? Μου κάνει εντύπωση για τα MB, καθώς όπως είχε αναφέρει κάποιος συμφορουμίτης παλαιότερα, γίνονται rollover με τα MB που προέρχονται από αγορασμένα πακέτα. Μπορεί το σύστημα να ξεχωρίσει την προέλευση του κάθε MB από τα αθροιζόμενα?

Μάλλον εγώ τα είχα πει και τότε

Τα MB από την ανανέωση λειτούργησαν ως rollover για τα 15gb που είχα μαζεμένα και λειτούργησαν κανονικά και σε ΕΕ που πήγα

Για τα λεπτά όμως, το επιβεβαιώνω ότι δεν λειτουργούσαν

Στο σαιτ της frog έχει ακόμη κάρτες ανανέωσης των 5 ευρώ! Ήμουν έτοιμος να φύγω απο την q, ευτυχώς που διάβασα εδώ οτι έχει πάει 10 ευρώ η ανανέωση.

Μάλλον εγώ τα είχα πει και τότε

Τα MB από την ανανέωση λειτούργησαν ως rollover για τα 15gb που είχα μαζεμένα και λειτούργησαν κανονικά και σε ΕΕ που πήγα

Για τα λεπτά όμως, το επιβεβαιώνω ότι δεν λειτουργούσαν

Άρα, λογικά θα πρέπει να έχω κανονικά data στην Ολανδία, εφόσον έχω μαζέψει περίπου 3GB από τις ανανεώσεις. Και κάτι άλλο: Αν ενεργοποιήσω το πακέτο των 60' σε εβδομάδα διπλασιασμού, θα μπορώ να καταναλώσω όλα (120') τα λεπτά εντός ΕΕ ή μόνο τα 60' που είναι αγορασμένα? Επίσης, εντός ΕΕ το πακέτο εξακολουθεί να καταναλώνεται ανά δευτερόλεπτο, ή έχει ελάχιστη διάρκεια κλήσης?

Θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις και τα 120 ανα δευτερόλεπτο.