runner70 Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 (edited) Πρώτη φορά που έγινε κάτι τέτοιο. Δεν είχα δει το παραπάνω screenshot του διπλασιασμου. Θα δούμε τη επόμενη εβδομάδα όποιος βάλει. Edited January 7, 2019 by runner70 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Καλημέρα σήμερα πρόσεξα ότι ενώ είχα το χριστουγεννιάτικο δώρο των 500 λεπτών κατανάλωνε από τα μαζεμένα λεπτά ομιλίας που είχα και τα 500 λεπτά είναι άθικτα. Ωραίο δώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Μήπως λήγουν πριν το δώρο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Μάλλον αυτό έγινε λήγανε πρώτα αυτά που είχα μαζεμένα. Χθες πήρα καινούριο πακέτο και τώρα που έκανα κλήση έφαγε από τα 500. Δεν το ήξερα ότι γινόταν έτσι :p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athonas Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Διπλασιασμο εμενα δεν μου βγαζει σημερα... Διπλασιασμού Συνέχεια... Μόλις αγόρασα 60 λεπτά και μου έδωσε άλλα 60. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Μάλλον πάει για άτυπη μονιμοποίηση το 60+60’. Το θέμα είναι να μην έχουμε και αύξηση τιμής του πακέτου. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxristos Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Εβαλα πριν λιγο το πακετο των 60 λεπτων και μου εδωσε αλλα 60... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Διπλασιασμού Συνέχεια... Μόλις αγόρασα 60 λεπτά και μου έδωσε άλλα 60. Συνεχίζει και σήμερα; Άκρως παράξενο και δεν μ αρέσει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Μάλλον πάει για άτυπη μονιμοποίηση το 60+60’. Το θέμα είναι να μην έχουμε και αύξηση τιμής του πακέτου. Sent from my iPhone using Tapatalk απίθανο... δε το έχουν με τα μόνιμα δώρα καθώς το προηγούμενο μοτίβο διπλασιασμών το εμπέδωσαν άπαντες, κατέστη μη κερδοφόρο εκτιμώ πως μαγειρεύουν νέο μοτίβο με διαφορετικούς (έστω και εν μέρη) κανόνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 4η συνεχόμενη εβδομαδα διπλασιασμου... Δεν νομιζω να ειναι για καλο η μονιμοποιηση γιατι θα ερθει ετσι και η αυξηση. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 4η συνεχόμενη εβδομαδα διπλασιασμου... Δεν νομιζω να ειναι για καλο η μονιμοποιηση γιατι θα ερθει ετσι και η αυξηση. Να βάλουμε 4 πακέτα απανωτά αν είναι έτσι πριν μας κάνουν το πακέτο 5-6€ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Να βάλουμε 4 πακέτα απανωτά αν είναι έτσι πριν μας κάνουν το πακέτο 5-6€Αν το αυξήσουν Υπάρχει και το Viber Out... Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Να βάλουμε 4 πακέτα απανωτά αν είναι έτσι πριν μας κάνουν το πακέτο 5-6€ Από τη στιγμή που πρέπει να βάζεις κάθε μήνα για να μην χάσεις τα προηγούμενα, δεν έχει νόημα να βάλεις απανωτά εκτός αν έβαζες 2 ή και περισσότερα κάθε μήνα. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Από τη στιγμή που πρέπει να βάζεις κάθε μήνα για να μην χάσεις τα προηγούμενα, δεν έχει νόημα να βάλεις απανωτά εκτός αν έβαζες 2 ή και περισσότερα κάθε μήνα. Πως δεν έχει; Θα πάρεις 480’ με 12€ ενώ αργότερα θα κοστίζουν παραπάνω Εικασίες βέβαια κάνουμε. Μην διαβάσει κανένας και νομίζει τίποτα άλλο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 4η συνεχόμενη εβδομαδα διπλασιασμου... Δεν νομιζω να ειναι για καλο η μονιμοποιηση γιατι θα ερθει ετσι και η αυξηση. Ίσως μονιμοποίησε τον 2πλασιασμο για να μη χάσει πελατεία λόγω της αλλαγής της ελαχ.ανανεωσης 10€. Πάντως αναλογικά με το πακέτο της Κιού δε χρειάζεται αυξηση τιμής. Η Κιού δίνει 150+150+300 με 4,6 (και σε λιγο καιρό 5,9), οπότε της Φρογκ το 120 με 3 είναι πολύ λογικό (αναλογικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Ίσως μονιμοποίησε τον 2πλασιασμο για να μη χάσει πελατεία λόγω της αλλαγής της ελαχ.ανανεωσης 10€. Πάντως αναλογικά με το πακέτο της Κιού δε χρειάζεται αυξηση τιμής. Η Κιού δίνει 150+150+300 με 4,6 (και σε λιγο καιρό 5,9), οπότε της Φρογκ το 120 με 3 είναι πολύ λογικό (αναλογικά) 150 και 150 προς όλους σύνολο 300 θέλεις να γράψεις? ή όχι ? με ενεργοποίηση του ίδιου πακετου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 (edited) 150 λεπτα προς ολους + 150 λεπτα προς ιδιο δικτυο + 150μβ σε λιγες μερες θα γινει +150μβ εξτρα με 5,9ε Edited January 8, 2019 by eksixaraktires Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Αυτή την βδομάδα έχει διπλασιασμό; Δεν το αναφέρει στο 1330. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Αυτή την βδομάδα έχει διπλασιασμό; Δεν το αναφέρει στο 1330. Ναι, έχει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Σε κατάστημα cosmote μου είπαν για την sim του συναγερμού που είναι what's up 10 ευρώ για 2 μήνες ή 12 για 3μηνη διάρκεια, μόνο σε frog μπορούν να βάλουν 6 ευρώ. Θυμίστε μου παρακαλώ πόσο κοστίζει η αλλαγή πακέτου. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotol Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Σε κατάστημα cosmote μου είπαν για την sim του συναγερμού που είναι what's up 10 ευρώ για 2 μήνες ή 12 για 3μηνη διάρκεια, μόνο σε frog μπορούν να βάλουν 6 ευρώ. Θυμίστε μου παρακαλώ πόσο κοστίζει η αλλαγή πακέτου. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γίνεται ανανέωση κάρτας σε frog. Με 6€; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Το έγραψα πριν. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotol Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Το έγραψα πριν. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το είδα απλώς παραξενευτηκα. Κ με 6€ ανανέωση στους πόσους μήνες θα θέλει πάλι ώστε να μην τα χάσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Το είδα απλώς παραξενευτηκα. Κ με 6€ ανανέωση στους πόσους μήνες θα θέλει πάλι ώστε να μην τα χάσεις; Δύο μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Ναι, έχει.... Ευχαριστώ Όντως έχει αν και δεν το αναφέρει. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts