Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρώτη φορά που έγινε κάτι τέτοιο. Δεν είχα δει το παραπάνω screenshot του διπλασιασμου. Θα δούμε τη επόμενη εβδομάδα όποιος βάλει. Edited by runner70

Καλημέρα σήμερα πρόσεξα ότι ενώ είχα το χριστουγεννιάτικο δώρο των 500 λεπτών κατανάλωνε από τα μαζεμένα λεπτά ομιλίας που είχα και τα 500 λεπτά είναι άθικτα. Ωραίο δώρο.

Μάλλον αυτό έγινε λήγανε πρώτα αυτά που είχα μαζεμένα. Χθες πήρα καινούριο πακέτο και τώρα που έκανα κλήση έφαγε από τα 500. Δεν το ήξερα ότι γινόταν έτσι :p:p:p

Διπλασιασμο εμενα δεν μου βγαζει σημερα...

Διπλασιασμού Συνέχεια... Μόλις αγόρασα 60 λεπτά και μου έδωσε άλλα 60.

Μάλλον πάει για άτυπη μονιμοποίηση το 60+60’.

Το θέμα είναι να μην έχουμε και αύξηση τιμής του πακέτου.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Διπλασιασμού Συνέχεια... Μόλις αγόρασα 60 λεπτά και μου έδωσε άλλα 60.

Συνεχίζει και σήμερα;

Άκρως παράξενο και δεν μ αρέσει

Nokia 8800 Scirocco

Μάλλον πάει για άτυπη μονιμοποίηση το 60+60’.

Το θέμα είναι να μην έχουμε και αύξηση τιμής του πακέτου.

Sent from my iPhone using Tapatalk

απίθανο... δε το έχουν με τα μόνιμα δώρα

καθώς το προηγούμενο μοτίβο διπλασιασμών το εμπέδωσαν άπαντες, κατέστη μη κερδοφόρο

εκτιμώ πως μαγειρεύουν νέο μοτίβο με διαφορετικούς (έστω και εν μέρη) κανόνες

4η συνεχόμενη εβδομαδα διπλασιασμου... Δεν νομιζω να ειναι για καλο η μονιμοποιηση γιατι θα ερθει ετσι και η αυξηση.

4η συνεχόμενη εβδομαδα διπλασιασμου... Δεν νομιζω να ειναι για καλο η μονιμοποιηση γιατι θα ερθει ετσι και η αυξηση.

Να βάλουμε 4 πακέτα απανωτά αν είναι έτσι πριν μας κάνουν το πακέτο 5-6€

Nokia 8800 Scirocco

Αν το αυξήσουν Υπάρχει και το Viber Out...

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Από τη στιγμή που πρέπει να βάζεις κάθε μήνα για να μην χάσεις τα προηγούμενα, δεν έχει νόημα να βάλεις απανωτά εκτός αν έβαζες 2 ή και περισσότερα κάθε μήνα.

Από τη στιγμή που πρέπει να βάζεις κάθε μήνα για να μην χάσεις τα προηγούμενα, δεν έχει νόημα να βάλεις απανωτά εκτός αν έβαζες 2 ή και περισσότερα κάθε μήνα.

Πως δεν έχει;

Θα πάρεις 480’ με 12€ ενώ αργότερα θα κοστίζουν παραπάνω

Εικασίες βέβαια κάνουμε. Μην διαβάσει κανένας και νομίζει τίποτα άλλο

Nokia 8800 Scirocco

Ίσως μονιμοποίησε τον 2πλασιασμο για να μη χάσει πελατεία λόγω της αλλαγής της ελαχ.ανανεωσης 10€. Πάντως αναλογικά με το πακέτο της Κιού δε χρειάζεται αυξηση τιμής. Η Κιού δίνει 150+150+300 με 4,6 (και σε λιγο καιρό 5,9), οπότε της Φρογκ το 120 με 3 είναι πολύ λογικό (αναλογικά)

Ίσως μονιμοποίησε τον 2πλασιασμο για να μη χάσει πελατεία λόγω της αλλαγής της ελαχ.ανανεωσης 10€. Πάντως αναλογικά με το πακέτο της Κιού δε χρειάζεται αυξηση τιμής. Η Κιού δίνει 150+150+300 με 4,6 (και σε λιγο καιρό 5,9), οπότε της Φρογκ το 120 με 3 είναι πολύ λογικό (αναλογικά)

150 και 150 προς όλους σύνολο 300 θέλεις να γράψεις? ή όχι ? με ενεργοποίηση του ίδιου πακετου ?

150 λεπτα προς ολους + 150 λεπτα προς ιδιο δικτυο + 150μβ

2019-01-08-09-49-15.png

σε λιγες μερες θα γινει +150μβ εξτρα με 5,9ε

Edited by eksixaraktires

Αυτή την βδομάδα έχει διπλασιασμό;

Δεν το αναφέρει στο 1330.

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Αυτή την βδομάδα έχει διπλασιασμό;

Δεν το αναφέρει στο 1330.

Ναι, έχει....

Σε κατάστημα cosmote μου είπαν για την sim του συναγερμού που είναι what's up 10 ευρώ για 2 μήνες ή 12 για 3μηνη διάρκεια, μόνο σε frog μπορούν να βάλουν 6 ευρώ. Θυμίστε μου παρακαλώ πόσο κοστίζει η αλλαγή πακέτου.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε κατάστημα cosmote μου είπαν για την sim του συναγερμού που είναι what's up 10 ευρώ για 2 μήνες ή 12 για 3μηνη διάρκεια, μόνο σε frog μπορούν να βάλουν 6 ευρώ. Θυμίστε μου παρακαλώ πόσο κοστίζει η αλλαγή πακέτου.

Γίνεται ανανέωση κάρτας σε frog. Με 6€;

Το έγραψα πριν.

Το είδα απλώς παραξενευτηκα. Κ με 6€ ανανέωση στους πόσους μήνες θα θέλει πάλι ώστε να μην τα χάσεις;

Το είδα απλώς παραξενευτηκα. Κ με 6€ ανανέωση στους πόσους μήνες θα θέλει πάλι ώστε να μην τα χάσεις;

Δύο μήνες.

Ναι, έχει....

Ευχαριστώ

Όντως έχει αν και δεν το αναφέρει.

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...