Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σίγουρα;

Έχω την εντύπωση ότι παλαιότερα τουλάχιστον, μπορούσε να λάβει από συμβόλαια και καρτοσυμβόλαια.

http://www.frogmobile.gr/el/ajaxcontent.aspx?ns=-100000&cid=18042

Δε νομίζω να το κόψανε

Σίγουρα;

Έχω την εντύπωση ότι παλαιότερα τουλάχιστον, μπορούσε να λάβει από συμβόλαια και καρτοσυμβόλαια.

Δε νομίζω να το κόψανε

ακομα κι αυτο να ισχυει, ειναι διαφορετικο απο αυτο που ρωτησες,

ηταν ενας απ τους λογους που εφυγα για whatsup

Σίγουρα;

Δε νομίζω να το κόψανε

H μεταφορά υπολοίπου παίζει... για πληροφορίες βλέπετε ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ >> EASY TRANFER στη σελίδα του frog

το λινκ πάντως που αναφέρεται στο σχόλιο προέρχεται από την ενότητα ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΠΑΚΕΤΑ >> ΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ και είναι κακό να ξύνουμε παλιές πληγές

Ναι γίνεται μεταφορά από συμβόλαια ή καρτοσυμβόλαια μόνο με ζεστό νέο χρήμα. Οπότε δεν έχει νόημα . Γιατί δεν πρόκειται για μεταφορά ( λέξη που προϋποθέτει ότι κάτι υπάρχει και μεταφέρεται) αλλά για νέα αγορά.

Αυριο ληγουν 2γβ του πακετου 5γβ/8,5€/25μερες...Αν αγορασω το πακετο της προσφορας 7γβ/7€/30μερες,θα μαζευτουν ολα μαζι και θα αποκτησουν νεα ημερομηνια ληξης? Η' θα πρεπει να αγορασω ξανα το ιδιο πακετο?

Αυριο ληγουν 2γβ του πακετου 5γβ/8,5€/25μερες...Αν αγορασω το πακετο της προσφορας 7γβ/7€/30μερες,θα μαζευτουν ολα μαζι και θα αποκτησουν νεα ημερομηνια ληξης? Η' θα πρεπει να αγορασω ξανα το ιδιο πακετο?

Το αγόρασα εγώ χτες,μου τα πρόσθεσε και λέει ότι λήγουν όλα σε 31 μέρες

Οπότε παρτο

Sent from my iPad using Tapatalk

Το αγόρασα εγώ χτες,μου τα πρόσθεσε και λέει ότι λήγουν όλα σε 31 μέρες

Οπότε παρτο

Ευχαριστω για την ενημερωση φιλε!

Η συνέχεια για όποιον ενδιαφέρεται...

Για μερικές μέρες έγιναν προσπάθειες κουκουλώματος του τύπου, προσθέτουμε τα 5€ και 500ΜΒ δώρο αλλά επέμεινα στην επιστροφή της πληρωμής. Στη συνέχεια και μόνο μετά από την πίεση για επιστροφή με επικοινωνίες μέσω Paypal και πριν πάω στην "απαίτηση" η πληρωμή επεστράφη και μου έμειναν και τα ...δώρα!

Εάν ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο σε κάποιον είναι προφανές ότι χρειάζεται επιμονή για τη δικαίωση. Η επιλογή βέβαια ενέργειας εναπόκειται στον καθέναν μας.

Καλή συνέχεια!

Φίλε δυστυχώς όλη η χώρα λειτουργεί έτσι. Παντού σε όλα τα επίπεδα. Όταν έχεις αντοχή να επιμένεις μέχρι τέλους δικαιώνεσαι. Απλά αν το κάνεις παντού, σου βγαίνει η πίστη...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά να ρωτήσω κάτι (δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί). Ποια η διαδικασία μεταφοράς από συμβόλαιο cosmote κατευθείαν σε frog (με διατήρηση εννοείται του αριθμού); Κάπου διαβάζω πρέπει να γίνει πρώτα το συμβόλαιο cosmoκάρτα, αλλού ότι δε γίνεται, αλλού άλλα.

Ξέρει κανείς αξιόπιστα;

Επίσης τα gb στα προγράμματα του frog ισχύουν κανονικά και για χρήση εντός ΕΕ;

Ευχαριστώ πολύ!

Παιδιά να ρωτήσω κάτι (δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί). Ποια η διαδικασία μεταφοράς από συμβόλαιο cosmote κατευθείαν σε frog (με διατήρηση εννοείται του αριθμού); Κάπου διαβάζω πρέπει να γίνει πρώτα το συμβόλαιο cosmoκάρτα, αλλού ότι δε γίνεται, αλλού άλλα.

Ξέρει κανείς αξιόπιστα;

Ευχαριστώ πολύ!

Καλησπέρα,

Εφόσον έχει παρέλθει η διάρκεια δέσμευσης του συμβολαίου σου, μπορείς να κάνεις μετατροπή σε καρτοκινητό.

Αρχικά γίνεται καρτοκινητό Cosmote. Τουτέστιν Cosmokarta. Έπειτα στέλνεις ΑΛΠΑΚ στο 1314 (Αλλαγή πακέτου) και σε καθοδηγεί ανάλογα. Θα έχεις να επιλέξεις μεταξύ Frog και What's Up.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Καλησπέρα,

Εφόσον έχει παρέλθει η διάρκεια δέσμευσης του συμβολαίου σου, μπορείς να κάνεις μετατροπή σε καρτοκινητό.

Αρχικά γίνεται καρτοκινητό Cosmote. Τουτέστιν Cosmokarta. Έπειτα στέλνεις ΑΛΠΑΚ στο 1314 (Αλλαγή πακέτου) και σε καθοδηγεί ανάλογα. Θα έχεις να επιλέξεις μεταξύ Frog και What's Up.

Ευχαριστώ, και υποθέτω ισχύει το 30άρι στην περίπτωση αυτή ή όχι;

Edited by nikoskazanakis

Ναι, έχουμε αναφορές από φίλους ότι παίζουν στην ΕΕ (μιλαμε για το 2GB και το 5GB)

Το 30ρι νομίζω ισχύει αν πας σε διαφορετική εταιρεία, δηλαδή αν ζητήσεις φορητότητα. Ειδάλλως, πληρώνεις λογικά κάποιο μικρό σχετικά τέλος.

Ναι φυσικά και ισχύουν. Είναι επίσημα πακέτα και όχι προσφορές.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Για την διακοπή συμβολαίου θα πληρώσεις 15,12€... έτσι είπαν στην δίκη μου περίπτωση παντός.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Pixel 6a

Σε όσες χώρες έχω πάει στην Ευρώπη τον τελευταίο καιρο( Ιρλανδία,Γερμανία,Βέλγιο,Ρουμανία,Βουλγαρία,Ιταλία) τα Gb παίζουν κανονικά

Παιδιά μια ερώτηση.. Εχω ένα frog για ιντερνετ το καλοκαίρι..

Κοιτάω το πακέτο 2gb με 4.4€ για 25 μέρες (άκου 25 :mad:) είναι 4g κανονικά ή 3G?

Το ρωτάω γιατί στο (συχνά ανενημέρωτο site) λέει "περίεργα" πράγματα.

Εχω δλδ

- ΠΑΚΕΤΟ MOBILE INTERNET 700MB 4g 7€ διάρκεια 31 μέρες. Το κάνεις κλικ σου λέει "ΠΑΚΕΤΟ MOBILE INTERNET 200MB" (ότι νά ναι! πραγματικά είναι για απόλυση αυτοί που σχεδίασαν και συντηρούν αυτόν τον ιστότοπο :mad: Με απλή πλοήγηση έχω βρει πολλές διπλοεγγραφές που αλλιώς τα λέει τη μία φορά αλλιώς την άλλη, λάθη ξεχασμένα κείμενα κτλ κτλ).

- Πιο πάνω έχω "ΠΑΚΕΤΟ 2GB" που έχει 4.44€ για 25 μέρες.. Αλήθεια τώρα γιατί υπάρχει το 700mb με 7€ αφού υπάρχει αυτό και γιατί σε αυτό δεν ε΄χει το 4G, δλδ πως τα δίνει τα 2gb? σε 3G?? Και γιατί δεν λέει 3G αμα είναι μονο 3G? :O

Τι συμβαίνει; Είναι όλα 4g (όπως αναμένω) απλά το site τα λέει λίγο "σαλάτα"? :wacko:

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

α) Είναι όλα 4G πλέον

το πακέτο ονομαζόταν 200 ΜΒ και έδινε προσφορά 500 , Μετά το κάναν 700.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της cosmote το πακέτο 700 Δίνει για προσφορά καλοκαιριού 7GB μέχρι τις 2.9.18

α) Είναι όλα 4G πλέον

το πακέτο ονομαζόταν 200 ΜΒ και έδινε προσφορά 500 , Μετά το κάναν 700.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της cosmote το πακέτο 700 Δίνει για προσφορά καλοκαιριού 7GB μέχρι τις 2.9.18

ευχαριστώ πολύ..

Αυτά που μου λες εσύ εδώ πόσο δύσκολο είναι να τα γράψει κάποιος στο site τους (επικαιροποίηση).. Τα σχολεία έχουν πιο ενημερωμένους ιστότοπους..

Πατώντας ένα τυχαίο κλικ..

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ

Μπορείς να χρησιμοποιείς όλες τις υπηρεσίες του FROG καρτοκινητού σου για 12 μήνες από τη στιγμή που θα το ταυτοποιήσεις και το ενεργοποιήσεις. Αν καταναλώσεις το χρόνο ομιλίας σας πριν τους 12 μήνες, τότε μπορείς ακόμη να δέχεσαι τηλεφωνήματα ή γραπτά μηνύματα, μέχρι να συμπληρωθεί το διάστημα των 12 μηνών.

Για να ενημερωθείς για την ημερομηνία λήξης της σύνδεσής σου, κάλεσε δωρεάν, από κινητό FROG, το 1298 ή στείλε το γραπτό μήνυμα ΛΗΞΗ στο 1298 δωρεάν.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Η διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπολοίπου είναι 3 μήνες (90 ημέρες) από την τελευταία ανανέωση χρόνου ομιλίας. Αν περάσουν 3 μήνες (90 ημέρες) χωρίς να κάνεις ανανέωση χρόνου ομιλίας, χάνεις τυχόν χρηματικό υπόλοιπο που έχει μείνει στον λογαριασμό σου. Στους 4 μήνες (120 ημέρες) χωρίς ανανέωση χρόνου ομιλίας θα πραγματοποιείται φραγή εισερχομένης και εξερχόμενης κίνησης (ΟΜΙΛΙΑ, SMS, INTERNET) ενώ στους 13 μήνες λήγει η σύνδεση σου.

Ο,τι να 'ναι... :cry: και έχει και άλλα..

Πόσα χρόνια λέμε το ίδιο. αυτό δεν είναι site.. Ετσι δεν ανταγωνίζεσαι κανέναν.. Ρεζίλι γίνεσαι.

Άλλο ένα λαθάκι και άλλο ένα λάθος site από πάνω μέχρι κάτω.. Είναι ντροπή να έχει τόσα λάθη και να πρέπει να ρωτάμε εδώ για να βγάλουμε άκρη.. ή δια της μεθόδου, δοκιμής και λάθους..

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Μπορεις να τα γράψεις στην φόρμα επικοινωνίας της Cosmote. Μπας και τα διορθώσουν.

τον Αύγουστο θα ταξιδέψω στην Αγγλία και τους έστειλα στο messenger μηνυμα σχετικά με την περιαγωγή σχετικά με τα mb.μου είπαν το εξής:από το πακέτο των 7gb της προσφοράς μπορώ να χρησιμοποιήσω τα 1900mb σε roaming.απο το πακέτο των 5gb τα 1100mb και για το πακέτο που αγοράζω κάθε μηνα (2gb-4.4€)δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω.οτι να ναι πραγματικά όμως.

τον Αύγουστο θα ταξιδέψω στην Αγγλία και τους έστειλα στο messenger μηνυμα σχετικά με την περιαγωγή σχετικά με τα mb.μου είπαν το εξής:από το πακέτο των 7gb της προσφοράς μπορώ να χρησιμοποιήσω τα 1900mb σε roaming.απο το πακέτο των 5gb τα 1100mb και για το πακέτο που αγοράζω κάθε μηνα (2gb-4.4€)δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω.οτι να ναι πραγματικά όμως.

Κουφο μου φαινεται,δεν παιζει αυτο που λενε

Εγω Ιρλανδια κανονικα

Σου απάντησαν αυτό που λέει η επίσημη γραμμή. Επισήμως το πακέτο των 2 GB δεν παίζει στο εξωτερικό, οπότε δεν μπορούν να σου απαντήσουν κάτι άλλο.

Η θεωρεία όμως έχει πάντα μεγάλη διαφορά από την πράξη.

Ένα χρόνο τώρα παίζει στο εξωτερικό. Για το μέλλον (Αύγουστο ) δεν μπορεί να εγγυηθεί κανείς μια που οι προηγούμενες συμπεριφορές δεν εγγυώνται το μέλλον.

Κουφο μου φαινεται,δεν παιζει αυτο που λενε

Εγω Ιρλανδια κανονικα

μόνο κουφό;είναι δυνατόν να κατσει κάποιος να υπολογίζει και να μετράει τα mb ακριβώς.δεν ξέρουν τί τους γίνεται.

@vasileios

ok μπορεί να είναι η επίσημη γραμμή της εταιρίας αλλά διαβάζοντας και εδώ ότι πολλοί συνδρομητές δεν έχουν πρόβλημα στην EE ε όσο ναι δημιουργείται μια απορία στον ενδιαφερόμενο.ασε που για τα λεπτά ομιλίας ούτε που μου απάντησαν.

Edited by nasos_79

ίσως έχει αναφερθεί, σήμερα πήρα τη προσφορά των 7€ και αμέσως μου ήρθε μήνυμα για αγορά 5γίγα για streaming video μουσικής 30 μέρες με 1.5€ ενεργοποίηση μέχρι 22 Ιουλίου.

d848932a299a068b2d06eed701c96686.jpg

Να ρωτήσω επίσης, σε Galaxy S7 & Note FE αν βλέπω το 4G+ πρέπει να κάνω κάτι επιπλέον για το VoLTE ?

Επίσης όπως βλέπετε, με την ανανέωση μου δίνουν και 300λεπτά (100 τρίλεπτα) αλλά δεν μπορώ να αγοράσω πακέτα φωνής με τα 3€ (ούτε διπλασιασμό).

Υπάρχει κανείς άλλος με παλιό FROG που να ισχύει το ίδιο;

Edited by andre74