Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το άλλαξα αυτό που μου είπες αλλά τίποτα δυστυχώς... Ορίστε και μερικές φώτο αν μπορούν να βοηθήσουν...

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο mi max 2 στο APN πρωτόκολλο περιαγωγής το έχει σε μένα μόνο IPv4,ελπίζω να βοήθησα!

Αν είσαι root βαλε την εφαρμογή Df tethering fix

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα σε όλους

Μήπως γνωρίζετε ποια εφαρμογή κατεβάζουμε από το play store για να βλέπουμε υπόλοιπο , αγορά πακέτων κλπ .

Έκανα μετάβαση απο windows phone σε android , κατέβασα το my cosmote και ενώ το σταθερό το δείχνει κανονικά μόλις πατάω προσθήκη λογαριασμού δεν δέχεται τον αριθμό ταυτότητας .

Μήπως φταίει ότι ο αριθμός και η κάρτα είναι παλιός ? Απο το 2004 αν θυμάμαι καλά

Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλό Σαββατοκύριακο

Καλησπέρα σε όλους

Μήπως γνωρίζετε ποια εφαρμογή κατεβάζουμε από το play store για να βλέπουμε υπόλοιπο , αγορά πακέτων κλπ .

Έκανα μετάβαση απο windows phone σε android , κατέβασα το my cosmote και ενώ το σταθερό το δείχνει κανονικά μόλις πατάω προσθήκη λογαριασμού δεν δέχεται τον αριθμό ταυτότητας .

Μήπως φταίει ότι ο αριθμός και η κάρτα είναι παλιός ? Απο το 2004 αν θυμάμαι καλά

Αποσυνδέσου και δοκίμασε χωρίς login

Καλησπέρα σε όλους

Την καρτα θα σου προτεινα να την αλλαξεις ειτε με multi sim 3 σε 1 ειτε με nano sim αν δεν δινουν multi sim.

7,90€ κοστιζει η αντικατασταση.

Αν δεν βλεπει 4G κλπ αλλαξε την.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Κάποιοι διαβάζουν κάτω από τις λέξεις.

Εγώ δυστυχώς δεν έχω αυτό το πλεονέκτημα....

Δοκίμασα να στείλω sms προς άλλο άλλο Frog για να μεταφέρουμε 5€ με το Easy Transfer, αλλά... «Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ»

Το είδα στο site του Frog ψάχνοντας στο Google, αλλά μήπως δεν ισχύει πια;

http://www.frogmobile.gr/el/ajaxcontent.aspx?ns=-100000&cid=18042

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Δοκίμασα να στείλω sms προς άλλο άλλο Frog για να μεταφέρουμε 5€ με το Easy Transfer, αλλά... «Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ»

Το είδα στο site του Frog ψάχνοντας στο Google, αλλά μήπως δεν ισχύει πια;

http://www.frogmobile.gr/el/ajaxcontent.aspx?ns=-100000&cid=18042

Ισχύει ακριβώς αυτό που είδες στην σελίδα "Τώρα, με τη νέα υπηρεσία COSMOTE Easy Transfer μπορούν να σου μεταφέρουν υπόλοιπο εύκολα και γρήγορα! Έτσι απλά, μπορείς να ζητήσεις χρόνο ομιλίας από ένα συνδρομητή Καρτοσυμβολαίου ή Συμβολαίου COSMOTE.

Παιδια πήγα σε καταστημα cosmote να παρω πακέτο σύνδεσης frog και με κοίταζαν σαν εξωγήινο. Δεν ήξερε τι ειναι το frog. Μπορειτε να μου πειτε αν ξέρετε ποια καταστηματα εχει σίγουρα; Edited by billys13

Παιδια πήγα σε καταστημα cosmote να παρω πακέτο σύνδεσης frog και με κοίταζαν σαν εξωγήινο. Δεν ήξερε τι ειναι το frog. Μπορειτε να μου πειτε αν ξέρετε ποια καταστηματα εχει σίγουρα;

Σε ποιό κατάστημα; Να πάω κ γω να γελασω!

Παιδια πήγα σε καταστημα cosmote να παρω πακέτο σύνδεσης frog και με κοίταζαν σαν εξωγήινο. Δεν ήξερε τι ειναι το frog. Μπορειτε να μου πειτε αν ξέρετε ποια καταστηματα εχει σίγουρα;

To κατάστημα στην Αλεξανδρούπολη έχει σίγουρα.

Επίσης στον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη θα βρείς οποσδήποτε.

To κατάστημα στην Αλεξανδρούπολη έχει σίγουρα.

Επίσης στον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη θα βρείς οποσδήποτε.

Ωραίο post. Με αεροπλάνο να πάει η με καράβι;

Στο κατάστημα Βύρωνα στην οδό Κύπρου έχει (Γερμανός ).