kosmous Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Έτσι , το καλοκαίρι όμως δεν μας φθάνουν οπότε για να μην πληρώνουμε έξτρα τότε κάναμε κουμάντο τον χειμώνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Μαζεύετε εσείς για να πληρώνετε για μας που περιμένουμε τις προσφορές καλοκαιριού, όπως τα 10GB για 2 μήνες με 8€. Όπως τα καρτοκινητά "ζουν" απ'τα συμβόλαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litost Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Επιβεβαιώνω πως τσ 2 & 2 gb παιζουν. Τα επιπλέον ηρθαν μιση ώρα μετά. Sent from my MI 6 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Allare Τώρα μη λες πράγματα που δεν έχω πει νοήμονες άνθρωποι πιστεύω ότι ήμαστε..... Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Allare Τώρα μη λες πράγματα που δεν έχω πει νοήμονες άνθρωποι πιστεύω ότι ήμαστε..... Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το καλοκαίρι δεν είπες ότι τα χρειάζεσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Το καλοκαίρι δεν είπες ότι τα χρειάζεσαι;Το καλοκαίρι είπα ότι τα σκίζω όχι ότι δεν τα χρειάζομαι και το χειμώνα, απλά το χειμώνα η κατανάλωση είναι μικρότερο και αυτά τα 1100-1200 που περισσεύαν το μήνα από τα 8 σύνολο (ενεργοποιούσα 2 πακέτα ανά μήνα με 2+2) τα έτρωγα το καλοκαίρι + τα 8 που έπερνα από το 2+2 τώρα ή πρεπε να πάρω απόφαση ότι το κόστος για τα ίδια άλλαξε ή πρέπει να προσαρμοστεί η κατανάλωση που κάνω, αν και βλέπω να επικρατεί το μεγαλύτερο κόστος. Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 κι εγω το ιδιο εκανα τα τελευταια χρονια, μαζευα για το καλοκαιρι, αλλα περσυ το καλοκαιρι κατεληξα οτι δεν με συμφερει, γιατι: περα απ την διαδικασια βαλε ειδοποιηση για να χεις το νου σου, πληρωνα καθε μηνα σταθερα τουλαχιστον 3 ευρω για την ανανεωση τους (για 120mb δηλαδη), οποτε βαλε 3*9=27 ευρω, χωρια τα 4,40 που ειχα δωσει για να μαζεψω στα κοντα 20gb που ειχα, τελικα τα εφαγα ολα το καλοκαιρι που μας περασε (αυτα κι αλλα 10gb-την προσφορα με τα 10gb στα 5 ευρω κι αλλο ενα 4,40) και βαζω μονο μια 5ευρη καρτα το 3μηνο (εχω και εταιρικο βεβαια με 1,3gb το μηνα και 300 λεπτα προς ολους), το καλοκαιρι θα δουμε τι θα κανουμε, εκτος απο το 10gb με 5ευρω, υπαρχουν τα νυχτερινα, υπαρχουν τα gigaday, υπαρχουν τα gigask, υπαρχει αδερφος με 20gb το μηνα κλπ κλπ :D edit: επαιξε κι ενα πακετακι με mifi περσυ με 20-30 ευρω, δεν θυμαμαι και αρκετα gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Τι είναι αυτό το mifi ρε παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Τι είναι αυτό το mifi ρε παιδιά; Ρουτερακι τσέπης που βάζεις την κάρτα σιμ και δίνει ίντερνετ σε συσκευές (WiFi τσέπης) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Ρουτερακι τσέπης που βάζεις την κάρτα σιμ και δίνει ίντερνετ σε συσκευές (WiFi τσέπης)Τώρα νιώθω ολοκληρωμένος. Μόνο αυτό μου έλειπε στη ζωή μου. Ήδη έχω το κινητό. Μόνο το ρούτερ τσέπης μου έλειπε για να είμαι ένα βήμα απ τον καρκίνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 lol οτι να ναι.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 lol οτι να ναι.:lol: Ξεκίνησα να απαντήσω κάτι όσο πιο μικρό και περιεκτικό, αλλά έφτασα τις 10 σειρές και το αναίρεσα. ΠΑΝΤΑ θα υπάρχουν τέτοιες απόψεις. Απλά googlαρε "μη ιοντίζουσες ακτινοβολίες-ενέργεια" και ψάξε μόνος ΑΝ ενδιαφέρεται. Και εξάρτηση της έντασης από την απόσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Άσε τα επιστημονικά. Θεωρία συνωμοσίας θέλω.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 (edited) Το δωρεάν πάντως για μας που έχουμε μαζεμένα gb μας είναι εντελώς άχρηστο,αφού πρεπει πρώτα να φαγωθουν αυτά που έχουμε και μετά το δώρο!!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro Τα δωρεάν είναι απόλυτα χρήσιμα διότι λήγουν στις 30 ημέρες και όχι στις 25. Στις 25 ημέρες θα ανανεώσεις ξανά και τα πληρωμένα ΜΒ θα ανανεωθούν για; 30 ημέρες. Για τις υπόλοιπες 5 ημέρες θα καταναλώνονται τα δωρεάν. Όμως κάποια άτομα εδώ γράψανε ότι και τα δωρεάν ανανεώνονται μόλις έρθει ξανά το δώρο. Δεν έχω άποψη δεν το χρησιμοιώ αυτήν την στιγμή. Είτε παραμένουν είτε ανανεώνονται είναι χρήσιμο έστω και αν η χρησιμότητα του περιορίζεται στις 5 μήνες τον μήνα (εντελώς άχρηστο δεν είναι). Edited January 25, 2018 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HeKaSa Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 (edited) Καλημέρα, τι γίνεται με τα πακέτα ίντερνετ; Δεν υπάρχουν επιλογές. Κάποτε υπήρχε ένα οικονομικό πακέτο 2gb με 4€ περίπου, υπήρχε ένα για το ΣΚ και ένα μεγάλο 8 με 10gb (δεν θυμάμαι ακριβώς) το οποίο βέβαια λίγο τσιμπούσε στην τιμή. Τώρα δεν έχει τίποτα. Ή υπάρχουν αλλά δεν τα αναφέρει για ευνόητους λόγους... η εταιρεία; Αν ναι που τα βρίσκουμε; Γνωρίζετε αν η κλεφτοτέ σε κάποιο άλλο πρόγραμμα (what's up πχ) έχει καλύτερα προγράμματα ίντερνετ; Edited January 26, 2018 by HeKaSa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Στο μενού της αρχικής ιστοσελίδας αριστερά δείχνει ένα σωρό πακέτα. Μάλλον περισσότερα και από wu. Πού κοίταξες και δεν βρήκες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HeKaSa Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Στο μενού της αρχικής ιστοσελίδας αριστερά δείχνει ένα σωρό πακέτα. Μάλλον περισσότερα και από wu. Πού κοίταξες και δεν βρήκες; Δεν κοίταξα, στο 1330 δεν δίνουν τις επιλογές. Ευχαριστώ, θα το δω, δεν το είχα σκεφτεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 ναι, ειναι κρυφες οι επιλογες στο frog, διαβασε λιγο το θεμα και θα βρεις πολλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Στελνεις σμσ 17317 στο 1330 και παίρνεις 2γιγα με 4,44ε για 25 ημέρες. Συνήθως δίνει και 2γιγα δώρο για 30 μέρες. Εάν θέλεις να μαζεύεις καβατζα, ενεργοποιεις οποιοδήποτε πακέτο με μβ πριν λήξει το 25ημερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Στελνεις σμσ 17317 στο 1330 και παίρνεις 2γιγα με 4,44ε για 25 ημέρες. Συνήθως δίνει και 2γιγα δώρο για 30 μέρες. Εάν θέλεις να μαζεύεις καβατζα, ενεργοποιεις οποιοδήποτε πακέτο με μβ πριν λήξει το 25ημερο. εκτος απο το να στελνουμε sms λες και ειμαστε στο 1994, μπορεις να το ενεργοποιεις με αλλο τροπο? Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 εκτος απο το να στελνουμε sms λες και ειμαστε στο 1994, μπορεις να το ενεργοποιεις με αλλο τροπο? Από ότι ξέρω όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 τραγικοι! :lol: Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Ε δεν είναι τραγικοί με την έννοια ότι το frog λειτουργεί σαν πιο "κλειστό" πρόγραμμα. Δεν είναι τυχαίο φαντάζομαι, ότι δεν διαφημίζεται πουθενά στο cosmote.gr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 φιλε ειναι τραγικοι, 2017 εχουμε και θα στελνω sms για να δω τι εχω και να ενεργοποιω πακετα? ακομη και η Q εχει αξιοπρεπεστατη εφαρμογη. Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Η εφαρμογή σου λέει τί υπόλοιπο έχεις Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts