Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έτσι , το καλοκαίρι όμως δεν μας φθάνουν οπότε για να μην πληρώνουμε έξτρα τότε κάναμε κουμάντο τον χειμώνα

Μαζεύετε εσείς για να πληρώνετε για μας που περιμένουμε τις προσφορές καλοκαιριού, όπως τα 10GB για 2 μήνες με 8€.

Όπως τα καρτοκινητά "ζουν" απ'τα συμβόλαια.

Allare Τώρα μη λες πράγματα που δεν έχω πει νοήμονες άνθρωποι πιστεύω ότι ήμαστε.....

Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

Allare Τώρα μη λες πράγματα που δεν έχω πει νοήμονες άνθρωποι πιστεύω ότι ήμαστε.....

Το καλοκαίρι δεν είπες ότι τα χρειάζεσαι;

Το καλοκαίρι δεν είπες ότι τα χρειάζεσαι;
Το καλοκαίρι είπα ότι τα σκίζω όχι ότι δεν τα χρειάζομαι και το χειμώνα, απλά το χειμώνα η κατανάλωση είναι μικρότερο και αυτά τα 1100-1200 που περισσεύαν το μήνα από τα 8 σύνολο (ενεργοποιούσα 2 πακέτα ανά μήνα με 2+2) τα έτρωγα το καλοκαίρι + τα 8 που έπερνα από το 2+2 τώρα ή πρεπε να πάρω απόφαση ότι το κόστος για τα ίδια άλλαξε ή πρέπει να προσαρμοστεί η κατανάλωση που κάνω, αν και βλέπω να επικρατεί το μεγαλύτερο κόστος.

Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

κι εγω το ιδιο εκανα τα τελευταια χρονια, μαζευα για το καλοκαιρι,

αλλα περσυ το καλοκαιρι κατεληξα οτι δεν με συμφερει,

γιατι: περα απ την διαδικασια βαλε ειδοποιηση για να χεις το νου σου,

πληρωνα καθε μηνα σταθερα τουλαχιστον 3 ευρω για την ανανεωση τους (για 120mb δηλαδη),

οποτε βαλε 3*9=27 ευρω, χωρια τα 4,40 που ειχα δωσει για να μαζεψω στα κοντα 20gb που ειχα,

τελικα τα εφαγα ολα το καλοκαιρι που μας περασε (αυτα κι αλλα 10gb-την προσφορα με τα 10gb στα 5 ευρω κι αλλο ενα 4,40) και

βαζω μονο μια 5ευρη καρτα το 3μηνο (εχω και εταιρικο βεβαια με 1,3gb το μηνα και 300 λεπτα προς ολους),

το καλοκαιρι θα δουμε τι θα κανουμε,

εκτος απο το 10gb με 5ευρω, υπαρχουν τα νυχτερινα, υπαρχουν τα gigaday, υπαρχουν τα gigask,

υπαρχει αδερφος με 20gb το μηνα κλπ κλπ :D

edit: επαιξε κι ενα πακετακι με mifi περσυ με 20-30 ευρω, δεν θυμαμαι και αρκετα gb

Τι είναι αυτό το mifi ρε παιδιά;

Ρουτερακι τσέπης που βάζεις την κάρτα σιμ και δίνει ίντερνετ σε συσκευές (WiFi τσέπης)

Ρουτερακι τσέπης που βάζεις την κάρτα σιμ και δίνει ίντερνετ σε συσκευές (WiFi τσέπης)
Τώρα νιώθω ολοκληρωμένος. Μόνο αυτό μου έλειπε στη ζωή μου. Ήδη έχω το κινητό. Μόνο το ρούτερ τσέπης μου έλειπε για να είμαι ένα βήμα απ τον καρκίνο.

lol οτι να ναι.:lol:

Ξεκίνησα να απαντήσω κάτι όσο πιο μικρό και περιεκτικό,

αλλά έφτασα τις 10 σειρές και το αναίρεσα.

ΠΑΝΤΑ θα υπάρχουν τέτοιες απόψεις.

Απλά googlαρε "μη ιοντίζουσες ακτινοβολίες-ενέργεια" και ψάξε μόνος ΑΝ ενδιαφέρεται.

Και εξάρτηση της έντασης από την απόσταση.

Το δωρεάν πάντως για μας που έχουμε μαζεμένα gb μας είναι εντελώς άχρηστο,αφού πρεπει πρώτα να φαγωθουν αυτά που έχουμε και μετά το δώρο!!!

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Τα δωρεάν είναι απόλυτα χρήσιμα διότι λήγουν στις 30 ημέρες και όχι στις 25.

Στις 25 ημέρες θα ανανεώσεις ξανά και τα πληρωμένα ΜΒ θα ανανεωθούν για; 30 ημέρες.

Για τις υπόλοιπες 5 ημέρες θα καταναλώνονται τα δωρεάν.

Όμως κάποια άτομα εδώ γράψανε ότι και τα δωρεάν ανανεώνονται μόλις έρθει ξανά το δώρο.

Δεν έχω άποψη δεν το χρησιμοιώ αυτήν την στιγμή.

Είτε παραμένουν είτε ανανεώνονται είναι χρήσιμο έστω και αν η χρησιμότητα του περιορίζεται στις 5 μήνες τον μήνα (εντελώς άχρηστο δεν είναι).

Edited by Vasileios

Καλημέρα, τι γίνεται με τα πακέτα ίντερνετ; Δεν υπάρχουν επιλογές. Κάποτε υπήρχε ένα οικονομικό πακέτο 2gb με 4€ περίπου, υπήρχε ένα για το ΣΚ και ένα μεγάλο 8 με 10gb (δεν θυμάμαι ακριβώς) το οποίο βέβαια λίγο τσιμπούσε στην τιμή. Τώρα δεν έχει τίποτα. Ή υπάρχουν αλλά δεν τα αναφέρει για ευνόητους λόγους... η εταιρεία; Αν ναι που τα βρίσκουμε;

Γνωρίζετε αν η κλεφτοτέ σε κάποιο άλλο πρόγραμμα (what's up πχ) έχει καλύτερα προγράμματα ίντερνετ;

Edited by HeKaSa

Στο μενού της αρχικής ιστοσελίδας αριστερά δείχνει ένα σωρό πακέτα. Μάλλον περισσότερα και από wu. Πού κοίταξες και δεν βρήκες;

Στο μενού της αρχικής ιστοσελίδας αριστερά δείχνει ένα σωρό πακέτα. Μάλλον περισσότερα και από wu. Πού κοίταξες και δεν βρήκες;

Δεν κοίταξα, στο 1330 δεν δίνουν τις επιλογές. Ευχαριστώ, θα το δω, δεν το είχα σκεφτεί.

Στελνεις σμσ 17317 στο 1330 και παίρνεις 2γιγα με 4,44ε για 25 ημέρες. Συνήθως δίνει και 2γιγα δώρο για 30 μέρες. Εάν θέλεις να μαζεύεις καβατζα, ενεργοποιεις οποιοδήποτε πακέτο με μβ πριν λήξει το 25ημερο.

Στελνεις σμσ 17317 στο 1330 και παίρνεις 2γιγα με 4,44ε για 25 ημέρες. Συνήθως δίνει και 2γιγα δώρο για 30 μέρες. Εάν θέλεις να μαζεύεις καβατζα, ενεργοποιεις οποιοδήποτε πακέτο με μβ πριν λήξει το 25ημερο.

εκτος απο το να στελνουμε sms λες και ειμαστε στο 1994, μπορεις να το ενεργοποιεις με αλλο τροπο?

iphone 14 pro

Ε δεν είναι τραγικοί με την έννοια ότι το frog λειτουργεί σαν πιο "κλειστό" πρόγραμμα. Δεν είναι τυχαίο φαντάζομαι, ότι δεν διαφημίζεται πουθενά στο cosmote.gr.

φιλε ειναι τραγικοι, 2017 εχουμε και θα στελνω sms για να δω τι εχω και να ενεργοποιω πακετα?

ακομη και η Q εχει αξιοπρεπεστατη εφαρμογη.

iphone 14 pro