Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

H Ακριβής ένοια του SMS είναι ότι από 4/12 θα πέρνεις μόνο 200ΜΒ με 10 ευρώ ανανέωση.

Περισότερες πληροφορίες στην ανακοίνωση της Cosmote https://www.cosmote.gr/mobile/content/el/attached_files/Company/191007-anakoinish-whatsup.pdf

Αυτο ισχυει μονο για ανανεωση απο καταστημα ή γενικα;

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Έχει οποίο αντίστοιχο της frog πρόγραμμα για mb το wu?

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οχι αλλά προσωπικά προτιμώ τα GIGA πακέτα συν τα παρε-δώσε & reload & παρε-μοίρασε & after dark

Απο την στιγμή που έκοψε το 4.44 στα μισά (2GB) δεν μου κανει μακροπρόθεσμα ...

Οχι αλλά προσωπικά προτιμώ τα GIGA πακέτα συν τα παρε-δώσε & reload & παρε-μοίρασε & after dark

Απο την στιγμή που έκοψε το 4.44 στα μισά (2GB) δεν μου κανει μακροπρόθεσμα ...

Οκ φίλε μου, ευχαριστώ. Ελεγα μπας και έβαλαν τίποτα αντίστοιχο

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΑΛΠΑΚ W απο μενα και καλή συνέχεια frog ...

Εγω θα το αφησω στην μοιρα του.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Εγω θα το αφησω στην μοιρα του.

Καλά κι εγώ μόνο για το Ίντερνετ το είχα ως δεύτερο νούμερο και το χρησιμοποιούσα σαν hotspot στο εξοχικό σε διακοπές.

Το αφήνω προσωρινά με 5 ευρώ το τρίμηνο ως το καλοκαίρι και βλέπουμε

Είχα μαζέψει τρέλα gb με το frog που το πήρα φέτος το Πάσχα αλλά τώρα δεν του βάζω άλλα λεφτά δεν αξίζει μακροπρόθεσμα και για την χρήση που το θέλω.

Προτιμώ να του βάζω GIGA_WEEK & GIGA_NIGHTS για το καλοκαίρι

Έχω και πρώτο νούμερο ένα CU και βάζω ΓΚΙΚΑΝΥΧΤΕΣ όποτε είμαστε 2 άτομα οκ ...

Καλά κι εγώ μόνο για το Ίντερνετ το είχα ως δεύτερο νούμερο και το χρησιμοποιούσα σαν hotspot στο εξοχικό σε διακοπές.

Το αφήνω προσωρινά με 5 ευρώ το τρίμηνο ως το καλοκαίρι και βλέπουμε

Είχα μαζέψει τρέλα gb με το frog που το πήρα φέτος το Πάσχα αλλά τώρα δεν του βάζω άλλα λεφτά δεν αξίζει μακροπρόθεσμα και για την χρήση που το θέλω.

Προτιμώ να του βάζω GIGA_WEEK & GIGA_NIGHTS για το καλοκαίρι

Έχω και πρώτο νούμερο ένα CU και βάζω ΓΚΙΚΑΝΥΧΤΕΣ όποτε είμαστε 2 άτομα οκ ...

Τζαμι τζαμι

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

αυτο το after dark θα μας πει κανεις αν ανανεωνεται;

αν βαλεις κι αλλο πακετο πριν ληξει δηλαδη, μεταφερονται αυτα που εχεις;

Τα 57 λεπτά που μου λέει προς Ελλάδα κλπ, ισχύουν για κλήσεις προς όλους σε κινητά φαντάζομαι?

Γιατί μετά στο τελευταίο λέει ότι δεν έχω λεπτά προς όλους..

Με μπέρδεψε αυτό 5712c4ed96b6a5b592ca98996c8c7645.jpg

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

1+7 Pro

Ναι ισχύουν αλλά έχουν ελάχιστη κατανάλωση 3 λεπτά.

θυμίστε μου, πως μαθαίνουμε αν ενας αριθμός είναι frog, που στέλνουμε το sms?
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

αυτο το after dark θα μας πει κανεις αν ανανεωνεται;

αν βαλεις κι αλλο πακετο πριν ληξει δηλαδη, μεταφερονται αυτα που εχεις;

Ναι μεταφέρονται

θυμίστε μου, πως μαθαίνουμε αν ενας αριθμός είναι frog, που στέλνουμε το sms?

Δε γνωρίζω άλλο τρόπο (πχ με sms) AN άλλος αριθμός είναι frog:

frog_tel.jpg

Δε γνωρίζω άλλο τρόπο (πχ με sms) AN άλλος αριθμός είναι frog:

frog_tel.jpg

στελνεις sms στο 1298 με την φραση:frog και τον αριθμό

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

στελνεις sms στο 1298 με την φραση:frog και τον αριθμό

Σωστό:

http://www.frogmobile.gr/el/default.aspx?cid=17992&id=m4

(1) Για να μάθεις αν ο χρήστης που θέλεις να καλέσεις είναι χρήστης FROG, στείλε δωρεάν το μήνυμα 'frog <αριθμός κινητού>' στο 1298 (π.χ. frog 6971234567).Η συγκεκριμένη υπηρεσία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έως 30 αριθμούς την ημέρα.

Είμαι έξω φρενών....μίλησα με 13888 και μου είπαν ότι δεν υπάρχει υπηρεσία επιστροφής πλέον από λάθος επιλογή πακέτου. Τις λέω της κοπέλας μετά από 5 λεπτά αναμονής και χρέωσης του σταθερού μου της λέω μου το λέτε; Ναι λέει παλιά γινοταν αυτό που λέτε αλλά πλέον άλλαξε και δεν γίνεται. Απλά λέμε στους συνδρομητές να είναι πιο προσεκτικοί στο τι πατάνε στις ηχογραφημένες οδηγίες...

Τώρα ξέμεινα με 100 sms για ένα μήνα που δεν τα χρειάζομαι καθόλου γμτ γμτ γμτ! :X

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Είμαι έξω φρενών....μίλησα με 13888 και μου είπαν ότι δεν υπάρχει υπηρεσία επιστροφής πλέον από λάθος επιλογή πακέτου. Τις λέω της κοπέλας μετά από 5 λεπτά αναμονής και χρέωσης του σταθερού μου της λέω μου το λέτε; Ναι λέει παλιά γινοταν αυτό που λέτε αλλά πλέον άλλαξε και δεν γίνεται. Απλά λέμε στους συνδρομητές να είναι πιο προσεκτικοί στο τι πατάνε στις ηχογραφημένες οδηγίες...

Τώρα ξέμεινα με 100 sms για ένα μήνα που δεν τα χρειάζομαι καθόλου γμτ γμτ γμτ! :X

Παρε δωσε κανε οσο μπορεις και τελος.Ή οταν σε παιρνουν και αντι να το κλεισεις στειλε μηνυμα ειμαι απασχολημενος καλεστε αργοτερα(απο τα προκαθορισμενα που εχει το κινητο).

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Το frog δυστυχώς δεν έχει πάρε δώσε

Στάλθηκε από το X5PROx32 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συνδρομητής Q για πάρα πολλά χρόνια, λόγω προβλημάτων με το σήμα στο σπίτι μου και με αφορμή το κόψιμο του bonus των 120΄προς σταθερά, ψάχνω για άλλο πάροχο.

Χρειάζομαι πακέτο με λεπτά προς όλους, καθώς και λίγα ΜΒ.

Όσο αφορά τα λεπτά ομιλίας, βλέπω ότι υπάρχει πακέτο με 3€ το οποίο δίνει 60' ανά δευτερόλεπτο χωρίς ελάχιστη χρέωση.

Μάλιστα κάθε 2 εβδομάδες περίπου παίρνεις 60+60 δώρο άρα 120' σύνολο με 3€.

Όσο αφορά τα ΜΒ, βλέπω στο site της frog, πακέτο με 60+60ΜΒ, συνολικά 120ΜΒ στα 3€ επίσης.

Συνολικά λοιπόν, έχω 120' προς όλους με χρέωση ανά δευτερόλεπτο + 120ΜΒ με 6€ για 30 ημέρες.

Υπάρχει κάτι καλύτερο που μου διαφεύγει;

Συνδρομητής Q για πάρα πολλά χρόνια, λόγω προβλημάτων με το σήμα στο σπίτι μου και με αφορμή το κόψιμο του bonus των 120΄προς σταθερά, ψάχνω για άλλο πάροχο.

Χρειάζομαι πακέτο με λεπτά προς όλους, καθώς και λίγα ΜΒ.

Όσο αφορά τα λεπτά ομιλίας, βλέπω ότι υπάρχει πακέτο με 3€ το οποίο δίνει 60' ανά δευτερόλεπτο χωρίς ελάχιστη χρέωση.

Μάλιστα κάθε 2 εβδομάδες περίπου παίρνεις 60+60 δώρο άρα 120' σύνολο με 3€.

Όσο αφορά τα ΜΒ, βλέπω στο site της frog, πακέτο με 60+60ΜΒ, συνολικά 120ΜΒ στα 3€ επίσης.

Συνολικά λοιπόν, έχω 120' προς όλους με χρέωση ανά δευτερόλεπτο + 120ΜΒ με 6€ για 30 ημέρες.

Υπάρχει κάτι καλύτερο που μου διαφεύγει;

2GB με 4.44 ευρώ για 25 μέρες

Και εγώ λέω να μην ξανά ανανεώσω το frog μου.

Βασικά περιμένω κάποιον να δοκιμάσει μετά τις 20 να κάνει ανανέωση μπας και μεταφέρονται τα mb. Αν ναι, δεν θα με χαλούσε να έχω κάποια για τις γιορτές.

Και εγώ λέω να μην ξανά ανανεώσω το frog μου.

Βασικά περιμένω κάποιον να δοκιμάσει μετά τις 20 να κάνει ανανέωση μπας και μεταφέρονται τα mb. Αν ναι, δεν θα με χαλούσε να έχω κάποια για τις γιορτές.

Τα mb γιατί να μη μεταφέρονται ? Το ίδιο πακέτο θα είναι απλά χωρίς διπλασιασμό που είχε μέχρι τώρα.