dim74 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Η Φορητότητα Αριθμών παρέχει στον συνδρομητή τη δυνατότητα να αλλάξει δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, χωρίς καμία αλλαγή στον αριθμό κλήσης του. Στα πλαίσια της Φορητότητας Αριθμών, έχεις τη δυνατότητα, διατηρώντας τον ίδιο ακριβώς αριθμό τηλεφώνου να αλλάξεις δίκτυο και να συνδεθείς με το FROG στο δίκτυο της COSMOTE, δωρεάν. Κάλεσε από το κινητό σου τηλέφωνο τον 5-ψήφιο αριθμό 13897 χωρίς χρέωση για να δηλώσεις τα απαραίτητα στοιχεία που θα σου ζητηθούν. Επίσης, θα σου ζητηθεί να επιλέξεις την ημερομηνία μεταφοράς του αριθμού σου, που πρέπει να είναι μεταξύ 10 και 15 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία υποβολής της αίτησής σου. Στη συνέχεια, θα προωθηθεί το αίτημά σου στο δίκτυο με το οποίο είσαι ήδη συνδεδεμένος για να επιβεβαιώσει τα στοιχεία σου.* Μόλις το αίτημά γίνει δεκτό, θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να κανονιστεί η μέρα που θα σου παραδοθεί με courier η νέα κάρτα SIM FROG και τα υπόλοιπα έγγραφα FROG ή για να σε ενημερώσουμε για τυχόν εκκρεμότητες με το παλιό σου δίκτυο που εμποδίζουν την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Τέλος, την ημέρα που έχεις επιλέξει να γίνει η μεταφορά σου στη καρτοκινητή FROG, μόλις απενεργοποιηθεί η παλιά σου κάρτα**, αντικατάστησέ τη με τη νέα κάρτα SIM FROG. Αμέσως θα μπείς στο δίκτυο της COSMOTE απολαμβάνοντας την ποιότητα των υπηρεσιών που σου προσφέρει! * Τα στοιχεία σoυ πρέπει να είναι ίδια με αυτά που έχεiς δηλώσει στο προηγούμενο δίκτυο, διαφορετικά η αίτησή θα απορριφθεί. ** Η απενεργοποίηση γίνεται αντιληπτή εφόσον δεν εμφανίζεται το όνομα του προηγούμενου δικτύου σου στην οθόνη του κινητού σου. οσο για το κοστος θα σου πουν εκει αλλα απο οτι λενε πρεπει να ναι 15 ευρω με καποια απο αυτα τα χρηματα νε μενουν στην καρτα σου. υπαρχει εφαρμογη για frog οπως υπαρχει για whats up ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Ευχαριστω φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 (edited) Βάλε όμως κανά σημείο στίξης διότι βλέπω να τρως και σύ κράξιμο στο playstore! Εβαλα μην αγχώνεσαι. το ανέβασα αμέσως εδώ μήπως μου λέγατε τίποτα να το γράψω. αφήστε τέτοιου είδους σχόλια και γράψτε και εσείς στο playstore μήπως και αλλάξει το μπάχαλο!!! ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη Δεν γράψουν πολλά άτομα για το FROG για αυτό σας το λέω Edited May 7, 2017 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Υπαρχει περιπτωση να παρω δωρεαν νεα sim ; εκανα μια πατατα και την κατεστρεψα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Υπαρχει περιπτωση να παρω δωρεαν νεα sim ; εκανα μια πατατα και την κατεστρεψα Τι πατάτα έκανες...? Με τον ίδιο αριθμό θέλεις sim λογικά? Αντέ πες ότι σου έκλεψαν το κινητό και δήλωσε απώλεια μήπως και στην δώσουν δωρεάν Για το παραπάνω δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά ότι θα στην δώσουν δωρεάν δοκίμασε... Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Δωρεάν αν στην δώσουν θα είσαι τυχερός.Αν πληρώσεις όμως μην σου κακοφανεί καθώς εσύ την χάλασες. Να φανταστώ ήθελες να την κόψεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Ναι την εκοψα....... ,ενταξει,5 ευρω κοστιζει η αλλαγη; απλα ηθελα να την βαλω σε κινητο που πιανει 4G+ για να δω στην περιοχη μου τι γινετε :rolleyes:,οπως ειπα και πιο πανω, σκεφτομαι να κανω τον πρωτο μου αριθμο frog, τωρα εχω ενα προγραμμα 300 προς ολους (συνηθως με περισσευουν και 50 λεπτα) με 3λεπτη χρεωση ,120 προς ολους θα μου φτανουν με frog; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Ναι την εκοψα....... ,ενταξει,5 ευρω κοστιζει η αλλαγη; απλα ηθελα να την βαλω σε κινητο που πιανει 4G+ για να δω στην περιοχη μου τι γινετε :rolleyes:,οπως ειπα και πιο πανω, σκεφτομαι να κανω τον πρωτο μου αριθμο frog, τωρα εχω ενα προγραμμα 300 προς ολους (συνηθως με περισσευουν και 50 λεπτα) με 3λεπτη χρεωση ,120 προς ολους θα μου φτανουν με frog; Ανάλογος τι κλήσεις κάνεις,αν είναι μικρής διάρκειας και πολλές κλήσεις θα σε περίσσευει χρόνος ,αν πάλι μιλάς πολύ μόνο στην χρήση θα το δεις!!! Στάλθηκε από το Lenovo TB2-X30F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Ανάλογος τι κλήσεις κάνεις,αν είναι μικρής διάρκειας και πολλές κλήσεις θα σε περίσσευει χρόνος ,αν πάλι μιλάς πολύ μόνο στην χρήση θα το δεις!!! Στάλθηκε από το Lenovo TB2-X30F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ok φιλε, πιστευω θα βολευτω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Η υπηρεσία ΜΙ (my internet) τι παρέχει ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Σου κόβει το ιντερνετ όταν μηδενίσει το υπόλοιπο του πακέτου σου και έτσι δεν κινδυνεύεις να χρεωθείς 1€ για daily internet αν πχ ανοιξεις κατα λάθος τα δεδομένα στο κινητό.Το οποίο φυσικά αν όντως το χρειάζεσαι για 1 ημέρα σε συμφέρει να πάρεις με 1€ 1gb με το gigaday παρά να χρεωθείς για το daily mobile internet που δίνει 20mb κανονική ταχύτητα και μετά σέρνεται.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Σου κόβει το ιντερνετ όταν μηδενίσει το υπόλοιπο του πακέτου σου και έτσι δεν κινδυνεύεις να χρεωθείς 1€ για daily internet αν πχ ανοιξεις κατα λάθος τα δεδομένα στο κινητό.Το οποίο φυσικά αν όντως το χρειάζεσαι για 1 ημέρα σε συμφέρει να πάρεις με 1€ 1gb με το gigaday παρά να χρεωθείς για το daily mobile internet που δίνει 20mb κανονική ταχύτητα και μετά σέρνεται.. Πάντως φίλε μου την σπάει που ενώ έφτιαξαν αυτήν την υπέροχη υπηρεσία για να γλιτώνεις τις χρεώσεις γιατί δεν μετατρέπουν το daily internet σε gigaday με την μία. Αυτό υποδηλώνει πονηριά για όσους δεν έχουν την γνώση να χρησιμοποιήσουν το νέο σύστημα. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Συμφωνώ σε αυτό.Θα έπρεπε το gigaday να το προωθήσουν περισσότερο και πιο σωστά. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 (edited) Γνωρίζω άτομο με παλιά frog διπλασιασμού που ενεργοποιεί το gigaday κάθε μέρα και τα σαββατοκύριακα το giga s/k. Οπότε έχει το μήνα ~34gb με 15ευρω...και με τις 4G ταχύτητες του πρασινου δικτύου. Edited May 8, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Γνωρίζω άτομο με παλιά frog διπλασιασμού που ενεργοποιεί το gigaday κάθε μέρα και τα σαββατοκύριακα το giga s/k. Οπότε έχει το μήνα ~34gb με 15ευρω...και με τις 4G ταχύτητες του πρασινου δικτύου. Και απλετο νετ να σερφαρει,τυχεροι οσοι εχουν διπλασιασμο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 (edited) Καλά εννοείται αυτό, αλλά και χωρίς το διπλασιασμό πάλι καλή τιμή είναι για heavy data usage, εαν αναλογιστείς ότι έχεις και καλυψη και ταχύτητες Cosmote, βγαίνει τα ~34gb με ~30ευρω. Edited May 8, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Αν μεταφέρω 20€ απο το συμβόλαιο σε ενα frog με διπλασιασμό ,πόσα χρήματα και τι bonus θα έχω? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 (edited) Αν μεταφέρω 20€ απο το συμβόλαιο σε ενα frog με διπλασιασμό ,πόσα χρήματα και τι bonus θα έχω? Λογικά θα πάρεις τα 20καθαρα και άλλα 17,60 (20-12%φορο κινητής) ως bonus διπλασιασμού. Αν αντί μεταφοράς κάνεις online ανανέωση 30ευρω έχει 10%δωρο3 ευρώ δηλαδή οπότε θα πάρεις καθαρά 29,70 συν φυσικά τον διπλασιασμό. Edited May 9, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Νομίζω έχει σταματήσει να γίνεται η μεταφορά χρημάτων σε frog. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Νομίζω έχει σταματήσει να γίνεται η μεταφορά χρημάτων σε frog. Από καρτοκινητο έχει σταματήσει. Από συμβόλαιο σε frog γίνεται ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Απο καρτοσυμβολαιο που δοκιμασα πριν 10 μερες δεν παιζει... τους πηρα τηλ στην εξυπ. πελατων και μου το επιβεβαιωσαν οτι πλεον τελος. Παράθεση Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Παιδιά σκέφτομαι να αλλάξω το what's up σε frog Τώρα το έχω μόνο για να με παίρνουν. Δεν βάζω κάρτα ούτε ενεργοποιώ κανένα πακέτο Έχω ένα άλλο τηλέφωνο cu φοιτητικό και από εκεί κάνω κλήσεις. Τι λέτε αξίζει το frog? Με ποσά χρήματα θα μπορώ να έχω ένα καλό πακέτο με Ίντερνετ και λεπτά ομιλίας προς όλους; Κάτι που διάβασα για διπλασιασμό τι είναι; Αφορά μόνο παλιούς κατόχους frog? Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Παιδιά σκέφτομαι να αλλάξω το what's up σε frog Τώρα το έχω μόνο για να με παίρνουν. Δεν βάζω κάρτα ούτε ενεργοποιώ κανένα πακέτο Έχω ένα άλλο τηλέφωνο cu φοιτητικό και από εκεί κάνω κλήσεις. Τι λέτε αξίζει το frog? Με ποσά χρήματα θα μπορώ να έχω ένα καλό πακέτο με Ίντερνετ και λεπτά ομιλίας προς όλους; Κάτι που διάβασα για διπλασιασμό τι είναι; Αφορά μόνο παλιούς κατόχους frog? Ο διπλασιασμός δεν είναι εμπορικά διαθέσιμος εδώ και χρόνια, εκτός αν βρεις καμία παλιά frog και στην μεταβίβασουν στο όνομα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atux_null Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Κάθε 2εβδομαδες το πακέτο των 60 λεπτών όταν το αγοράσουμε τότε γίνεται 120 λεπτά.αυτες οι εβδομάδες ανακοινονται εδώ αλλά έρχονται και sms από την cosmote. Είναι το μοναδικό πακέτο που διπλασιάζεται.ε ένα 10€ έχεις αρχικώς 100' προς όλους, 1 gb internet για ένα μήνα. Κατόπιν με 4,44€ έχεις 4gb internet και με 3€ το πακέτο των 60'λεπτων προς όλους αλλαε χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 πηρε τελικα ο συναδελφος νεα frog καρτα και ενεργοποιει σιγα σιγα υπηρεσιες κλπ, αλλα: 1) για 1500 προς frog τα σαββατοκυριακα π.χ. τι στελνει; 2) τα εχει συγκεντρωσει κανεις να τα ποσταρει; τι στελνει που και τι παιρνει κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts