Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα έληξαν τα λεπτά μου, και θα το γυρίσω σε frog από wu. Με ανανέωση 10€ τον μήνα, τι μπορώ να πάρω; Με ενδιαφέρει να αγοράζω μια φορά το κρυφο πακέτο με τα 4,44gb, και όσα μένουν για χρόνο ομιλίας. Τώρα σε wu, με κάθε 10€ ανανέωση, παίρνω 200 λεπτά προς όλους, και 1gb, αλλά το θέμα είναι πως ακόμα και με αυτά τα 8,.. € που μένουν δεν μπορώ να αγοράσω αρκετά gb

Τα 200' λεπτά προς όλους και το 1 gb στα δίνει ως bonus; Πάντως εάν το κάνεις frog τότε για τους πρώτους 6 μήνες θα έχεις με ανανέωση 10€ 100' προς όλους στην Ελλάδα, 60' προς κάποιες χώρες συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, άρα συνολικά 160' προς όλους στην Ελλάδα. Επιπλέον σου δίνει 1 gb και 600' προς frog αριθμούς. Από εκεί και πέρα μπορείς να αγοράζεις τα 4 gb με 4,44€ (για όσο διαρκεί το πακέτο, το οποίο είναι σε ισχύ ακόμα) και το πακέτο με 60' προς όλους στην Ελλάδα που συνήθως ανά 2η εβδομάδα το διπλασιάζει σε 120' με 3,02€, δηλαδή με 3,02€ 60' ή 120' την εβδομάδα διπλασιασμού. Τα λεπτά ομιλίας του πακέτου καταναλώνονται ανά δευτερόλεπτο χωρίς ελάχιστη χρεώσιμη διάρκεια κλήσης. Έχε υπόψη πως η μετατροπή από wu σε frog ίσως σου ζητήσει 3€.

Μετά την πάροδο των πρώτων 6 μηνών έχεις κλασσικά bonus σε δεδομένα και τα λεπτά ομιλίας προς frog με ανανέωση 10€ (βέβαια δεν ξέρουμε τι bonus θα δίνει η cosmote μετά από 6 μήνες, ίσως μεταβάλλει το τωρινό ίσως όχι).

Τα 200' λεπτά προς όλους και το 1 gb στα δίνει ως bonus; Πάντως εάν το κάνεις frog τότε για τους πρώτους 6 μήνες θα έχεις με ανανέωση 10€ 100' προς όλους στην Ελλάδα, 60' προς κάποιες χώρες συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, άρα συνολικά 160' προς όλους στην Ελλάδα. Επιπλέον σου δίνει 1 gb και 600' προς frog αριθμούς. Από εκεί και πέρα μπορείς να αγοράζεις τα 4 gb με 4,44€ (για όσο διαρκεί το πακέτο, το οποίο είναι σε ισχύ ακόμα) και το πακέτο με 60' προς όλους στην Ελλάδα που συνήθως ανά 2η εβδομάδα το διπλασιάζει σε 120' με 3,02€, δηλαδή με 3,02€ 60' ή 120' την εβδομάδα διπλασιασμού. Τα λεπτά ομιλίας του πακέτου καταναλώνονται ανά δευτερόλεπτο χωρίς ελάχιστη χρεώσιμη διάρκεια κλήσης. Έχε υπόψη πως η μετατροπή από wu σε frog ίσως σου ζητήσει 3€.

Μετά την πάροδο των πρώτων 6 μηνών έχεις κλασσικά bonus σε δεδομένα και τα λεπτά ομιλίας προς frog με ανανέωση 10€ (βέβαια δεν ξέρουμε τι bonus θα δίνει η cosmote μετά από 6 μήνες, ίσως μεταβάλλει το τωρινό ίσως όχι).

Τα 200λεπτά μου τα δίνει σαν μπόνους, επειδή είμαι παλιός συνδρομητής. Το 1gb είναι με την 10άρα ανανέωση. Οπότε εγώ, με 10 ευρώ το μήνα θα έχω 220 λεπτά προς όλους το λιγότερο, και 5,44gb. Οπότε το γυρίζω. Που στέλνω ALPAK?

Υ.Γ. Μετά τους 6 μήνες τι γίνεται;

Θάνος :)

Τα 200λεπτά μου τα δίνει σαν μπόνους, επειδή είμαι παλιός συνδρομητής. Το 1gb είναι με την 10άρα ανανέωση. Οπότε εγώ, με 10 ευρώ το μήνα θα έχω 220 λεπτά προς όλους το λιγότερο, και 5,44gb. Οπότε το γυρίζω. Που στέλνω ALPAK?

ΑΛΠΑΚ ή ALPAK στο 1314 και σου έρχεται μήνυμα να στείλεις F για frog στο 1314 ξανά. Το στέλνεις άμεσα και σε ενημερώνει πως έγινε frog πλέον.

Edited by Tasos30

ΑΛΠΑΚ ή ALPAK στο 1314 και σου έρχεται μήνυμα να στείλεις F για frog στο 1314 ξανά. Το στέλνεις άμεσα και σε ενημερώνει πως έγινε frog πλέον.

Ok, σε ευχαριστώ. Μετά τους 6 μήνες τι γίνεται;

Θάνος :)

Ok, σε ευχαριστώ. Μετά τους 6 μήνες τι γίνεται;

Σου δίνει το gb κλασσικά με την ανανέωση των 10€ και 600' προς frog. Από εκεί και πέρα αγοράζεις ό,τι πακέτο θέλεις. Μιας και θα το γυρίσεις σε frog στείλε wk στο 1330, σου δίνει 1500' και 1500sms κάθε ΣΚ προς frog, οπότε εάν έχεις γνωστούς με frog θα σε βολέψει.

Πριν ανανεώσεις κανε κλήση στο 1317 για να δινει τα 600 προς φρογκ με καθε ανανέωση.

Πριν δύο ώρες έκανα online ανανέωση μέσω PayPal των 10 ευρώ και δεν μου ήρθαν τα δωρεάν 1gb κλπ από αλλαγή πακέτου για έξι μήνες. Σε ποιο νούμερο καλώ διότι το απόγευμα λήγει το πακέτο mb που έχω και μην πάνε χαμένα 5gb που έχω μαζεμένα.

Μέσω Tapatalk

Πήρα στις μία το μεσημέρι στο 1299 και δήλωσα πώς δεν ήρθε το δώρο, ο υπάλληλος έκανε αίτηση όπως μου είπε στο αρμόδιο τμήμα να μου σταλεί και να μου επιστρέψουν τα mb που θα χαθούν σε περίπτωση που δεν φορτωθεί το δώρο μέχρι το απόγευμα ώστε να παραταχθούν για ένα μήνα.

Τα mb που είχα χάθηκαν πλέον και αναμένω αύριο τηλέφωνο από την τεχνική υποστήριξη.

Πριν ανανεώσεις κανε κλήση στο 1317 για να δινει τα 600 προς φρογκ με καθε ανανέωση.

Μέσω Tapatalk

Το 60+60 "παίζει" τώρα?

Μέχρι χθες ήταν εάν δεν κάνω λάθος...

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Τα 4 γίγα παίζουν κανονικά για όποιον ενδιαφέρεται.
Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Για ανανέωση με 5 ευρώ σε Γερμανό που λες:

Σε όλες τις περιπτώσεις 60' προς Ελλάδα και άλλους διεθνείς προορισμούς (Ρουμανία,Βουλγαρία,Πακιστάν κ.α.).Ελάχιστη χρέωση 3'. Με κλήση στο 1317 και σε ολες τις περιπτώσεις 600' προς φρογκ.(προσοχή ενεργοποιώντας αυτο χανεις παλιότερες προσφορές διπλασιασμού/ανανέωσης αν υπαρχουν).Επίσης για τους πρώτους 6 μήνες στο Β) και Γ) παίρνεις 100' προς όλους στην 1η ανανέωση του μήνα. Για τα mb ότι γράφτηκε παραπάνω και

τους πρώτους 6 μήνες παίρνεις επιπλέον 500 mb και στην 1η ανανεώση 5 ευρώ.

Έχεις πάρει τα 60' με 5 ευρώ; Το έχει δοκιμάσει κανείς άλλος; Υπάρχει κάποιο λίνκ;

Σου δίνει το gb κλασσικά με την ανανέωση των 10€...

Σε εμένα τουλάχιστον (αλλά νομίζω ισχύει για όλους) το 1γίγα δεν υφίσταται πια. Έχει γίνει 500ΜΒ και μόνο για 15 μέρες.

---

Και μια ερώτηση. Σε εμένα δεν έχει έρθει ποτέ το μήνυμα για το διπλασιασμό. Είμαι 5 μήνες στο φρόγκ. Πρέπει να κάνεις κάτι για να τους "πεις" να σε ειδοποιούν;

Δωρεάν ορθογράφος: addons.mozilla.org/el/firefox/addon/english-greek-spelling-diction/

5 ευρώ ανανέωση online σε νούμερο που πήγε σε φρογκ απο cosmokarta έδωσε 500 mb για 1 μήνα,τα 600 προς φρογκ (με κληση στο 1317 πριν την ανανέωση) και τα 60'προς Ελλάδα και εξωτερικό. Το πρωτο και το τριτο πιθανόν δίνονται τους πρώτους 6 μήνες μόνο. Η προσφορα επίσης του 1317 δινεται εφόσον δεν εχεις διπλασιασμό ή την προσφορα των 300'. (Αν καλεσεις 1317 για να γραφτεις πιθανον χανεις τις παλιες προσφορες ). Υπάρχουν αναλυτικά οι προσφορές στη σελίδα του φρογκ και για το 1 γιγα και αυτες για τους νεους συνδρομητές.

Edit άκυρο λες οτι είσαι 5 μήνες στο φρογκ. Δεν ξέρω μήπως οι παροχές αυτές είχαν ανακοινωθεί αργότερα και δεν σε πιάνουν. (Ειδικά το 1 γιγα ειχε βγει τελευταία.Υπάρχει πιθανότητα να σου τα δώσουν αν κάνεις 2 αλλαγές πακέτου (σε wu/cosmokarta και μετά πάλι φρογκ) με κόστος 6 ευρώ σύνολο) αλλά δεν είμαι σίγουρος οτι θα στα δώσει. Τα 100' προς όλους με ανανέωση από 10 ευρώ στα έδινε κανονικά?

Λινκ από τη σελιδα του φρογκ δυστυχώς δεν βγαίνει απευθείας στα μενού. Εκει που γράφει τις προσφορές και τα πακέτα έχει το 1 γίγα και στο banner κάτω δεξιά τις παροχές για νέους συνδρομητές.

Τα 60' προς Ελλάδα/διεθνή δεν τα γράφει πουθενά,ερχεται μήνυμα που λέει οτι τα έχεις μετά την ανανέωση.

Edited by kmpatra

Ρε παιδιά, αγόρασα κάρτα 10€ για frog. Πως την βάζω;

Μπορείς να ανανεώσεις το χρόνο ομιλίας σου οποιαδήποτε στιγμή, καλώντας χωρίς χρέωση τον αριθμό 1298 από το κινητό σου ή τον αριθμό 6971001298 από σταθερό ή άλλο κινητό, με χρέωση σύμφωνα με το τιμοκατάλογο που εμπίπτει ο καλών αριθμός, ακολουθώντας τις ηχογραφημένες οδηγίες ή στέλνοντας χωρίς χρέωση το γραπτό μήνυμα ΑΝΑ (κενό) και τον 16ψήφιο κωδικό της κάρτας ανανέωσης στο 1298.

Δεν ξέρω αν έχει γραφτεί αλλά ανανέωση με Maestro της εθνικής δεν γίνεται για κανένα καρτοκιητο της κοσμοτε

Από 6 Μαρτίου ξανά

Δεν ξέρω αν έχει γραφτεί αλλά ανανέωση με Maestro της εθνικής δεν γίνεται για κανένα καρτοκιητο της κοσμοτε

Από 6 Μαρτίου ξανά

Ναι ισχυει, διοτι ουτε εγω μπορουσα να αγορασω ευρω απο την εφαρμογη του wu οταν ειχα maestro ( μπορουσα ομως στο cu app) , αντιθετως οταν μου εστειλαν την αναβαθμισμενη της εθνικης mastercard τον Αυγουστο , πλεον ειχε λυθει το προβλημα ασυμβατοτητας.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Επίσης,

στο frog είναι η μοναδική καρτοκινητή της Cosmote που ΔΕΝ υπάρχουν:

α) Επέκταση υπολοίπου 3€

β) Easy Transfer μεταφοράς €.

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ

Με την υπηρεσία Επέκτασης Υπολοίπου δε θα βρεθείς ποτέ χωρίς χρόνο ομιλίας τη στιγμή που τον χρειάζεσαι.

Πληροφορίες

Η Καρτοκινητή FROG σου δίνει τη δυνατότητα να επεκτείνεις το υπόλοιπο του λογαριασμού σου κατά 3€, καλώντας χωρίς χρέωση στο 1330 ή στέλνοντας γραπτό μήνυμα ΕΠ (κενό) 3 . Έτσι δεν θα βρεθείς ποτέ χωρίς χρόνο ομιλίας τη στιγμή που τον χρειάζεσαι, όπου κι αν βρίσκεσαι!

Το ποσό μπορείς να το καταναλώσεις σε ομιλία, sms, mms και / ή σε οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία.

Το κόστος χρήσης της υπηρεσίας ανεξαρτήτως του ποσού πίστωσης είναι 0,40€ και το ποσό των 3,40€ θα αφαιρεθεί αυτόματα από τον λογαριασμό σου μετά την επόμενη ανανέωση χρόνου ομιλίας.

Σημειώσεις:

Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη για μια μόνο φορά πριν από κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας, ανεξαρτήτως του τρόπου πρόσβασης που θα επιλέξεις (κλήση ή SMS).

Προκειμένου να γίνει χρήση της υπηρεσίας θα πρέπει:

Το διαθέσιμο υπόλοιπο του χρήστη να κυμαίνεται μεταξύ 0€ και 2€ .

Ο χρήστης να έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον μια ανανέωση χρόνου ομιλίας τους τελευταίους 2 μήνες πριν τη χρήση της υπηρεσίας.

http://www.frogmobile.gr/el/default.aspx?cid=18027&id=m2

Αυτο υπάρχει στο google οταν ψάχνεις "frog επέκταση υπολοίπου". Δεν δουλεύει?

Edited by kmpatra

http://www.frogmobile.gr/el/default.aspx?cid=18027&id=m2

Αυτο υπάρχει στο google οταν ψάχνεις "frog επέκταση υπολοίπου". Δεν δουλεύει?

Όχι δε δουλεύει Και με όλους τους πιθανούς τρόπους (ΕΠ στο 1315, ΕΠ3 στο 1330, ΕΠ 3 στο 1330, ΕΠ3 στο 1315, κλήση στο 1330 κλπ).

Τελικά τους πήρα τηλέφωνο στο 6971001299 από άλλο κινητό (αφού πρέπει 0<€<2€ , εκτός του ότι ανανέωση <2 μήνες) και μου το'παν:

Η επέκταση υπολοίπου έχει καταργηθεί για το frog.

Όπως καταργήθηκε πρόσφατα και το Easy Transfer για το frog.

Edited by jimmiss

Κάποιος θέλει να κάνει φορητοτητα απο καρτοκινητό αλλης εταιρίας σε φρογκ. Εαν πάει σήμερα το απογευμα σε γερμανο εμπορικου κεντρου, ποια είναι η διαδικασία;

Κάποιος θέλει να κάνει φορητοτητα απο καρτοκινητό αλλης εταιρίας σε φρογκ. Εαν πάει σήμερα το απογευμα σε γερμανο εμπορικου κεντρου, ποια είναι η διαδικασία;

Με ταυτότητα μαζί, θα κάνει την αίτηση εκείνη την ώρα. Είτε θα του δώσουν τη νεα sim (κόστος 5€) εκείνη τη στιγμή και θα τη βάλει στο κινητό του όταν ολοκληρωθεί η φορητότητα είτε θα πρέπει να ξαναπάει στο κατάστημα για να πάρει τη sim αφού έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία. Μια συμβουλή, ο ενδιαφερόμενος να παραμείνει στο κατάστημα κατά τη διάρκεια της συμπλήρωσης της αίτησης και να υπογράψει τα έγγραφα. Έχω παρατηρήσει πως πολλοί υπάλληλοι, και σε άλλες εταιρίες, βγάζουν φωτοτυπία την ταυτότητα και γράφουν από πίσω τα στοιχεία τον αριθμό προς μεταφορά. Αυτό είναι λάθος για διάφορους λόγους. Οπότε σαν συμπέρασμα, ταυτότητα, να γνωρίζει το ΑΦΜ του, 5€ και παρών κατά τη συμπλήρωση της αίτησης φορητότητας.

Επίσης σχετικά με bonus ανανέωσης. Στο site το αναφέρει καθαρά. Τα 100' προς όλους, τα 60' προς κάποιες χώρες, τα 500+500mb δίνονται με ανανέωση 10€ κατά τους πρώτους 6 μήνες. Μετά τους 6 μήνες παίρνεις μόνον 600' προς frog και τα 500mb. Μάλιστα εάν ανανεώσεις με κάρτα και όχι από κατάστημα/ηλεκτρονικά τότε παίρνεις μόνον τα 600' προς frog. Βέβαια κάποιες φορές λαμβάνουμε sms πως εάν κάνεις ανανέωση παίρνεις χ,y, ζ δώρα αλλά αυτά είναι σχετικά.

Edited by Tasos30

Δεν είναι συμβόλαιο αλλά το ζητάν, δεν ξέρω γιατί :( εγώ και τηλεφωνικά που έχω κάνει φορητότητα το αφμ μου ζήτησαν επίσης, δεν είναι θέμα καταστήματος δηλαδή.